Catrice HD Liquid Coverage Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Tekutý makeup Catrice HD Liquid Coverage Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Catrice HD Liquid Coverage Foundation - obrázek 2
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice HD Liquid Coverage Foundation

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2016 17:22:07

Tak toto je moje nova laska, naprosto uzasny make-up za necelych 200kc.. Narazila sem na nej v nejaky recenzi tak jsem ho prihodila k nakupu na internetu a nelituji. Odstiny maj tusim jen 4 ja si vzala ted na podzim 030 sand beige a sedi perfektne. Co se tyka samotneho produktu, tak obal no to je uplny skvost na drogerku, krasna sklenena flaska s kapatkem pro presne davkovani, samotny makeup je vic tekutejsi, krasne se zapracovava houbickou(mam ebelin ala BB), vune hodne prijemna, finish, sametove matny, zadna maska, nic nezvyrazni ani vrasky ani supinky proste jak druha kuze, kryti je stredni vyssi a da se vrstvit. Vydrz cely den jen po cca 6-8 hodinach se mi lehce leskne T zona ale to me u vsech makeupu. Za me zatim top makeup ktery sem vyzkousela a zustavam u nej a myslim ze se vyrovna i mnohem a mnohem drazsim produktum.

  • Sedi jak hrnec na pr....
  • Nic!


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Fakt skvělý make up.Vypadá přirozeně i přes větší krytí, navíc často mám problém s ucpáváním porů,tento mi nijak neškodí.Vlastně jeden z nejlepších make upů ,co jsem vyzkoušela a trochu mě šokuje,že je z drogerie,protože pro mě osobně je lepší než některé make upy o mnoho dražší.Určitě ho koupím znova.Mě osobně teda trochu sušší místo na nose zvýraznil,ale pro smíšenou nebo mastnou pleť je fakt suprovej i dlouho vydrží na pleti (cca 6-8 hodin).Skleněné balení s kapátkem vypadá moc pěkně,po delším používání se mi hrdlo lahvičky trochu opatlává musím otírat,ale to je jen takový detail.Jinak většinou make upy střídám a málokdy si koupím nějaký znova,ale tenhle pomalu dodělávám a poletim pro další doufám,že ho seženu v každém stojanu catrice totiž není.

  • hezky kryje
  • výdrž
  • odstíny
  • vypadá přirozeně
  • cena
  • Nevím možná dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.11.2016 09:37:12

Tento makeup je ideálny pre nenáročne používateľky a na to, že je z drogérky tak celkom kvalitný. Na pleti vyzerá dobre, pekne kryje ale nemá nejakú extra výdrž. Vydrží síce dlhšie ako ostatné lacnejšie varianty makeupov ale celý deň ani náhodou. Preto ho používam len keď idem niekde do obchodu a chcem vyzerať ako tak normálne. Čo mi ale viac vadí je to, že sa trošku ťažšie rozotiera a balenie. Je to síce pekné ale určite sa nespotrebuje celý a používateľka už nemá šancu všetko vyničiť.

  • cena a dostupnosť
  • pekne kryje
  • prirodzený efekt
  • výdrž
  • BALENIE


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.11.2016 12:12:06

Make up jsem koupila na základě kladných recenzí a rozhodně koupě nelituji. Má pleť je smíšená a má proto rozličné problémy - místy mastná, místy rozšířené póry, místy suchá, výběr make upu proto není moje oblíbená parketa, přišlo mi, že skoro každý na mně vypadá špatně. O to více mě překvapil tento make up, nikdy jsem tak hezkou pleť neměla, vydrží mi celý den a necítím se jako pod maskou, pocit mám z něj lehký a lehce pudrovitý. Jediné s čím se nějak neumím popasovat je pipetka, více by mi vyhovovala klasická pumpička.

  • není těžký
  • nevypadá špatně ani na rozšířených pórech
  • vypadá přirozeně
  • neoxiduje do oranžova
  • neumím zatím pracovat s pipetkou


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.11.2016 10:29:33

Vyzkoušela jsem, a můžu říct, že dobrý. Ale fakt na 3. Na smíšenou a mastnou dobrý, na suchou a normální ani náhodou. Poměrně dost vysušuje, zřejmě obsahuje hodně pudru. Je třeba dát dobrý hydratační a výživný krém, jinak se vám budou dělat suché fleky. 4 odstíny je málo, zkoušela jsem 030, asi nejkupovanější a nejpoužitelnější a je na mě lehce do růžova, což je u mě nežádoucí, preferuji odstíny neutrální, či mírně do žluta. Tenhle je fakt tak na hraně. Na drogerkovej make-up asi dobrý, ale fakt se musí vychytat typ pleti a dobrý podklad. Jinak nemáte šanci.

  • dobrá cena
  • dobře drží
  • poměrně dost vysušuje
  • jen 4 odstíny
  • i odstín 030 je mírně do růžova což je škoda - chybí odstín do žluta


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2016 20:23:08

Mám odtieň rose beige, no mala som si zobrat bledší. Pred použitím si dam jemnu vrstvu kremu aby mi nezvyrazňoval suché miesta, ktore nijak extra neodhaluje ale pre tie ktore maju velmi suchú pokožku make up nieje vhodny. Rozotiera sa jemne, da sa vrstviť. Je super matný a vydrzi naozaj dlho a to mavam mastne T-čko. Myslim si že puder nieje nutné použit alebo aspom neprehnať to s pudrovaním pri tomto make upe. Cena je oproti kvalite nízka, a spojenim s catrice tekutym korektorom je naozaj pekny vysledok. Za mna vydareny make up.

  • Cena
  • Matnosť
  • Konzistencia
  • Krytie
  • Vydrž
  • Nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2017 10:22:06

Tento makeup opravdu není špatný. Díky lehké konzistenci není na pleti skoro vidět, ale kryje opravdu dobře. Doufala jsem, že bude krýt i méně, ale dá se houbičkou zapracovat a vytvořit si na pleti jen tenoučkou vrstvu. Jeho finish je spíše matnější, ale žádná matná maska. Na pleti mi vydrží v dobrém stavu i 10 hodin, tak jednou dvakrát popráším pudrem té zónu. Jeho nevýhoda je určitě v odstínech, protože nabízet pouze 4 odstíny je směšné. Jsem bledule a snesla bych rozhodně světlejší odstín, nemluvě o podtónu, který bych potřebovala lehce víc do žluta. Ale to je právě chyba nedostatku odstínů. Balení je v pohodě, i když při zasouvání pipety do lahvičky je třeba opatrnosti, jinak bude hrdlo brzy opatlané. Pokud se trefíte do odstínu, určitě stojí za vyzkoušení.

  • lehká konzistence
  • celkem dlouhá výdrž
  • nezalézá do pórů
  • nezvýrazňuje nedokonalosti
  • vypadá přirozeně
  • malá nabídka odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.4.2017 09:52:20

K mým dvoum oblíbeným makeupům (Dermacol 24h Control a Rimmel Wake Me Up) přibyl i tento od Catrice v nejtmavším odstínu 040 Warm Beige. Na mě je bohužel stále moc světlý, jsem často pod solárkem a tak ho musím míchat s nejtmavším Wake Me Up, aby mi seděla barva. Ale zpět k recenzi Liquidu.. Je lehoučký, ale přesto nádherně kryje a na pleti hezky sedne, vstřebá se, nedělá efekt masky, výdrž je také velice slušná, je příjemně sametový, vůbec ho na sobě necítím. Za úžasnou cenu naprosto skvělý produkt. ♥ Určitě koupím znovu, i balení je hezké, neobvyklé. Jediné, co bych viděla jako nedostatek je poměrně dost malý výběr odstínů - všechny jsou do růžova. Já bych ovšem opálená potřebovala odstíny spíše do žluta/hněda. Snad to doladí.

  • cena
  • lehoučký
  • krásně kryje
  • žádný efekt masky
  • výdrž
  • splňuje, co je na obale
  • odstíny jsou do růžova, pro mou pleť bych potřebovala spíše do žluta/hněda
  • nejtmavší odstín pro mě není dost tmavý


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2017 14:30:54

Tak tento makeup je naprostá bomba. Obal je skleněná lahvička. Krásně se nanáší kapátkem, jelikož je tekutější konzistence. Odstín mi vyhovuje. Dobře se roztírá, má krásné krytí a dobře na pleti drží téměř celý den. A to i na mastné pleti, kdy je samozřejmě lepší přepudrovat se. Za cenu, kterou se dá koupit je to opravdu hodně muziky.

  • super cena
  • výborné krytí
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2017 08:19:50

Tak tohle je naprostá paráda! S žádným jiným makeupem jsem do této doby nebyla tak moc spokojená. Tekutý akorát, lehoučký, sametový a matný finish (preferuji), lehce se zapracovává. Krytí vyšší střední, ale absolutně splyne s pletí. 😊 Akorát bych uvítala ještě jeden nejsvětlejší odstín. 010 je na mě o chlup tmavší, ale není to zas takový rozdíl. Uvidíme, jak se bude dál v budoucnu přatelit s mojí smíšenou a problematickou pletí.

  • Konzistence
  • Vůně
  • Textura
  • Cena za takovou kvalitu je opravdu příjemná
  • Trochu mi vadí zavírání


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2017 10:15:29

Jeden z nejlepších make-upu za přijatelnou cenu, krásně sedí na mastnou pleť, i když se mi zdá, že již po 8h by potřeboval nějaký refresh u dost mastné pleti. Hezky voní je dost tekutý, takže se i pěkně rozetírá a po nanesení netřeba pudrovat. Krytí je střední s vrstvením může být i vyšší, nedělá efekt masky a je velice lehký a je i vhodný na aknózní pleť. Co bych vytkla je jediné to, že i když jsem si pořídila 010 a to nejsem úplně jak zeď, tak mi je make up trochu tmavší.

  • Lehký
  • Krytí
  • Odstíny
  • Lahvička


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Hodně oblíbený makeup na léto. Na zimu ho bohužel nepoužívám, protože zvýrazňuje suchá místa a odstín mi nesedí. Je lehoučký a sjednotí pleť, neslézá z obličeje a vydrží opravdu dlouho. Tam kde máte jemné chloupky třeba u lícních kostí nebo tak, tak je trochu zvýrazní tak pozor na to, krytí je střední a to mi vyhovuje.

  • střední krytí
  • konzistence
  • lehounký
  • na léto super
  • balení
  • není na suchou pleť
  • odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Moje největší láska! Mám mastnou pleť, doteď jsem používala Rimmel London lasting finish, pak viděla recenzi od zahraničních i českých youtuberek na tohoto krasavce a už nevyměním! Dokonalé krytí, výdrž, pecka.. Už mám 3. balení a jdu pro další ♥ - Jediné malé mínus snad odstíny, ale není problém namíchat, takže to ani nepovažuji za nedostatek :))

  • krytí
  • výdrž
  • cena
  • odstíny


Tak todle je zatím ten nejlepší make up který jsem kdy vyzkoušela. Mám suchou plet na nose a nic nikde nezvýraznuje, nezaléza do vrásek s čímž mám u hodně make upů problém a hlavne je matný takže se nikde neotírá..vydrží mi v pohodě celý den..mám nejsvětlejší odstín a krásně sedí..není nic co bych tomuto make upu vytkla, rozhodně ho koupím zas

  • neleze do vrásek
  • výdrž
  • neotírá se
  • cena
  • neoxiduje do oranžových odstínů
  • dobře kryje
  • žádné