Batiste Colour suchý šampon recenze a zkušenosti

Šampony Batiste Colour suchý šampon
Šampony Batiste Colour suchý šampon  - obrázek 1
Šampony Batiste Colour suchý šampon  - obrázek 2
Šampony Batiste Colour suchý šampon  - obrázek 3
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Batiste

Recenze produktu
Batiste Colour suchý šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 14:08:41

Dark Deep Brown: Suchý šampon Batiste používám víc jak půl roku. Je dobrý pro tmavovlásky, i když zanechává na vlasech trošku bílého prášku, který jde ale úplně vyčesat během chvilinky. Dobře odmašťuje a vlasy vydrží hezké až do večera. Vyhovuje mi jeho cena a také balení ve spreji, takže nikde nepadá a nedělá nepořádek jako suchý šampon Amica. Horší je jeho dostupnost, já ho kupuji v jedné malé obyčejné drogerii v Praze, dá se sehnat i na internetu. Na svou cenu je opravdu dobrý. ........................................................................................................................ Medium Brunette: Používala jsem Batiste na tmavé vlasy, ale protože teď není delší dobu k sehnání, přešla jsem na tento. Mám spíš tmavě hnědé vlasy, ale šampon mi vyhovuje. Nemusím ho ani moc z vlasů vyčesávat, nezanechává skoro žádný bílý povlak. Vyhovuje mi balení ve spreji, kterým se šampon na vlasy dobře aplikuje. Vůně je celkem příjemná a vlasy vydrží celý den hezké a nemastí se.

  • dobře odmašťuje
  • balení
  • vhodný pro tmavovlásky
  • cena
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 22.3.2012 09:22:36

Dark Deep Brown: Můj nejoblíbenější suchý šampon! Po nastříkání do vlasů je bílý, ale postupně hnědne a jde dobře vyčesat, na vlasech po něm nezůstane ani stopy. Příjmně voní a vlasy odmastí na celý den, jsou pak nadýchanější a objemnější. Pro mě je to jednička.

  • odmaštěné a nadýchané vlasy
  • horsší dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 8.4.2012 14:31:07

Dark Deep Brown: Suchý šampon na hnědé vlasy od Batiste mi plně vyhovuje. Hlavní je to, že vlasy vydrží po aplikaci min. den v pěkném stavu. Vyhovuje mi více než Amica, jelikož je tento určen přímo pro hnědovlásky a nemusím se bát, že špatně vyčešu bílý pudr. Takže za mě super, jen mi dlouho nevydrží.

  • nezanechvává bílý povlak na vlasech
  • určen hnědovláskám
  • cena


Další recenze od 17.4.2012 13:00:04

Medium Brunette: Omylem jsem si koupila tento suchý šampón, na světle hnědé vlasy, ale vlasy mám černé. Nicméně to vůbec nevadí. Používám ho i tak a je skvělý. Sprej je s náznakem hnědé barvy. Na mastní vlasy ideální a hodí se opravdu i na černé vlasy. Navíc mám pocit, že trochu lakuje. Takže nastříkám, prohrábnu rukou a vlasy drží. Kupuji na aukru. Množství 200ml vyrdží dosti dlouho. Takže doporučuji všem.

  • sprej je na hnědé ale možno použít na černé
  • super na mastnější vlasy
  • dostupnost


Další recenze od 28.4.2012 22:48:36

Dark Deep Brown: Pro mě jednoznačně nejlepší suchý šampon. Narozdíl od jiných ho nemusím hodinu vyčesávat a bát se, že zůstane prášek vidět. Naprosto ztmavne a dodá tmavým vlasům barvu, lesk a objem, takže moje vlasy vypadají dokonce lépe, než po normálním umytí. Stačí nastříkat, promnout prsty a učesat, žádné vyčerpávající hodinové pucování ručníkem. Skvěle odmastí, což ne o všech suchých šamponech můžu říct. Kupuji ho v Pemi drogerii v Praze, ale už delší dobou nemají tento na tmavé vlasy :-( Na můj vkus by akorát vůně nemusela být tak sladká, ale to je zanedbatelná maličkost oproti kladům, a rozhodně lepší, než smradlavá Amica :o)

  • Velké balení, vydrží dlouho
  • Podtrhne barvu vlasů
  • Dodá lesk a objem
  • Perfektně odmastí vlasy
  • Vůně by mohla být méně sladká
  • Špatná dostupnost, v drogerii, kde ho kupuji, ho delší dobu nemají, a na internetu také není dostupný


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 11:36:17

Dark Deep Brown: Nejraději si kupuji tento nebo Medium Brunette, sedí mi, že vlasy nenabílí a nezmatní tolik, jako bílé verze (např. XXL Volume). Aplikuji docela štědrou dávku v předklonu, vmasíruji (pozor - barví kůži za nehty) a poté vlasy rozčešu (nebo se spíše snažím, hodně je to zacuchá, mám husté vlasy a poté rozčesat nejdou až do umytí). Efekt vydrží i dva dny - v extrémním případě, ale většinou je brzy po použití hned myju, protože jako každý jiný suchý šampon dělá vlasy na pohled suché a hrubé. Horší je dostupnost, někdy na tuto verzi nenarazím celé roky. ............................................................................................................................ Medium Brunette: pokud mají v nabídce zrovna tento, kupuji :-) Vlasy mám hnědé až zrzavé a sedí jim. Nicméně ani s tmavším odstínem se nic nestane a sedí mi i "bílý" Batiste. Nevýhodou je dostupnost a omezený výběr. Na druhou stranu si pak můžete udělat zásobu, nekazí se a stojí pár korun. prodávají menší "oldschool" drogerie, u nás ve městě vím o 5 místech:-)

  • efekt
  • cena
  • zbarvení
  • horší dostupnost


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.10.2013 00:10:34

Nikdy jsem necítila potřebu používat suché šampony - jakmile vlasy potřebují umýt, tak je prostě umyji. Ale když slyším na Batiste tolik chvály, musela jsem vyzkoušet. A jsem nadšená, je to fakt skvělý pomocník, když nemáte čas nebo se vám vlasy umývat prostě zrovna nechce. Mám verzi medium brunette, v hnědých vlasech vůbec není vidět. Aplikace je díky spreji velmi rychlá a jednoduchá, zabere to minutku a vlasy jsou opravdu jako nové. A nejvíc se mi na tom líbí, že efekt vydrží celý den a dokonce pak necítím potřebu vlasy mýt ani den následující. Dodá vlasům i objem a lehkou vůni. V Brně kupuji v drogerii Jasmín.

  • rychlé a jednoduché použití
  • absorbuje mastnotu
  • dodá vlasům objem
  • nezanechává ve vlasech stopy
  • efekt vydrží až dva dny
  • horší dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 22.2.2014 15:05:07

Tento suchý šampon vlastním ve variantě Dark Brown. Kupovala jsem ho v PeMi na Palmovce. Musím říct, že design balení se mi velmi zamlouvá :-) Produkt po nastříkání krásně voní a musím říct, že vůbec nemám problém s tím, že by mi zašpinil ruce. Nastříkám z doporučené vzdálenosti, trošku promasíruji pokožku a vlasy zamotám na chvíli do drdolu, většinou na dobu, než se nalíčím. Poté drdol rozpustím vlasy promnu a jdu vyčesávat. Musím říct, že to jde docela snadno a výsledek vydrží tak ten den. Mastnoty zbaví vlasy dobře a lehce je i nadýchá. Vyzkoušela jsem suchý šampon Timotei - to je tragédie, není co dodat a Schaumu - ta je fajn, až na to,že páchne, udělá ve vlasech krásný objem, který vydrží déle, než u Batiste. To jen tak pro srovnání ;-) DOPORUČUJI!

  • hezký design
  • vůně produktu
  • nebarví ruce
  • zbaví mastnoty na 1 den
  • dodá lehký objem
  • dobře se vyčesává
  • dostupnost


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Odstín blond: celá natěšená jsem běžela pro tenhle suchý šampon, abych ho ve výsledku mohla vyhodit, protože je fakticky k ničemu. S mastnými vlasy ani nehnul, akorát mi podráždil vlasovou pokožku, takže ji musím dávat do kupy, aby mě nesvědila a nepnula. Taky mi po něm začaly padat vlasy ještě ve větším množství než teď. Nebrat!!!!

  • nic
  • padání vlasů
  • nepomohl s mastnotou


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Mám odstín dark brown. Když jsem ho viděla v Douglasu, tak jsem si ho musela koupit i přesto, že mám doma suchý šampon od Syossu, který taky není špatný, ale jako na každé brunetce i na mě je vidět ten šedý povlak. Z jiných Batiste jsem nadšená a ani tenhle mi nezklamal a jako bonus nemám šedivý vlasy :) krásně odmastí vlasy, jsou nadýchanější, pevnější a mojí citlivou pokožku nijak nedráždí víc, než bez něho.Barví, tak na to bacha. Tahle jsem si napoprvé udělala nejdřív make-up a pak nastříkala tenhle šampon a měla jsem náádherně hnědé flekaté čelo .... ale jde to snadno dolů, aniž bych si make-up poničila, ale barví mi to ruce, což je za mě nevýhoda, ale výhody mnohem převyšují!

  • Funguje jak má
  • vlasy jsou nadýchané
  • tužící efekt
  • nedráždí citlivou pokožku
  • barví ruce


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.10.2015 15:45:16

deep brown: jelikož mám u hlavy hnědé vlasy, nechtěla jsem vždy mít šedo-bílé "odrosty" po aplikaci suchého šamponu, tento má ten prášek zabarvený na tmavo až černo, takže není tolik vidět, jen může nechat stopy na kůži či na rukách. Jen mi moc nesedla čokoládová vůně, ale pro brunetky je to asi jediný použitelný suchý šampon za tuto cenu, navíc se již dá běžne sehnat v síti DM drogerií.

  • je tmavý
  • odmastí
  • cena
  • jakási čoko vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 20.8.2016 16:20:46

Mám středně hnědé vlasy, tak jsem si koupila středně hnědou variantu. Po samé chvále, kterou jsem slyšela jsem asi čekala víc. Přijde mi stejný jako šampon pro hnědé vlasy od baley nebo isany. Jediný rozdíl je ve vůni. Tento výrobek příjemně voní. Při jeho aplikaci se nedusím. Výdrž taky žádná sláva. Vydržel mi na 5 aplikací stejně jako ostatní. Za mě raději koupím téměř o polovinu levnější baleu a při aplikaci zadržím dech.

  • vůně
  • poměr cena výkon


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 25.12.2016 21:24:10

Při zkoušení různých suchých šamponů jsem narazila i na tento Batiste- mám hnědý, protože jsem bruneta. Používám ho, když si nestihnu klasicky umýt vlasy vodou, tak je to taková poslední záchrana před vzhledem mastných upláclých vlasů. Oceňuji jeho barvu, je hnědý, takže ve vlasech nezanechává bílý povlak. Možná by se někomu mohla zdát vyšší cena. Občas se mi zdá, že se mi po něm tvoří lupy, ale nejsem si jistá, jestli je to opravdu z něj.

  • Je hnědý, takže vhodný pro brunety
  • Dostupnost
  • Možná cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.12.2016 12:48:13

Za mě rozhodně ne. Přípravek je ve spreji, a je ho tam velmi málo, protože mi došel po pár použití. Upřednostňuji suchý šampon Amica, vydrží déle, je za příznivější cenu. Na druhou stranu tento výrobek se dobře nanáší, příjemněji voní (i když Amica není špatná), ale moc dobře na mě neúčinkuje. Nedoporučuji, znovu bych nekoupila.

  • snadná aplikace
  • kvalitní obal
  • příjemná vůně
  • cena
  • množství v balení