Bourjois 123 Perfect Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Bourjois 123 Perfect Foundation
Tekutý makeup Bourjois 123 Perfect Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Bourjois 123 Perfect Foundation - obrázek 2
5 4 21
  • Průměrné hodnocení 4
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 470 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois 123 Perfect Foundation

Z tohoto makeupu jsem dost rozporuplná. Mám spíše suší pleť s T zonou ale dle mého názoru je tento makeup spíše pro mastnější pleť, kterou hezky zmatní. Má hutnější konzistenci a opravdu hezky kryje. Bohužel se mi ho kolem nosu nepodařilo rozetřít štětcem ani prsty do ztracena a neustále mi tam dělal šupinky. Ani na podkladové bázi nebyl efekt moc dobrý. Určitě ho nepudrujte, zhruba do 2 minut po nanesení hezky zmatní obličej a ten působí napudrovaným dojmem, já jsem ho přepudrovala a byla to katastrofa. Bohužel mi samotný ani dlouho nevydržel na obličeji. Takže samotný ho opravdu nedoporučuji. Ale vyzkoušela jsem nanést na obličej MAC Face and body foundation, korektor pod oči (mám dost tmavé kruhy) a na závěr místo pudru tento makeup a výsledný efekt byl BOMBA. Makeup to celé hezky překryl a sjednotil, zmatnil a dokonce zafixoval. Tato kombinace mi vydržela celý den bez hnutí, nemusela jsem se pudrovat a vypadala jsem naprosto přirozeně. I kolegyně v práci si všimli a hned se ptali co mám za makeup. V této kombinaci doporučuji na 100%.

  • dobře kryje
  • matuje
  • fixuje makeup
  • nemusíte používat pudr
  • není pro suchou pleť
  • dost hutný
  • špatně se roztírá
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.8.2012 08:21:33

Tento produkt jsem si zakoupila po předešlém použití vzorečku, který jsem obdržela v prodejně Dugles. Musím říct, že mě tento make-up uchvátil, byl jako má druhá kůže. Odstín zezačátku vypadá nepřirozeně, ale během chviličky se ustálil a na obličeji vytvářel krásný zdravý vzhled. Na léto mi přijde perfektní, je lehký, snadno se roztírá, při žádném nanášení jsem nemusela použít korektor, jen jsem ho zafixovala pudrem a držel jako přibitý. Doporučuji na plné čáře. Je to opravdu dobrá kvalita za skvělý peníz.

  • dostačující krytí, hlavně na léto
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2012 17:20:17

Musím říct, že mě make-up nadchl. Zakoupeny byl po zkušenostech i s jinými make-upy od bourjois. Tento jsem si mohla vyzkou.již jako vzoreček. Mám suchou plet a jsem prekvapena, že vubec nevysušuje, dokonce na něm mám ješte pudr. Je přirozený přitom je dost krycí. Za mě má palec nahoru.

  • výdrž
  • pěkný ton pleti
  • nevím


Naprosto perfektní makeup , za příjemnejší cenu, oproti parfumerkovým cenám.. má dobrou krycí schopnost, vypadá na pleti hedvábně, má super odstíny na výber.. Myslím, že je spíše na mastnější plet .. Jsem nadsená a doporučuji všem. Určitě koupím znovu

  • krytí
  • cena
  • výdrž
  • žádné


Po několika recenzích jsem si tento makeup koupila, musím uznat, že mi zatím nevyhovoval žádný lépe, nicméně je fakt, že se nehodí pro sušší pleť. Mám mastnou pleť, jen malé místo na nose je velmi suché - a tento makeup mi ho zvýraznil, Zbytek ovšem bez problému. Ve výsledku jsem spokojená. Někomu může vadit vůně, pro mě je ale příjemná. Navíc kryje velmi přirozeně.

  • přirozená krycí schopnost
  • vůně
  • matující efekt
  • celkem dlouho vydrží
  • není vhodný pro suchou pleť


Bourjois 123 perfect je uzasny make up. Pouzavam dve vrstvy a stale pusobi hodne prirozene a navic zakryje temer vse. Je lehky a dobre se nanasi. Vydrzi cely den a noc, nesmaze se a nezanechava obtisky. Plet krasne sjednoti. Vrele ho doporucuji na vsechny typy pleti, mozna jen silne akne nezakryje.

  • Dore roztiratelny
  • Vydrzi dlouho
  • Prirozeny
  • Kryje nedostatky
  • Sjednoti plet
  • Zadne


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.5.2013 12:57:20

Nejdříve jsem z něj byla na vážkách a zaskočena. Ačkoli odstín byl světlý, na pleti mi přišel hrozně tmavý. Po chvíli si na pleti "sedl" a vše bylo v pořádku. Má velmi dobrou konzistenci a snadno se nanáší a roztírá. Je jemně parfémován, mě osobně je vůně příjemná. Make-up hezky kryje a sjednocuje. Zanechává matný finish a není už třeba pudr. Drží hezky a pleť nevysušuje.

  • Konzistence
  • Parfemace
  • Matný finish
  • Krytí
  • Nic


Další recenze od 16.9.2013 18:22:46

Mmake-up Bourjois 123 je ten nejlepší, jaký jsem kdy zkusila. Dobře kryje, je lehoučký, krásně se roztírá a vypadá přirozeně. Mám odstín 53, který mi vyhovuje spíš přes zimu, kdy jsem bledší. Make up dobře drží, vypadá přirozeně celý den. Mám mastnější pleť, se sklony k nedokonalostem. Tento make up můžu klidně doporučit. Koupila jsem ho v Sephoře s 25% slevou ve dny Marianne.

  • přirozený vzhled
  • dobré krytí
  • dlouhá výdrž
  • příjemná vůně
  • dostupnost jen v parfumeriích nebo na netu


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.9.2013 16:13:28

dlouho jsem hledala makeup,který by seděl mé světlé pleti, neucpával póry a měl krytí tak akorát. původně jsem si chtěla koupit healthy mix,ale ten nebyl,tak jsem vzala tento. údajně jsou v něm smíchány zelené, červené a žluté pigmenty aby řešil veškeré nedokonalosti, což se mu podle mě daří. mám smíšenou pleť a sedí mi akorát

  • světlý odstín
  • střední krytí
  • málokdy potřebuji ještě použít korektor
  • konzistence
  • spf 10
  • skoro neubývá
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.2.2014 10:28:04

Při koupi jsem dala na řadu kladných recenzí a vyplatilo se. Opravdu nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Má tekutou ale hustější konzistenci. Kupuji si odstín 52 Vanille a na mou bledou pleť je jako dělaný. Dobře se roztírá, díky hustější konzistenci nestéká, nedělá efekt masky, krásně voní. Po použití make-upu již není potřeba pudru, jelikož zanechává pleť matnou. Navíc obsahuje SPF 10. Je vhodný pro všechny typy pleti.

  • vůně
  • bez efektu masky
  • dobře roztíratelný
  • široká škála odstínů
  • SPF 10
  • zanechává pleť matnou
  • vydrží
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2014 16:15:52

Můj nejoblíbenější make-up. Mám smíšenou pleť s rozšířenými póry, makeup pleť hezky sjednotí, udělá sametový finish. Jak bylo napsáno už dřív - není potřeba ho zapudrovat - neleskne se a docela dlouho vydrží. Používám ho bez podkladové báze. Oceňuji, že se u nás prodává i ve světlých odstínech - ideální pro bledule.

  • pleť sjednotí
  • obstojně kryje
  • není potřeba zapudrovat
  • slušná výdrž
  • není vhodný pro sušší pleť - zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2014 17:44:27

Tenhle make up mě totálně nadchnul! Konzistence je super, barva se mi úplně přizpůsobila a na mě neoxiduje, tudíž neztmavne a zůstává celý den! Mám suchou pleť, ale maximálně mi vyhovuje, nevysušuje pleť a je příjemné že nemusím ani pudr. Určitě si ho znovu koupím! Co se týče krytí, maximálně mi i v tom vyhovuje a to mám dokonce kuperózu. (popraskané žilky) Všechno zakryje.

  • konzistence
  • obal
  • krytí
  • výdrž
  • nemám nic vytknout


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.9.2014 13:12:45

Pro mně je tento makeup jedno velké zklamání. Nevyhovuje mi odstínem, ač mám ten nejsvětlejší. Na obličeji mi vytváří fleky, pudrovatí a není vhodný pro suchou pleť. Obal je v pohodě, neurazí nenadchne..Krytí má střední, dlouho na obličeji nevydrží. Vůně jako klasické makeupy. Seženete v Marionnaudu. Rozhodně znova nekoupím.

  • žádné
  • střední krytí
  • vytváří fleky
  • nevhodné pro suchou pleť
  • nemá světlé odstíny
  • pudrovatí
  • nevydrží


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.12.2014 16:33:39

Make-up jsem koupila v Douglasu v nějaké akci, takže jsem pro něj nešla záměrně. Musím říct, že jsem nakonec za tuto náhodu ráda. Make-up je skvělý, moc hezky kryje. Mám odstín Light Vanilla, takže super na mojí světlou pleť. Nanáší se hezky jak štětcem tak prsty. Nakonec ho lehce přepudruju a výsledek je fajn. S bází má i celkem dlouhou výdrž řekla bych. Za ty peníze dobrý produkt.

  • dobře kryje
  • cena
  • hezký světlý odstín
  • asi žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.9.2015 21:37:50

Tento make-up jsem si zakoupila na základě recenzí.Make-up je středně krycí, velice příjemný na pleti,tvoří sametový efekt.Na pleti neoxiduje,nedělá fleky,dá se dobře vrstvit.Neucpává póry,je velice lehký.Vydrží celý den,i když u mé pleti vidím ,že je potřeba ho přepudrovat.Make-upy které běžně používám,nepotřebuji během dne přepudrovat,vydrží více,ale i tak jsem s tímto make-upem spokojená.Určitě doporučuji!

  • lehký
  • neucpává póry
  • středně krycí
  • ........................


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jako.... Asi dobrý. TAkže za 3 ale víc rozhodně ne. Má pumpičku = což kvituju. Má dobrý odstín mírně do žluta (vanilla), což mi sedí velmi dobře. Ale.. Mám smíšenou pleť a že by mi držel nějak extra teda rozhodně nemůžu říct. Nos jsem měla mastný už asi za 2,5 hodiny, což nic moc... Takže zase to taková pecka na smíšenou pleť s mastnějším téčkem nebude. Ale krytí je dobré, nedělá masku, a odstín super sedne na pleť. Závěr: lepší drogerkový make-up. Zázraky nečekejte.

  • pumpička
  • odstíny i do žluta nejen do růžova
  • dobře sedne na pleť
  • nevytváří masku
  • na mastné pleti moc dlouho nevydrží cca 2 hodiny pak třeba přepudrovat


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2016 14:51:52

Tento make-up výborně vyhovuje mé normální, až smíšené pleti. Mám na pleti suchá místa, která jiný make-up zvýrazní, ale tento mi krásně přilne, pleť výborně přikryje jakoby druhou kůží. Obal balení je takový průměrný - nenadchne ani neurazí. Make-up se mi dobře roztírá a úplně nejlépe s houbičkou na make-up. Dobře drží a já jej přepudrovávám.

  • Krásně kryje
  • nevysušuje moji normální až smíšenou pleť
  • cena je příznivá
  • obal nic moc, ale to mi zase tak nevadí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené