Dermacol Imperial make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Imperial make-up
Tekutý makeup Dermacol Imperial make-up - obrázek 1
Tekutý makeup Dermacol Imperial make-up - obrázek 2
5 4 38
  • Průměrné hodnocení 4
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Imperial make-up

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 23:00:28

Před nějakou dobou tento make-up z obchodů zmizel, tak mám radost, že jsem ho teď objevila na eshopu Dermacolu v novém kabátku. :-) Říkala jsem si, že by byla škoda, kdyby se přestal vyrábět, protože je podle mého názoru povedený. Je spíše tekutější a lehčí, konzistencí hezky jemný a lehce roztíratelný, krytí střední, trochu mi těmito vlastnostmi připomíná L'Oreal True Match, ale tento Dermacol mi vyhovuje lépe, ve srovnání s L'Orealem ho mám radši. Mám odstín Fair (2. nejsvětlejší) a krásně mi sedí, pleti se přizpůsobí a vypadá opravdu přirozeně, nikam nezalézá. Má být hydratační, já bych ho doporučila asi na jakýkoli typ pleti. Moc spokojená jsem s dlouhou výdrží na pleti. Úplně mi nesedí jeho vůně, kterou ale vnímám jen při nanášení. Dříve byl ve skleněném pumpičkovém balení, což je asi praktičtější, ale vzhledově se mi víc líbí nová tuba.

  • jemná lehká konzistence
  • snadno se roztírá
  • na pleti vypadá přirozeně
  • velmi slušná výdrž
  • úplně mi nesedí vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Je to skutečně skvělý make up, krásně se roztírá, je jemný a na pleti vypadá přirozeně (pokud si umíte vybrat správný odstín), k tomu velmi příjemně voní, a musím uznat, že mi vydrží téměř celý den (samozřejmě s pudrem), když tedy zrovna nesportuji nebo někde nezmoknu. Je pravda, že je méně krycí a lehký, a proto se hodí spíše na léto. Navíc po zaschnutí vytvoří tvář jakoby sametově hebkou :)

  • vhodný i pro citlivou pleť
  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • je přirozený
  • málo odstínů


On se opravdu znovu vyrábí? no super! mám poslední balení ještě ve starém provedení a to jsem musela shánět všude možně po netu .. to znamená, že je opravdu skvělý, proto jsem ho nechtěla měnit! Používám ten nejtmavší odstín (TAN), lehce se roztírá, hezky voní a je tak jemný, že ho na pleti ani necítím .. Kryje jen takové menší nedokonalosti, což já vyžaduji.

  • vůne roztíratelnost jemnost
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.6.2013 11:40:53

Kvalitní make-up. Má tekutější konzistenci, takže se dobře roztírá. Spíš než krycí schopnosti nabízí sjednocení pleti a jakoby ji vyhladí. Nezpůsobuje efekt masky, působí opravdu přirozeně. Mám normální až suchou pleť a sedí mi dobře. Má příjemnou pudrovo-květinovou vůni. Nabízí se ve 4 odstínech. Odstín č. 1 je opravdu hodně světlý - myslím, že bude vyhovovat dívkám se studeným podtónem světlé pleti. Pro světlou pleť s teplým podtónem je určitě lepší č. 2 - tahle barva mi sedí výborně.

  • dobře se roztírá
  • sjednotí a vyhladí pleť
  • působí přirozeně
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2013 23:04:47

Myslím, že jsem objevila můj perfektní makeup. Pořídila jsem si ho při akci, kdy nově registrovaní dostanou kupon v hodnotě 200 Kč, takže jsem ho měla v podstatě zdarma. Každopádně myslím, že si pro něj v budoucnu budu chodit znovu a znovu. Mám v odstínu Pale a je opravdu světlý, pro mě ideální. Má takovou silikonovou konzistenci, rozetřený ho máte raz dva, vypadá velmi přirozeně a k tomu přenádherně voní. dopuručuji všema deseti

  • konzistence
  • výdrž
  • vůně
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2013 14:07:22

Je skvělý. Sice jsem měla obavy, kvůli jeho hydratačním schopnostem, které slibuje. Ovšem moje smíšená pleť jej snáší dobře. Odstín Pale mi sedl perfektně! Nijak zvlášť se nelesknu, nebo asi jako pokaždém make upu, proto přes den 1-2x přepudruji. Dobře se roztírá, vydrží mi do večera, i když odpoledne už začnou prosvítat nedostatky, na které stačí ťupnout korektor. Obsahuje silikony, které mi nijak zvlášť nevadí, a pleť je po nich celý den hebká. Obal není ze skla, takže mi příjde takový laciný.

  • odstín !!
  • nemastí
  • dobře se roztírá
  • cena
  • vůně
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2013 15:07:33

Tento make-up mi velmi vyhovuje. Nejsvětlejší odstín je dostatečně světlý, je spíše tekutější a méně krycí, což mi naprosto vyhovuje. Na pleti je velmi přirozený a líbí se mi jeho sametový finish. Je pravda, že se přes den musím přepudrovat, ale ještě jsem nenašla nic, co by udželo mou pleť celý den matnou, takže to neberu jako mínus. Celkově jsem maximálně spokojená.

  • cena/kvalita
  • je lehký
  • lehce kryje
  • sametový finish
  • žádné


Další recenze od 24.10.2013 09:46:30

Vždy jsem používaja BB krém se kterým jsem byla spokojena, pak jsem na podzim/zima chtěla vyzkoušet make up a výsledek je že jsem naprosto spokojena a nejspíš u něho zůstanu i v létě jen s tmavším odstínem. Lehkým make up, který přirozeně sjednotí, nevysušuje a ani mi nezanechává mastné T-zony. Super make up za skvělou cenu!

  • lehký a nemastný make up
  • nevím o ničem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2013 19:25:15

V létě mám smíšenou a v zimě spíše suchou pleť, normální make-upy a bohužel i BB krémy mi odpoledne na pleti dělají šupinky a suchá pleť je podrážděná. Po přečtení recenzí jsem se proto rozhodla se vydat pro tento hydratační makeup. A musím říct, že je skvělý! I k večeru mám sjednocenou pleť, pleť není ani vysušená ani mastná a makeup opravdu vydrží. Určitě si ho koupím znovu. :-)

  • sjednotí pleť
  • zakryje nedostatky bez efektu masky
  • hydratuje pleť
  • výdrž
  • hebký efekt pleti
  • cena
  • možná balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2013 11:56:25

Také jsem podlehla :-) Zašla jsem si pro něj do Rossmanna, když ho měli v akci. Mám druhý nejsvětlejší odstín a musím říct, že se mému žluto-olivovému podtónu docela přizpůsobí - toho jsem se nejvíce bála. Krytí je tak střední a výdrž také. Na mé mastné pleti se tak za hoďku až dvě leskne, ale ještě jsem nenašla makeup, který by to dokázal. Jinak vcelku pěkně voní, líbí se mi tubička, má dobrou konzistenci, ano, mám ho ráda, hvězdu strhávám za ten lesk...

  • přizpůsobí se tonu pleti
  • střední krytí (pro mě)
  • dobrá konzistence
  • hezký obal
  • za chvíli se po něm lesknu (to já ale po všem)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.11.2013 16:38:33

Ja som s týmto makeupom nie až tak spokojná. Síce reguluje mastnotu , čo na mojom mastnom čele ozaj vidieť a cena je super, ubrať mu musím za parfemáciu , ktorá mne smrdí. Mám bledú pokožku s nádychom do žlta ale ten odtieň 1 Pale je naozaj mŕtvolne bledý. Sem tam robí šupinky . Trochu sa časom prispôsobí takže teraz na zimu ho ešte sem tam využijem a potom pôjde do koša. Ďalšie mínus je, že spotreba je do 9 mesiacov a mne trvá minúť make up rok. Nepoužívam ho každý deň a ani veľké množstvo , tak to je asi tým. Ak by som ho kupovala znova už určite zvolím odtieň Fair. Som trochu nerozhodná či ho odporučiť alebo nie ale za tie peniaze to za skúšku stojí.

  • cena
  • balenie, mám radšej pumpičku
  • parfemácia


Další recenze od 1.12.2013 14:23:27

když jsem si ho koupila byla jsem jím opravdu nadšená. Je lehký, jemný, celkem dobře kryje a vypadá přirozeně. Bohužel po pár týdnech používání se mi pleť zhoršila. Mohlo to být i z jiného důvodu, ale myslím, že to mohlo být způsobeno i tímto makeupem, který má až moc parabenů a silikonů. Tak pozor vy kteří máte citlivější pleť, nebo trochu problémovou. Je to škoda, jinak mi opravdu vyhovoval

  • přirozený
  • dobře se roztírá
  • levný
  • zaneřádí pleť
  • asi ne příliš vhodný pro citlivé pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.12.2013 19:43:45

Tento make-up jsem si koupila na základě kladných recenzí. Na léto mám matující, tak jsem si řekla, že na zimu si koupím hydratační. Makeup se moc hezky roztírá a dobře se s ním pracuje, krytí je takové slabší, neřekla bych ani střední, ale krásně sjednotí pleť. Mám pleť smíšenou, ale moc mi nevhovuje, přijde mi, že jsem pod ním jakoby suchá, ale na kůži lepí, tak nevím. Přepudrovaný vypadá lépe a lépe drží. Pokud přepudruji vydrží mi na pleti celý den. Hezky voní. Cena je super.

  • cena
  • vůně
  • dobře se s ním pracuje
  • mnoho odstínů
  • Menší krytí
  • na pleti po čase lepí


Další recenze od 21.1.2014 16:49:28

Jeden z nejlepších drogérkových makeupů, jako studentka uvítám nižší cenu, od 15. ledna v DM dokonce ve slevě za 99 kč! :-) Je vhodný pro sušší plét, obávám se, že na smíšené by se hodně lesknul, protože je dost hydratující a mastný. Mně to moc vyhovuje, protože mám pleť opravdu vysušenou a neustále se mi dělají šupinky. Kryje tak středně-méně a nedělá masku, je krásně přirozený a pleť nádherně sjednocená. Pro mě perfektní nejsvětlejší odstín pale, pro velké bledulky opravdu ideální. Krásně se přizpůsobí pleti. Parfemace trochu zvláštní, ale nějak zásadně mi nevadí. Obal by mohl být lepší, neplastový, ale za tu cenu si asi opravdu nemůžu vymýšlet. Jsem moc ráda, že jsem ho vyzkoušela, určitě si ho plánuju znovu koupit.

  • cena
  • nedělá masku
  • splývá s pletí
  • běžně dostupný
  • velmi světlý odstín
  • trochu parfemace
  • plastový obal


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento make-up jsem si koupila na základě tolika kladných recenzí. O to víc jsem byla zklamaná. Make-up má dobrou tekutou konzistenci, Příjemně se roztírá. Sice v je v drogérii málo odstínů, ale i tak jsem si našla ten svůj. Teď k nedostatkům: problém číslo 1. nekryje. A to tak, že vůbec. Pod make-up jsem si dala denní krém, vše pak zapudrovala, ale když jsem se za hodinu podívala do zrcadla, zhrozila jsem se, kde mám svůj make-up. Chápu, je hydratační, ale až tak?! A teď k dalšímu problému: make-up má být hydratační. Já mám pleť smíšenou. Tento make-up mi na pleti akorát zvýraznil nedostatky: suchá místa a rozšířené póry, vše bylo vidět. Hydratace? Leda tak na moji mastnou T- zónu!



Další recenze od 29.3.2014 23:00:53

Pro mě je tenhle make-up jedním z nejlepších z drogerie. Mám velmi světlou pleť a někdy je opravdu nemožné najít v drogerii make-up, který by mi seděl a nebyl moc do oranžova. Tenhle je do růžova, hezky se roztírá, což je způsobeno nejspíš silikony, které obsahuje. Mně osobně to nevadí, alespoň pod něj nemusím dávat bázi. Ze začátku mi moc nesedla jeho vůně, ale postupně jsem si na ni zvykla a teď už ji při nanášení vůbec nevnímám. Kryje docela dobře. Make-up bych doporučila spíše pro sušší pleť. Je hydratační a tak se po něm můžete lesknout. Na moji suchou pleť je ale super. Navíc bývá často ve slevě a tak ho seženete i za 100Kč.

  • hezky se roztírá
  • světlé odstíny
  • hydratace
  • cena
  • není moc vhodný na mastnou pleť
  • pro někoho vůně


Make-up je sám o sobě bezva. Narazila jsem na akci v DM drogerii za 99 Kč, tak jsem ho hned brala. Nejsvětlejší odstín je na mě trochu tmavý, mohl by se prodávat ještě o trochu světlejší. Make-up je středně krycí, nesmíse ho dát moc, jinak budete mít masku. Super se nanáší, je lehký. Avšak nevím, zda si ho pořídím znovu. Ráda make-upy měním a kvůli odstínu se budu muset podívat asi po nějakém světlejším :)

  • cena
  • dostupnost
  • odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.4.2014 17:08:07

Tento make-up jsem si koupila na základě kladných recenzí zde. Po nákupu a následném vyzkoušení jsem však byla docela zklamaná. Mám velmi světlou,smíšenou pleť se žlutým podtónem a na tenhle typ pleti se mi docela těžce shánějí make-upy (většinou jsou s růžovým podtónem). I když zde některé recenzující,které mají žlutý podtón psaly, že jim make-up perfektně sedl, u mě to tedy neplatí. Po nanesení (mám odstín pale) se mi zdálo že je trochu do oranžova, navíc mi na nose a okolo nosu udělal šupinky (sice jsem ještě nenarazila u mě na makeup, který by mi tohle neudělal ale i tak). Další věc byla ohledně balení. Když jsem tubu trochu zmáčkla, najednou vyprsklo (doslova) trochu víc než bych chtěla, zdá se mi, že je ta tuba trochu přeplněná. Jinak má dobrou konzistenci a vůni (parfemace mi u makeupu nijak zvláště nevadí ), ale já už si ho rozhodně nikdy nekoupím. Kdyby jste případně některá narazila na make-up se žlutým podtónem, který by byl hodně světlý a dal se koupit v drogerce (Rossmann,Dm) rozhodně mi dejte vědět, děkuji. (už dlouho takový sháním a zatím jsem na žádný nenarazila)

  • Dobrá konzistence
  • Vůně
  • Podtón
  • Dělá šupinky
  • I ten nejsvětlejší odstín je trochu do oranžova
  • Málo odstínů
  • Balení
  • Vůbec nekryje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2014 20:22:48

Fajnový make-up za super cenu! :-) Úplně ideální na jaro, léto a začátek podzimu. Hezky voní, lehce se nanáší, pleť je po něm sametově příjemná. Kreje středně až lehce, ale to mi spíše vyhovuje. Krásně splyne s barvou pleti, sjednotí ji a výdrž je také slušná. Možná by ho mohli nabízet ve více odstínech, ale to je jen takový detail. Určitě koupím znovu!

  • příjemný
  • hydratuje
  • sjednotí barvu pleti
  • cena
  • mohl by být na výber z více odstínů


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.6.2014 21:47:24

Tento makeup prezentují jako hydratacni. Na ruce se mi zdál velice dobrý. Mela jsem odstin c.2. Po rozetreni to byl velice pekny odstín. Bohužel texturou hrozný. Misto hydratacni, tak má v sobě těžké silikony. Pleť se pod makeupem potí. I po napudrovani je brzy plet zaplacana, poti se, nevypada to dobře. Jak když máte levný makeup

  • dostupný
  • dobré odstiny
  • těžký na pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.7.2014 23:09:29

Podle výrobce jde o hydratační make-up, který však za mě absolutně nehydratuje. Mám odstín č. 2, který mi sedí, ale nedoporučovala bych ho na mastnou pleť se sklony k akné. Co se ale výdrže týče, tak tam make-up silně pokulhává. Krytí mi přijde tak střední. Znovu rozhodně nekoupím, jediné co mě uklidňuje je to, že jsem ho sehnala za pouhých 60,- Kč. :-)

  • Odstíny
  • Krytí
  • Nepřijde mi hydratační - jak výrobce udává
  • Výdrž


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.7.2014 18:29:15

K tomuto make-upu jsem se dostala náhodou a normálně bych si jej asi nikdy nekoupila. Tento měsíc je zdarma k časopisu Marianne. Tekuté make-upy moc nepoužívám ale tento mě opravdu překvapil. Nejvíc mi na něm vyhovuje, že má hodně řidkou konzistenci a tak se mi opravdu dobře roztírá. Je lehký a dá se krásně rozetřít do ztracena, takže nedělá místo obličeje masku. Mám ho v odstínu 4 a naštěstí mi perfektně sedl. Moc se mi také líbí jeho obal. Vypadá opravdu pěkně a vůbec mi nevadí, že je v tubě a nemá pumpičkový aplikátor. Určitě si jej koupím znovu až tento spotřebuji.

  • lehká textura
  • dobře se roztírá
  • krásný obal
  • žádné


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 31.7.2014 21:23:31

Make-up jsem si koupila na doporučení jedné České beauty blogerky a musím říct, že mě velmi mile překvapil, když vezmu v potaz cenu v porovnání s kvalitou tak je To naprosto skvělé. Stáčí nanést méně a krásně se rozetře, takže ho ani tolik nevypotřebujete :). Jediné co mi na něm "vadí" je, né úplně nejlepší obal a vůně, jinak jsem s ním spokojená.

  • cena
  • střední krytí
  • příjemný na pleti
  • vůně
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.10.2014 12:00:49

Skvělý make-up. Používám jen v zimě spolu s krajkovým pudrem od stejné značky, na léto a ostatní část roku mi vystačí jen ten pudr. Make-up se dobře rozetírá, na pleti vypadá hezky přirozeně, nezalézá do vrásek a nezvýrazňuje šupinky. Mám odstín 04 Tan, který je hezky tmavý a nejde vůbec do oranžova jako většina tmavých odstínů. Po jeho použití je pleť sametově jemná. Moc se mi líbí i obal, kombinace černé a cyklaménové působí luxusně a liší se od ostatních.

  • všechno
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 18:17:51

make-up jsem si koupila když byl v akci, protože změnili balení, už je to delší doba, když byl v balení s pumpičkou, tak mi vyhovoval, ale když jsem si ho pořídila v tubě, tak to bylo něco hrozného, hrozně teče, když jsem ho nanesla na pleť, tak mi v oblasti pod očima a vedle nosu udělal hrozně šupinky a začal mě štípat do obličeje, což je divný, jako kdyby to byl úplně jiný make-up, protože jiné mi to nedělaly, jsem z něj zklamaná, protože první balení bylo v pohodě a na základě toho jsem si koupila druhé a to je úplně jiné, což není správně

  • u aktuální verze nic
  • všechno


Další recenze od 9.11.2014 11:16:44

S tímto výrobkem jsem opravdu spokojená . Moje pleť je poměrně suchá a téměř všechny moje předchozí make-upy mi dělaly různé šupinky a nevypadalo to pěkně , tento ne a ještě pleť zanechává pěkně hebkou . Sice moc nekryje, ale spíše sjednocuje a vypadá přirozeně. Super je také výběr odstínů, mám ten nejsvětlejší (Pale) a ten mi naprosto vyhovuje.

  • nezanechává "šupinky"
  • sjednocuje
  • světlé odstíny
  • dobře se roztírá
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2014 21:12:31

Mám suší a světlou pleť a tento make-up je naprosto výborný. Krytí je spíše střední, ale nádherně sjednotí pleť a po zapudrování vydrží opravdu dlouho. Zanechává pleť hladkou a na pohled hebkou. Jespíše tekutější a perfektně se roztírá. Myslím, že nebude vhodný pro mastnější pleť, mohla by se po ní lesknout. Nemyslím si, že úplně hydratuje, ale rozhodně vysušuje a nezvýrazňuje nedostatky (šupinky atd) jako jiné make-upy.

  • výdrž
  • přirozený (nedělá masku)
  • dobře se roztírá
  • střední krytí
  • i světlý odstín
  • cena
  • dostupnost
  • možná balení (preferuju pumpičku)


Další recenze od 18.2.2015 15:42:29

Na tomto make-up se mi líbí světlé odstíny, mám velmi světlou plet. Make up má sice střední krytí ale na mojí plet stačí, dobře se roztírá a nedělá masku, nijak nesmrdí, neotírá se. Mám hodně suchou plet a občas se objeví nějaká šupinka ale jeste jsem nenasla make up který by tohle nedělal. Rozhodně koupím znovu

  • Výběr odstínů
  • Opravdu hezké balení
  • Jemnost
  • Občas se po něm objeví nějaká ta šupinka (ale to mě skoro u každeho makeupu)


Dermacol je moja najobľúbenejšia značka čo sa týka dekoratívnej kozmetiky. Mám kaviárový make up, púder, linku, a taktiež tento skvelý make up a samozrejme mnoho ďalších výrobkov. Make up je dosť tekutý, veľmi ľahučký, skvele sa rozotiera, nato aký je ľahký má skvelé krytie, vydrží na pleti dlho, dá sa skvele vrstviť pričom nevytvára masku... odporúčam ho skôr normálnej a suchej pleti je naozaj výborný

  • ľahký
  • krásne balenie
  • dobré krytie
  • dá sa skvele vrstviť
  • nieje pre mastnú pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Koupila jsem si ho potom, co jsem se dočetla, že je na suchou pleť. Musím říct, že není tak špatný, ale stejně se místama šupinky ukázaly... Nemá extra krycí schopnost, ale to mi vůbec nevadí, spíše naopak. Co chválím je jak krásně sjednocuje pleť....Nevím jak v létě, ale určitě se hodí na zimu, kdy bude pleť udržovat hydratovanou. Je docela tekutý, takže se dobře roztírá.

  • sjednocuje peť
  • je lehký
  • super pro suchou pleť
  • nevím


Další recenze od 21.7.2015 16:49:25

Mám normální pleť bez větších nedostatků, a našla jsem konečně make-up, ke kterému se ráda vrátím. Krytí je lehčí, ale to mi stačí a proto vypadá hezky přirozeně. Parfemace se mi líbí (ale věřím že spoustě z nás bude nepříjemná) roztírá se skvěle, pleť mi rozjasní - prostě super. Nedokážu posoudit hydrataci, a co se týče výdrže - normálka. Jediná věc co mi trochu vadí jsou odstíny, mám odstín č.2 a víc by mi sedl kdyby byl víc do žluta než do růžova, možná bych potřebovala nějaký odstín mezi č.1 a č.2 :D ale jinak naprosto fajn make-up :) doporučuju všem co nemají akné nebo mastnou pleť, ve slevě jsem ho koupía za krásných 125 kč!:) PS: Kdyby byl v pumpičce tak by to byl menší plusík

  • Cena
  • Lehce roztíratelný
  • Příjemná parfemace
  • Perfektní sjednocení pleti
  • Balení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.8.2015 23:26:41

Nejlepší makeup. Hledala jsem tak dlouho, až jsem našla. Na první pohled nenápadný - v drogerii jsem ho našla ve slevě za 100 kč, říkala jsem si - "žádná sláva to asi nebude", ale naprosto předčil i ty drahé. Výrobce píše, že obsahuje vyhlazující látky, a když ho použiji ještě s vyhlazující bází pod makeup od Garnieru, výsledek je opravdu úžasný a opravdu vyhlazený. Krásně kryje, přitom pleť působí přirozeně. Menší háček vidím u odstínů - používám nejtmavší odstín z prodávaných 4, přitom mi příjde, že zas tak moc opálená nejsem.

  • přirozený
  • hydratuje a vyhlazuje
  • hezky kryje
  • málo odstínů
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2015 16:05:59

Make-up na první pohled působí skvěle, skvělými odstíny. Avšak po nanešení na pleť lehce zoxiduje a získá velmi nepřirozenou barvu(do šeda). Na mé smíšené pleti vydrží jen asi 3 hodiny a občas dělá i mapy. Kryje pěkně. A také co musím u tohoto makeupu vyzdvihnout je úžasná hydratace, kterou na pleti po odlíčení zanechá.

  • krytí
  • hydratace
  • odstíny
  • cena
  • výdrž(nulová)
  • zoxiduje
  • tvoří mapy na obličeji


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2016 12:34:29

Můj nejoblibenější make-up. Krásně se roztírá, sjednocuje pleť, lehce kryje, obličej je po něm takový sametový. Je přirozený a za tu cenu super. Vůni má neutrální. Používám odstín pale, což je číslo jedna a doporučila bych ho všem bledulím. Rozhodně ale doporučuji nanést pudr, celkový look pak vypadá mnohem lépe.

  • konzistence
  • balení
  • odstín
  • sjednocení
  • mohl by více krýt


Úžasný make- up. Lehký, přirozený, na pleti příjemný. Opravdu nádherně voní. Nevydrží sice tak dlouho, ale pokud chvátáte a nemáte moc času na složitější aplikaci, je perfektní. Občas se mi teda otíral o oblečení, ale to se moc často nestávalo. Mám už asi páté balení a jeden čas jsem jiný make-up vůbec nekupovala. Nnení sice moc krycí, ale je naprosto přirozený.

  • lehký
  • přirozený
  • nádherně vonící
  • nedělá mapy
  • hydratuje
  • neucpává póry
  • moc nekryje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Měla jsem a nenadchnul mě. Kupovala sjem ho v době, kdy jsem měla pleť normální , nikoliv smíšenou a měla jsem dojem, že špatně kryl. A i tu normální pleť mi dost zmastil. Řekla bych, že bude ideální na velmi suchou pleť, na všechny ostatní typy pleti naprosto nevhodný. Takže jsem zřejmě špatně vybrala, odstíny nebyly špatné.

  • tuba
  • nízká cena
  • absolutně nevhodný na jinou pleť než je hodně suchá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Bohužel tento makeup mi taktéž nesedl. Koupila jsem si ho na základě kladných recenzí a na mé smíšené pokožce se ještě více zmastil. Vyhovuje tak někomu, kdo nejspíš nezkusil lepší či nedrogérkový makeup. Po aplikaci se musí hodně zapudrovat, jinak se lesknu. Absolutně nekryje. Přirovnala bych jej k horšímu BB krému a již bych ho nekoupila.

  • žádná
  • nekryje
  • lesknu se po něm
  • zmastí pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:12:26

Veľmi príjemný make-up pre dokonalú pleť. Make-up má ľahkú konzistenciu, preto aj jeho krytie je nízke, avšak pekne zjednotí a dokáže prekryť skutočne jemné nedokonalosti. Odtieňom je fajn, nájdu sa aj svetlé odtiene. Výdrž je stredná, cca 6 hodín, čo je na môj vkus trochu málo. Používam ho vtedy, ak nechcem výrazné líčenie, prípadne miesto BB krému.

  • - balenie
  • - vôňa
  • - svetlé odtiene
  • - výdrž
  • - nízke krytie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Revlon PhotoReady make-up

4.1 77% 16 recenzí

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Rimmel Wake Me Up Make-up

3.8 71% 41 recenzí