Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem recenze a zkušenosti

Masky Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem
Masky Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem - obrázek 1
Masky Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem - obrázek 2
Masky Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem - obrázek 3
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 23 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Regenerační pleťová maska s mlékem a medem

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 18:30:42

Tato pleťová maska je moje nejoblíbenější z těch, co jsou k mání z této řady. Je příjemná, krásně voní po medu a řekla bych, že hydratuje a snad i regeneruje - těžko se to posuzuje. Používám cca jednou týdně na noc místo krému. Jeden pytlík mi vyjde zhruba na tři použití, takže cena je velmi příznivá. Doporučuji k vyzkoušení.

  • medová vůně
  • krásně hydratuje
  • příznivá cena
  • nemá


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pleťová maska má příjemnou parfemaci, voní krásně po medu. Její cena je více než příznivá. Dobře se nanáší, pleť je po ní jemná, ale i trochu mastná. Vzhledem k tomu, že mi vychází maska na dvě použití, je manipulace s obalem horší - balení je nepraktické.

  • cena
  • parfemace
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.1.2013 16:07:28

Obecně mám moc ráda pleťové masky, ale tuhle přímo miluju! Krásná medová vůně, snadno se aplikuje a mé pleti opravdu dělá dobře. Líbí se mi i balení masek, kdy jsou jen v pytlíčku, a to z důvodu, že ráda masky střídám, když používám nějakou déle, má pleť si na ní postupně zvykne, takže i toto je pro mě plus.

  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 09:26:07

Za tu cenu opravdu dokonalá maska, kterou jsem si opravdu oblíbila. Zamilovala jsem si jí už jenom kvůli dokonalé vůni v kombinaci med a mléko. Oceňuji i balení, které je dostatečně velké a vystačí na vícero použití. Maska je na pleti příjemná, nedráždí ji. Po použití je pleť krásně hebká, čistá, jemná a rozzářená.

  • Cena
  • Velké balení
  • Vůně
  • Čistá a hebká pleť
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2013 18:07:36

Zkoušela jsem už mnoho masek od baley. Nevím jak ostatním, ale mi efektem přijdou všechny ty jejich masky stejné (kdomě té slupovací a bahenní, kterou jsem ještě nezkoušela). Vůně mi moc nevyhovuje, přijde mi to jako vůně krému z dřívějších let. Uvítala bych větší balení těch jejich masek.

  • cena
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2013 12:02:20

Koupila jsem si ji především kvůli ceně. Neočekávala jsem žádné zazračné účinky. Maska je na pleti velice příjemná a má nádhernou vůni. Pleť je po ní hebká a jemná. Balení je dostatečně velké, takže mi vystačí na hodně použití. Jediné, co mi vadí je obal.

  • Cena
  • Příjemná na pleť
  • Obal


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2013 16:18:06

Moje nejoblíbenější maska na obličej, kterou kupuji pravidelně již pár let. Hned po nanesení cítím jak se obličej uvolňuje a zvláčňuje, navíc příjemná medová vůně navodí pocit relaxace. Za tuhle cenu je opravdu dobrá. Jediné co bych vytkla je balení. Praktičtější by bylo, kdyby masku prodávali v tubě, aby si každý nadávkoval dle potřeby

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2014 23:01:57

Dobrá maska se zajímavým složením, hezky voní po medu, na pleti příjemně zklidní a zahřeje, má krémovou jemnou konzistenci, jako taková mi určitě vyhovuje, jediné, co mi na ní vadí je balení v pytlíčku, které je nepraktické, při troše šikovnosti sice maska ani skoro nevysychá, pytlíčkové balení ale není nic pro mě, určitě bych uvítala tubičkové balení.

  • zklidní a prohřeje
  • zajímavé složení
  • pytlíčkové balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2014 21:08:18

Moc příjemná maska, pleť mám po ní hezky jemnou, hydratovanou, je krémovité konzistence tak se i hezky roztírá, naštěstí mi nestéká z obličeje, balení mi vyhovuje, jelikož je na dvě použití tak si ho rozstřihnu a nechám si pytlíček kde je návod, abych to nezapomněla, protože schovávat si prázdný obal nechci, určitě koupím znovu

  • funguje
  • cena
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Bohužel jako ostatní masky, které jsem zatím od Balea vyzkoušela mi absolutně nesedí, opravdu nevím, co obsahují ... Pleť jsem měla podrážděnou ihned po nanesení, pleť zčervenala, štípala a pálila jako čert. Nepamatuji si, že bych měla problémy s maskami od jiných značek. Masky je dost a bohatě vystačí na aplikaci na krk i dekolt. Vůně je klasická pro produkty obsahující mléko a med, mě osobně vůně nevyhovuje. Pleť mi po použití nepřišla extra vláčná ani vyživená, pokud smíchám bílý jogurt s medem, tak docílím mnohem lepšího výsledku. Za mě nemohu doporučit.

  • žádné
  • pálí a štípe
  • dráždí pokožku


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2016 18:40:31

Tato maska mě velmi mile překvapila. Po nanešení na pleť jsem během pár minut cítila na pleťi něco jako ulevu, nevím jak jinak to popsat. Relax pro obličej :) Vždy když mám pleť unavenou nanesu si tuto masku a během 15 minut se zregeneruje. Opravdu super maska od Balea mohu jen a jen doporučit, super kvalita za malý peníz. Neváhejte a zkuste .

  • Opravdový učinek pro unavenou pleť
  • Dostupnost a cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.7.2016 16:39:07

Tak u mňa toto nefungovalo a bola som sklamaná keďže som čítala skvelé recenzie. Čo sa týka masky tak je príjemná aj voňavá. Dobre sa rozotiera. Do pleti sa akoby vpije a teraz nastáva kameň úrazu. Ževraj (podľa návodu na použitie) sa len zvyšok má zotrieť utierkou. WTF? Veď mne to z tváre nechcelo zísť dole a keď sa mi aj podarilo tak pleť bola lesklá a úplne mastná nevraviac, že sa mi tvorili mastné šupinky. Proste celé zle. Vzdala som to a opláchla vodou. Napriek tomu uznám, že pleť vyzerala OK a nebola podráždená.

  • nedráždi pleť
  • cena a dostupnosť
  • voňa
  • vytvárajú sa akési mastné šupinky
  • ostane mastná pleť


Další recenze od 3.10.2017 16:03:29

Z balea masek jsem zatím vyzkoušela jen textilní,která nebyla nic moc.Tato maska mě taky zrovna nepřekvapila,ale propadák to nebyl.Balení je nepromyšlené a když v pytlíčku zůstane zbytek produktu tak docela vysychá.Maska je hutná,strašně krásně voní,vůbec ne chemicky,vůně mi přišla hodně přírodní.Na pleť se nanáší dobře.Docela hodně rychle mi zaschla a jakoby zmizela,dávala jsem dvě vrstvy.Na pleti byla příjemná,chvilkama ale svědila.U nosu, kde mám teď po nemoci suchou a popraskanou pokožku, mě hodně štípala a musela jsem ji z té oblasti navlhčeným ručníkem odstranit.Maska se nemá oplachovat, já ji ale setřela opět teplým navhlčeným ručníkem a poté opláchla.Žádné extra změny nepozoruji,pleť je hebčí na dotek, ale vizuálně nic.Na suchou pleť bude možná fajn,ale na suché a CITLIVÉ pleti ji nevydržíte mít ani minutu.Za tak směšnou cenu koupím znovu.

  • Přenádherná,přírodní vůně
  • Hutná konzistence,nestéká
  • Hebká pleť
  • Cena
  • Minimálně rozzářená pleť
  • Chvilkami svědila
  • Na suchou a popraskanou pokožku se nesmí dostat
  • Mohla by být přírodní