Bruno Banani Woman EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Bruno Banani Woman EdT
Parfémy pro ženy Bruno Banani Woman EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Bruno Banani Woman EdT - obrázek 2
5 4.4 9
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 400 - 600 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Bruno Banani

Recenze produktu
Bruno Banani Woman EdT

věk
25-34

Další recenze od 10.5.2012 18:51:29

Tak jsem zase u běžně dostupných vůní. Bruno Banani Woman je jedna z mých nejoblíbenějších a nejpříjemnějších... Je lehká a nenásilná, ovocná, jde v ní cítit i pomeranč a moje milované konvalinky. :) Vydrží vonět docela dlouho, i když není tolik výrazná jako ostatní vůně od Bruna.

  • příjemná vůně
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2012 11:57:59

Moje velice oblíbená vůně - z těch cenově dostupnějších. Je svěží, ale sladká a trochu výraznější, ale to opravdu záleží spíše na tom, jak komu sedne. Na mě vydrží vonět v podstatě celý den, na výdrž si tudíž nestěžuji a neohroženě Woman přirovnávám i k dražším parfémům.

  • vůně
  • výdrž
  • prý se přestává vyrábět (cena výrazně stoupla)


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 19:58:25

Škoda, že zmizel z pultů. Z drogerkových to byl jeden z těch osobitých a snadno rozpoznatelných parfémů. Kdysi jsem ho měla a ještě rok po tom, co jsme dopoužívala mi s ním voněla zimní bunda :-) Žádný jiný Bruno Banani už mi pak tolik nevoněl. Naštěstí mám doma nasyslených pár vzorečků :-)

  • cena
  • výdrž
  • není k sehnání


věk
25-34

Další recenze od 12.9.2012 19:09:40

Opravdu krásná vůně,příjemná, osobitá, jedinečná. Podle mého názoru to není "tuctová" voňavka, kterou má každá druhá. Má velmi originální obal. Její výdrž není špatná. Je škoda, že se přestává vyrábět. Navíc by mohla mít větší obsah např. 50ml, 100ml.

  • obal
  • vůně
  • výdrž
  • přestává se vyrábět
  • těžko k sehnání
  • malé balení


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2012 18:41:13

Pro mě nejpovedenější vůně od Bruno Banani. Je to velmi originální svěží vůně, nevtíravá, příjemná, ale zároveň trochu intenzivnější, než klasické jemné vůně. Najdete v ní pomeranč, břečťan, leknín, broskev, konvalinku, frézii, vanilku a bílé pížmo. Oceňuji dlouhou výdrž a nádherný design lahvičky. Tuto vůni si kupuji stále dokola a neměnila bych.

  • příjemná svěží vůně
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 13.2.2013 00:07:15

Moje oblíbená vůně, která se mi nikdy neomrzí, je mi velmi příjemná. Není to tuctová vůně, je osobitá, což je určitě také její plus. Poprvé jsem ji dostala před mnoha lety k Vánocům od taťky, který ji dokonce sám vybíral :-) takže k ní mám i zvláštní citový vztah a mám ji o to raději. Líbí se mi i flakon, výdrž vůně je taky dobrá. Jestli je pravda, že už nebude k dostání, jak se tu dočítám, pak je to velká škoda a budu muset rychle pořídit co půjde. Já ji nedávno viděla v dm v nějakém menším (snad 20 ml) balení a ve verzi deodorantu ve skle. Skvělá vůně, kterou určitě doporučuji k očichání :-)

  • pro mě krásná a příjemná vůně
  • vůně není tuctová
  • dobrá výdrž
  • hezký flakon
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 16.9.2013 10:01:51

Tuto vůni jsem používala někdy před deseti lety a tenkrát jsem z ní byla nadšená. Voněla sice hodně sladce ale tak nějak jemně a snesitelně. Nebyla vyloženě přeslazená ale hodně zvláštní. Nezaměnitelná. Tenkrát jsem si ji kupovala často. Předloni jsem si ji po těch letech zase koupila, když na ní v DM byla akce a najednou mi nevoněla vůbec. Nějaká složka mi v ní vyloženě vadila. Shrnuto průměrná vůně, cenově přijatelná ale horší výdrž.

  • krásný flakon
  • horší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.2.2014 12:08:53

Tato vůně je osobitá,příjemná a má dlouhou výdrž i na oblečení. Navíc je cenově dostupná :) Patří mezi moje nejoblíbenější parfémy, dostala jsem jí původně jako dárek, ze začátku jsem si na ní nemohla zvyknout, nevoněla mi, ale za nějakou dobu jsem si na ní zvykla a oblíbila si jí. Teď už patří mezi moje nej parfémy

  • Dlouhá výdrž
  • Žádné


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Chloé Love EdP

4.5 87% 11 recenzí

Hůře hodnocené