Bourjois Pot Blush recenze a zkušenosti

Tvářenky Bourjois Pot Blush
Tvářenky Bourjois Pot Blush - obrázek 1
Tvářenky Bourjois Pot Blush - obrázek 2
Tvářenky Bourjois Pot Blush - obrázek 3
5 4.3 51
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 51 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Pot Blush

Další recenze od 13.3.2012 08:10:46

Můj nejnovější přírustek do kosmetické taštičky je tato tvářenka. Mám už jiný odstín od Bourjois, ale s tímto jsem maximálně spokojená. Je jemně do růžova (i když na obrázku moc jemně nevypadá), takže působí přirozeně a hodí se k mé světlé pleti a blond vlasům. Dlouho vydrží na tváři - vlastně celý den. Nadšená jsem i z balení, je to malá kulatá krabička se zrcátkem a štětečkem, který je docela dobrý a na aplikaci tvářenky bohatě vystačí.Jenom doporučuju si používání prvně vyzkoušet, ať to s barvo nepřeženete, štěteček je třeba naučit se používat:-) Navíc tvářenka vydrží snad věčně, protože mám pocit, že vůbec neubývá.

  • krásná barva
  • super výdrž
  • kompaktní obal
  • velký výběr jiných odstínů
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 10:56:38

Nejlepší a nejpraktičtější tvářenka, kterou jsem kdy měla. Dlouho vydrží po nanesení. Praktické balení - má zrcátko i štěteček, který Vám akorát namaluje lícní kosti,takže paráda. Musím souhlasit s tím, že balení mi vydrželo při každodenním používání snad dva roky =) Vřele doporučuji

  • balení dlouho vydrží
  • v balení je zrcátko i štěteček
  • obal není moc pevný-víčko se mi po měsíci ulomilo


Další recenze od 14.3.2012 14:27:07

Naprosto parádní, ne jen tako tvářenka, ale všechny od Bourjois :-) Je perfektně pigmentovaná, hlavně tyto tvářenky nosím na jaře, v létě a na večerní posezení s přáteli.

  • perfektní pigmentace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 23:03:37

pokud vyzkoušíte tuto tvářenku, nebudete již hledat novou! je skvělá! mám už ji strašně dlouho a pořád neubývá ( a to ji používám denně), má praktický obal, krásnou vůni a dlouho drží. akorát štěteček v balení mi nevyhovuje, používám svůj. za mě jednička na trhu!

  • vůně
  • cena
  • vydrží dlouho na tváři
  • neubývá
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 10:38:18

Nejlepší tvářenka jakou jsem, kdy měla. Mají krásné odstíny a hlavně opravdu vydrží po aplikaci dlouho. Jediný nedostatek je ten, že se mi po nějaké době utrhla ta část se zrcátkem, ale možná to byl jen vadný kus.

  • odstíny
  • víčko upadlo


Další recenze od 24.3.2012 11:56:59

V minulosti dlouho oblíbená tvářenka, Hrozně krásně voní, pěkně se nanáší a působí přirozeně.Je u ní malý skladný štěteček s velice jemnými štětinami. Její velkou nevýhodou je ale balení. Jednak malé zrcátko, podle kterého se snad ani pomalu nedá nanášet a jednak, že štětec je uložen přímo na aplikační části (bez žádné úložné přihrádky). Takže se musí dávat zvýšená opatrnost při otvírání aby nevypadl a je taky lehce zabarven, takže potom si utřít prsty. Dřív nebo později se mi vždycky horní víčko ulomilo (častý problém u Bourjois), takže do kabelky už nepoužitelné. Když už se mi to stalo opakovaně asi u třech zakoupených tvářenek, tak jsem si koupila jinou značky, která mi s balením vydržela mnoho let do teď.

  • krásně voní
  • přirozená barva
  • nekvalitní a nepraktické balení


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 19:51:41

Tak tato tvářenka nejenže hezky voní a nabízí mnoho odstínů, ale navíc je v příjemné cenové relaci. Jsem majitelkou celkem tří odstínů, a chystám se určitě na další. Docela mi vadí, že krabička, pokud ji nosím v kabelce s sebou, moc nevydrží a vrch se častou manipulací odlomí. Jinak přiložený štěteček je na cesty celkem ok a třpytečky nevadí ani na denní líčení, protože prakticky nejsou vidět.

  • vůně
  • dostupnost
  • malé balení
  • výběr z mnoha odstínů
  • odlamující se víčko


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 21:39:43

Naprosto perfektní tvářenka. Má i štěteček který se dá bez problému použít. Je dobrá v tom že můžete nanášet více vrstev a tím předejdete tomu že byste nanesly hned velké množství. Krásně voní, dlouho vydrží, mám pocit že vůbec neubývá. Jinak všechny barvy jsou krásné.

  • vůně
  • štěteček
  • výdrž
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 22:30:28

Naprosto bezkonkurenční tvářenka! A navíc opravdu dlouho vydrží.. Mám ji už víc než rok a mám pocit, že snad ještě neubyla :) A to ji používám denně. Nepřišla jsem snad ani na jeden jediný nedostatek. Prostě doporučuji na 100% :) Určitě si ji koupím zase znovu, pokud ji vůbec někdy vyplácám :)

  • Skvělá pygmentace+výdrž+příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 13:21:40

Mám ráda tuto tvářenku. Mám odstín rose d´or. Je to světle růžovoučká barva a pěkně rozzáří a dodá obličeji svěžejší vzhled. Na opálené pleti vypadá nádherně. Vydrží poměrně dlouho, skoro celý den. Balení obsahuje zrcátko, což je velké plus. Šteček je tak spíše průměrný, ale dá se s ním pracovat. Za tu cenu opravu stojí.

  • výběr barev
  • zrcátko
  • výdrž
  • štěteček


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.5.2012 08:59:43

Já už mám vyzkoušeno velké množství tvářenek, ale tato je jedna z těch, ke kterým se stále vracím. Má velkou výdrž po nanesení na obličej. A obsah balení vydrží neskutečně dlouho, já sama už ji mám dva roky a pořád jí je dost. Vypíchla bych taky fajn balení, jehož součástí je štěteček, se kterým se tvářenka docela fajn nanáší ;-).

  • Krásná barva
  • Obsah balení vydrží neuvěřitelně dlouho
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 14:15:33

Tyto tvářenky jsem měla ráda hlavně kvůli obalu (hlavně limitky), ale co se obsahu týče, tak je můj vztah chladný - v odstínech si téměř nevyberu, je jeden jako druhý a rozdíly malé. Většina odstínů je přehnaně třpytivá a co ne, to má alespoň viditelný lesk. Výdrž je slabá a hlavně jsou tak strašně zapečené, že sice vydrží roky, ale nabírání a aplikace je doslova horor. I tmavší odstíny (Sienna, Rose coup de foudre) nejsou na mé pleti téměř vidět.

  • vůně
  • balení
  • výběr barev
  • slabá výdrž na tváři
  • špatná aplikace
  • třpytky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2012 23:31:46

Nejdřív jsem se zalekla, jak je balení malinké. Ale o to větší překvapení je, že se jim tam vešlo zrcátko a štěteček. Ten je bohužel na nic,ale to je asi jediné mínus. Jinak i na mojí citlivé pleti, žádná negativní reakce. Skvělý pigment,vůbec nepráší. Stačí jen lehce přetřít, popřípadě dvakrát pro výraznější barvu. Moc příjemně mi voní, žádná chemická vůně! Otevírání drží. Spousta barviček, až jsem se ani rozhodnout nemohla..asi musim pro další.)

  • nepráší
  • dobrý pigment
  • zrcátko
  • vcelku bitelná krabička
  • snad neubývá:)
  • štěteček na nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jsem šťastnou majitelkou několika odstínů těchto tvářenek. Jsem s nimi moc spokojená, i na první pohled malé balení vydrží snad věčnost, zbytečně nepráší ani se nesype. Na štěteček se dá zvyknout, ale já ho používám jen když cestuji, jinak upřednostňuji větší kulatý štětec na tvářenku. Odstíny jsou syté, ale přesto přirozené a dá se s nimi jemně pracovat a vytvořit dokonalé modelování. Výdrž je dobrá.

  • barvy
  • balení
  • výdrž
  • nemá


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 16:26:35

Celkem dobrá tvářenka, dlouho vydrží na obličeji i v kelímku, hodně odstínů na výběr, pěkné balení. Jediné horší je to, že strašně dlouho trvá,než se člověk namaluje, protože se na štětec moc nechytá. Je hodně tvrdá. Takže to znamená opakovaně šmrdlat štětcem přes tvářenku, aby se tam vůbec něco chytlo. Ale používám ji, protože takový odstín jsem jinde nenašla. A tu vůni už vůbec ne:-).

  • krásné odstíny
  • dlouho vydrží
  • cena
  • je strašně tvrdá a proto se špatně nanáší


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 01:38:44

Tuhle tvářenku miluju :-) Měla jsem ji už asi 4x, vždy v odstínu Rose De Jaspe (odstín, se kterým to můžu klidně trochu přehnat a vypadá vždy přirozeně). Svého času jsem používala tvářenku jen tuhle a ačkoli je maličká a má obsah jen 2,5 g, při denním používání mi vydržela rok (možná i o nějaký ten měsíc déle), prostě vůbec neubývá :-) Je pravda, že je hodně tvrdá, ale s nanášením problém nemám - párkrát po ní zakroužím štětcem a je to. Přiložený štěteček nepoužívám, ale je hezky jemný a nalíčit se s ním dá. Skvělá je u této tvářenky celodenní výdrž na pleti. Moc mi vyhovuje její maličké balení, je mi sympatický kulatý tvar, a taky miluju její vůni. Určitě si ji pořídím v dalších odstínech.

  • celodenní výdrž na pleti
  • výběr odstínů
  • příjemná vůně
  • dlouhá výdrž tvářenky jako takové
  • malé balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.7.2012 13:21:20

Tvářenka je fajn, rozhodně jedna z těch lepších - dobře vypadá, dlouho vydrží a navíc příjemně voní. Takže proti tvářence nemám jedinou námitku, ovšem je tu jedno ale! Balení se mi zdá nepraktické, pokaždé se mi ulomí víčko, a taky přiložený štěteček je úplně k ničemu, takže používám raději jiný. Přesto za mě ano.

  • přirozený vzhled
  • výdrž
  • příjemná vůně
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 16:05:52

Asi nejlepší tvářenka co znám, ale za docela vysokou cenu narozdíl od obyčejných drogérkových tvářenek. Má krásné odtíny, které jsou dobře pigmentované a vydrží opravdu dlouho. Balení je velmi praktické obsahuje zrcátko a štěteček, takže vše potřebné k nanášení má u sebe.

  • výdrž
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 16:15:58

Tvářenka Vás okouzlí už svým zajímavým balením, které je charakteristické pro Bourjois. Hezky voní, dlouho vydrží a líbí se mi nabídka odstínů. Je příjemně pigmentovaná a na tváři vypadá moc pěkně i přes den. Součástí balení je i štětec, ale ten se mi až tak nezalíbil.

  • výdrž
  • krásné odstíny
  • žádné výrazné nedostatky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.7.2012 21:48:24

Výborná tvářenka - krásně voní, je skvěle pigmentovaná, na tvářích dlouho vydrží, snad vůbec neubývá a navíc to krásné balení :) ! Už mám doma 3 odstíny - úplně jsem se do ní zamilovala :) Jediné negativum vidím v příliš malém štětečku, který je součástí balení. Někdo uvádí jako negativum cenu, ale s tím nesouhlasím - tvářenka je kvalitní a "neubývá", jako jiné, takže počáteční investice je pro někoho vyšší, ale zato mu vydrží několikanásobně déle :)

  • vůně
  • pigmentace
  • výdrž
  • balení
  • štěteček


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělá tvářenka, krásné voní, v praktickém balení, které Vám vydrží roky! S malým praktickým zrcátkem a se štětečkem, nádherné barvy! Cena je trochu vyšší, ale skutečně se vyplatí investovat. Jediné, co mi trochu vadí, je to, že se rozbíjí zavírání a pak se tvářenka sama otvírá. Jinak nemám, co vytknout, rozhodně zakoupím znovu, jen zkusím jiný odstín.

  • Balení
  • zrcátko
  • velké množství
  • krásné odstíny
  • vůně
  • rozbíjí se zavírání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tvářenky od Bourjois jsou jedny z mých nejoblíbenějších produktů vůbec. Zamilovala jsem se do obalu, který obsahuje zrcátko a design nemá konkurenci. Odstíny jsou nádherné, syté a vydrží dlouho. S přiloženým štětečkem jsem měla ze začátku problém, ale rychle jsem si zvykla.

  • vůně
  • rozmanité odstíny
  • obal se zrcátkem
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tuto tvářenku, jsem používala dlouhá léta.Má velký výběr odstínů a vypadá celkem přirozeně.Krásně voní, stačí ji velice málo, takže balení vydrží minimálně přes rok.Vzhledem k tomu jaký je teď na trhu veliký výbě už mám jiné favoryty, takže z toho důvodu už bych si ji nekoupila, ale ve své cenové kategorii, je určitě nejlepší.

  • vůně
  • barevná škála
  • přirozenost barev
  • víc kryje než by musela


Další recenze od 6.10.2012 11:43:10

Tvářenka mě trochu zklamala. Vím, že většina lidí si ji chválí, ale mně nevyhovuje. Špatně se mi nanáší (než docílím toho, aby byla na obličeji vidět, musím dát několik vrstev - je málo pigmentovaná a jak je zapečená, je hodně tvrdá). Moc hezky voní, má velkou škálu barev, obal je praktický a roztomilý. Výdrž ale nic moc - takový horší průměr, bohužel.. Za mě tak 5:5

  • Vůně
  • Obal
  • Nízká výdrž
  • Špatné nanášení


Další recenze od 9.11.2012 09:09:00

Po dlouhé době jsem sehnala co jsem potřebovala. Tvářenku, která mi na obličeji vydrží od rána do večera a nezmizí mi po jedné hodině. Je výborná, jen obal je trochu nepraktický a štěteček co je v balení je příšerný. Na mě taky dost voňavá, ale pro mě je nejdůležitější výdrž a ta je super :)

  • výdrž
  • odstíny
  • štěteček
  • vůně


mam již pár věcí od teto firmy a tak jsem se nalakala koupit i tvarenku, opravdu nelituji, vyborná tvářenka, která je suprove pigmentovana a maji nádherné barvy kde si vyere snad každý, zklamaná se nekonalo, naopak jsem nadsena .. Ma i velmi dobrou výdrž mam odzkoušeno že vydrzi o spánek, urcite doporucuji. mam odstin O3 brun cuivre je to nadherny prirozeny odstín pro bledulky

  • krásné barvy
  • velmi dobre pigmentovana
  • super výdrz
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.11.2012 21:30:06

Já všeobecné nadšení z této tvářenky nesdílím. Je hrozně tvrdá a špatně se nanáší - trvá docela dlouho, než je na tvářích vidět. Přiložený štěteček nepoužívám, protože je k ničemu. Když už se ale nanese, tak vypadá velmi přirozeně a vydrží, což je super. Navíc skoro vůbec neubývá. Krásně voní. Balení je roztomilé, do kabelky i na cesty super.

  • na tváři vypadá přirozeně
  • výdrž jak samotného produktu, tak na tváři
  • balení
  • vůně
  • je hodně tvrdá - špatně se nanáší
  • přiložený štěteček je na nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 10:29:41

Je to jedna z nejlepších cenově dostupných tvářenek a s přehledem strčí do kapsy i mnohé z těch drahých. Stačí nanést jen malé množství, protože je velmi dobře pigmentovaná a během dne vydrží na obličeji perfektně. Vyhovuje mi i balení s mini zrcátkem a štětečkem, na který jsem si chvilku zvykala, ale je dobrý. Každá si vybere z množství nabízených odstínů. Balení vydrží velmi dlouho.

  • množství odstínů
  • zrcátko a štěteček
  • výdrž tvářenky na tváři
  • výdrž balení
  • vadí mi dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2012 21:17:14

Tak jsem si jí dneska také pořídila. Odstín 35, Lune D´or. Barvička se mi v drogérii zdála krásná, je taková růžovo-meruňková, svěží, nevtíravá. Doma po nanesení na tváře už tak viditelná není, připadá mi, jako bych si nanesla jen rozjasňovač. Ještě, že k tomu přiložili ten tvrdší štěteček, svými jemnými štětci na tvářenku naberu akorát tak třpytky :-( . Je opravdu pekelně zapečená. Shrnutí: na to, jak je ta tvářenka vychvalovaná, mě dost zklamala. Za ty peníze už jsem mohla mít tři kvalitnější, např. dermacol duo blush. Já ji bohužel dopoučit nemohu.

  • vůně
  • nevydrží
  • moc zapečená
  • hodně třpytivá (odstín 35)
  • balení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.12.2012 09:47:06

Souhlasím s předcházející recenzí, já z ní taky nejsem nadšená. Mám odstín 95 Rose de Jaspe. Měla být metalická, ale obsahuje velké množství třpytek a s jiným než s tím jejich štětečkem mi taky barva nejde nabrat, jenže ten jejich štěteček je nepoužitelný. Matné odstíny jsou bohužel dost tmavé. Není úplně špatná, výdrž má dobrou, barvy jsou hezké (kdo má rád třpytivé tvářenky), ale nechápu, proč je tak vychvalovaná.

  • výdrž
  • krásné balení
  • příliš třpytivá
  • těžko se nabírá na štětec


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 18:33:43

Konečně i já jsem hrdou majitelkou slavné tvářenky Bourjois. Vlastním dva odstíny (třetí je na cestě) a jsou jednoduše úžasné. Krásně pigmentované, nedělají fleky, na tváři vypadají přirozeně a vůbec neubývají. Nemluvě o té vůni a výdrži. Ta je opravdu perfektní. Hodně lidí si stěžuje na balení, ale to mi zatím žádnou neplechu nedělá. Přiložený štěteček šel rovnou "do pryč" takže o něm nemůžu nic říct, používám štětec. Nevím co ještě dodat, je to nejlepší tvářenka, kterou mám doma. Doporučuji.

  • výdrž!
  • krásné odstíny
  • poměr cena - kvalita výborný
  • neubývá
  • parfemace
  • "roztomilé" balení do kabelky
  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 19:24:00

Tvářenky od této firmy jsou příjemně pigmentované (ne přehnaně, což je na tvářenku podle mě ideální), mají krásný třpyt a jsou kvalitně zapečené, takže ubývá velice pomalu. Jen ten štěteček který je uvnitř za moc nestojí. Tyto tvářenky mám velice ráda.

  • -pigmentace
  • "shimmer"
  • krásné barvy
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.1.2013 10:51:55

Opravdu moc krásné tvářenky, zatím mám jen jeden odstín (Rose Ambre), ale plánuji pořídit jich více. Tvářenka je skvěle pigmentovaná, docela se divím recenzím ohledně tvrdosti, já naopak musím u té své dávat pozor, abych toho nenabrala na štětec moc. Úplně stačí párkrát se zlehka dotknout štětcem tvářenky. Krásně voní a na tvářích mi vydrží po celý den. Vůbec neubývá a miluji to rozkošné balení. Jenom bych asi vytkla malý výběr matných odstínů.

  • pigmentace
  • vůně
  • výdrž
  • ubývá pomalu
  • cena
  • malý výběr matných odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.1.2013 21:29:59

Tuto tvářenku jsem si koupila na základě mnoha pochvalných recenzí. Asi jsem od ní očekávala zázraky, ale nepřijde mi nějak vyjímečná, prostě naprosto obyčejná tvářenka srovnatelná s mnoha jinými mnohem levnějšími tvářenkami Balení je opravdu pěné, kvalitní a praktické, ale přiložený štěteček mi přijde nepoužitelný, tvarovaný tak aby se do krabičky vešel, ale jinak nepraktický. Tvářenka má velmi silnou parfemaci, což by někomu mohlo vadit.

  • praktické balení
  • dlouho vydrží
  • velký výběr odstínů
  • cena
  • nepraktický štěteček


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Hodně podobná tvářenka jako má Chanel,jsou tvzené vypalované v peci,proto velmi pomalu ubývají a musí se hodně hodně tlačit,kdo si potrpí na výraznější líčení.Mě tento druh nevyhovuje,sice je široká paleta barev,ale vadí mi,že tvářenka jaksi okorává a musí se to odstranit buď lepenkou či nožem.

  • spousta barevných odstínů
  • hodně jemné nalíčení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 13:21:00

Mám odstín 74 Rose ambré. Tvářenka je super, nádherně voní, má velkou škálu odstínů, neskutečnou výdrž. Nepoužívám ji sice denně, ale mám ji už 2 roky určitě a ubylo ji jen trošičku. Balení je bezvadné, i se zrcátkem, které nevyužívám,ale na cesty se to hodí. Přiložený štěteček je k ničemu,ale jako nouzovka se taky dá:) Na tváři vydrží poměrně dost dlouho. Odstín se dá taky vrstvit. Mrzí mě, že jsem trochu nevychytala odstín, je na mě poněkud tmavší, takže musím opatrně, ale jinak jsem maximálně spokojená. Mám světlou pleť i vlasy a tahle barva se podle mě hodí spíše brunetkám :)

  • krásná vůně
  • výdrž
  • balení
  • velké množství odstínů
  • poměr cena/kvalita
  • zapečená
  • vůbec nepráší
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2013 16:06:06

Na první pohled vás uchvátí už jen úžasné balení. Malá kulatá krabička, která uvnitř skrývá zrcátko a praktický štěteček na nanášení tvářenky. Dalším plusem je určitě široký výběr ze škály odstínů- vybere si opravdu každá z nás. Celkově je tvářenka perfektně pigmentovaná a krásně na pleti drží. Oceňuji taktéž výdrž, přijde mi jako "nekonečná", snad jako by ani neubývala :)

  • Odstíny
  • Balení
  • Štěteček
  • Výdrž
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.3.2013 19:21:01

Tak jsem neodolala a taky si koupila legendární Bourjois tvářenku. Mám odstín Rose Ambré, teplá růžová s trochu zlatým shimmerem, moc krásný. Samotné provedení tvářenky by ale mohlo být lepší. Balení sice obsahuje zrcátko, ale je tak malinké a navíc díky tvářence a přítomnosti štetce i zaprášené; kdybych do něj měla zírat, vysloužím si akorát pár dioptrií navíc. Místo zrcátka bych ocenila bytelnější balení. Musím zaklepat, že to moje stále drží, ale nedivila bych se, kdyby se mi při sebemenším nárazu rozpadlo. Co se týče štětečku, je tvrdý, trouchu kouše a práší, ale když je nouze, nalíčit se s ním dá. Ohromným plusem je ale výdrž tvářenky na obličeji a také to, že je velmi dobře zapečená a téměř neubývá. Troufám si říct, že jí určitě dřív rozbiju, než vypotřebuju:)

  • Krásné barvy
  • Prakticky malé balení
  • Jemná vůně
  • Výdrž na tváři
  • Dá se hezky navrstvit do požadované intenzity
  • Snad vůbec neubývá
  • Balení působí jako šmejd (a asi je šmejd)
  • Štěteček je velmi tvrdý a práší
  • Zrcátko je zbytečnost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tato tvářenka od Bourjois mě dlouho lákala a nakonec jsem si ji koupila. Rovnou řeknu po pravdě, že za takovou částku jsem tedy čekala mnohem víc. Mám poměrně hezký broskvový odstín, ale tvářenka je celkem tvrdá, takže se na štěteček hůř nabírá a štěteček k tvářence přiložený mi přijde uplně pasé. Kladné hodnocení je tedy za hezký odstín, pěkný design obalu a příjemnou vůni.

  • Krásný odstín
  • Design obalu
  • Tvářenka je velmi tvrdá a hůř se nabírá na kartáček
  • Za danou cenu bych čekala více


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Já všeobecné nadšení z této tvářenky bohužel nesdílím. Není vyloženě špatná, ale za tu cenu jsem očekávala mnohem více. Balení je malé, roztomilé a praktické. Součástí balení je zrcátko a štětec, který není nic extra, ale v nouzi se dá použít. Tvářenka má hezkou, i když poměrně silnou parfemaci. Co se týče pigmentace, tak v tomto ohledu spokojená nejsem. Přijde mi, že tvářenky málo malují. Tvářenky jsou hodně slisované, tvrdé, tudíž barva nejde štětcem ani moc dobře nabrat. Líbí se mi výběr odstínů, ale ve skutečnosti jsou použitelné spíše matné odstíny. Ty třpytkaté zanechávají na tvářích více třpytek, než barvy.

  • odstíny
  • vůně
  • těžko se nabírá na štětec
  • příliš třpytivé
  • slabá pigmentace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.7.2013 15:14:37

Konečně jsem si taky pořídila tvářenku, kterou jsem vídala na stránkách Cosmopolitanu a Elle už od 10ti let a vždy jsem jí chtěla :) Dřív pro mě byla drahá a pak zase jsem už měla jinou chtěla jsem ji prve dodělat, nakonec ji mám! i když mám i jiné, koupila jsem si na parfums odstín 74 Ambre rose, protože jsem chtěla zásadně matnou a tenhle cihlovo-růžový odstín je univerzáílně pěkný. Balení jo hodně maličké, ale roztomilé. Pigmentace velmi dobrá, výdrž taky ale stěteček nic moc, používám svůj. Trošku mi přišlo, že práší, ale s jemným štětcem ne. Na to že je zapečená mi nepřije tvrdá, ale asi je to o odstínu. Na testerech ve Fann mi vždy přišla jako kámen..

  • škála odstínů
  • roztomilé balení
  • legenda kterou musíte mít!
  • pigmentace
  • málo matných odstínů
  • chybí sytě červený odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2013 14:24:27

Tato tvářenka je prostě bezkonkurenčně THE BEST. Vyzkoušela jsem jich už hodně, ale pokaždé se vracím k této tvářence od Bourjois. Je v roztomilém designu, má spooustu odstínů ze kterých si snad musí vybrat každý, krásně voní, na tváři vydrží dlouho a co se týče výdrže celé tvářenky jako takové, wau mazec. Jedna mě vydrží déle než rok a přitom je taková malinká. Super je že je v ní i štěteček a zrcátko je sice příliš malé ale i tak oceňuji.

  • spousta krásných odstínů
  • krásně voní
  • dlouho vydrží na tváři
  • roztomilé balení
  • stěteček i zrcátko uvnitř balení
  • 1 balení vydrží až neskutečně dlouho
  • žádné


Další recenze od 16.8.2013 16:25:47

Pravdepodobne najlepšia tvárenka, akú som kedy mala. Veľmi praktické balenie, široká škála farieb. Pre mňa najdôležitejšie na tvárenke je vždy to, aby dlho na tvári vydržala, nakoľko mám dosť negatívnych skúseností s inými značkami, ktoré vytvárali na tvári fľaky po pár hodinách. Táto vydrží bez problémov pol dňa aj dlhšie, bez toho, aby ste sa museli chodiť kontrolovať na toalety. A hlavne balenie vydrží dlho, mne vydržala asi rok, pričom som ju používala denne aj viackrát.

  • praktické balenie
  • dlho vydrží na tvári
  • viac odtieňov na výber
  • relatívne nízka cena za kvalitný výrobok
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.11.2013 17:24:34

Upřímně řečeno nechápu proč spousty lidí u této tvářenky šílí. Pro mě to není nic z čeho bych si sedla na zadek. Upřímně řečeno znám spousty mnohem lepších tvářenek než je tato. Neříkám, že je špatná, to ne, ale přijde mi stejně dobrá jako jiné tvářenky. Pigmentovaná je hezky, ale docela práší, což mi vadí. Výdrž na pleti je tak cca půl den, celý den určitě na tváři nevydrží. Na výběr je hodně odstínů. Tvářenka má takovou zvláštní vůni, která se mi příliš nelíbí. V balení je zrcátko a štěteček, ten je ale špatný, takže rovnou letěl do koše, měl příliš tvrdé štětiny a tvářenka s ním příšerně prášila. Za tu cenu bych čekala mnohem lepší kvalitu a nemůžu pochopit jak je z ní spousty lidí paf, když je to obyčejná průměrná tvářenka, kterých je stovky.

  • pigmentace
  • cena/kvalita
  • práší
  • přiložený je špatný
  • vydrží na pleti půl dne


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.1.2014 09:58:49

Popravdě, za tu cenu bych čekala mnohem lepší kvalitu. Tvářenka je silně zapečená můžete mít trochu problémy s nabíráním na štětec. Proti pigmentaci a shimmeru nic nenamítám, tam je vše naprosto v pořádku. Trošku mi vadí silná nasládlá parfemce. Naopak mají výběr z opravdu moc pěkných barev a člověk má co dělat, aby je nezkoupil všechny :-)

  • skvělé odstíny
  • pigmentace
  • velmi tuhá konzistence
  • poměrně vysoká cena
  • malá gramáž (2,5 g)
  • silná parfemace


Další recenze od 22.3.2014 17:47:37

Z levnějších druhů kosmetiky je tvářenka od Bourjois asi to nejlepší, co se dá pořídit do 300,- Kč. Mě vyhovuje i to menší balení, protože ji s sebou nosím v kabelce a aspoň tam pěkně vklouzne. Šikovný je i tvarovaný štěteček, kterým se mi zdravíčka hezky nanášejí. Mě prostě tenhle typ vyhovuje. Škála odstínů je taky prima. Já mám metalický typ, ale jsou i matné odstíny. Krásně mi voní, takže ani parfemace pro mě není problém. Vydrží mi na tváři poměrně dlouho, nepráší, nestírá se.

  • cena, vůně, šikovný štěteček
  • nedají se sehnat v běžné drogeriové síti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.4.2014 21:43:54

Tuto tvářenku jsem si poprvé koupila asi před 8-mi lety a kupuji ji dodnes. Nejenže perfektně drží a na tvářích i skvěle vypadá, ale přijde mi, že neubývá :D. Jedno balení, které jsem používala asi 4x týdně mi vydrželo cca 2 roky! A kdyby mi to pak nespadlo na zem a nerozbilo se, věřím, že to vydrží ještě o pár měsíců déle. Z odstínů se dá vybrat a balení je taky krásné a skladné. Doporučuji!

  • dobře drží
  • neubývá
  • pěkné odstíny
  • obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tvářenka od Bourjois je naprosto perfektní. Nejenže má skvělý malé balení, ale hlavně dlouho vydrží. Koupila sem si už druhý kousek a nemám v plánu do budoucna měnit. Na výběr mají více odstínů.takže si mezi nimi vybere každý. Má příjemnou vůni a stačí nanést trošku a dokáže krásně podpořit rysy vašeho obličeje.

  • voní
  • dlouho vydrží
  • malé balení
  • na výběr více krásných odstínů
  • vyšší cena


Další recenze od 25.3.2015 12:25:01

Nedá mi to a musím napsat i já... Tvářenky jsou tak "supr" zapečené, že je můžete vydolovat snad jen drátěnkou. Přijde mi, že za poslední léta změnili konzistenci, protože cca před 10ti lety? (fakt nevím) jsem tyto tvářenky měla docela ráda. Teď jsem je porozdávala, protože mé štětce je prostě nenaberou a smirglem si po obličeji přejíždět nemíním :-)

  • výdrž (díky tomu, že nelze nabrat, zůstane navěky)
  • naberete snad jen drátěnkou


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené