Revlon PhotoReady make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Revlon PhotoReady make-up
Tekutý makeup Revlon PhotoReady make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Revlon PhotoReady make-up - obrázek 2
Tekutý makeup Revlon PhotoReady make-up - obrázek 3
5 4 16
  • Průměrné hodnocení 4
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 366 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Revlon

Recenze produktu
Revlon PhotoReady make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.3.2012 19:17:09

Příjemný, ne moc krycí make-up obsahující velice jemné třpytky, díky kterým lze s tímto make-upem dosáhnout tzv. glow efektu. Podle mé zkušenosti se tohoto efektu dosáhne při aplikaci stipple brushem. Naopak pro potlačení třpytek je dobré obličej přepudrovat. Výdrž make-upu na pleti je velmi dobrá (i na mastné pleti). Také chválím velký výběr odstínů. K dostání jsou i opravdu velmi světlé odstíny.

  • výběr odstínů
  • sjednocení pleti
  • glow efekt
  • cena
  • balení s pumpičkou
  • výdrž
  • horší dostupnost


Velmi dobrý make-up. Středně kryje, krásně pleť rozjasní udělá pěkný glow efekt, vydrží a neotírá se. Působí přirozeně. Plus je velký výběr odstínů. Horší je ale jeho dostupnost.

  • Cena
  • glow efekt
  • Odstíny
  • Výdrž
  • Dostupnost


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 16:27:03

Dobrý make up, středně kryje, vydrží celý den. Vhodný i na suchou pleť. Obsahuje třpytky, což byl pro mě zásadní problém. Na sluníčku je to dost vidět a vadilo mi to. Proto si ho už nekoupím.

  • výběr odstínu
  • pumpička
  • hodně viditelné třpitky
  • dostupnost


Další recenze od 14.3.2012 17:37:14

Make-up používám, když zrovna nepotřebuji zakrýt větší nedokonalosti, není tolik krycí, ale působí hezky na denním světle i na fotkách. Třpytky mi nevadí, naopak, dodají pleti hezký vzhled. Nákupy přes internet mi vyhovují, takže s dostupností nemám problém.

  • vytváří hezkou pleť
  • moc hezký na fotkách
  • rozjasňuje
  • vhodný na suchou i mastnou pleť
  • nevysušuje
  • není vhodný pro hodně problematickou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 01:16:10

mám moc ráda tenhle make up. kryje tak nějak středně, krásně rozjasní a nezalézá do vrásek. miluju balení s pumpičkou a výběr odstínů. i na mojí mastné pleti vydrží v kombu s pudrem v pohodě 8 hodin beze změny. bohužel se nedá vrstvit, mám pak metalický obličej:)

  • neucpává póry
  • nezalézá do vrásek
  • glowy efekt
  • nedá se vrstvit


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2012 16:57:09

Make-up jsem koupila mimo ČR takže za nižší cenu. Jsem s make-upem spokojená, má světlou barvu, hezky rozzáří a dá se vcelku dobře vrstvit. A zakryje také docela dost. Nevýhodou je,že zvýrazňuje suchá místa. Další nevýhodou je relativně špatná dostupnost,buď v zahraničí,objednat ze zahraničí nebo přes Aukro,ale bez vyzkoušení odstínu. Make-up má dobrou výdrž a jako plus i SPF 25.

  • středně krycí
  • rozjasňující
  • dá se vrstvit
  • dostupnost světlých odstínů
  • dobrá výdrž
  • relativně špatná dostupnost
  • může zvýraznit suchá místa


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

S tímto makeupem jsem velmi spokojena. Je lehký, příjemný, odolný proti doteku, obsahuje třpytky. Po nanesení vypadá pleť velmi svěže a odpočatě. Tento makeup používám hlavně v létě, jelikož v létě vypadá moc pěkně, má SPF 20 a nezatěžuje pleť. Výhodou také je, že má dobrou výdrž.

  • lehký
  • odolný proti doteku
  • nezatěžuje pleť
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Photoready mi vyhovuje o něco více než Colorstay. Konzistence je řidší, není tak hutná a dobře se nanáší na pleť (používám Stipple Brush). Nedělá fleky, ani mapy, vydrží opravdu celý den bez opravy (používám bázi a nakonec trošku fixačního pudru). Poměrně široký výběr odstínů a naprosto skvělá cena v poměru s kvalitou. Středně krycí makeup, neucpává póry. Za mě super!

  • příjemná vůně
  • dobrá konzistence
  • příjemná cena
  • spousta odstínů na výběr
  • výdrž
  • dobře kryje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up je spíše průměrný.Zakoupila jsem ho ze zvědavosti na Aukru za nižší cenu.není vhodný pro citlivou pleť .Konzistence je lepivá s nepřirozeným efektem.Celkově mne jakoby dusil.Ke konci dne začal na pleti dělat mapy a zalézal do mimicých vrásek.Věřím že své příznivce si ale najde.

  • nízká cena
  • nepřirozený vzhled
  • není vhodný pro citlivou pleť
  • divná parfemace
  • fleky a slabá výdrž


Další recenze od 26.1.2013 22:08:03

Make up jsem si koupila kvůli světlému odstínu, kterých má Revlon opravdu velký výběr. Byl to můj první výrobek od Revlonu, ještě než jsem poznala Colorstay. Make up se na pleti velmi dobře roztírá, ovšem po rozetření se na pleti zvýrazní všechny póry i ty, které nebyly bez make upu viditelné. Prostě make up se do nich usadí a vystaví je všem na odiv. Celkově mě make up zklamal, podle názvu Photoready jsem čekala vytvoření perfektní pleti. Nedovedu si představit, že bych se fotila zblízka s tímhle make upem, to Colorstay je omnoho lepší, ten i na fotkách skryje vše a není vidět.

  • roztíratelnost
  • světlé odstíny
  • zalézá do pórů


Jeden z mých nejoblíbenějších produktů, patří mezi mé první makeupy. Jsem s ním velice spokojená, obsahuje mini třpytky, který udělají "glow efekt" ale je pravda, že na slunci to vypadá až příliš třpytivě, nicméně mě to nevadí, kryje tak středně bych řekla a odstíny mají i pro bledulky. Neucpává pory, nedělá efekt masky, výdrž je více než dobrá, řekla bych že i mnohem lepší než u colorstay, to samé platí i o práci s tímto makeupem. Balení mi maximálně vyhovuje, obsahuje pumpičku, takže si můžete nadávkovat tolik, kolik potřebujete. V dostupnosti také problém nevidím.

  • Balení s pumpičkou
  • světlé odstíny
  • žádné


Další recenze od 12.1.2014 12:50:25

I když jistě najde své příznivce,jelikož je možná kvalitnější než některé jiné drogérkové make-upy, já jsem spokojená nebyla. Zakoupila jsem,když jsem bydlela v Anglii, s tím, že od názvu PhotoReady,bych čekala lepší krytí, pupínek ale nezakryje vůbec. Navíc mě na pleti štípe a svědí a pokud se náhodou neodlíčím do rána mám na pleti hotovou spoušť, pleť spíše vysušuje a zvírazňuje šupinky a suchou pleť i po silné vrstvě krému. Za mě rozhodně ne pro citlivou pleť!! Myslím,že v této cenové relaci jsou lepší make-upy ...To už je mnohem lepší, šetrnější a víc kryje nějaký obyčejný Avon make-up...

  • balení?
  • vcelku velká škála barev
  • Vysoušení
  • Mapy
  • Svědění,štípání
  • Nekrytí


Další recenze od 17.10.2014 02:25:26

Tento make up me moc nenadchl. Obsahuje jemne trpytky, je mirne kryci a spis tekutejsi. Na pleti vydrzel skoro cely den, ale po nekolika hodinach se mi plet diky nemu zacala mastit, coz mi s jinymi make upy treba od dermacolu nedela. Take ty trpytky ve me vyvolavaly dojem,ze se lesknu od mastnoty hned od rana. Take mi dost zvyraznoval pory a to mi jeste zadny make up neudelal. Moje plet je normalni az sucha a proste mi vubec nesedl.

  • svetle odstiny
  • masti se po nem plet


Další recenze od 23.3.2016 13:17:21

Revlon Photo ready je make up, ke kterému se často vracím. Krytí je spíše střední. Oproti colourstay je lehčí a není tak hutný. Působí velice přirozeně. Lehké třpytivé částečky jsou fajn zejména v létě. Praktické odstíny. Vhodné pro každou pleť. Má pumpičku, dobře se dávkuje. Jen uzávěr se časem vychodí a v kosmetické tašce se otevírá. Celkově ale spokojenost.

  • Nezalézá do vrásek. Praktické odstíny. Střední krytí. Lehká struktura.
  • Uzávěr.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2016 14:07:02

Koupila jsem si od Revlonu i Colorstay i Photoready a musim rict ze Photoready se me libi vic. I kdyz mam radsi vetsi kryti, coz kryje urcite lip Colorstay tak me oslnil Photoready svym krasne zdrave zaricim vzhledem a vypada prirozoneji nez Colorstay.Vypadam s nim takova rozzarena, a ma plet vypada zdrave a svěže.

  • prirozenost
  • rozzarenost
  • lehkost
  • mensi kryti


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí

Hůře hodnocené