Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin & obilné klíčky recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin & obilné klíčky
Bezoplachová péče Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin & obilné klíčky - obrázek 1
Bezoplachová péče Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin & obilné klíčky - obrázek 2
Bione Cosmetics (64)
3.9 z 5 5 3.9 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
38%
4 hvězdy
23%
3 hvězdy
31%
2 hvězdy
8%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
54 %

Recenze produktu
Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin & obilné klíčky

věk
25-34

Kupovala jsem od Bione celou řadu Keratin a obilné klíčky, k šamponu a kondicioneru patří i tento sprej na vlasy, který by je měl regenerovat. Kupovala jsem ho hlavně na vyzkoušení po přečtení pozitivních recenzí. Mám hodně husté a dlouhé vlasy, občas se těžko rozčesávají, tak mi to přišlo jako ideální řešení. Úplně nadšená z něj nejsem, divně voní a nic moc s mými vlasy nedělá, kvůli vůni letěla asi půlka obsahu do koše.

  • Praktická pumpička
  • Dostupnost
  • Vůně


věk
35-44

Po přečtení kladných recenzí jsem tento produkt zakoupila a těšila se na změnu-zlepšení vlasů. Výrobek byl zrovna ve slevě, což mne potěšilo...ale, po měsíci používání však žádné zlepšení nenastalo, naopak mám pocit,že po nastříkání do vlasů,se mi má hříva více mastí a já tudíž musím umývat časteji. Více už nekoupím! :-(

  • cena
  • co se píše na obalu produktu se u mne nekonná


věk
15-24

Další recenze od 31.8.2014 22:16:05

Narazila jsem na něj tehdy v Globusu a hned jsem si ho musela koupit, zaujal mě tím keratinem a prírodním složením. Příjemně se nanáší, stříká se na vlasy praktickou pumpičkou. Po pár týdnech jsem si všimla zlepšení kvality vlasů, byly lesklejší a hebčí, vyživené. Ale na tom asi neměl podíl jen kondicionér, jelikož jsem používala k tomu ještě šampon a normální kondicionér ze stejné řady, je to dobrý kvalitní produkt který splni co slibuje. Jediné co mi na něm vadí je zápach, jakoby čůránky nebo jak to slušně nazvat:D není to totiž parfémované, ale dá se to přežít. Ale teď mi došel a je malokde k sehnání, až na něj narazím koupím znovu:) spokojenost.

  • Lesklé vyživené vlasy
  • Cena
  • Přírodní složení
  • Splní co slibuje
  • Příjemné na ášení pumpičkou, rovnoměrné
  • Balení dlouho vydrží
  • Zápach


Další recenze od 30.6.2014 12:24:45

Regenareci jsem používala s šamponem ze stejné řady. Používala jsem jen týden - a ihned po týdnu byl vidět rozdíl. Vlasy byly silnější a zdravější. Ale bohužel jsem po týdnu "zjistila" že keratit přírodní blond vlasy "zežluťuje" - alespoň u mě byl takový efekt. Takže jsem musela přestat. Ovšem péči doporučuji zcela určitě, jen ne pro blond vlasy.

  • vlasy rychle regeneruje
  • zanechává žlutý nádech na blond vlasech
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 21.4.2014 17:46:51

Sprej používám jako součást celé této vlasové řady, takže nevím, jaké bych pozorovala účinky při samostatném používání, nicméně celá tato řada mi kvalitu vlasů ohromně zlepšila. Již dříve mi keratinovou řadu od Bione doporučovala moje sestra, ale kvůli vůni, která mi moc nesedí, jsem nákup těchto výrobků dlouho odkládala. Začala jsem je používat, když jsem měla problém s vypadáváním vlasů a moc mi pomohly, začaly mi dokonce podrůstat nové vlasy. A tento sprej tomu určitě také pomohl. Může se používat na suché i vlhké vlasy. Moc tuto řadu doporučuji, snad nikdy jsem neměla vlasy tak zdravé, posílené a lesklé. Sprej vlasy nezatěžuje, nemastí, je vhodný i pro jemné vlasy.

  • posílené a vyživené vlasy
  • lesklé vlasy
  • nezatěžuje a nemastí
  • jednoduché použití
  • pomohl mi při padání vlasů
  • český výrobek
  • složení
  • vůně


věk
25-34

Taky z tohoto spreje na vlasy neskáču nadšením do stropu. Měla jsem ho cca před rokem a dnes bych si ho znovu nekoupila. Sprej mi smrdí a smrad se vlasů drží jako klíště. Chápu, že se jedná o přírodní sprej, ale znám přírodní spreje, které voní nádherně. Účinky jsem na vlasech nijak extra nezaznamenala. Přišlo mi, že je dělal pevnější, ale zase na druhou stranu byly vlasy dost tvrdé. Takže z extrému do extrému.

  • přírodní složení
  • aplikátor
  • pevnější vlasy
  • bez extra účinků
  • smrad
  • nehodí se na chemicky odbarvené vlasy


Další recenze od 1.2.2014 17:42:29

Zakoupeno na základě kladných recenzí zde.Kvalita vlasů: polodlouhé, husté , platinový melír.Vlasy jsou sušší u kořínků se rychleji mastí.Produkt jsem používala dle návodu.Po spláchnutí šamponu nastříkat a po té vysušit ručníkem.Aplikovala jsem i na vysušené vlasy.Bohužel pro mě velké zklamání.Rozčesatelnost vlasů katastrofální, kvalita nezlepšená.Dala jsme přípravku 3 šance, ale dále už vlasy ničit nebudu.Za mě tedy ne.

  • žádné
  • nesplňuje co slibuje


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2014 22:18:04

Ano, kosmetika Bione zaplavila moji koupelnu. Tuto vlasovou regeneraci používám společně se šamponem ze stejné řady (masku jsem se pro jeji vůni ještě neodvážila použít). Aplikace je jednoduchá. Jedná se o nažloutlou tekutinu, která tak zemině skoro až starobyle voní, no co bychom chtěli po obilí, že :) Musím přiznat, že se mi vlasy po používání těchto produktů velice zpěvnily, dokonce se mi zdá, že mi i víc začly růst! Obsahuje keratin, panthenol, proteiny z přírodního hedvábí, klíčkový olej obsahuje vitamíny B1, B2, B6...zkrátka, to složení je moc fajn ;) Pokud můžu poradit, tak spíš stříkejte do délek, ne na pokožku hlavy, přijde mi, že se pak vlasy více mastí a objevují se i lupy. Celkově ale velká spokojenost!

  • složení
  • cena
  • účinky
  • horší dostupnost


Další recenze od 5.12.2013 23:11:44

Objevila jsem tento produkt v diskuzi o lámavých vlasech, a jelikož se mě to týkalo také, zkusila jsem si z této řady objednat šampon, kondicionér, i vlasovou bezoplachovou regeneraci. Moje vlasy byly u kořínků mastné, ale v délkách velice suché, krepaté, lámavé, a hodně padající. Díky krepatosti prakticky neučesatelné. Po několika použitích obrovská změna k lepšímu, vlasy jsou hladké, lesklé, a zdravě vypadající, mají objem, a co hlavně, vůbec nekrepatí. Myslím,že se i podstatně míň lámou.Rozprašovač je praktický. Jsem nadšená, určitě u této značky zůstanu, doporučila jsem už i několika kamarádkám.

  • krásné lesklé vlasy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.9.2013 16:47:17

Asi budu jediná, ale mě tento sprej nijak neohromil. Po použití (vypoužívání celé lahvičky) jsem nezaznamenala žádnou změnu v kvalitě vlasů. Měla jsem je zkrátka stále stejné, jako před zahájením péče. Vlasy mám celkem dlouhé, konce trošku roztřepené a sušší. Na druhou stranu, musím říct, že vlasy nijak nezatěžoval. Prostě sprej jen tak pro dobrý pocit, znovu už nekoupím.

  • přírodní složení
  • český výrobek
  • po používání jsem nezaznamenala žádnou změnu


věk
25-34

Další recenze od 12.9.2013 12:14:28

Dříve jsem používala dvoufázové kondicionérové spreje (GlisssKur, Dove..) pak jsem je uplně vynechala a ted jsem si pořídila tento spolu s šamponem ze stejné řady a je úžasný! Od 1. použití! Nastříkala jsem ho na skoro suché vlasy a pročesala, hned se krásně leskly a když uplně doschly byly jako vyměnené :) Pevné a nezatížené! Sprej sice obrashuje alkohol a moc nevoní, ale vlasy jsou po nem opravdu nádherné a vůbec nekrepatí. Nechápu, že i přes ten alokohol jsou vlasy tak vyživené a lesklé. Po olejových věcech jsou suché a mastné zárověň, prostě hnusné, tenhle sprej je úžasný, doporučuji ho pro všechny typy vlasů. Se sprejem se mi dobře manipuluje.

  • nádherné vlasy
  • lesklé a pevné
  • takový brazilský keratin ve spreji :)
  • dostupnost (např VMD drogerie eshop)
  • žádná exra vůně
  • obsah alkoholu i když vlasům očividně nevadí!


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 10:46:27

Ano, ano, ano!!! Přesně tohle moje vlasy celých 27 let hledaly!:-) Díky vašim kladným recenzím jsem společně se šamponem zakoupila i tento produkt a jsem strašně moc spokojená. Mé extra jemné, mastící se vlasy mají v kombinaci se šamponem objem, na omak jsou pevnější, lesknou se, o něco míň se mastí a konečky vypadají nesrovnatelně zdravěji, než před začátkem používání. Jen chci upozornit holky, že jsem viditelný rozdíl zaznamenala až tak po 3., 4. používání, tak aby se nelekly, že někomu "nefunguje" hned. Nyní používám více jak měsíc a rozdíl je viditelně znát, i kolegyně si toho všimla a říkala, že mám nějaké jiné vlasy. Moc všem doporučuji, díky uživatelkám za tip a firmě Bione za tento výrobek.

  • Lesk vlasů
  • Objem vlasů a pevnější vlasy
  • Pro mě vůně
  • Na rozdíl od jiných výrobků plní co slibuje
  • Cena
  • Pro někoho obal
  • Pro někoho vůně
  • Horší dostupnost v kamenných obchodech



věk
25-34

Koupila jsem si ho proto, že jsem zde četla mnoho pozitivních recenzí na bezoplachový kondicionér, ale řekla jsem si, že toto bude asi lepší. Nevím sice, jaký je rozdíl mezi tímto a kondicionérem (stejná lahvička, jen jiný nápis). Mile mě překvapil. Vlasy jsou po použití pevnější, lesklejší a hebší. Vyhovuje mi i aplikátor, dobrá je i cena, jen je málo kde k sehnání, objenávala jsem z internetu.

  • cena
  • dobrý aplikátor
  • pevnější a lesklejší vlasy
  • málo kde k sehnání


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené