Balea Krémový sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Balea Krémový sprchový gel
Gely a mýdla Balea Krémový sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Balea Krémový sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Balea Krémový sprchový gel - obrázek 3
5 3.8 30
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 17 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Krémový sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 22:36:28

Kokos: Tak mám čerstvé zkušenosti, kupuji si Baleu kokosový šampon, kondicionér a tak jsem zkusila "sladit" i gel. Bohužel po obou umytích jsem se málem uškrábala k smrti, stává se mi to u hodně gelů (nevím, zda je to obsahem SLS, ale např. Dove jej má taky a nevadí mi). I bez ohledu na tenhle problém není gel nic extra ani za tu cenu. Vůně je slabá, už na houbě zmizí a je chemická. Po použití jsem vysušená. Příště už Baleu raději nezvolím, i když některé výrobky má fajn. Nestát tak maličko, dám jen 1*.

  • cena
  • svědí mě po něm pokožka
  • vysušuje
  • nevoní


věk
25-34

Koupila jsem si proto, že mám hodně ráda kokosové vůně a tak jsem si řekla, že vyszkouším i sprchový gel od Baley a docela dost mě zklamal. V obchodě mi sice ze začátku voněl, ale potom jsem ho už vůbec necítila. Konzistence gelu byla taky taková divná a navíc málo pěnil a rychle mizel. Podle mě daleko lepší je kokosový gel od Isany z Rossmanu.

  • ze začátku voní
  • divná konzistence
  • málo pění a rychle mizí


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 22:39:27

Já mám grepový a musím přiznat, že mě velice příjemně překvapil. Vůně je opravdu krásná, nechemická, gel je opravdu krémové konzistence, žádná "voda" a dobře pění. Navíc je ho hodně za směšnou cenu. Vysušení pokožky po umytí tímto přípravkem jsem nezaznamenala. Docela mě navnadil k vyzkoušení dalších gelů této značky. Jediné mínus je, že jeho vůně opravdu na pokožce po umytí cítit není.

  • - krémová konzistence
  • - nízká cena za velké balení
  • - krásná nechemická vůně grepu
  • - vůně nevydrží i po umytí


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 12:01:15

Mám grepový a nadšená z něj nejsem. Vůně je jemná, nevtíravá, trošku grepu z ní i cítím, ale převládá spíše chemie. Na těle vonět nevydrží. Konzistence není až tak úplně krémová, což mě dost zklamalo. Pění průměrně, není to žádná katastrofa, ale znám gely, které pění o dost více. Ale největší mínus celého výrobku - dost vysušuje. Znovu už rozhodně nekoupím.

  • cena
  • chemická vůně
  • konzistence
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 12:40:57

Tak já osobně jsem s Baleou naprosto spokojená. Super cena i kvalita, možná je to proto, že je z Německa, nevím. Ale sprcháčů mám doma kvantum, teď používám od Balei kokos, citron a meloun. Kokos má trošku chemický nádech ale je to mnohem snesitelnější než chemické facky co dávají např. některé dražší značky. Meloun je moje hitovka, voní nádherně, doslova k sežrání a kůže je po sprchování příjemná, nezdá se mi, že by vysušovaly. Citron byl taky super, voněl trošku jako citronový dortík. Za mně doporučuji.

  • vůně
  • cena
  • kvalita
  • nemusí vyhovovat citlivější pleti


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 09:16:02

já osobně mám zkušenost s kokosovým sprchovým gelem, šamponem i kondicionerem a jsem spokojená. Vůne je trošku chemcká a později není vůbec cítit ale nevadí mi. Jelikož si vlasy umývám obden, nespotřebuji ai tolik šamponu a i kapka mi stačí na namydlení. Pak mám zkušenost s citronovým a broskvovým šamponem a ty mi uprímne moc nevoneli ačkoliv vůbec nijak mi nevadili. a protože vůne na tele vyprchá, nesmrdeli mi pod nos :D

  • cena
  • některá vůně chemická


věk
25-34

Další recenze od 30.8.2012 22:18:54

Mám kokosový a docela mě zklamal. Nepopírám, že jsem ho koupila kvůli ceně. Z těch pár produktů, co jsem od Baley zkusila (laky na vlasy, krémy, pleťové vody, šampony) je tohle nejhorší, obecně jsem s touto značkou ale spokojená. Velmi vodový, cítím ho jen ve sprše, z pokožky už ne. Takový "něco na sebe naplácat, ať se nemyju jen vodou". Znovu nekoupím.

  • cena
  • hodně vodový
  • z pokožky po sprše cítit už není


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2012 11:41:35

Sprchové gely od Balea jsme si oblíbili hlavně díky ceně a také díky krásným vůním jednotlivých variant. Líbí se mi obal, který je velmi praktický, když je například gelu v nádobě málo, dá se tzv. postavit na hlavu. Hydratace a výdrž vůně je průměrná.

  • pěkný obal
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2012 14:05:43

dusche & creme grapefruit : Koupila jsem si ho abych měla taky nějaký svěží povzbuzující sprchový gel. miluji vůni grepů a opravdu voní jako kdyby vsude kolem mě někdo zrovna odstavnoval tunu grepů :) na to že to je "běžný ovocný" sprcháč je docela výživný. Takže nejen osvěží mysl, ale i na pokožku je rozhodně prospěšný. Určitě si ho ještě koupím

  • nevysušuje
  • úžasná vůně grepů
  • cena
  • nic :)


věk
25-34

Tyto sprchové gely mám ráda, ač rozhodně nenadchnou, ale také neurazí. Jedná se o průměrné sprchové gely za skvělou cenu. Oceňuji krásnou vůni, která vydrží bohužel jen po dobu sprchování, po sprchování není již skoro vůbec cítit. Pěnivost je průměrná. Balení je velmi dobré - sprcháč stojí i na víčku (což je dobré pro vymáčknutí zbytku sprchového gelu). Jedná se o lepší průměr vzhledem k poměru cena/výkon.

  • krásné vůně
  • velký výběr druhů
  • cena
  • vůně nevydrží příliš dlouho
  • některé druhy/vůně trošku vysušují


věk
25-34

Grepový sa mi páčil najviac, kvôli jeho vôni. Je príjemná, svieža, povzbudzujúca.. Ideálna na osvieženie letného dňa. Na výber je viacej druhov, takže si každý určite nájde ten svoj variant. Obal je pekný. Cena je super. Ja som s ním velmi spokojná, doporučujem, za tú cenu sa to určite oplatí. A kúpim ho určite znovu.

  • vôňa
  • cena
  • viac druhov
  • obal
  • nič


věk
25-34

Týmto sprchovým gélom nemám naozaj čo vytknúť. Majú jednoduché praktické balenie . Objem je 300 ml čo je perfektné vzhľadom k jeho cene. Na výber je veľa druhov a všetky krásne voňajú. Najobľúbenejšie mám s aloe vera a grepový. Taktiež aj limitky sú výborné. Po sprche je pokožka krásne prevoňaná a nevysušená. Odporúčam vyskúšať z každého druhu.

  • cena + objem
  • krásna vôňa
  • nevysušuje
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2013 17:07:30

Tento sprchac jsem si koupila s prichuti kokosu a jen kvuli tomu, ze jsem potrebovala nutne neco levnejsiho. Zaujala me vune, tak jsem nevahala.. Ve sprse byl prijemne vonavy a celkem dobre penil, nijak mi ani neprislo, ze by vysusoval nebo nejak zvlast hydratoval. Pokozku jsem mela prumerne hebkou atak. Nijak netrpim na zadne vyrazky nebo extra vysusovani, takze snesu vsechno. Kazdopadne mi vyhovoval, ale ke konci uz jsem se tesila az ho dopotrebuji, protoze mi uz lezla na nervy vune kokosu, asi jsem to mela s necim stridat, abych nebyla tak presycena.. Takze bych si ho uz asi nekoupila.. Taky jsem mela jednou s prichuti Pitayi, ac si nejsem uplne jista, ze je se stejne serie, kazdopadne ten byl super a nadherne vonel..

  • Vune
  • Cena
  • Nevybavim si


věk
25-34

Tento sprcháč jsem měla hned v několika provedeních. Vcelku fajn pění a krásně voní. Netrpím na žádné vyrážky a ani nemám extra sucho pokožku. Po umytí mi kůže nijak nepne a ani necítím, že by byla nějaká extra hydratovaná. Vcelku dobrý sprcháč za super cenu, který si rozhodně pořídím znova. Doporučuji vyzkoušet :-)

  • cena/množství
  • pěkně voní
  • hezky pění
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Skvělé sprchové gely! Výborná cena, krásné vůně, příjemné na pleť. Mám obrovskou spotřebu sprcháčů, takže jsem si ty Baleácké opravdu zamilovala. Nejraději mám teď citrusy-limetu. Osvěžující, krásně pěnivý, nedráždí a nevysušuje pokožku. Na výběr velké množství vůní. Jsem velmi spokojená, určitě kupuji dál (ve velkém:-))

  • Cena
  • Velký výběr vůní
  • Pěnivost
  • Nedráždí
  • Nic!


věk
25-34

Med: kupuju si pořád dokola sprcháče Balea a používám je skoro pořád (pokud tedy nedostanu jinou značku jako dárek). Jsou levné, voní, hezky pění. Vůně na těle ještě dlouho vydrží. Na druhou stranu ale trochu vysušují, takže je povinnost se nakrémovat ihned po osprchování. Ale já se krémuju i po více hydratačních sprcháčích, takže to pro mě není zas až takový problém.

  • vůně
  • cena
  • pěnivost
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 24.7.2013 15:26:12

Mléko a med: mydlí, voní, jak se dalo očekávat. Nemám co vytknout. Super cena. Nevydrží vonět z kůže. To snad zatím vydržely jen sprchové gely od Yves Rocher. Příště zkusím nějaký jiný, nijak mě nezaujal. Mám doma velké balení, 24 Kč, dm. Limetka: na mě příliš parfémovaná. Jinak v podstatě to samé jako mléko a med. Kupovala jsem mini balení (19Kč). Také nekoupím znovu, převoněný byl fakt strašně.

  • cena
  • praktické minibalení
  • parfemace


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 22:08:47

Za mě naprosto průměrný sprchový gel, znovu už si ho určitě nekoupím. Vcelku ani moc nevoní, upřímně jsem byla ráda, když jsem ho konečně vypatlala a mohla vyhodit krabičku. Pokožku nehydratuje, spíš možná trošku vysušuje - ale tuhle potíž já mám snad se všemi sprchovými gely od Baley, tak ani nevím, proč jsem čekala něco jiného.

  • cena
  • nijak extra nevoní
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 15:10:06

Tyto sprchové gely kupuji neustále dokola, protože mi dlouho vydrží a za tu cenu...Vyzkoušela jsem už hrozně moc vůní tohoto sprchového gelu, od klasických, až po limitované edice. Nejvíce ze všech mi voněla asi mandarinka, limetka a ananas. Jsou to všechno krásné ovocné vůně, které mi nepřijdou chemické a vtíravé. Na těle je však cítím asi jen 2 hodiny po umytí, což mi trochu vadí. Sprcháč velmi dobře pění, má hustou konzistenci a vůbec mě nevysušuje. Moc se mi líbí i krásné obaly, které mi zdobí koupelnu :). Rozhodně je budu kupovat dál.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • krásné obaly
  • spoustu vůní na výběr
  • vůně po umytí dlouho nevydrží


Další recenze od 21.8.2013 18:47:41

S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená. V DM jsem ho očuchala poté co jsem si všimla cenovky s nápisem 29,90 Kč. A měl velmi sympatický. Vyzkoušela jsem všechny druhy a kupuji si pořád nové a nové. Všechny mají překrásnou nevtíravou vůni. Jediný, který mi nevoní je medový, ale to je otázka vkusu. Takže tento výrobek rozhodně doporučuji všem s normální a suchou pokožkou. Určitě vyzkoušejte!

  • silná hydratace
  • překrásná vůně
  • nízká cena
  • pěkný obal
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 13.1.2014 21:41:30

Já mám z této řady novinku borůvku. Sprcháč má modrou barvu a voní úžasně po borůvkách. Pění dobře, takže stačí nanést menší množství. Je za super cenu. Jediné co bych mu vytkla je, že pokožku docela vysušuje. Když nepoužiji po koupeli tělové mléko, tak je hodně vysušená. Vůni má ale úžasnou. Stojí rozhodně za vyzkoušení.

  • krásná vůně
  • nízká cena
  • vysušuje pokožku


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2014 22:30:53

Přijdou mi o něco lepší než jejich kolegové z limitek, ale v podstatě jedou na stejný princip. Velký výběr, vábivé vůně, líbivé obaly, příznivé ceny a dostupnost v každém DMku. Krémová konzistence slibuje větší hydrataci pokožky oproti obyčejným gelům, ale to se jaksi nekoná. Maximálně tak na 10 minut a pak je slib o pěkně hydratované pokožce fuč. Je to průměrný sprcháč - umyje, hezky pění i voní, ale jen chvíli. Jako většina drogerkových sprchových gelů obsahuje SLS, se kterým by mohla mít problém citlivá pokožka. Další si nekoupím, jedině v nouzi nebo v pomatení smyslů :-D.

  • výběr
  • cena
  • vůně
  • obyč sprcháč, žádný hydratační zázrak
  • obsahuje SLS - někomu může vadit


věk
25-34

Další recenze od 8.7.2014 11:45:19

Sem tam po těchto sprcháčích docela ráda sáhnu. Líbí se mi velký výběr vůní i jejich časté obměňování a limitované edice. Najdou se zde jak krásné vůně, tak občas i méně povedené, spíše chemicky vonící varianty. Ačkoliv obsahují sulfáty, nepřijde mi, že by nějak výrazněji vysušovaly. Za těch pár korun to není špatné a občas si nějakou zajímavou vůni na střídačku s jinými gely pořídím.

  • výběr vůní
  • cena
  • některé chemicky voní


věk
25-34

Další recenze od 17.10.2014 12:45:32

Jedny z nejlevnějších sprchových gelů, co jsou v drogérkách k dostání. Kvalitou bych zařadila k takovému slabšímu průměru, ale za tu cenu se ani nic jiného čekat nedá. Balea má často limitky a jednou za čas se dá narazit na celkem hezkou vůni, ale to je spíš výjimka, jinak jsou dost umělé. Pění dobře, nevysušují, ale ani nehydratují, nic mě z nich nesvědilo. Kupuju téhdy, když mi náhodou nějaký zavoní, což je zřídka.

  • cena
  • občas vůně
  • takový průměr


věk
25-34

Můj oblíbený sprcháč, kupuji jej pravidelně, . Aktuálně mám borůvku - má modrou barvu, voní jako tutti frutti + borůvka. Pokožku mi nijak extra nevysušuje, ale mám normální pleť, která snese skoro jakýkoliv sprchový gel. Miluji limitované edice, které jsou někdy vážně povedené a krásně voní. Za tu cenu dobrý produkt.

  • cena
  • limitky
  • vůně
  • konzistence
  • obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 14:48:28

Balea sprchové gely kupuju pravidelně a tyto krémové mám taky moc ráda, nedráždí mě, sice musím dát na houbu víc krému aby to pořádně pěnilo, ale jde to, hezky mi i voní, ale ne úplně všechny, vybírám jen ty co se mi líbí, balení je normální, nic extra, hlavně, že se dá postavit na víčko ke konci, i když se po sprše snažím vždycky mazat tak nevysušují kupodivu, za mě spokojenost

  • balení
  • cena
  • musím ho dát víc aby pořádně pěnil


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2015 13:51:21

Týchto sprchovacích gélov som mala viac(niektoré aj z limitovanej edície) a nemôžem mu nič vytknúť. Pokožku nevysušuje ale musím povedať že ani extra nehydratuje(nevadí mi to používam po sprchovaní telové mlieko,ak ho ale nepoužijem nič sa nestane). Vône sú pekné aj keď po sprchovaní niesu cítiť(čo mi nevadí aspoň sa"nebije" s ostatnými produktami ktoré používam). Cena je veľmi nízka čo je jeho ďalšie plus.

  • nevysušuje
  • limitované edície
  • vôňe
  • cena
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 2.1.2016 15:08:49

Mám rada všetky sprchové gély od Balea. Za tú cenu (u nás na SR 0,99€) je naozaj dobrý hoci má aj nejaké negatíva. Všetky sprchové gély krásne voňajú, aj keď niekedy to môže byť skôr taká umelá vôňa. Penia trochu slabšie, avšak ked sa dá trošku viac gélu, je to fajn. Majú pekné, jednoduché obaly a stále nové a nové vône. Mne hydratujú pokožku celkom dobre, aj ked niektoré gély lepšie, na moju pokožku stačí aj toto. Za najväčšie mínus pre mňa je to, že po osprchovaní už vôňu nie je cítiť.

  • vôňa
  • stále nové druhy
  • konzistencia
  • cena
  • nie je cítiť na pokožke po osprchovaní


věk
15-24

Další recenze od 10.1.2016 13:18:33

Tento sprchový gel mě asi nikdy neomrzí. Balea vyrábí stále nové vůně, většinou sladké, které mě donutí si je koupit. Není to žádný zázrak - prostě laciný sprchový gel, který vás umyje ale nijak zvlášť nehydratuje a vůně rychle vyprchá. Ale za tu chvíli strávenou ve sprše s tímto vyvoněným gelem to stojí. Samozřejmě dražší konkurenci se nevyrovná

  • cena
  • spousta druhů
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2017 15:27:30

Pro mě je to jeden z nejoblíbenějších sprchových gelů. Taky patří mezi ty nejlevnější. Kupuji ho stále dokola, jen obměnuji různé vůně. JIž jsem měla kokosový vanilkový, malinový...Každý mi moc hezky a nevtíravě voněl, nevoní nijak agresivně, to nemám ráda. Obsahuje SLS a věřím, že i nějakou další chemii, moc se v tom zatím neorientuji. Takže může citlivější pokožku trochu vysušovat, já ho nepoužívám na nohy kde mám ekzém, aby mi zbytečně nevysušovat kůži. Pro mě to ale není překážkou, znovu ho koupím.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Velký výběr různých variant
  • Vůně
  • Obsah SLS


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené