Regina Minerální tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky Regina Minerální tvářenka
Tvářenky Regina Minerální tvářenka - obrázek 1
Tvářenky Regina Minerální tvářenka - obrázek 2
Tvářenky Regina Minerální tvářenka - obrázek 3
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Regina

Recenze produktu
Regina Minerální tvářenka

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2015 13:22:31

Tak už jsem ji konečně našla, asi moje TOP tvářenka. Vůbec jsem neměla plánu si pořizovat další, ale zkusila jsem z testeru v jedné zapadlé Teta drogerii a uplně mi vyrazila dech pigmentace i barva. Mám odtsín 2 je broskvový, hodně neutrální pro blondýny i brunety řekla bych. Je hodně pohodbný odstínu od Borjouis 74 rose ambre, ale lehce světlejší a hlavně tedy sytější. Je sice pravda že lehce práší oproti té od Borj., ale stačí lehce přejet štětcem, není tak tvrdá, tudíš se s ní mnohem lépe pracuje. Pro mě je to tvářenkový objev :) Dále mají odstín 4, který je spíš do hněda, ale na léto, nebo pro tmavé typy bude úžasný! Další odstíny jsem nezkoušela..

  • cena
  • pigmentace
  • sytost
  • jemně mletá
  • výdrž
  • žádná reklama
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.12.2013 10:52:36

Skvělá, úžasná, dokonalá tvářenka. Objevila jsem ji poměrně nedávno a naprosto se do ní zamilovala. Mám jí v odstínu 02, krásná broskvová barvička. Je jemně namletá, zapečená, a dobře pigmentovaná. Na tváři vydrží v pohodě 6 hodin. Krásně voní a cena 65 korun. Nevýhodu vidím v tom, že je dostupná pouze v zapadlých drogeriích.

  • cena
  • vůně
  • výdrž
  • odstíny
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2013 08:10:20

Vzhledem k ceně poměrně povedené tvářenky, nicméně já až tak okouzlena nejsem a více si jich asi pořizovat nebudu. Obal se mi moc nelíbí, mohl by být hezčí, ale samotná tvářenka není špatná. Je docela dobře pigmentovaná, trochu práší, ale nepřijde mi, že nějak přehnaně. Výdrž je celkem obstojná. Obsahují jemný shimmer, který není na tváři vidět. K dostání jsou jen čtyři odstíny, mohlo by jich být více, ale barvy jsou moc hezké a vybere si určitě každý. Docela špatně se shání.

  • cena
  • dobrá pigmentace
  • jemná vůně
  • obal
  • trochu práší
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 20:08:40

Na tvářenky od značky Regina jsem narazila někdy na jaře, když u nás končila jedna maličká drogerie a vyprodávaly veškeré zboží s velkou slevou. Měli tam více odstínů, já si ale vzala jen odstín 03, což je taková cihlová barvička. Hned na první pohled je vidět, že obal je laciný a moc nevydrží. Mě se snad během týdne rozbil a to jsem s tvářenkou nijak špatně nezacházela. Tvářenka je zapečená a má silný shimmer, což mi úplně nevyhovuje, raději mám tvářenky bez shimmeru. Překvapila mě velmi dobrá pigmentace a to, že tvářenka tolik neubývá, bohužel velmi silně práší přes co se prostě nemohu přenést. Kdo shání laciné tvářenky a až tolik mu nezáleží na kvalitě, tak ať si jí koupí, ale já sama si již tyto tvářenky kupovat nebudu. Raději si připlatím za kvalitní tvářenku.

  • pigmentace
  • cena
  • dostupnost
  • práší
  • výdrž na pleti
  • obal je z laciného plastu a moc nevydrží po pár dnech se mi prasknul


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2013 11:01:31

Dlouho jsem sháněla tuto tvářenku v odstínu číslo 01, až na Národní v kamenná prodeji Ryoru ji měli. Na základě všech těch recenzí jsem od ní čekala něco více, ale za tu cenu špatná není. Jediné, co mi vadí je to, že když po ní přejedu prstem, je barva krásně sytá, ale jakmile tuto sytou barvu chci ze štětce přenést na tvář, tak mi to prostě nejde. Budu muset ještě asi potrénovat, jinak barvička je to krásná. Možná se ještě pro nějaký ten odstín vrátím :-)

  • pěkné barvy
  • jsou docela levné
  • na tváři není skoro vidět (01)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2013 22:15:44

Tato tvářenka se Regině opravdu povedla. Vyrovná se mnohem dražším kouskům. Mám odstín číslo 02 což je velmi pěkná barva, taková růžovo-broskvová. Balení je opravdu malinké a trochu hůře se otvírá. Do tvářenky je vyrytý krásný vzor. Jediné co bych vytkla je, že trochu práší proto nanáším na štětec ťupkováním. Je dobře pigmentovaná a i celkem přes den vydrží. A za tu cenu- 5 hvězdiček.

  • vzor na tvářence
  • dobře pigmentovaná
  • výdrž
  • krásné odstíny
  • cena
  • práší
  • obal se hůře otevírá
  • menší dostupnost (internet, malé drogerie)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 13:01:24

Na tuhle tvářenku jsem narazila na stránkách VMD drogerie a velice mě zaujala cena. Tvářenka je zapečená, tudíž má lepší výdrž o proti pudrovým. Sice práší, ale příliš ji kvůli tomu neubývá. Mám odstín 01 a je to krásná růžová barvička s jemným bílým třpytem. Na zimu pro světlou pleť ideální. Moc jsem si ji oblíbila a až mi dojde, určitě si ji zas pořídím :)

  • krásný odstín (01)
  • má dlouhou výdrž (víc jak 8 hodin)
  • je zapečená
  • jemná vůně
  • práší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.1.2013 16:18:25

Úžasné tvářenky za super cenu. Pěkné pastelové barvy, skvělá pigmentace, nádherná vůně, praktický obal. Srovnatelné se zapečenými tvářenkami od Bourjois. Mám odstín 1 - světle růžová, 2 - meruňková, jsem světlovláska. Odstíny 2, 3 se dle mého názoru hodí pro brunety. Určitě doporučuji! Koupila jsem v menší zapadlé drogerii, Reginu v drogeriích jako DM neseženete.

  • vůně pigmentace barva
  • žadné


Tyto tvářenky mě vzhledem k ceně mile překvapili,krásně voní, dobře pigmentované a jemně namleté, hezké balení, už mám odstín 01 a 03. Dají se koupit jen v některý drogeriích nebo na internetu. Velice doporučuji. Odstíny jsou myslím jen 4 ale každá žena si vybere :)

  • vůně
  • výdrž
  • pigmentace
  • balení
  • práší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené

Essence Blush Stick

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené