Beyoncé Heat EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Beyoncé Heat EdP
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Beyoncé Heat EdP - obrázek 3
5 3.5 19
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Beyoncé

Recenze produktu
Beyoncé Heat EdP

Další recenze od 11.3.2012 18:42:26

Po všech předražených parfémech jsem narazila na tuto toaletní vodu a byla jsem nadšená.Hned po prvním přičichnutí mě tato vůni doslova zahřála a já ji musela mít.Opravdu velice povedená vůně.

  • příjemná pro mě i pro mé okolí
  • nic :)


věk
25-34

Velmi těžká a přitom neelegantní vůně, flakón je směsice carského a kolotočářského nevkusu. To, že tomuto parfému propůjčila jméno zrovna Beyonce, mě zklamalo.

  • nemá
  • složení vůně
  • flakón


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 12:17:12

Na mě příliš sladká těžká vůně. Jediné co se mi na ní líbilo byl flakon :D výhodu byla výdrž parfému.

  • intenzita vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 18:05:01

Tato vůně nic moc neříká. Rozhodně je lepší ob Beyonce Heat Rush.Je také hodně sladká, ale po rozložení voní příjemě.A rozhodně moc dlouho nevydrží,což je škoda.

  • krásny flakon
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 23:04:14

Pro mě absolutně nejlepší vůně, sladká, příjemná, dlouho vydrží vonět. Obal má krásné provedení, koupila jsem si už třetí balení. Je sice dražší, ale tahle koupě se myslím vyplatí.

  • sladká příjemná vůně
  • dlouhá výdrž
  • dobrá dostupnost
  • pěkná lahvička
  • není nejlevnější


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 20:04:53

Tahle vůně mě tedy neoslovila. Je na mě příliš silná a kořeněná. Flakon je docela hezký, výdrž průměrná (jako levnější drogérkovky). Její sestřička - vůně Heat Rush - mi voní daleko lépe.

  • pro mě žádné
  • průměrná výdrž
  • vyšší cena
  • nevoní mi


Další recenze od 21.3.2012 23:51:11

Tuto vůni jsem dostala od přítele a opravdu se trefil, podobné vůně se mi líbí tím, že jsou sladké, ale zároveň kořeněné, přesně jako tato. Navíc červená barva, je to ohnivá vůně :-).

  • Kořeněná, ale zároveň sladká vůně
  • Krásný flakon
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:08:36

Mně tato vůně celkem hezky voní, i když průměrně - žádný zázrak to není. Ale myslím, že nejlépe ji vystihuje výrok mého otce, který, když jsem se v pokoji navoněla a on přišel vedle do chodby, prohlásil "Co to tu smrdí? To jsou zkvašené maliny, ne?"......... :-D

  • žádné - nic nenadchlo
  • žádné - nic neurazilo


Další recenze od 12.4.2012 12:50:03

Tuto vůni jsem dostala loni k Vánocům, a nedávno jsem si na ní vzpomněla, že jsem ji dostala. Vzpomněla jsem si, že moc o Vánocích me nenatchla, a je fakt, že ani ted sem se do ni nezamilovala jako u jiných voňavek. Je na mě moc těžka. Spíš mi přijde, že je pro dámy ve starším veku.

  • nic
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 21:23:54

Pokud máte rádi Ninu Ricci Nina a nemůžete jí sehnat nebo chcete levnější verzi - tohle je ona, cukrová vata ve flakonu. Protože, jak už jsem psala u Niny, tuhle vůni miluji, byla hned pryč, ale výdrž má podobnou, jako její dražší kolegyně a nemusíte jí tahat v kabelce na převonění. Sprchový gel od ní postačí na celonoční tulení přítele, kterému budete vonět. Seženete ji v každé drogerii.

  • cena
  • dostupnost
  • není to vůně pro každého - velmi sladká


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2013 23:31:56

Dostala jsem ji jako dárek, neseděla mi. Pro člověka, který nemá rád sladké vůně je to doslova šok. Výdrž asi pět minut, jakmile zaschne, necítí nikdo nic. Obal není zrovna praktický. Parfém spotřebuji a jistě si ho nekoupím znovu. Nedoporučuji. Čekala jsem něco lepšího.

  • cena
  • Výdrž
  • Příliš sladká


věk
15-24

Další recenze od 15.6.2013 20:16:04

Vůni jsem dostala od přítele k vánocům a musím přiznat, že sama bych si ji asi nekoupila. Když jsem poprvé přičichla, přišla mi hrozně těžká, nevhodná na denní nošení. Preferuji raději svěží vůně, ale rozhodla jsem se dát jí šanci a nelituji. Vyzkoušela jsem a nakonec mi začala být příjemná. Pro někoho kdo má rád sladké a těžší vůně je ideální, ale doporučuji ji spíše na večerní nošení.

  • vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 2.9.2013 20:48:11

Tento parfém (když byl novinka) jsem mamce koupila na Vánoce.. Hned mě ohromil.. Vůně byla taková hřejivá, takové parfémy jsou pro mě ideální na zimní období.. Mamku ale nijak neoslovila, což mě celkem mrzelo.. já z ní byla ale nadšená a mohu jen doporučit, teď už se dá koupit i levněji, takže já bych do toho šla klidně znova:)

  • úžasná vůně a výdrž
  • zajímavý flakonek
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 15:18:56

Mám poměrně dost ráda skladké vůně, ale tato je neskutečně přeslazená a velmi těžká, přesně takovou vůni si představím jako vůni, ze které mě rozbolí hlava. Nelíbí se mi ani moc flakon, ale to bude asi mými antipatiemi k červené barvě. Heat je k dostání v drogeriích za celkem fajn cenu, ale pro mne je to veliký propadák.

  • cena
  • dostupnost
  • je přeslazená
  • příliš těžká
  • flakon


věk
25-34

Další recenze od 16.11.2013 14:33:35

Tak u téhle vůně se u mě stal radikální přelom. Na první čichnutí se mi hrozně zalíbila. V té době jsem měla radši silnější provokativní vůně, což tahle opravdu je, takže jsem si jí pořídila. Ovšem po pár týdnech používání, mi tak vlezla do hlavy, že jen přičichnutí k ní mi zvedalo žaludek. To nepřeháním. Je totiž hrozně těžká, hrozně silná a na delší používání opravdu nevhodná. Od tohoto zklamání už radši preferuji jemnější květinové vůně, takovouhle bombu do čumáku už nechci zažít.

  • Jméno Beyonce
  • Zajímavý flakon
  • Všechno ostatní


Další recenze od 31.12.2013 12:42:48

Vůně je úžasná. Hodně kořeněná a výrazná, někomu se může zdát i těžká, což nasvědčuje tomu, že bude mít i hodně odpůrců. Já tyto vůně mám ale moc ráda. Dlouho vydrží vonět. V drogérii se většinou voním tímto vzorkem. Design flakonu je famózní. Cena je hodně vysoká, v drogériích kolem 500 Kč, ale na e-shopu jsem sehnala 100 ml za 350 Kč, což je super.

  • kořeněná vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2014 13:30:22

Drogerkovou vůni jsme neměla ani nepamatuji, ale s těhotenstvím mi všechny moje milovaní parfémy prostě vadily, zkoušela jsem různé svěží alepořád to nebylo ono, nakonec jsem paradoxně zakotvila u této mega sladké Beyoncé (ostatní verze Rush, Intense.. mi nevoní) z internetu je za půlku a 2x tolik ml, takže jsem v drogérii očichala z internetu objednala :) vůbec se ji nemohu nabažit, ale je vyloženě na podzim/zima. Je sladká ve všech směrech, ale né težká (mě z ní hlava nebolí) cítím vyloženě jako bonbony, cukr v pozadí nějaké koření? Do chladného počasí jako dělaná, zahřeje mě místo sladkého svařáku :) Ovšem flakonek se mi vůbec nelíbí, ale to už není tak podstatné

  • výdrž
  • velmi sladká hřejivá vůně
  • ideální na podzim/zima
  • cena na eshopech
  • můžete ji očichat v každé druhé drogerii
  • nelíbí se mi flakon
  • cena v drogerii


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2015 14:58:35

Tuto "vůni" jsem dostala jako dárek a už po prvním přičichnutí na mě šly mdloby. Jsem k vůním z drogerií skeptická, ale i mezi nimi lze najít příjemné vůně. Tato mezi ně však nepatří a jsou to vyhozené peníze. Vůně je strašně těžká, laciná a přeslazená. Navíc ten flakonek vypadá jako kýčovitý parfém pro 70letou nevkusnou Němku. Ze zvědavosti jsem si šla očichat i další vůně od Beyoncé v drogerii a i ty byly pro mě velkým zklamáním. Beyoncé jde daleko lépe zpěv a měla by u toho zůstat. Nedoporučuji.

  • žádné
  • kýčovitý flakonek
  • těžká a přeslazená vůně
  • celkový laciný dojem


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Davidoff Cool Water EdP

3.5 64% 13 recenzí

Hůře hodnocené

Avon Célebre EdT

3.3 59% 9 recenzí