Bioderma Sébium Global recenze a zkušenosti

Kůže Bioderma Sébium Global
Kůže Bioderma Sébium Global - obrázek 1
Kůže Bioderma Sébium Global - obrázek 2
5 3.8 10
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 300 - 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Sébium Global

Další recenze od 26.5.2013 19:12:22

Naštěstí jsem nejdřív požádala pouze o vzorečky, které přišly zcela zdarma. Mně osobně (suchá a citlivá pokožka) vůbec tento výrobek nesedl, po nanesení se dostavilo pálení a svědění. Dále mi výrobek přijde až příliš parfemovaný, vzhledem k jeho určení. Nemohu tedy posoudit jeho dlouhodobější působení, ale za mě nedoporučuji.

  • dobře se roztírá
  • cena
  • svědí a štípe


věk
25-34

Další recenze od 26.5.2013 22:01:03

Hodnotím vcelku pozitivně. Nejprve musím zdůraznit, že bych tento produkt asi nikdy nepoužívala dlouhodobě plošně. Pro moji pleť by to znamenalo dost velké podráždění. Takže používám skutečně jen lokálně na vyčištěnou pleť. Čili buď když jsem doma nebo většinou na noc. Funguje skvěle na čerstvě roznípaná ložiska. Sice prvních pár vteřin dost pálí, ale to je zkrátka pravděpodobně ta kyselina. Pak místo krásně zklidní, zmizí zarudnutí a předejde zanícení. U mě funguje tak v 80 %. Zda předchází vzniku akné nemůžu dost dobře posoudit, protože, jak jsem psala, nepoužívám krém plošně. Je zapotřebí počítat s tím, že docela vysušuje, takže potřená místa následně hydratovat. Na to jsem ale zvyklá u všech podobných produktů. Rozhodně nedoporučuji patlat pod make-up apod. Drolí se na obličeji i bez použití MU. Když si dám lokálně větší vrstvu, drolí se za okamžik.

  • moc dobře zklidní aknózní ložisko
  • předejde zanícení
  • zmírní zarudnutí
  • nevhodný na plošné používání (agresivní)
  • drolí se


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2013 13:44:36

Po 6 týždňoch používania Sébium Global a Sébium H20 (zvyčajne ráno a večer) sa mi akné zmiernilo tak o 70%. K zlepšovaniu stavu akné dochádzalo postupne. Dúfam, že tento stav pretrvá a nestane sa to, že pleť si zvykne na jeho zložky a prestane byť účinný. Neviem, či je to iba zásluhou týchto výrobkov, pretože v rovnakom čase som začala užívať aj zinok 15mg a mierne sa mi zlepšilo aj akné na tele, kde si momentálne nenatieram nič špeciálne. Nevýhodou Sébium Global je vyššia cena, ktorá je však v prípade, ak výrobok pomáha, znesiteľná. Nedá sa naň nanášať make up, celý sa zožmolkuje dole, takže je vhodné ho používať iba na noc, alebo cez deň bez make-upu. Pleť, ktorá nie je úplne mastná, môže vysušovať. Ak už cítim, že pleť začína byť suchšia nanášam iný krém (Bioderma Sensibio Light) iba na tie časti tváre, ktoré potrebujem viac hydratovať a na zvyšok nanesiem Sébium Global.

  • výrazne zlepšuje stav akné
  • pleť je po nanesení matná
  • pri dlhodobom používaní môže vysušovať
  • nie je možné naň nanášať make-up
  • môže trošku štípať, svrbieť - pár minút po nanesení, nič čo by sa nedalo vydržať


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2013 21:04:08

Čekala jsem od Biodermy teda větší woow efekt. Co je pro mě nejméně přípustné je jarová výrazná parfemace. Chvíli po použití pleť štipká, ale to přejde po patnácti minutách. Je lehounké gelovité konzistence, rychle se vstřebává. Akné mi vůbec nezlepšil, spíš mě hodně vysušil. Takže příště už určitě nekoupím, jsem zklamaná.

  • lehký
  • jarová parfemace
  • chvíli štípe
  • vysušuje


věk
25-34

Fascinuje mě, že tento krém označují slovem "nekomedogenní", když obsahuje silikony, které obecně "ucpávají" problematickou pleť. Krém mi nepomohl ani regulovat mastící se zónu na obličeji, ani mi nepomohl s akné. Právě naopak, štípal a ještě víc mi ucpával póry. Krém mi ani nevoní. Rozhodně bych jej nedoporučila nikomu, kdo má problematickou pleť.

  • pěkný obal
  • cena
  • obsahuje silikony
  • štípe
  • zanechává pleť ulepenou


Další recenze od 28.2.2015 21:15:27

Sébium Global - je redší krém. Má slabú sviežu vôňu. Sľubuje obmedzenie tvorby vyrážok, zabránanie vzniku jaziev a obnovenie čistého vzhľadu pleti. Používala som ho ráno a večer po odlíčení a očistení pleti čistiacim gélom. Pokožku zmatní a je na dotyk suchá. Slovom "suchá" myslím opak mastnej. Nie suchá akože vysušená alebo dehydratovaná. Necítila som žiadne nepríjemné ťahanie pleti aké je býva po použití agresívnych pripravkov. Celú recenziu nájdete na Beauty by Bellatrix

  • účinky
  • cena


Další recenze od 16.11.2015 15:42:09

Tento krém používam vždy, keď sa mi zhorší stav pleti. Nedá sa používať dlhodobo - jednak si pleť zvykne na účinky krému a jednak dosť vysušuje. Ale je to zatiaľ najúčinnejší krém na moje akné! Doporučujem, sama mám už tretie balenie. Po nanesení pleť trocha štípe, pre mňa znak, že funguje. Používam iba na noc, pod make up absolutne nevhodný.

  • skutočne pomáha
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 21.12.2015 15:06:07

Občas mě nějaký ten pupínek trápí, tak jsem se rozhodla tento produkt vyzkoušet. Byla jsem velice příjemně překvapena, už ho používám min. 2 měsíce (spolu se zelenou vodou). Používám jen lokálně na vyčištěnou pleť ráno a večer. Výsledky jsem opravdu viděla, když jsem produkt nanesla na pupínek 2x denně tak se zmenšoval. Prvních pár vteřin dost pálí, ale to je asi tou kyselinou. Mě rozhodně 'akné' zlepšil. Jsem s Biodermou spokojená. Možná si ho koupím znovu až mi dojde, určitě se neztratí a je to záchrana když se nějaký pupínky objeví.

  • Hezký obal
  • Zmenšuje pupínek
  • Možná cena
  • Jinak žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2016 09:57:33

Používam ho už dlhšie. Na aknóznu pleť je úžasný. Lieči a reguluje tvorbu mazu. Vôňu má trošku vtieravú ale dá sa zvládnuť, taktiež si treba zvyknúť, že po nanesení trošku štípe, hlavne ak sú hnisavé vyrážky a tie vytláčame. Žiaľ bohu sa nedá nanášať pod makeup, keďže by sa vytvorili hrudky a preto ho nanášam len večer pred spaním a myslím, že to aj stačí. Už po týždni som videla zlepšenie a nedám naňho dopustiť. Cena sa pohybuje od 12 - 15 EUR. Hodnotenie - SUPER

  • príjemná pleť
  • rýchlo sa vpije
  • akurátna konzistencia
  • lieči
  • nemôže íst pod makeup - robia sa hrudky
  • cena
  • vôňa
  • trošku štípe


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Zentiva Pityol mast

3.9 74% 13 recenzí

Hůře hodnocené

Alkmene Pickel Tupfer

3.5 63% 2 recenze