Balea Professional sérum na suché a poškozené vlasy recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Balea Professional sérum na suché a poškozené vlasy
Bezoplachová péče Balea Professional sérum na suché a poškozené vlasy - obrázek 1
Bezoplachová péče Balea Professional sérum na suché a poškozené vlasy - obrázek 2
Balea (348)
3.9 z 5 5 3.9 15
Celkem 15 recenzí


5 hvězd
40%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
13%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Balea Professional sérum na suché a poškozené vlasy

věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 12:34:14

Sérum jsem chtěla vyzkoušet jako alternativu obdobného produktu od Avonu. Bohužel mě sérum zklamalo. Vlasy se mi po něm úplně zmastily a konečky vyživené nevypadaly. Balení není špatně, dávkovač je praktický a oceňuji, že mastný produkt nikudy nevytéká. Bohužel není vidět, kolik séra v lahvičce zbývá. Uvítala bych průhledné balení. Vzhledem k tomu, že mi vůbec nesedlo, darovala jsem ho kamarádce, která má suché vlasy a ta je s ním spokojená.

  • vůně
  • cena
  • balení s pumpičkou, neteče
  • vlasy mi úplně zmastí


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2012 15:38:18

Toto sérum mi nevoní nijak extra a musím říct, že už jsem vyzkoušela lepší přípravky na suché vlasy. Nicméně funguje - vlasy jsou po aplikací séra hladší, lesklejší a upravenější. Sérum vlasy zbytečně nezatěžuje. Pokud budu chtít šetřit, koupím si jej místo tekutých krystalů. Podle mě je z výrobků Balea lepší Glatt + Glanz Intensiv Serum, jak vůní, tak efektem na vlasy.

  • obal s pumpičkou
  • cena
  • dostupnost
  • nezatěžuje vlasy
  • vůně
  • nemá dostatečný efekt


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 20:17:28

Od tohoto séra jsem na základě doporučení zde na omlazení čekala více. Není špatné za ty peníze, ale přijde mi vhodné spíše pro vlasy, které nejsou nijak suché nebo poškozené nebo jako prevence. Plus vidím v tom, že nezatěžuje vlasy a nejsou po něm mastné, ale na druhou stranu ani na konečkách nevidím efekt jako u tekutých krystalů, když jej nanesu. Příjemně voní.

  • nezatěžuje a nemastí vlasy
  • cena a dostupnost
  • nesplní to co slibuje


věk
25-34

Koupila jsem si ho ze zvědavosti. Sérum mi vyhovovalo, vlasy mi vůbec nemastilo a konečky vlasů potom byly hezčí na dotek. Používám ho jak na suché, tak i na mokré vlasy. Avšak pro mě je lepší sérum od Avonu, i když toto si určitě koupím znovu, pokud nebudu mít po ruce Avon.

  • cena
  • dostupnost v každém DM
  • nemastí vlasy
  • dobrá prevecne na konečky
  • poškozeným konečkům nejspíše nepomůže


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 20:18:50

Znám lepší, ale za tu cenu není toto sérum vůbec špatné. Uhladí suché konečky, já ho používala i do délek a vlasy jsem po něm měla hebké a hladké. Nezatěžuje a nemastí. Také je dobré před foukáním a žehlením. Má příjemnou jemnou vůni a praktické balení s pumpičkou. Akorát mi vadilo, že jsem ho pro žádoucí efekt musela použít víc než např. tekutých krystalů a proto mi balení poměrně rychle došlo. Nicméně klidně si ho koupím znova.

  • cena
  • praktické balení
  • nemastí a nezatěžuje
  • dobré před tepelnými úpravami
  • nutno ho použít víc než např. tekutých krystlů a tak balení poměrně rychle dojde


věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 09:30:08

Mně tohle sérum nijak neuchvátilo. Krystaly mi připadají lepší. Alespoň na mé vlasy. Při použití na mokré vlasy nebylo skoro poznat, že jsem ho použila. Na suché zase vlasy dost zamastil.

  • nízká cena
  • na mokrých není vidět nijaký efekt
  • suché vlasy moc zmastí


Další recenze od 15.3.2012 18:59:26

Tento produkt opět odpovídá ceně. Mám sušší, roztřepené konečky, které mají tendenci se vlnit. Přípravku opravdu stačí jen malinko, protože když se to přežene vlasy ztěžknou, nepřirozeně se lesknou a logicky se zmastí. Pěkně voní a balení mě vydrží půl roku a to mám dlouhé vlasy.

  • cena
  • jemná vůně
  • séra stačí opravdu maličko
  • obal - nelze vidět kolik séra zbývá


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 17:49:17

Měla jsem,byla sem vcelku spokojená,jen na mých sušších vlasech se hodně rychle vstřebal a po několika hodinách bylo třeba ho aplikovat znovu.Vzhledem k množství i tak vydrží dlouho.Líbila se mi vůně,velkým mínusem ale byla pumpička,která se po dvou týdnech rozbila a výrobek nešel používat....

  • vůně
  • cena
  • dostupnost v každé DM
  • nemastí vlasy
  • pumpička
  • krátká doba účinku


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 17:27:13

Toto sérum jsem vyzkoušela díky kladným ohlasům uživatelek omlazení. Bohužel s mými vlasy se žádný zázrak nekonal. Ani jsme žádnou viditelnou změnu nezaznamenala. Naštěstí nestojí moc, takže těch peněz nelituji. Aspoň ta vůně je krásná.

  • Vůně.
  • Cena.
  • Nic extra s valsy neudělalo


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 07:49:56

Spolu s tekutými krystaly je to mé nejoblíbenější sérum na vlasy. Dodává vlasům lesk a krásně je uhladí. Vůbec mi vlasy nezmastí, přestože mám mastící se vlasy. Sérum má jemnou vůni a líbí se mi i praktické dávkování.

  • Vlasy uhladí
  • Nemastí
  • Praktické dávkování
  • Chrání konečky před třepením
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 22:39:24

Pro mne velikým zklamáním, tento přípravek mi moc nevyhovoval, byl příliš mastný, konečky po něm vypadaly ulepeně. Mám sušší vlasy a působil cca hodinu po aplikaci, pak se vrátily vlasy do původního stavu.

  • cena
  • příliš mastný
  • vlasy nevypadají po aplikaci pěkně
  • krátká doba působení
  • pumpička se hůř mačká


Další recenze od 14.3.2012 20:06:15

Sérum jsem si zakoupila na základě kladných hodnocení zde na Omlazení a neprohloupila jsem. Je výborné na suché konečky, vlasy nezatíží, nemastí ani neslepuje. Používám ho do vlhkých vlasů po mytí a někdy i do suchých, když mám suché konečky. I to pidi balení vydrží hrozně dlouho.

  • nízká cena
  • nemastí vlasy
  • nezatěžuje vlasy
  • žádné nemám


Další recenze od 14.3.2012 19:10:24

Sérum si kupuji stále dokola, je to pro mně malý zázrak, který bych si pořídila i za vyšší cenu. Používám ho jak na vlhké, tak na suché vlasy, které jsou po jeho použití krásně hydratované. Produkt je srovnatelný s tekutými krystaly, dle mého názoru.

  • hydratace
  • cena
  • regenerace
  • oživení účesu během dne
  • žádné jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 19:05:14

Skvělé sérum za dobrou cenu. Kombinuji ho s tekutými krystaly, sérum je jim dost podobné. Mně naprosto vyhovuje, že nezmastí vlasy a přitom je pěkně uhladí, vlasy se pak hezky lesknou. Dávám ho do délek vlasů. Mým suchým nebarveným vlasům moc vyhovuje. Určitě si ho koupím znovu.

  • balení s pumpičkou
  • cena
  • dostupnost v drogerii DM
  • lesk vlasů
  • uhlazení vlasů
  • nezmaštění vlasů
  • žádné



věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:27:07

Nejlepší sérum na vlasy za ještě úžasnější cenu. Nedám na něj dopustit, mám už asi desáté balení. 1 balení mi vydrží na cca 4 měsíce při každodenním použití. Sérum je průhledné, velmi jemně voní, po vetření není z vlasů cítit, od té doby co ho používám mám zdravější vlasy a výrazně méně se mi třepí konečky. Vlasy nemastí ani po něm neplihnou. Zničeným vlasům ale už nepomůže, funguje výborně spíš jako prevence a finální styling.

  • velmi nízká cena
  • praktické balení s pumpičkou
  • vydrží dlouho i při denním používání
  • nemastí vlasy
  • vlasy po něm neplihnou
  • chrání konečky před třepením
  • žádné jsem neobjevila


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené