Bodysol SOS tyčinka na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Bodysol SOS tyčinka na rty
Balzámy na rty Bodysol SOS tyčinka na rty - obrázek 1
Balzámy na rty Bodysol SOS tyčinka na rty - obrázek 2
Balzámy na rty Bodysol SOS tyčinka na rty - obrázek 3
5 4.6 14
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Bodysol

Recenze produktu
Bodysol SOS tyčinka na rty

věk
25-34

Zatím nejlepší balzám, jaký jsem kdy měla. Koupila jsem si ten zimní v lékárně a super. Krásně voní po bambuckém másle, rty jsou po něm dlouho vláčné. Vhodný je na zimu na popraskané rty, kdy mi je hned vyléčil. Rozhodně si ho koupím znovu...

  • cena
  • vůně
  • léčí popraskané rty
  • dlouho vydrží na rtech
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 19.5.2012 12:11:31

Na tento balzám jsem narazila náhodou v lékarně, a jelikož cena nebyla vysoká, vzala jsem ho a vyzkoušela jsem, byla jsem mile překvapená, má užasné složení, krasné voní po babuckém másle a udělá i krásný film na rtech, někdy se mi podaří, že je mám i lehce přírodně zabarvené, takže nemusím použít ani rtěnku či lesk. Dokonce jsem si o pár dnů později zašla znovu do lékarny pro jeden do zásoby :-) Za mě určitě doporučuji!

  • Cena
  • Kvalita
  • Příjemná vůně po bambuckém másle
  • Účinně léčí popraskané rty
  • Vytvoří lehkou barvu na rtech
  • Lehké složení
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 12:43:04

Super balzám! Seženete ho za pár korun v lékárně, suchým a popraskaným rtům rychle pomůže a k tomu krásně voní po bambuckém másle. V době, kdy ho používám, nepřidávám na rty rtěnku ani lesk, sám o sobě totiž vypadá moc dobře. ;) Takže za mě 100% ano!

  • cena
  • příjemná vůně
  • rychle pomáhá na popraskané rty
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 10.7.2012 00:02:42

Tento balzám jsem si koupila v zimě, když jsem si ho všimla na pultu v lékárně, chválila ho i paní lékárnice. Při nanášení je moc příjemný, hezky po rtech klouže, není příliš mastný, není příliš tuhý, prostě moc fajn konzistence. Balzám je bílý (lehce perleťový), ale povlak na rtech žádný nezanechává - naopak, obsahuje mikropigmenty, jemné třpytečky, a na rtech vypadá hezky. Je určený na suché a popraskané rty, je vybaven UVA a UVB filtry, má sympatické složení (na prvním místě je uveden ricinový olej, obsahuje také bambucké máslo, včelí vosk, kokosový olej). Za sebe ale musím říct, že ačkoli příjemný je, znám balzámy, které moje suché rty hydratují a zvláčňují lépe. Když mě rty pálí, tento mi je nijak nezklidní. Z toho důvodu si ho znovu kupovat nebudu, ale za vyzkoušení určitě stojí. Příjemně voní, cítím z něj kokos.

  • příjemně voní
  • obsahuje mikropigmenty - na rtech hezky vypadá
  • moc příjemná konzistence
  • pro mě ne zcela dostatečná hydratace a zvláčnění suchých rtů


věk
25-34

Další recenze od 3.11.2012 10:04:40

Kupuji každou zimu, musím jej mít alespoň 3x, nosím jej všude jeden mám v bundě u přítele :-) a pak v mé kosmetické taštičce a jeden mám i na nočním stolku. Když mám hodně suché rty tento balsám je regeneruje, jen se mi nelíbí ta bílá barva co mi na rtech zanechá když je mám opravdu vysušené. Mám na rtech úplně stroupky a tento balsám je vždy zahojí. Řekla bych, že není hydratační, ale do těch mrazů co jsou v zimě ani hydratační balsám nenosím. Dávám i jej na noc a ráno jsou rty pěkně vyživené a hebké.

  • kvalita převyšuje cenu
  • bíle zabarvené rty - ale to jen u přesušených rtů


věk
15-24

Další recenze od 12.12.2012 19:27:29

Protože mám hlavně v zimě strašně suché rty, hledám a zkouším každý rok jiný balzám. Koupila jsem si tento a byla jsem velmi překvapená. Příjemná konzistence, krásná vůně, docela pěkný obal a velmi levný. Voní moc pěkně po kokosu, co jsem četla složení tak také vypadá dobře. Doporučuju :)

  • Vůně
  • Cena
  • Dobrá hydratace
  • Žádné


Úžasný, krásně voní. Má v sobě třpytky. Nesnáším produkty se třpytkami,ale u tohohle jsou tak jemňoučké a rtům dodávají krásný, zdravý lesk. Při větším množství nánosů rty lehounce zbělají. Opravdu hydratuje a v mrazivém počasí je to super pomocník.

  • Hydratuje
  • Krásný finish na rtech
  • Vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2013 00:13:56

Na tento balzám jsem narazila náhodou v lékárně, kde ho měli u kasy, a protože vždy u sebe musím nějaký balzám mít a ráda zkouším nové produkty, tak jsem ho přihodila k nákupu a udělala jsem dobře. Z balzámů, které jsem vyzkoušela, je jeden z nejlepších. Je příjemný, barevně nenápadný, i parfemace je skoro neznatelná, je velice příjemný a krásně hydratuje. Od doby, co ho mám, nepoužívám skoro žádný jiný. Až na něj narazím, pořídím si ho zas.

  • krásně hydratuje
  • jemná parfemace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.2.2013 22:19:36

Tohle je ten nejlepší a nejúžasnější balzám, jaký jsem kdy měla. Nádherně voní, chutná, hydratuje, zanechává bezvadnou barvu...používám ho přes 2 roky a už nikdy nechci jiný. Pro jistotu mám doma 4 nakoupené v zásobě, kdyby se náhodou stalo, že se po jednom kusu přestanou vyrábět.

  • vůně
  • barva
  • hydratace
  • složení
  • žádné


věk
25-34

Tuhle tyčinku na rty mi doporučila nadšená lékárnice, když jsem měla popraskaný rty s pupínky. Moc jsem mu nevěřila, ale opak byl pravdou. Balzám na rty krásně voní, dělá příjemný lesk na rtech, úžasně hydratuje a hlavně - LÉČÍ. Pupínky jsem měla ze rtů pryč do dvou dnů a rty už nebyly popraskaný. Strčil do kapsy všechny balzámy na rty, který jsem do tý doby použila.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • léčí
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2014 09:59:37

Skvělý balzám na rty, kupuji v lékárně kolem 40Kč, takže je za pár korun. Voní mi po kokosu a obsahuje mikrotřpytečky, rozhodně se ale nejedná o žádnou nevkusnou perleť, naopak dodá rtům zdravý jemný lesk. Rty hydratuje velmi dobře a poctivě, udržuje rty hebké a vláčné. Při více vrstvách vytváří trochu bílý povlak, ale nic hrozného. Určitě si koupím znovu.

  • cena
  • vůně
  • skvěle hydratuje
  • dodá rtům zdravý lesk
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.10.2014 19:42:04

Na tento balzám jsem narazila poprvé tady na Omlazení, při nejbližší příležitosti jsem si jej v lékárně koupila a jsem velmi příjemně překvapená. :) Opravdu dobrý balzám, který nádherně voní - mě osobně po vanilce, vypadá krásně na rtech, nevytváří mi ani při větší vrstvě bílý povlak. :) Líbí se mi i trochu zimní design obalu, o ceně (na to, že je z lékárny) ani nemluvě. :) Balzám je úžasný, myslím, že nebude trvat dlouho a půjdu si pro další. :)

  • vůně
  • mírný lesk na rtech
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2015 09:51:50

Tohoto balzámu jsem si nejprve všimla v lékárně u pokladny. Ten samý den jsem tu na něj četla chválu, tak jsem si ho pořídila (naštěstí zavčasu,protože o týden později už ho neměli) a musím souhlasit, že je vážně dobrý. Sice je bohužel vazelínový,ale vazelína je tam asi až na 4.místě,takže to není tak moc cítit. Zezačátku jsem cítila kokos,ale pak na rtech už ne. Docela i dlouho vydrží. Voní pak už spíš ovocně a je takový trošičku třpytkový,ale bílého povlaku se rozhodně bát nemusíte. Žádný nedělá, alespoň mně ne. Takže já ho můžu doporučit.

  • hezky se nanáší
  • pěkná vůně
  • dlouho vydrží na rtech
  • nedělá bílý povlak
  • žádný jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 22:52:10

Balzám mi nevyhovuje, dělá mi bílé rty a zvýrazňuje popraskaní, koupila jsem v lékárně na zimu, baleni je ok, ale když ho nanesu tak je opravdu z dálky bílý a když se podívám hodně zblízka tak tam vidím třpytky, na suché rty mi vůbec nepomáhá bohužel, jsem asi jediná, podle toho co tady na něj čtu za chválu, ale samotnou mě to mrzí, jediné co se mi líbilo byla vůně, ne ovocná ale spíš taková krémová, asi vanilka s kokosem, příjemná byla i cena na to, že je z lékárny

  • balení vysouvací
  • barví bíle


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sephora Kiss Me Balm

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené

EVA Medový balzám na rty

4.4 86% 7 recenzí