Zentiva Pityol mast recenze a zkušenosti

Kůže Zentiva Pityol mast
Kůže Zentiva Pityol mast - obrázek 1
Kůže Zentiva Pityol mast - obrázek 2
Kůže Zentiva Pityol mast - obrázek 3
5 3.9 13
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Zentiva

Recenze produktu
Zentiva Pityol mast

Další recenze od 3.3.2016 12:23:31

Zhruba před půl rokem, v největším zoufalství ze zhnisaných a bolestivývh pupínků na obličeji, mi byla v lékárně nabídnuta tato mast. A od té doby na ni nedám dopustit. Skvělá na léčbu zhnisaných pupínků, akné, štípanců...., ale zároveň i na suchá místa pokožky. Oceňuji, že i když zhnisaný pupínek krásně zaléčí, nevysuší pleť, tak jak to bohužel většina přípravků na akné dělá. Mast nepříjemně zapáchá, obsahuje ,,černou mast", takže zápach opravdu značný. Jedná se o léčebný prostředek a neměla by se používat dlouhodobě. Od zhnisaných ranek skvěle pomůže, jizvy apd. ale nevyléčí. Na puínek ji je třeba nanášet v co největším množství a je třeba dávat pozor na oblečení, ložní prádlo ., je mastná. Skvěle funguje i na suchá šupinatá místa po léčbě akné, pleť zjemní a promastí.

  • cena
  • vyléčí zhnisaný pupínek a přitom nevysušuje
  • multifunkční použití
  • dostupná v každé lékárně a bez receptu
  • vydrží dlouho
  • zápach
  • může ušpinit oblečení a ložní prádlo


věk
25-34

tato mast je podobně jako např. zinková mast u mě v kosmetické taštičce stálice. je levná a napomáhá rychlejšímu hojení různé neplechy na obličeji. docela funguje. jako mínus bych viděla zápach a také kovový obal, který vždy po čase na boku praskne a nevzhledná šedá smradlavá mastička leze ven... ale vzhledem k ceně je to malý zázrak :-)doporučuji! samozřejmě akné, opruzeniny nevyléčí, ale pomůže aby se boláčky hojily rychleji...

  • napomáhá rychlejšímu hojení kůže
  • cena
  • účinkuje
  • obal
  • zápach


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 02:10:06

Skvělá mastička, kterou bez předpisu seženete asi ve všech lékárnách. Tohle je pro mě takový malý zázrak. Když cítím, že se mi klube nějaký velký podkožní bolák, stačí když si ho přes noc namažu a ráno se probudím a bolák je uplně fuč! Ani se nevyklube, ale jakoby se vstřebá, což velmi oceňuji :) Ale je fakt, že tuto mastičku využiji tak 5x za rok, když se mi pleť občas zblázní :) Takže mi z tuby ještě nic neubylo. Nicméně mastička funguje i na opruzeniny nebo záděry.

  • dezinfekční účinky
  • cena a dostupnost
  • pomáhá vstřebat boláky
  • opravdu smrdí


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2013 14:55:40

Na tuhle mastičku nedám dopustit už od dětství, kdy jsme ji vždy měli v domácí lékárničce a i nyní v mé vlastní nesmí chybět. Hodně často se mi dělají nehezké, nevím jak to nazvat, ne přímo opruzeniny, ale když zůstává voda mezi prsty na rukou, tak ta namokvaná kůžička. mastička kůžičku zase hezky vysušují a zahojí a to v neuvěřitelně krátkém čase. Jsem ráda, že je hlavně k dostání bez předpisu ve všech lékárnách.

  • cena a dostupnost
  • docela voní
  • dobře se mačká z tuby
  • hojí a to velmi rychle
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 16.9.2012 12:23:13

Jedním slovem zázrak! Používám ho už řadu let na podkožní pupínky, které sem tam mám a vždy zafunguje! Vůně (nebo spíš smrad) není tak silná jako např. u Framykoinu, takže se to dá zvládnout. Horší je, že pokud si lehnete na tvář, tak se špiní povlečení a smazává se, ale stačí aplikovat např. 30 minut před spánkem a nesmaže se to úplně celé. Nedám na něj dopustit, pupínky nejdéle po 2 dnech začnou mizet, myslím tím ten hnis pod kůží, na samotné fleky na obličeji to nezabírá.

  • Funguje na podkožní pupínky
  • Cena
  • Konzistence - nezasychá


věk
15-24

Další recenze od 16.9.2012 09:50:41

Tuto mastičku používám zejmén na mokvající kůži. Jednu dobu jsem trpěla na mokvání kůže za ušima, s čimž mi Pityol vždy poměrně rychle pomohl. Dát si ho na akné mě ještě nenapadlo - ale možná to po přečtení recenzí vyzkouším.. Bohužel je u této mastičky odpuzující zápach a mastné složení.

  • pomáhá na mokvající kůži
  • dostupnost
  • cena
  • zápach
  • mastná konzistence


věk
15-24

Další recenze od 1.7.2012 14:59:59

O Pityolu jako pomocníku v boji proti akné slyším poprvé. Já jsem ho jako malá používala na ekzémy a vyrážku vyvolanou sluneční alergií. Na to byl nepřekonatelný, do hodiny jsem měla od vyrážky pokoj. Je hodně hutný, docela mastný a mně zrovna moc příjemně nevoněl, ale to mu odpustím.

  • pomáhá při sluneční alergii
  • moc příjemně nevoní


věk
25-34

"Pityol se používá při chronických ekzémech, trudovině (akné), nemokvajících opruzeninách." Sama využívám na akné.:) Hned poprvé jsem zjistila, že mi mastička přes noc vytáhla z pupínků to ošklivé na povrch. Celkově když se namažu přes noc, ráno vidím pozitivní výsledky. Složením je podobná vazelíně, takže regeneruje a hydratuje. Mast velmi nepříjemně zapáchá. S postupem času jsem si ale skutečně zvykla a nevadí mi už vůbec.

  • cena
  • podporuje hojení (hydratuje)
  • dezinfekční účinek
  • zápach


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 13:15:39

že by byl Pytiol na akné, to slyším poprvé! Je hodně mastný, takže já bych si ho na obličej asi nedala.. Občas si ho namažu třeba na odřený nos při rýmě nebo na rozpraskané rty apod., ale nějaké zázračné účinky podle mně nemá :).

  • hutný
  • vůně


věk
15-24

Mast nepříjemně zapáchá. Na akné nepomáhá. Pokožku vysušuje. Cena je příznivá, mast je k dostání v lékárně i bez receptu. Balení je nepraktické - tuba má tendenci praskat.

  • cena
  • k dostání bez receptu
  • neúčinný proti akné
  • nekvalitní balení


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 14:25:29

Celkem dobrá hojivá mast, kterou jsem asi nejvíce používala na akné. Z dlouhodobého hlediska jsou ale výsledky nulové. Nejlepší je tedy užívat krátkodobě a jen na požkozenou kůži.

  • cena
  • lehce léčivé
  • zápach


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 10:49:40

Do Pityolu jsem vkládala naděje. Věřila jsem, že mi pomůže v boji se zánětlivým akné, bohužel se tak nestalo. Už jsou to asi 3 roky, kdy jsem ho vyzkoušela poprvé a zpočátku jsem opravdu byla nadšená. Výsledky byly vidět, zánětlivé akné mizelo, hojilo se. Stačilo mast nanést na noc. Nicméně takhle to fungovalo jen týden, dva. Pak už mi tato mast s akné nikdy nic neudělala, nepůsobí nijak. Vždy po čase se rozhodnu vyzkoušet ji znovu, ale účinek už není žádný. Na jiné kožní problémy ji vyzkoušenou nemám. Tuba není příliš praktická, časem se opatlá od masti, na některých místech i praskne...

  • cena
  • zpočátku účinná na akné
  • dostupnost v lékárnách bez receptu
  • dlouhodobě na akné nezabírá
  • zápach


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené