Dermacol Pure Gold rozjasňující make-up s aktivním zlatem recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Pure Gold rozjasňující make-up s aktivním zlatem
Tekutý makeup Dermacol Pure Gold rozjasňující make-up s aktivním zlatem - obrázek 1
5 4.2 14
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Pure Gold rozjasňující make-up s aktivním zlatem

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 20:23:00

Úžasný make-up, který krásně rozjasní pleť a přitom nevypadá leskle ani nezvýrazňuje nedokonalosti. Na obličeji se krásně přizpůsobí a působí přirozeně, stačí jen lehce přepudrovat a pleť je dokonalá celý den.

  • přirozený vzhled
  • rozjasní pleť
  • sjednotí barvu
  • zakryje nedostatky
  • nic


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 21:30:01

Naprosto úžasný make-up,který dokonale kryje,jen pozor,kdo má suchou plet,tak může pnout,doporučila bych ho spíše na mastnější plet.Není nijak výrazně třpytivý,jak by se zdálo podle názvu,ale pleti dá jas.

  • přijatelná cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výborný make-up za příjemnou cenu. Potěšil mě relativně velký výběr odstínů, hlavně tedy ten nejsvětlejší-jsem bledule, takže málokterý drogerkový make-up mi sedne, navíc nejde do žlutých tónů. Krycí schopnost je také fajn, pleť je sjednocená, rozzářená. Parfemace je příjemná. Jediné mínus vidím v pumpičce, ze které vytéká na jedno stlačení až příliš make-pu, ale to je celkem zanedbatelný nedostatek.

  • cena
  • odstíny
  • kryje a prozáří pleť
  • pumpička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2012 14:39:45

Můj nový nejoblíbenější make-up. Tenhle mi opravdu sedne. Pleť sjednotí, zmatní, středně kryje, barva mi taky sedne. Já Dermacol opravdu můžu, myslím si,že většinu věcí mají velmi kvalitních a tak je tomu i u tohoto make-upu. Kdo koupí, neprohloupí, hodí se na mastnou pleť.

  • kryje
  • sjednotí pleť
  • zmatňuje
  • nevím


Tento make-up jsem si pořídila na základě kladných recenzí. Potvrzuju, že dobře kryje, celkem i vydrží, ale bohužel se dost leskne, doporučila bych ho spíš por nemastnou pleť. Jinak s použitím matující podkladové báze je použitelný i pro mě, ale příště pořídím radši nějaký "nerozjasňující" :-)

  • dobrá výdrž
  • odstín 03 je do žluto-bronzova
  • přirozený
  • strašně se leskne
  • kromě 03 růžové odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.7.2012 23:49:49

Po tom co mi přestaly vyrábět nesmazatelný Astor jsem dlouho hledala obdobný odstín a ž jsem narazila na gold dermacol (004) kt. by tak odpovídal a koupila jsem si ho asi 3x ale upustila jsem nejprve jsem z něho měla pocit super, ale vůbec není adaptabilní tonu pleti než plet dostane tu denní barvičku po ránu jsou vidět silné přechody, navíc po pár hodinách začne dělat čárečky v oblasti mimických vrásek (je mi 25) a když jsem se pak viděla na denním světle připadala jsem si jak stařena, pumpička je také dosti nešťastná zhruba v dobré půlce přesta být funkční, takže se k obsahu dostanete jen odšrubováním a nabíráním a ani pak se vám nepodaří veškerý obsah dostat. Myslím v že za danou cenu lze pořídit i lépe.

  • přirozené odstíny
  • není adaptabilní
  • zůstává ve vráskách
  • pumpička pumpuje jen do 1/2 obsahu
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.1.2013 20:15:27

Tento make up je celkem dobrý. Mám mastnou pleť, zhruba 5-6 hodin zůstane matný, potom je třeba pudřík, ale u kterého make upu ne. Myslím, že bude vhodný spíše na zimu, je hutnější, ale pěkně se s ním pracuje. Neurazí ani nenadchne, možná si ho ještě někdy na zimu koupím, jinak ale zůstávám věrná L´oreal true match :-)

  • cena
  • konzistence
  • hydratace
  • odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.2.2013 21:40:57

Hledala jsem lehký make up a tenhle mi padl do oka. Při zkoušení, než jsem make up rozetřela, jsem byla zděšena tmavou růžovou barvou. Ovšem když jsem jej rozetřela, úplně zmizel a dokonale se sjednotil s barvou mé pleťi. I po několika hodinách neztratil barvu, kryje dobře a je velmi lehký. Výdrž je vcelku dobrá, určitě nedrží tak, jako Revlon Colorstay. Co hodnotím záporně je pumpička.

  • splyne
  • přirozená pleť
  • krytí
  • pumpička


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.5.2013 14:10:59

Tento make up jsem použila zatím párkrát ale zamilovala jsem si ho. Má takovou zvláštní konzistenci, asi bych uvítala spíše krémovější,ale to je pouze nepodstatná chyba. Jsem poměrně světlá ale mám odstín 03, udělá mi krásně snědou barvičku ale přitom nenásilnou, vypadá to přirozeně. Co se týče krytí tak to je spíš lehčí, výdrž na obličeji je podle mě slušná. Pleť je sjednocená, vypadá přirozeně a neleskne se.

  • přirozené odstíny
  • sjednocená pleť
  • neleskne se po něm obličej (zmatňuje)
  • výdrž
  • konzistence
  • je trošku dražší
  • spíše lehčí krytí (pro někoho plus)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Můj nejoblíbenější makeup z drogerie. Má 4 odstíny, které vypadají opravdu docela tmavě, ale na pleti jsou světlejší. Nedělá fleky, příjemně voní a nezvýrazňuje nedokonalosti. Přijde mi docela krycí, ale ne moc, takže nedělá pocit masky. Cena je taky velmi příznivá. Musím pochválit i velmi dobrou výdrž. Je vhodnější spíše pro mastnější pleť.

  • Cena
  • Vůně
  • Konzistence
  • Krytí
  • Výdrž
  • malé množství odstínů


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2013 12:57:49

Tento make-up doporučuji,nesnesu na pleti pocit masky a moc krycí makeupy,ale tento je opravdu super.Ráno ho na pleť aplikuji a do večera v pohodě vydržím.Mám odstín č.2 a č.3,oba mě barevně vyhovují.Dobře se nanáší,nemá moc parfemace,takže je na pleti příjemný.Používám ho s bází pod make-up od Dermacolu a skvělé.Tento výrobek slibuje rozzářenou pokožku a je tomu opravdu tak.

  • rozzáří pleť
  • lehký nádech barvy
  • velmi dobře se nanáší
  • cena
  • dlouhá výdrž a pleť není po celý den lesklá
  • moc mě nevyhovuje obal-pumpička


Další recenze od 12.12.2013 17:43:19

Úžasný makeup, vřele doporučuji. Díky pumpičce se skvěle nanáší, na plet mi stačí jedna kapka. Skvěle se roztírá a na pleti je velmi příjemný. Nepůsobí uměle, naopak bych řekla že velmi přirozeně. Líbí se mi, že se mírně leskne a plet je poté taková svěží. Také dobře kryje. Jen jediné co mi vadí u make-upů s pumpičkou je že vždy zůstane hodně na dně a nelze pak spotřebovat make-up celý. Pumpička je však plus i mínus :-)

  • příjemný na pleti
  • krásná barva
  • dobře se roztírá
  • pumpička


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup používám už druhým rokem bez střídání s jiným. Naprosto mi ve všem vyhovuje. Má úžasnou texturu, která nevysušuje, zanechává takový čistý, rozjasněný vzhled pleti. Krytí je střední. Balení se mi velmi líbí vzhledově, avšak není příliš praktické v momentě, kdy makeupu zbývá málo. Výdrž by mohla být lepší, ale i tak nemám co vytknout.

  • textura
  • pěkné balení
  • střední krytí
  • cena
  • nevysušuje
  • rozjasňuje
  • malinko menší výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené