Labello Med Protection SPF 15 recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Labello Med Protection SPF 15
Balzámy na rty Labello Med Protection SPF 15 - obrázek 1
Balzámy na rty Labello Med Protection SPF 15 - obrázek 2
Balzámy na rty Labello Med Protection SPF 15 - obrázek 3
5 4.4 16
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Labello

Recenze produktu
Labello Med Protection SPF 15

věk
15-24

Další recenze od 18.4.2012 07:28:34

Tenhle balzám mě hrozně překvapil (narozdíl od jiných značky Labello). Koupila jsem ho z nouze, protože jiné než Labella neměli a je úžasný. Oceňuji, že rty opravdu hydratuje, ale přitom je neumastí, nenechává na nic takový ten ,,balzámový povlak". Přes noc mi rty krásně zregeneroval, já mu nemám co vytknout.

  • hydratuje rty
  • regeneruje popraskané rty
  • nenechává mastný film
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 23:22:26

Mě moc nepřekvapil, sice je na rtech chvilku cítit změna, ale za cca 30minut už na nich nemám nic a postupně jsou zase suché a pnou. Moc mi nevoní, je to taková nic moc až lékárenská vůně. Měla jsme ho jednou a už ho znovu nepořídím, i od značky Labello jsou lepší.

  • dostupnost
  • krátkodobý efekt


Další recenze od 25.7.2012 01:16:51

Tento balzám na rty jsem si koupila nedávno a musím říct, že mi naprosto vyhovuje! Splnil veškerá moje očekávání - rty skvěle hydratuje, zanechává je hebké a vláčné a navíc i krásně voní. Přesvědčil mě o svých kvalitách a příště si ho rozhodně koupím znovu.

  • hydratuje
  • regeneruje
  • vydrží
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.11.2012 21:37:15

Moc příjemný balzám na rty na zimu, lepší než alpin care k tomu určený. Rty zbytečně nezesvětlí, sice žádný hezký odstín nedodá, ale na to jsou tu jiné prostředky. Je úžasný na suché rozpraskané rty jako regenerace a moc příjemně voní. SPF 15 je jedině plus :)

  • skvělý na suché rty
  • vůně
  • faktor
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2012 20:03:49

Na rty používám jedině Labello.. Po jednom dni mi celkem hezky spravil mé věčně přesušené a popraskané rty. Doteď jsem stále kupovala Med a mléko, které mi přišlo mastnější, což bylo možná lepší ale toto mi vyhovuje více. I ta vůně se mi hodně zamlouvá...

  • hydratace
  • vůně
  • výdrž
  • nevím


Další recenze od 10.2.2013 19:00:11

Další oblíbený balzám na rty od Labella. Nevím jak popsat vůni, ale mě se líbí. Skvěle hydratuje, používám ho teď v zimě a nemohu si stěžovat. Tyčinka je světle žlutá a po použití nezanechává na rtech žádný nepřirozený povlak. Rty jsou hydratované delší dobu a hezky se lesknou. Má SPF 15. Obal je bezproblémový.

  • hydratace
  • SPF


věk
25-34

Spolu s olivovým balzámem je to můj nejpoužívanější balzám na rty od Labella. Je mastnější, ideální na zimu nebo podzim. Voní příjemně. Barva tyčinky je světle žlutá, po rozetření je balzám průhledný. Používám pod matné rtěnky nebo lesky, které rty vysušují. Doporučuji.

  • hydratuje
  • nevtíravá vůně
  • nemá pigmentaci
  • zahojí i velmi rozpraskané rty


věk
25-34

Snad nejlepší balzám na rty, který jsem kdy v životě měla! Měla jsem rty ze zimy strašně popraskané, bolavé, loupaly se mi a tenhle balzám mi je vyléčil během pár dnů. Koupila jsem ho navíc ve slevě, takže radost o to větší. Předčil i moje nejoblíbenější modré Labello.

  • léčí
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 18:06:17

Na Labello velmi povedená a kvalitní tyčinka. Má příjemnou konzistenci, dobře se maže a ačkoli je tyčinka světlé barvy, nezanechává na rtech bílý povlak. Rty hydratuje, i když bych oceňovala, kdyby hydratace vydržela déle. Ale vzhledem k Labellu si není čemu stěžovat. Vůně je mi hrozně příjemná, je taková jemná, čistá, skoro až lékárenská.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


Tento balzám na rty jsem si koupila náhodou, byl za dobrou cenu 39.90kč tak jsem ho vzala na zkoušku. Mile mě překvapil. Mám citlivé a často suché rty a tento balzám si s nimi kupodivu poradil. Podle mě není téměř parfemovaný, což je pro mě jednoznačně plus. Nesnáším převoněnou kosmetiku. Není příliš mastný, ale po delším používání (u mě po týdnu) opravdu rty zlepšil. Nepraskají mi koutky a rty nejsou tak suché, vytvoří neviditelný ochraný film. Výrobky Labello bývají často v akci. Určitě za tuto cenu doporučuji vyzkoušet.

  • hydratace
  • léčí
  • cena
  • kvalitní obal
  • dostupnost
  • spf 15
  • nic jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 21:58:57

Labello je na rtech příjemné, je takové hutnější než jeho modrá verze, používám hlavně v zimě a jsem spokojená, nevysušuje, na rtech vydrží dlouho, tím jak je hutnější tak mi přijde, že rychleji ubývá, cena je příznivá a hlavně dostupnost skvělá, poradí si i s popraskanými rty, parfemace mi nevadí, ale je taková divná, balení vydrží dost

  • balení
  • hydratace
  • možná parfemace


Další recenze od 30.12.2015 18:58:18

Tenhle balzám je jeden z nejlepších co jsem kdy měla. Rty nádherně hydratuje. Ideální je v zimě na hory, hezky ochraňuje rty jak proti mrazu, tak proti Slunci. Vůně je pro mě hrozně hezky uklidňující a příjemná. Obalu nemám co vytknout. je to prostě obyčejné balení. Určitě musím ještě někdy pořídit znovu. Super!

  • vůně
  • hydratace
  • není


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2016 13:13:10

Od Labella rozhodně nejlepší balzám. Velmi příjemně jemně voní. Na rtech nedělá žádný film či povlak, ale vytvoříte s ním lehkou vyživující vrstvu, která se postupně vstřebává. Mým rtům rozhodně pomohl tuto zimu a to i ve chvíli, kdy začal selhávat EOS, který mám jinak velmi ráda. Dá se sehnat v každé drogerii a cena je taky příznivá.

  • pomáhá na popraskané rty
  • jemná vůně
  • spf 15
  • nenašla jsem


věk
15-24

Z tohoto produktu jsem trochu v rozpacích. Všude se o něm mluví, ale mně to nepřijde zase úplně top produkt. Ano na drogerkový balzám je skvělý. Krásně voní, hydratuje (ale jen krátkodobě), nerozpatlává se všude jako třeba Jelení lůj. Možná je to tím, že jsem od něj čekala víc, ale znovu už ho nekoupím. Mám raději více hydratované rty a to mi tento balzám neumožní. Celkově ale není zas tak špatný.

  • voní
  • nerozpatlává se
  • lehce hydratuje
  • hydratace je krátkodobá
  • cena
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 6.2.2017 12:34:43

Jednou jsem místo klasické modré verze koupila tento balzám a byla jsem tedy hodně zklamaná. Měl by být ještě více vyživující, než ten klasik, ale opak je pravdou. Má jinou konzistenci, takovou lehčí bych řekla, která moc rty nevyživí. Navíc i vůně je taková podivná. U mně teda vůbec nezabodoval. Znovu si ho už nekoupím.

  • Nelepí
  • Lehký pocit na rtech
  • Slabá hydratace
  • Nepříjemná vůně
  • Žádný efekt


věk
15-24

Další recenze od 27.11.2017 21:19:52

Balzámy na rty značky Labello používám téměř 2-3 roky, a jsou super. Začalo to od dárku od babičky Labello Pearly Shine až po Soft Rosé. A když jsem si kupovala tenhle, myslela jsem si, že tohle bude nějaký skvělý normál. Ale když jsem si ho poprvé nanesla na rty, tak mě překvapil. Voní to jako vůně lékarny, ale nevadí mi to. Má to SPF 15, a myslím si, že se hodí jak k moři, tak na hory. :)

  • obal
  • složení
  • hydratace
  • vhodný na všechny roční období
  • SPF 15
  • úleva
  • výdrž
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EVA Medový balzám na rty

4.4 86% 7 recenzí

Hůře hodnocené