Yves Rocher Balzám na rty s kokosem recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Yves Rocher Balzám na rty s kokosem
Balzámy na rty Yves Rocher Balzám na rty s kokosem - obrázek 1
5 4.4 16
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Balzám na rty s kokosem

věk
25-34

Další recenze od 16.6.2019 16:12:24

Tak ze začátku musím pochválit naprosto dokonalou vůni tohoto balzámu na rty od Yves Rocher. Výrobky s kokosovou vůní vyhledávám často, kokos mi moc vyhovuje a hlavně teď v létě ho mám více radši. Balzám na rtech udělá jemný film, který chrání rty před nepříznivými vlivy počasí a taky rty krásně regeneruje a hydrtuje. Jsem s ním moc spokojená

  • vůně
  • jemný na rtech
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 5.6.2019 15:35:55

Nevyživuje, nehydratuje... Celkovo je to podľa mňa taký balzam na už vláčne, hydratované pery, ktoré veľa starostlivosti nepotrebujú. Škoda. Jeho plusom je krásna kokosová vôňa, ktorá mi pripomína Alpro kokosový nápoj. Obal je pevný, balzam sa ľahko vysúva. Jeho konzistencia pripomína suchý olej, hutný nie je vôbec. Celkovo mi nesadol.

  • - vôňa
  • - obal
  • - nevyživuje
  • - musím častejšie nanášať
  • - nevhodný pre suché pery


Další recenze od 2.10.2017 14:48:52

Průměrný,hydratace není uplně skvělá,jelikož ta konzistence je taková bídná,olejová ale vůbec není hutná.Preferuji hodně hydratační balzámy,ačkoliv rty mám narušeny minimálně.Pro suché a popraskané rty určitě stačit nebude.Má skvělou vůni,opravdový kokos.Větší službu podle mě zvládne labello,ale není úplně zlý.

  • Nádherná vůně
  • Na suché rty určitě nestačí
  • Balení
  • Nižší hydratace
  • Divná konzistence na rtech


věk
15-24

Další recenze od 15.1.2017 17:37:03

Od Yves Rocher si pravidelně pořizuji regenerační šampon, a když jsem tam už jednou byla, tak jsem si prohlédla i další produkty. A jelikož jsem dřív byla do kosmetiky s obsahem kokosu zamilovaná, tak jsem si řekla, že si ty časy připomenu tímto balzámem. Rty mi často praskají a trhá se mi kůžička, takže balzámů spotřebuji dost. S výrobkem jsem moc spokojená. Příjemně voní - je to spíš takový vanilkový kokos :D Za tu cenu a super složení, doporučuji.

  • vůně
  • cena
  • hydratuje
  • nic


věk
15-24

Moc produktů YR jsem nevyzkoušela, ale balzámek je skvělý, možná nejlepší, co jsem měla :). Nejen ta úžasná vůně, ale i skvěle hydratuje a neroztéká se, což se mi u balzámů často stávalo. Nedělá povlak. Aplikace je příjemná, i když někdy hůř klouže po rtech.... Balení je tyčkové, praktické, občas se z něj tyčinka blbě vysouvá

  • Hydratece
  • Vůně
  • Rty bez povlaku
  • Balení
  • Vyživuje
  • Blbě se vysouvá


věk
25-34

Já jsem na kokos úplně ujetá, takže jsem balzám prostě musela mít a hotovo. A neprohloupila jsem. YR sice moc nemusím, ale touhle byl super kauf. Balzám hezky hydratuje, což oceňuji zrovna v tomto chladném počasí. Nedělá na druhou stranu bílej film na rtech i při větším nánosu. No a ta kokosová vůně - to mám co dělat, abych tyčinku nezačala jíst. Je prostě cítit přírodním kokosem a ne rádoby kokosem jako u většiny kosmetiky. Vyzkouším i jiné druhy, ale nevím, jestli nějaká překoná kokos :-)

  • kokosové vůně
  • hydratace
  • nezanechává bílej povlak na rtech
  • nic


Další recenze od 10.3.2015 16:15:54

V tolika pozitivních reakcích bude tato recenze možná působit nevěřícně, ale já spokojená nebyla. Balzám na rty jsem si koupila před Vánoci, protože mě zlákala nízká cena. Bohužel ale po dvou měsících letěl do koše. Nemyslím, že bych měla nějak extra suché rty, ale s tímto balzámem jsem je měla vysušené, odlupovaly se a to i přes to, že jsem se balzámem mazala co hodinu. Takže jsem se opět vrátila k balzámu na rty od Avonu.

  • asi jsem žádné nenašla
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 10:15:25

Balzám je docela dobrý, ale musím říct, že na základě zdejších recenzí jsem čekala něco lepší. Voní hezky po kokosu, i když trocu chemicky. Co mi vadí je jeho konzistence, je řídký, na rtech se rozpíjí a po chvilce mizí. Mám radši opravdu hutné balzámy, které dlouho vydrží. Na zimu mi nestačí, na to není dostatečně výživný, takže si ho nejspíš odložím na léto.

  • vůně
  • přírodní
  • vhodný spíš na léto
  • nedostatečně výživný


věk
25-34

Další recenze od 8.2.2015 09:11:28

Tento balzam som si kúpila náhodne keď som išla okolo výkladu YR a uvidela ho, nemohla som odolať, kokosovú vôňu milujem :) predtým som používala balzamy od EOS, baby lips od maybelline ale tento je pre mňa určite najlepší !! nosím ho každý deň zo sebou, je to pre mňa závislosť :) určite vyskúšam aj všetky ostatné vône :)

  • vôňa
  • hydratácia
  • obal
  • pomerne dlho ho cítim na perách
  • pomer kvalita/cena
  • žiadne :)


věk
25-34

Další recenze od 29.12.2014 21:05:23

Tento balzám mě mile překvapil, nečekala jsem žádný velký zázrak za cenu 45 Kč. Balzám rty velice dobře promastí a vydrží na rtech poměrně dlouho. Nezanechává na rtech bílý povlak. Jen bohužel vůně mi kokos moc nepřipomíná, spíš mi voní po vanilce. Určitě si ho koupím za tu cenu znovu a vyzkouším i další vůně.

  • cena
  • skvěle hydratuje
  • nezanechává povlak
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 16:43:38

Jelikož kokos miluji, byla to pro mě jednoznačná volba. YR má podle mě dobré produkty a tento mě absolutně nadchl. Nejenže krásně voní, připomíná mi léto, má i výbornou hydrataci a i dlouho životnost. Pokud mi dojde, což bude za hodně dlouho, určitě si ho znovu koupím! sice se prodává jen YR, ale jelikož mám tento obchod dost blízko, nemám žádný problém si ho znovu koupit.

  • nádherná vůně
  • hydratace
  • na kvalitu dobrá cena
  • rty vypadají krásně
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 17.10.2014 21:40:19

Miluji balzám na rty od YR ve verzi Repair a tenhle kokosový mi přijde v podstatě stejný. Přece jen ten Repair je asi ještě o něco hutnější a více hydratační a regenerační, ale velký rozdíl tam opravdu není. Tento jsem si koupila hlavně kvůli vůni, ale bohužel kokos z něj necítím, i když voní příjemně. Rty opravdu kvalitně hydratuje a zvláčňuje, poradí si i s hodně suchými až popraskanými rty. Příjemně se nanáší, nezanechává povlak, dlouho na rtech vydrží. Balzámy od YR jsou pro mě jedničkou a pořád jich musím mít několik. Většinou tedy sahám po verzi Repair, ale protože se mi už stalo, že byl vyprodaný, klidně mi ho nahradí tento kokosový.

  • kvalitní hydratace
  • zvláčení a regenerace suchých rtů
  • dlouho na rtech vydrží
  • příjemně se nanáší
  • příjemně voní
  • nevoní kokosově


věk
25-34

Další recenze od 28.9.2014 15:39:19

Pro balzám chodím pravidelně. Příjemně voní, dobře hydratuje rty a nedráždí. Některé balzámy mé citlivé rty po delší době vysušují a způsobují podráždění, ale tento můžu používat, jak dlouho chci. Dokáže mi dát rty do kupy i v zimě. Složení je taky fajn. Balení drží pohromadě a klidně ho mohu nosit v kabelce. Jedině cena by mohla být nižší, i když většinou kupuji s obligátní slevou

  • hydratuje
  • složení
  • nedráždí
  • cena (ale není to žádná hrůza)


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2014 17:12:54

Super balzámek, jako ostatně každý z této řady od Yves Rocher. Hezky rty vyživí a provoní. Jen mi ta vůně nepřipomíná tolik kokos, jako spíš vanilku nebo něco ještě úplně jiného. Ale to je detajl. Vydrží na rtech celkem dlouho a je příjemný, nedělá žádný film ani neztéká, je prostě super. Určitě doporučuji vyzkoušet. :)

  • Všechno
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2014 15:23:39

perfektný balzám, ktorý mi ako jediný dal pery dokopy! Kupujem zas a zas....Je trochu tvrdšej konzistencie, tak treba párkrat po perách prejsť. Som alergik a na tento balzam som nemala žiadnu reakciu, čož je u mňa unikát. Naozaj dlho som hľadala niečo čo by mi tak dokonale sadlo. Cena je vyššia , ale za kvalitu sa platí! :)

  • vôňa
  • obal
  • hydratácia
  • výdrž
  • vhodný pre alergikov
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2013 13:03:22

Tento kokosový je asi můj nejoblíbenější balzám od Yves Rocher. Nádherně voní, promaštuje a hydratuje rty. At jsou jakkoli suché a popraskané, poradí si skvěle! Vhodný na zimu a léto, kdy je rty třeba velmi chránit. Nikdy nedělá bílý film i když hlavní složkou je minerální olej (paraffinum liquidum) jako u všech ostatních balzámů od YR.

  • vůně
  • kvalita
  • dostupnost jen v YR


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené