Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel
Čištění pleti Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel - obrázek 1
Čištění pleti Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel - obrázek 2
Čištění pleti Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel - obrázek 3
5 4.4 35
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce Bioderma

Recenze produktu
Bioderma Sébium Moussant Čisticí pěnivý gel

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.2.2018 18:38:21

Všeobecne mám veľmi rada kozmetiku zn. Bioderma a väčšina výrobkov tejto značky mi vyhovuje a pravidelne ich používam. Rovnako som kupovala aj tento gél v akcii 1+1 zadarmo kedy sa kúpa cenovo vyplatí a rozhodne neľutujem. Gél sa nachádza v balení s pumpičkou čo veľmi oceňujem a použitie je jednoduchšie. Má príjemnú vôňu ako všetky produkty tejto rady, gél neobsahuje žiadne zrniečka pre možný "peeling" ako je to vo väčšine gélov v drogérií. Pri aplikácií stačí použiť minimálne množstvo gélu, ktoré stačí zmiešať s trochou vody a vytvorí sa dostatočná pena pre čistenie pleti. Pleť je po jeho použití veľmi jemná a hladká, po použití tohto gélu mám naozaj pocit vyčistenej pleti. Navyše ak sa použije napr. so sonickou čistiacou kefkou na tvár ako to robím ja, jeho efekt je ešte výraznejší a čistí do hĺbky. Pleť nevysušuje ani nedráždi, môže sa používať aj pri odličovaní oči a odličovaní všeobecne, avšak na tento účel ho je škoda :) Dovolím ho odporučiť nielen zmiešanej či mastnej pleti, ale kľudne ho môže používať aj citlivá či suchá pleť. Momentálne ho nevlastním a používam iný gél, no určite sa k tomuto ešte veľmi rada vrátim.

  • - vôňa
  • - balenie s pumpičkou
  • - stačí minimálne množstvo
  • - vhodný aj pre odličovanie
  • - nevysušuje ani nedráždi
  • - vhodný pre všetky typy pleti nielen mastnej a zmiešanej
  • - pre nikoho cena


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2017 22:59:39

Zatím nejlepší čistící gel, který jsem vyzkoušela. Čistí, odličuje, nevysušuje. Mám smíšenou pleť a zatím všechny čistící gely mi ji dost vysušovaly, jen tento ne. Celkově se mi pleť, od té doby co tento gel používám, hodně zlepšila. Kupuji přes internet, když je ve slevě, takže pak i cena je dobrá. V lékárnách je ale dost drahý.

  • dobře čistí a odličuje
  • nevysušuje pleť
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Pozor, velmi účinný!! Na každodenní používání jen a pouze pro velmi mastnou a velmi aknózní pleť. kdo tyhle problémy nemá, bude ho gel dost vysušovat nebo dokonce pálit. Já ho používám jednou za čas, rozhodně ne denně. Mě se právě taky stalo, že mě dráždil, když jsem jej používala denně. Takže ho používám občas na dokonalé vyčištění s kartáčkem.

  • velmi účinný na velmi mastnou pleť
  • kdo nemá hodně mastnou pleť bude ho gel přesušovat nebo dráždit


Další recenze od 16.8.2016 08:00:22

Perfektně čistí, účinky viditelné již po prvním použití. Zbavuje pleť černých teček. Jednoduché nanášení. Stačí malé množství a hezky se napění. Používám jak na ruční čištění, tak ve spojení s čistícím kartáčkem. Neštípe a hezky voní, pouze při zasažení očí je potřeba rychle vypláchnout. Jediné, co bych vytkla, že po použití je pokožka napnutá a vysušená.

  • Dobře pění
  • Vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2015 09:00:51

Tento gel jsem dostala k Biodermě Sébium Pore Refiner, jinak stojí 339kč, což je tedy dost. Na to, že gel není přírodní, tak příjemně voní. Hodně se mi líbí balení s pumpičkou. Gel oravdu dobře vyčistí pleť, já sama mám hodně zanesené póry, bohužel pak po natření obličeje mě lehce pálí a druhý den se mi objeví pupínky navíc, prostě mě tyto nepřírodní gely nedělají dobře. Ale naopak matka (60let) je s nimi velmi spokojená.

  • Dobře čistí pleť.
  • Pumpička.
  • Vůně.
  • Podrážděnější pleť.
  • Cena.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2015 00:24:21

Cistiaci gel od biodermy mozem odporucit, pouzivam ho asi rok a som maximalne spokojna. Plet vycisti bezchybne bez nutnosti docistovat tonikom alebo micelarkou. Urcite pomaha aj proti akne, mozno malou nevyhodou je ze trochu vysusuje ale ak sa po cisteny plet natrie hydratacnym kremom nieje ziadny problem. Je asi skor vhodnejsi pre mastnu a zmiesanu plet.

  • dokonale vycisti vsetky necistoty
  • pomaha pri akne
  • moze vysusovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2014 14:23:38

Naprosto perfektní čistící gel. Přípravek krásně jemně voní, bezvadně čistí pleť, zbytečně moc nevysušuje, má super konzistenci a pleť je po něm krásně čistá, jemná a heboučká. Troufám si i říct, že mi docela pomáhá s akné a obličej je po použití hezky rozzářený. Za tu cenu rozhodně doporučuji. Určitě lepší, než všechny ty přípravky z drogerie.

  • vůně
  • hezky čistí pleť
  • zlepšuje pleť
  • nedráždí a zbytečně nevysušuje
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Velmi kvalitní čistící gel na smíšenou a mastnou pleť. Nedrážní, nevysušuje, nepálí v očích když se do nich náhodou dostane. Jemně pění a má nevtíravou vůni. Zbaví zbytku make-upu i nečistot. Praktický je obal s pumpičkou. Používám ho dva roky a nedám na něj dopustit, moc výrobků od Biodermy mé pleti nesedí, ale tento jednoznačně ANO, nebudu už zkoušet jiný!

  • opravdu pleť vyčistí
  • nevysušuje
  • nedráždí
  • praktický obal s pumpičkou
  • vzhledem ke kvalitě dobrá cena za velké balení
  • o žádném nedostatku nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Zatial najlepsi cistiaci gel aky som mala ( v porovnani napr. s Vichy, La Roche..). Pekne vyciti plet, vyhladi ju a nastastie zbytocne nevysusuje. Pri mojej zmiesanej pleti sa vsak sem tam objavia suchsie miesta, ale trocha kremu to vyriesi :-) Oplati sa kupit velke balenie, obal ma prakticku pumpicku. Nevyhodou je vyssia cena, avsak ak cloveku nevyhovuju lacnejsie drogeriove veci, tak obcas proste musi siahnut hlbsie do vrecka..

  • cistiaci ucinok
  • obal
  • cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2013 19:45:37

Tak tento gél je vážne super. Používala som ho každý deň, pleť nevysušuje, ale pekne ju zmatnňuje a jemne vyčistí. Ma veľmi pekný a navyše maximálne praktický obal s pumpičkou. Produkt mi aj dosť dlho vydržal napriek tomu, ž som ho fakt používala každý deň. Spočiatku sa mi zdalo, že nejako extra nepomáha proti akné, ale pri pravidelnom používaní sa výsledku fakt dočkáte, netvrdím, že ma zbavil vyrážok či čiernych bodiek, ale pleť sa mi tak nezanášala a stav akné sa fakt zlepšil. Akurát jeho cena mi pripadá dosť vysoká. Inak je bezchybný.

  • pení
  • pekne vonia
  • davkovanie s pumpičkou
  • pekny obal
  • jemne čistí pleť
  • nedráždi pleť
  • zmatňuje pleť
  • vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2013 16:54:36

Jeden z nejlepších čistících gelů, které jsem měla možnost vyzkoušet. Biodermu mám všeobecně moc ráda, protože má dobré a kvalitní přípravky a toto je jeden z nich. Gel perfektně pleť vyčistí, vůbec jí nevysuší a nechává jí jemnou. Poradí si i s voděodolným make-upem. Je vhodný i pro citlivou pokožku, v očích neštípe a pleť zůstane krásně matná. Po delším používáním mi zmizelo spousty černých teček a už se mi nedělají vůbec žádné pupínky. Mohu ji vřele každému doporučit.

  • cena/kvalita
  • nevysušuje pleť
  • dobře pleť vyčistí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2013 11:39:13

Měla jsem pouze vzoreček, ale vystačil mi na celkem dost použití. Gel při aplikaci na pupíncích jemně pálí, ale pupínky se rychleji hojí a pleť není po umytí gelu začervenalá. Po umytí je třeba pleť hydratovat, protože gel dost vysušuje. Ale při použití krému po umytí gelem už pleť vysušená není (používala jsem ale jiný krém než od biodermy sébium).

  • příliš nevysušuje
  • pomáhá v hojení pupínků
  • jemně čistí pleť
  • jemně pálí


Další recenze od 26.10.2013 21:58:24

Nad koupi tohoto výrobku jsem přemýšlela velmi dlouho, ale po výborných recenzích jsem si ho nakonec koupila a myslím, že jsem vůbec neudělala špatně. Čistila jsem si s ním pleť základně ráno a večer. Večer výborně odstraní make-up a ráno pleť probudí a rozjasní. Stačí ho jenom troška tudíž dlouho vydrží - cca půl roku. Tento výrobek můžu jenom doporučit.

  • Obal s pumpičkou
  • Odstraní výborně make-up
  • Dobrý pocit
  • Hebká pleť
  • Vůně
  • Pění
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.9.2013 11:17:44

poté, co jsem se rozhodla přejít na kvalitnější kosmetiku, jsem hledala náhradu za mycí gel od Garnier a vyzkoušela tento. Pravda je spíš asi na aknózní pleť, protože mě lehce pne poté, co si pleť umyju a vysuším, ale není to nic strašného. Musím říct, že je opravdu hodně šetrný k pleti a relativně dobře pleť vyčístí. Nicméně poté použiji ještě ružovou micelárku a na tamponku vidím, že gel nevzal vše. Každopádně já jsem s ním spokojená

  • vůně
  • šetrný
  • rychle ubývá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dlouho jsem hledala produkt, který by mi pomohl s akném a mastnou pokožkou. Konečně jsem našla to pravé - čistí pokožku a reguluje kvalitu kožního mazu a především neobsahuje mýdlo. Především neobsahuje dráždivé látky - vhodné i pro citlivou pleť. Díky pěnivému gelu nemám tolik černých teček a mastná pleť se mi také zlepšila.

  • Kvalita
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.7.2013 09:26:13

Používám tento gel i na odlíčení. Lehce vysušuje ale stejně si dávám na noc krém, tak mi to nevadí. Používám ho cca měsíc a pleť je krásně jemná, vyhlazená a svěží. I póry se pomalu stahují. Perfektní je dávkování pumpičkou, dávka je tak akorát. Příjemně voní a dělá hustou pěnu. Koupila jsem v lékárně akční velké balení za super cenu.

  • dávkování
  • pěkně vyhlazuje pleť
  • akční cena
  • vůně
  • vhodný jako odličovač
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2013 08:05:37

Za tu cenu velmi průměrný čistící gel. Pleť mám smíšenou, proto jsem si myslela, že tento gel by mohl být dobrou volbou. Gel dobře vyčistí, ale pleť zcela neodlíčí, je potřeba dočistit pleťovou vodou nebo tonikem. Pleť mám po umytí staženou, v létě to není tak znatelné, ale v zimě je to pnutí hodně cítit a je velmi nepříjemné, tváře mám v zimě občas vysušené a objevují se na nich šupinky. Nevšimla jsem si, že by mi s pletí něco udělal - zlepšení stavu pleti nebo redukce mazu se bohužel nekonaly.

  • pleť vyčistí
  • nevtíravá parfemace
  • vysušuje
  • nepomáhá problematické pleti
  • neodlíčí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2013 23:01:42

Vzhledem k ceně a popularitě tohoto gelu jsem od něj čekala více, proto hodnotím jako průměr. Ale hezky od začátku. Gel je příjemný, klouže po obličeji a dobře odstraňuje make-up. Následné dočištění JE nutné. Není to žádný extra odličovák, čekala jsem, že vezme make-up beze zbytku, jak jsem četla v různých recenzích na internetu. Moc fajn je to, že téměř nevysušuje, mou smíšenou pleť zanechává většinou příjemnou na dotek. Nepne. Co je ale zajímavé je to, že v době jeho používání (1x denně večer) se mi začala více mastit pleť. Nic jiného jsem z pečující (a ani dekorativní) kosmetiky neměnila, takže to dávám za vinu tomuto gelu. Nějakých blahodárných účinků na problematickou pleť jsem si také nevšimla. Není to rozhodně špatný produkt, ale pro mě je to zklamání, proto hodnotím číslem 3.

  • jemná vůně
  • příjemná konzistence
  • dobře se nanáší a klouže po obličeji
  • odličuje průměrně
  • nemá pozitivní (ani negativní) vliv na problematickou pleť
  • více se mi v souvislosti s používáním gelu mastí obličej


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.3.2013 16:36:55

Tento gel jsem si koupila hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla něco od Biodermy a tento se mi celkem zamlouval a slyšela jsem na něj dobré ohlasy. Za sebe ale můžu říci, že žádná extra třída to není. Nurazí, ale ani nenadchne. Mám mastnou pokožku se sklonem k šupinkám u nosu a po použití tohoto gelu mám pleť docela napnutou. Ihned po tom použiju micelárku od Biodermy a po ní je to lepší. Příště raději vyzkouším jiný gel.

  • cena
  • po použítí napíná pokožku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nechala jsem se zlákat značkou a gel koupila. Nedá se říci, že bych byla vyloženě zklamaná - plet´ čistí, je jemný, nevysušuje... Že by ale měl nějaké výrazné účinky na problematickou plet´, to bych neřekla. Spíš bych řekla, že je to jeden z mnoha gelů, kterým si umýt obličej, což mi vzhledem k ceně přijde docela málo...

  • jemný
  • nevysušuje
  • cena
  • žádné ze slibovaných účinků


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Čistící gel Sebium považuji za kvalitní. Pleť se mi po něm opravdu pročistila, ale byla sušší jako po každém pěnivém gelu (tento je ovšem méně agresivní než drogérkové přípravky). Dávkování je díky pumpičce pohodlné, gel pěkně svěže voní. Ve spojení s micelárkou téže značky mně tato péče vyhovuje.

  • Pleť je čistá
  • Příjemná vůně a pěnivost
  • Nevysuší pleť jako jiné gely
  • Cena je vyšší


Další recenze od 23.1.2013 21:58:54

Tento mycí gel používám již 5 let. Jednou jsem zkusil mycí gel od LRP Effaclar a udělal jsem chybu. Tento mycí gel nevysušuje, je jemný a pleť zanechává matnou a čistou. Rozhodně vám nepomůže od všech pupínků, ale jako jeden z kroků pravidelné hygieny je perfektní, protože je šetrný.

  • Nevysušuje
  • Matuje
  • Šetrnost
  • Vůně
  • Cena
  • Balení
  • Nepomůže 100% od akné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.1.2013 11:26:40

Výborný pěnivý gel od Biodermy. Oceňuji jeho pumpičkové dávkování, které mně osobně vyhovuje. Cena je sice trochu vyšší, ale zase vydrží na delší dobu. Pleť dobře vyčistí a ta je tedy připravena na aplikaci krému. Tento produkt si jistě zakoupím znovu, protožemé pleti evidentně sedne.

  • pumpičkové dávkování
  • nemá


Tento gel používám už několik let a je naprosto skvělý. Dost dlouho mě trápila mastná pleť a akné, sice pořád bojuju s mastnou pletí, ale akné se mi po delším používání ztratilo a musim říct, že jen tato značka a tato řada mi fakt pomohla od problému. Gel nanáším 1x denně večer, ráno používám jiné výrobky od této řady a paráda :) Jediný malinký nedostatek je, že v zimních měsících pleť malinko vysuší, tak musím pak mazat krémama (což na mastnou pleť dělám nerada :-/) .. a doporučuju si počkat na akce v lékárnách, kdy podávají balení 1+1 zdarma, takže za tři stovky koupíte 500ml tohoto výrobku a to fakt vydrží stáááášně dlouho :)

  • skvělý výrobek na mastnou pleť
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2012 17:39:34

Koupila jsem si 400ml za 280,- (běžne za 200ml cca 300 v lékárně) na Parfums. A jsem fakt pokojená. Pěkně myje, příjemně voní, nevysušuje tak jako např Vichy. Balení s pumpickou je praktické a nemám asi co vytknout, takže bych ho doporucila kdo má mastnejší plet

  • nevysusuje
  • cena v lekarne


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 15:26:27

Gel čistí a odličuje dobře, akorát se mi zdá, že je při delším používání dost vysušující, tak vůbec nepomáhá, ale škodí. Pleť mám po něm staženou, suchou, mastí se mi snad ještě víc, tím pádem proti akné a mastné pleti vůbec nepomáhá. Znova si ho asi už nekoupím. Balení je fajn, pumpička se hodí. Vzhledem k ceně gel průměr až podprůměr.

  • balení
  • odličovací schopnost
  • při delším používání vysušuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 17:24:30

Za mě průměrný čistící gel, který dobře vyčistí pleť, ale nehydratuje. Pokožku jsem měla po něm stále suchou. Jinak příjemný voní i se dobře nanáší, ale kdo je trochu citlivější, mohl by mít s tímto gelem problém.

  • vůně
  • konzistence
  • jednoduchá aplikace
  • vysušuje


Pro moji smíšenou pleť je tento čistící gel dobrý. Nedráždí pleť a dobře a jemně čistí. Oceňuji balení s pumpičkou. Dostupný v lékárnách, akorát nevýhoda je vyšší cena.

  • Čištění
  • Nedrážní
  • Cena


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 14:33:51

Na akné jsem nikdy netrpěla, ale mám mastnější pleť. Gel je příjemný, pumpička dávkuje tak akorát. S tím, jak odličuje moc spokojená nejsem, vždycky ještě musím dočistit odličovačem (hlavně oči). Žádný velký efekt, co se týče zlepšení pleti nepozoruji. Řekla bych, že nenanchne a neurazí. Kladně hodnotím to, že mi ani po dlouhodobém užívání nevyvolal žádnou alregickou reakci (jako jeden z mála kosmetických produktů vůbec).

  • nealergizuje
  • nedráždí
  • cena
  • moc dobře neodličuje


Další recenze od 17.3.2012 11:22:56

nejlepší čistící gel, co jsem kdy měla. na akné pomáhá jen trochu, avšak pleť celkově nádherně vyhladí, akné se mi už tolik neobjevuje, zmizely nerovnosti pleti, jako krupička atd. Voní velice příjemně, dobře se aplikuje má pumpičku, nevysušuje, odličuju s ním i makeup a oční okolí a nemám s ničím probém, nedráždí. za tu cenu je to paráda

  • vůně
  • nevysušuje
  • hladká pleť
  • má závislost na něm


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:07:41

Jednu dobu jsem tuto řadu používala, hodí se opravdu a pouze na aknózní pleť, protože tu sušší může zbytečně vysušovat. Nejlépe používat také na mladší do 22 let, kdy se pleť více mastí a spíše v létě. Konkrétně tento gel jsem koupila několikrát. Nedráždí, příjemná konzistence a vůně, s výrobky bioderma jsem velice spokojená jen jsem přešla na jinou řadu.

  • kvalita
  • lehce cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 10:55:54

velmi příjemný mycí gel, mám smíšenou pleť se sklonem k maštění, po gelu mám hezky matnou pleť, používám pak krém, ale asi bych ani nemusela, Bioderma mi celkově přijde kvalitní kosmetika, akné nemám, tak nevím, jestli na to pomáhá, já jsem si tento gel pořídila kvůli snížení maštění pleti, doplňuji ho ještě krémem stejné značky a typu

  • zmatnění
  • vyšší cena


Další recenze od 15.3.2012 00:11:11

Jemný čistící pěnivý gel. Ze všech čistících gelů nebo pěn, které jsem zatím vyzkoušela dokázal tento nejlépe odlíčit i oči. Pleť mám po něm ale napnutou a lehce přesušenou. Párkrát se mě stalo, že se rozbila pumpička a to se pak gel z balení těžko dostává. Zhodnotila bych ho jako nepomůže, neuškodí, ale dobře odlíčí a odlíčí i oči.

  • odlíčí i oči
  • je jemný
  • občas nefunguje pumpička
  • napjatá pleť


Další recenze od 14.3.2012 22:13:34

Nejlepší čistící gel, co jsem kdy měla:) Jemně čistí, neštípe a nevysušuje. Po vyčištění je pleť hezky matná a jemná. Od doby, co ho používám mám hezky čistou pleť(většinu měsíce:), mám méně černých teček a nemastí se mi tolik pleť. Spokojenost:)

  • skvěle čistí
  • nevysušuje
  • neštípe
  • dlouho vydrží
  • praktický obal
  • trochu vyšší cena


věk
15-24


dehydratace
střední

Už od 12 let mám akné a mastnou pokožku, použila jsem hodně gelů, ale žádný mi nepomohl jako tenhle. Je jemný, Odstraňuje nečistoty, nemohu posoudit jak odstraňuje make-up, nepoužívám ho. Nevysušuje a nechává pleť jemnou. Doporučuji :)

  • nevysušuje
  • jemný
  • trošku vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Coalface

4.5 88% 16 recenzí

Hůře hodnocené