Balea Professional More Blond Spülung recenze a zkušenosti

Kondicionéry Balea Professional More Blond Spülung
Kondicionéry Balea Professional More Blond Spülung - obrázek 1
5 4.6 18
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional More Blond Spülung

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho společně se sprejem stejné řady a musím ho jen pochválit. Vlasům dodává lesk a taky je ohodně zesvětlí a blond je potom výraznější. Vlasy mi opravdu zesvětlil a to hlavně u kořínků, kde jsem měla vlasy o hodně tmavší, teď mají stejnou barvu, ale možná to je díky spreji.

  • cena
  • opravdu zesvětluje
  • nevysušuje vlasy
  • žádné


Další recenze od 15.7.2012 09:30:43

Tak tohle je můj favorit, respektive celá řada- od šamponu až po sprej( ten mi pomohl zbavit se zbytku zrzavé barvy a už používám jen šampon a kondicionér). Vlasy mají neuvěřitelnou blond. Prozářilo to tak mé vlasy, že mám ted přírodní platinu bez pomoci drastických barev... Díky Baleo:-)

  • nádherná blond
  • lesk a hebkost vlasů
  • úplně směšná cena
  • to balení jako u všech balea šamponů je špatně uzavíratelné- hlavně na cesty


Další recenze od 25.11.2012 18:39:49

tento balzam som si kupila na zaklade množstva kladnych ohlasov. zo začiatku som mala veľmi zmiešané pocity, vlasy mi dosť elektrizovali no postupom času asi po ďalších dvoch umytiach si vlasy asi naň zvykli a po vyfenovaní zostali úžasne ľahké, krásne sviežo prevoňané

  • cena
  • ľahkosť
  • nič


Další recenze od 12.3.2013 22:17:27

poprvé jsem ho vyzkoušela, když jsem si myla hlavu u kamarádky. Bez kondicioneru vlasy nerozčešu a ona jiný neměla. Po umytí jsem měla vlasy přesně takové, jaké je po umytí chci mít, hebké, lehce rozčesatelné, nemastné, neelektrizující... takže jsem si ho druhý den koupila taky. Za směšnou cenu funguje líp, než většina ostatních kondicionerů, které jsem vyzkoušela.

  • cena
  • lehce rozčesatelné vlasy
  • bez silikonů
  • ocenila bych větší balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.3.2013 19:29:59

Poslední dobou jsem si velmi oblíbila vlasovou kosmetiku od Balei, protože za opravdu směšné peníze dostanu kolikrát víc, než za předraženou kosmetiku. Tento balzám pro blond vlasy miluju! Je pro mě asi nejlepší na trhu, co mi vyhovuje. Vlasy mi opravdu zesvětluje - melíry projasní a zvýrazní, že to vypadá, jako kdybych právě odešla od kadeřnice a moje hnědé kořínky se zesvětlí do ztracena tak, že téměř není vidět odrost :) Navíc nádherně voní, vlasy se dobře rozčesávají a lesknou se. Celkově jsem si všimla, že jsou takové pevnější a kvalitnější :)

  • cena
  • příjemná vůně
  • bez silikonů
  • přírodní zesvětlení vlasů
  • lesk
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Opět musím jen chvílit, stejně jako u šamponu této řady. Opravdu vlasy zesvětlí a udělá barvu přirozenější. Navíc jdou vlasy krásně rozčesat a vypadjí zdravě. Mě vyhovuje i vůně. Takže za mě prostě super!!! Akorát opět musím zmínit nedostupnost, dost často se stane, že projdu čtyři prodejny a všude je prázný regál:/

  • Cena
  • Účinek
  • Vyživuje vlasy
  • Nedostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Tento produkt mohu jen a jen doporučit! :-) Vyzkoušela jsem zhruba před měsícem rovnou celou řadu pro blond vlasy (šampón, balzám, sprej na zesvětlení vlasů) a jen jsem žasla že se tak skvělou cenu seženu tak kvalitní produkty.. Vlásky se mi trošičku zesvětlily, mám hnědé odrosty a světe div se, trošku se mi zesvětlily i ty hnědé, takže jak vlásky odrůstají, vypadá to velice přirozeně! Navíc blond barvička je zářivá, vlásky jsou heboučké, voňavé, prostě super! :-) Doporučuji všem blondýnečkám! :-)

  • - vlásky přirozeně zesvětluje
  • - dostupná cena
  • - bez silikonů
  • - krásná vůně
  • - žádný jsem neobjevila :-)


Další recenze od 10.7.2013 15:30:49

Tak tohle to je pro mé vlasy hrůza. Měla jsem šampon i sprej ze stejné řady a musím říct, že mě po tom svědila hlava a žádný zázrak to nebyl, podle mě to spíš vlasy vysušovalo a efekt more blond nemohu posoudit, protože jsem to používala asi týden či dva. Mám přírodní a suché vlasy. Vůně docela ujde s obalem+cena, ale to je vše. Už nekoupím více...:(

  • vůně
  • svědění hlavy
  • vysušení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 28.7.2013 13:31:52

Úžasný kondicionér, přestože není hutný ani nějak mastný, skvěle vlasy zjemňuje, i mé sušší přirozeně blond vlasy se po něm dobře rozčesávají. Vlasy jsou po něm lehoučké, vzdušné a vyživené. Používám společně s šamponem a sprejem ze stejně řady a jsem naprosto spokojená. Zřejmě moje nová jednička, určitě koupím znovu.

  • jemné, lehké a vyživené vlasy
  • příjemná cena
  • vlasy se po něm méně mastí
  • pro mě nezajímavá vůně, jinak nemám žádnou výtku


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.10.2013 20:10:36

Kondicionér jsem si zakoupila společně se sprejem a šamponem z téže řady. Zpočátku jsem byla k působení na mé vlasy trochu skeptická, jelikož si vlasy nebarvím, a mám je dost tmavě plavé, ale chtěla jsem tomu dát šanci. Rozhodně nelituji. Vlasy mám po kondicionéru voňavé, hebké, a přijde mi, že se méně mastí. Taky mi (pravděpodobně v kombinaci právě s šamponem a sprejem ) sjednotil a zesvětlal vlasy. Balení je podobné "zubní tubě" a mokrýma rukama se někdy špatně otevírá, ale to mu ráda odpouštím. Za tu cenu je to skvělá investice.

  • more blond efekt funguje
  • příjemně voní
  • nezatěžuje vlasy
  • cena
  • balení se mokrýma rukama špatně otevírá


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 8.10.2013 08:51:19

Perfektní balzám na vlasy. Pořídila jsem si ho i s šamponem a sprejem na vlasy ze stejné řady. A jsem maximálně spokojená. Vlasy opravdu zesvětluje (i když si myslím, že je zesvětluje hlavně ten sprej) a šampon s balzámem jsou spíše na udržení barvy a lesk vlasů. Příjemně voní, dobře se nanáší a vlasy jsou po něm krásně hebké a lesklé. Doporučuji všem blondýnkám.

  • super cena
  • zesvětlý vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.11.2014 14:02:41

Funguje, nezatěžuje mi vlasy, krásně se rozčesávají. Neobsahuje peroxid, ale výtažky z heřmánku. Balení super jako u šamponu - dávkovačem dolů nikdy nemusím čekat až steče, když už je ho málo + mám pocit že z něj vymáčknu všechno až do poslední kapky :-). Nebere vlasům objem! Dělá co má, používám i šampon a občas sprej z této řady a všechmo mi vyhovuje. Osobně mi kondicionér voní nejvíce ze všech 3 výrobků. Ráda používám, protože krásně zesvětluje a pořídím znova. (Rozdíl sem viděla už po prvním použítí.)

  • funguje - zesvětluje
  • cena 39,- je super
  • balení
  • bez peroxidu
  • snadné rozčesávání vlasů
  • nezatěžuje
  • příjemně voní
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 31.3.2015 15:12:00

Keď som mala vlasy zafarbené na blond tento balzám bol môj najobľúbenejší Vlasy som mala lesklé, ľahko sa rozčesávali, boli"nadýchané", jemné, neelektrizovali a vôbec ich nemastil ani nezaťažoval. Jediné čo som nespozorovala bolo zosvetlenie vlasov(ale ani som ho nečakala takže to ako mínus nevidím) ale inak splňuje všetko čo píšu na obale na 1*. Ešte aj krásne voňal obal mi vyhovoval a mal super cenu. Pre mňa to je najlepší balzám na blond vlasy a aj najlepší od Balei.

  • lesklé
  • ľahko rozčesaťelné
  • "nadýchané"
  • jemné vlasy
  • neelektrizujú
  • nemastí ani nezaťažuje vlasy
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 13.4.2015 16:39:47

Spolu s šamponem stejné řady je to jeden z nejpovedenějších produktů na světlé vlasy. Vlasy se krásně rozčesávají, jsou příjemné na dotek a při dlouhodobém používání lze pozorovat i lehké zesvětlení blond vlasů. Vlasy nezatěžuje a ani nemastí - aspoň ty moje. Rozhodně stojí za to ho vyzkoušet. Jenom vůně mi přijde taková nijaká. Nijak zvlášť nevoní, ale nebojte se, že by nějak zapáchal, to zas ne.

  • cena
  • zesvětlující účinek
  • hebkost vlasů
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.4.2015 08:03:26

Skvelý balzam, nádherne vonia, vlasy sa dajú ľahko rozčesať, nezanecháva ich premastené, ale nádherne hebké. Používam ho spolu so šampónom z rovnakej rady. Jeho konzistencia je taká redšia, čo je výhoda pri aplikácii. Občas je dobré ho nechať na vlasoch pôsobiť dlhšie, napríklad kým sa osprchujete. Určite ho odporúčam!

  • vôňa
  • cena
  • rýchlo sa minie


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 27.4.2015 14:23:43

Velice mě mrzí, že musím napsat na tuto "vyhlášenou" řadu od Balei negativní recenzi, ale bohužel. Celou řadu More Blond od Balei (šampón, balzám a sprej) jsem si po přečtení recenzí běžela druhý den ihned koupit do drogérie DM a těšila se až si umyji vlasy. Čekalo mě velké zklamání. Šampón dle mě moc nepění a balzám je vyloženě katastrofální, jako kdybych ho vůbec nepoužila. Vlasy vysušené, vůbec nešly rozčesat, takové tvrdé, prostě děs. Jediná věc, která se konala bylo viditelné zesvětlení už po prvním použití a obzvláště po použití spreje. Sprej hodlám do budoucna kupovat kvůli oživení mého melíru, ale šampón a balzám už nikdy. Je mi to opravdu líto, protože jsem doufala v ten "zázrak", který tu všichni popisují. Patřím mezi ty výjimky, kterým opravdu nesedl.

  • cena
  • viditelné zesvětlení
  • balení
  • vysušuje
  • balzám neuhladil a nezjemnil
  • malá pěnivost šampónu
  • vlasy tvrdé a nerozčesatelné