Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře recenze a zkušenosti

Masky Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře
Masky Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře - obrázek 1
Masky Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře - obrázek 2
Masky Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře - obrázek 3
5 3.9 20
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Bahenní pleťová maska z Mrtvého moře

Další recenze od 26.6.2017 20:56:18

Opět balení dvou pytlíčků po 8ml, deklarováno jeden pytlíček na dvě použití, vystačí i na tři. Balení jak komu vyhovuje, musí se opatrně ustřihnout růžek a nelze znovu uzavřít. Vůně je zajímavá, bahnově meruňková. Konzistence je řidší, například oproti Balea masce s jílem a zinkem, při nanášení na obličej jsou znatelná mini zrníčka, která nedráždí pleť. Po nanesení v rozšířených a otevřených pórech cca 4 minuty maska dost pálí, ale pak se to zklidní. Po 10 minutách na obličeji maska úplně ztuhne. Smývá se dobře, póry jsou stažené, pleť není začervenalá a je hebká na dotek. I na pohled vypadá pěkně. Maska nevysušuje pleť. Celkově je maska srovnatelná s Balea maskou s jílem a zinkem.

  • Účinek
  • Peeling
  • Nevysušuje pleť
  • Stahuje póry
  • Zklidňuje
  • Balení
  • Pro někoho vůně bahna


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.1.2017 22:51:54

Tak tuhle masku mám vážně ráda. Nanáší se krásně a její struktura je příjemně krémovitá a po uschnutí vážně připomíná bahno. Maska se smývá velmi dobře a pleť je příjemně jemná a mastnota, která byla před aplikací na pokožce, zcela zmizí. Tuhle masku používám přibližně dvakrát do týdne. A když připojím micelární vodu od Eucerin, tak je to super dvojka pro víkendový dny bez makeupu - moje tradice :)

  • aplikace
  • konzistence
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2016 15:03:22

Masku som len uchmatla na skúšku.Akné nemám.Teda tvorí sa mi len pred menštruáciou hlavne v T-zóne a na brade väčšinou.Tieto miesta sú aj troška mastnejšie.Inak mám pleť suchšiu a citlivú.Raz som ju použila na celú tvár,ale nejak moc mi to nevyhovovalo.Iné miesta na tvári mi troška vysušila.Masku teda používam už len na bradu,čelo a nos.Tým pádom mám balenie z pôvodných 2 krát na 4 krát :) Ak by som tvrdila,že akné vylieči,klamala by som.No oblasť brady mi krásne prečistí,vyrážky troška aj presuší,je viac upokojená.Vyrážky sa mi hoja rýchlejšie.Zbaví aj nejakého toho mazu.Na dotyk aj pohľad je pleť viditeľne čistejšia a menej začervenaná od vyrážok.Vôňa ani konzistencia mi nevadí.Používala som Kawar mydlo z Mŕtveho mora a malo podobnú vôňu,takže som si zvykla.Na bradu a T-zónu ho pravdepodobne kúpim znova.

  • prečistí pleť
  • vyrážky sa rýchlejšie hoja
  • pre mňa nevhodný na celú tvár
  • iné miesta ako bradu a t-zónu mi vysušuje


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.8.2015 17:31:14

Tato maska mě nejprve trochu vyděsila svou konzistencí a barvou, ale svůj účel splnila na jedničku. Po aplikaci byla pleť hezky vyčištěná a hebčí. Trochu pleť vysušuje, takže po smytí je dobré nanést krém. Po nanesení mě lehce pálila, ale jen pár vteřin a přes to, že mám celkem citlivou pleť, nepozorovala jsem žádné zarudnutí a pálení. Příznivá je i cena a balení v pytlíčku - ráda masky střídám. Za mě určitě doporučuji a sama znovu koupím.

  • hezky pleť vyčistí
  • cena
  • balení
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 17:04:09

Tuto masku kupuji pravidelně. Používám ji vždy, když se mu udělají nějaké pupínky, které velice dobře likviduje. Pleť je po použití mnohem hezčí a čistší. Ze začátku mně trochu pálí, ale po pár minutách to vždy přejde. Po umytí enmám pleť ani zarudlou ani nějak dramaticky vysušenou. Nevýhodou je malé balení.

  • pomáhá na pupínky
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.10.2014 10:47:37

Tohle byla první maska kterou jsem od Baley zkoušela. Byla jsem překvapená, že za ani ne dvacet korun dokáže maska to co jiné masky za padesát. Obal je rozdělen na dva pytlíčky a maska vydrží zhruba na šest použití. Krásně vyčistí póry a vyhladí plet. Jedinou nevýhodou je obal, uvítala bych masku v tubě než v pytlíčku. Určitě si pořídím výrobek znovu.

  • vyčistí plet
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.9.2014 13:56:52

Maska, která slibuje, zklidňující účinky, zabraňující podráždění. Mám suchou, aknézní pleť, už při nanášení masky jsem cítila stahování obličeje, mírné podráždění a po chvíli jsem ji musela smýt (asi po 3 minutách na tváří), protože mě začala strašně pálit a štípat, pokožku jsem měla zarudlou. Už si ji nekoupím.

  • cena
  • podráždí pleť
  • vysušuje


Další recenze od 30.8.2014 17:20:46

Maska mě zaujala cenou a tím, že je z mrtvého moře což léčí kožní problémy a já měla zrovna akné. Zkusila jsem to jen na místo kde mám akné a myslím, že se zmenšilo, i když úplně nezmizelo.Pleť je po masce hebká, takže myslím, že je to celkem dobrý výsledek. Jinak je maska příjemná a je fakt že tam ten celkový efekt nějaký je.

  • Zmenší akné Je příjemná Cena
  • Nedokáže úplně vyléčit akné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tahle maska je pro mě uplný zázrak. Pomohla mi od velkých boláků na obličeji. Jsem s ní moc spokojená. Používám jí každý den. nechávám si jí na obličeji klidně i hodinu. Balení mi vystačí celkem na 6krát. Nijak neštípe, jen chladí. Má i peelingové kuličky, které pomáhají odstranit další nečistoty a odlupující se kůži.

  • pomáhá proti akné
  • zbavuje pleť přebytečného mazu
  • pleť je hladká, bez nečistot
  • osvěžuje
  • nedráždí
  • vůně je neutrální
  • je jen v malém balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato maska má v současnosti nový obal, který je již rozdělen na dva oddělitelné pytlíčky. Jeho konzistěnce připomíná spíše peeling, obsahuje poměrné velké částečky. Právě pro svou konzistenci je opravdu obtížné ji rovnoměrně nanést. Na pleti hodně intenzivně pálí. Po smytí pokožka není zarudlá. Slibuje odstranění nečistot z pleti. Póry nijak zázračně nevyčistí, spíše bych ji doporučila jako peeling.

  • obal
  • konzistence
  • silné pálení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mám mastnou pleť a tahle maska mi celkem sedla. Pleť po ní byla příjemně jemná a hebká. Mě pomohla na mastnou pleť a na akné a pleť jsem po ní měla zmatněnou. Ale když jsem si jí nanesla na obličej, tak docela dost ze začátku štípala na pleti. Za chvilku to přestalo, takže se to dalo vydržet. A taky nehorázně smrděla, opravdu to byl puch

  • jemná a hebká pleť
  • zmatněná pleť
  • pomohla na akné
  • vůně!
  • ze začátku štípala


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2013 15:01:45

Já jsem s touto maskou velice spokojená. Pleť je krásně vyčištěná a nedělají se mi tolik pupínky. Jen si musím dávat pozor, abych si jí nedělala moc často nebo předtím nepoužívala peeling, protože potom se moje pleť bouří a začně svědit a být taková nepřirozená, proto ji nedoporučuji na hodně citlivou pleť.

  • skvělá na problematickou pleť
  • malé balení
  • nevhodná pro citlivou pleť


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.8.2013 11:11:50

Tuhle masku jsem si koupila, protože mě napadlo vyzkoušet všechny od Baley - pokud bych tam našla nějakou dobrou, za tu cenu by se mi to určitě vyplatilo. Maska není špatná, ale znovu si ji asi nekoupím. Nanáší se středně dobře nebo spíš špatně, protože se nechtěla spojit, dalo mi docela práci nanést ji rovnoměrně. Ze začátku trošku štípala - to mám ráda, alespoň mám pocit, že něco dělá. :-) Ale nechladila ani nic jiného. Jen jsem cítila, jak zasychá. Smývala se velmi špatně, takže jsem si smysla i oči, musela jsem se vyloženě polévat vodou, aby la dolů. Ale nejvíc mi vadilo, že jsem měla pleť vysušenou - a to ji mám smíšenou, čelo mastné. Sáčkové balení mi na rozdíl od jiných nevadilo, stačí ustřihnout jednu stranu a alespoň člověk nemá žádné zbytky, prostě obal vyhodí a je to.

  • cena
  • špatně se nanáší
  • vysušuje pleť
  • velmi špatně se smývá


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 9.7.2013 18:56:41

Táto maska sa dobre nanáša, je lacná, maska na pleti po určitom čase zaschne. Avšak moje sympatie si nezískala, znovu si ju už určite nekúpim a to najmä pre jej príšerný zápach, absolútne sa to nedá nazvať vôňou a mňa to teda dosť odrádza. Naviac ma po nanesení na začala pleť hrozne štípať, takže nie som si istá či to bola alergická reakcia na nejakú látku alebo je to len tou soľou, ktorú obsahuje, mne skrátka nesadla.

  • zaschne na pleti
  • zmatňuje pleť
  • cena
  • maska má čudný zápach
  • nepraktické balenie


Tato maska je opravdu skvělá! Nechávám působit asi 10-20 minut a po smytí je pleť hebká a cítím, že je čistá. A ta cena je opravdu velmi příznivá, vzhledem ke kvalitě. Po delším používání se mi pleť zlepšila a dokonce zlepšilo i akné. Akorát jednou maličkou nevýhodou je to, že se mi po použití masky trošku vysuší pleť, ale stačí namazat hydratačním krémem a je to v pohodě:)

  • zlepšilo se mi akné i celkový vzhled pleti
  • opravdu cítím čistotu pleti
  • cena
  • trošku vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.3.2013 21:38:50

Masku jsem si koupila k vůli její nízké ceně. Po nanesení mě chvílí pálí, ale to se dá přežít. Ale jinak jsem vcelku spokojená, mám po ní krásně hebkou, vyčistěnou pleť. Mám pocit, že mám i méně póru. Používám jí 2x týdně. Trošku vysušuje pleť, ale určitě jsi jí budu kupovat pořád.

  • Cena
  • Peeling
  • Čístá pleť
  • Vysušuje
  • Po nanesení tročku pálí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 09:41:03

Masky od Baley mám velice ráda a ani tato maska není vyjímkou. Líbí se mi velké, opravdu nešizené a plné balení, takže v klidu vystačí na více použití. Maska obsahuje výtažky z mrtvého moře, které působí blahodárně nejen na pleť. Líbí se mi i obsah mikrozrníček, jelikož po umývání masky působí jako peeling. Po použití je pleť hebká a krásně čistá. Je faktem, že pleť mám trochu zarudlou, což mám ale po každém peelingu a rozhodně to nemění nic na mém nadšení.

  • Čistá a hebká pleť
  • Peelingová zrníčka
  • Balení
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.1.2013 16:28:03

Tato maska je ideální pro každého s mastnější nebo smíšenou pletí, opravdu pročistí pory a hodně pomáhá proti akné. Jediné její mínus je, že po jejím použitá je pleť poměrně hodně vysušená, použití krému to ale hned spraví. Také bych ji přímo nedoporučovala hodně citlivé pleti. Jinak na ní ale nevidím nic špatného a určitě bych jí doporučila (za tu cenu určitě vyzkoušení neuškodí:-))

  • ideální pro mastnou pleť
  • proti akné
  • cena
  • po použití vysušená pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2012 13:01:39

Tato maska je asi určena jen pro mastnou a hlavně ne citlivou pleť. Měla jsem ji už několikrát, jednou mě po ní obličej nesnesitelně pálil a po okamžitém smytí byla pokožka zarudlá a podrážděná. Výhodou v masce jsou peelingová zrníčka, takže při smývání masky odstraníte staré částečky kůže a pleť je hebká, nicméně dost vysušená.

  • cena
  • peeling
  • balení by mohlo být rozděleno alespoň do dvou dávek
  • vysušuje a dráždí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.6.2012 22:04:37

Tuhle masku jsem používala několik let a klidně bych se k ní vrátila, kdybych neměla k dispozici masky, které aktuálně používám. Maska opravdu důkladně pleť čistí. Je to bahenní maska, která obsahuje drobná zrníčka. Nechávala jsem ji vždy zaschnout na obličeji klidně 3/4 hodiny a pak jsem smyla vodou a zároveň udělala peeling za pomocí oněch peelingových částeček. Na pleti ze začátku zasychání lehce pálí, jako kdyby si člověk dal na sebe něco mentolového. Za chvíli to přejde. Nikdy mi nijak pleť nepodráždila a mé smíšené pleti vyhovovala. Samozřejmě trochu vysušovala, takže bylo nutné po umytí hned namazat krémem. Uvítala bych bývala možnost zakoupení ve větším balení (prodávají se bohužel jen pytlíčky).

  • důkladné vyčištění pleti
  • 2v1 (maska + peeling)
  • dostupnost v DM
  • vysušuje pleť
  • malé balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Mask of Magnaminty

3.8 69% 40 recenzí