Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP
Parfémy pro ženy Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP - obrázek 2
5 4.4 11
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 699 - 1 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Giorgio Armani

Recenze produktu
Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP

věk
25-34

Další recenze od 17.7.2014 19:38:50

Parfémik som dostala ako pár odstrekov v malej fľaštičke,keď som si hľadala niečo nové a som rada.ja by som si trieskala asi hlavu,keby som ho kupovala na blind.Súhlasím s Hoslin,parfémy čo sa týka výdrže,zložiek a podobne,sú naozaj kvalitné.Súhlasím ale aj s Katie92,kde mi to naozaj pripomína vodu a nejaké jazero :o) Je ale jemnejšia,svieža,na leto skvelá.Jednoducho to ale nie je moja šálka kávy,mám radšej presladené,korenisté,ťažké vône,takže sme sa neskamarátili :) Ako tak spomínam,tak ja ani s Armanim kamarátka nebudem,keďže žiadna vôňa nebola taká,že by som z nej padla na zadok(ešte Code sa celkom dala).Zostanem verná Fordovi a Muglerovi. Pre mňa nie,určite treba pred kúpou skúsiť

  • kvalita
  • výdrž
  • mne vôňa nesadla


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2014 15:36:58

Také jsem dostala tuto vůni jako dárek, takže si nějak extra nemůžu stěžovat, ale sama bych si jí rozhodně nekoupila, není to můj typ. Spíš mám radši květinové a ovocné vůně, toto je takové vodní, svěží - taky se to jmenuje Aqua - takže to voní jako rybník a mně to moc neohromilo. Když si to na sebe stříknu, tak mi to po chvíli začne smrdět, něco mi v té vůni vůbec nesedí. Buď si jí nechám na poličce jako ozdobu nebo jí někomu daruji, za mně rozhodně ne! Od Armaniho jedině Si nebo Code :)

  • Je oblíbená u lidí kteří mají rádi svěží vůně
  • Mně nevoní


věk
35-44

Další recenze od 20.4.2014 12:12:32

Jak koukám, tak se všem tento parfém líbí. Asi budu jediná ale mě prostě smrdí. Nějaká složka v parfému mi vyloženě vadí a to tolik, že ho na sobě prostě nesnesu. Nelíbí se mi ani flakon. Tři hvězdy dávám jen proto, že je to prostě kvalitní parfém ale já osobně ho nemám ráda a nevoní mi. Přitom ostatní parfémy od Armani jsou naprosto úžasné. Za mě tento ale fakt NE! Rozhodně nedoporučuji kupovat naslepo.

  • kvalita
  • pro mě příšerná vůně


věk
45-54

Další recenze od 25.12.2013 21:22:37

Nádherná vůně, úplně ji zbožňuji, nicméně musela jsem ji darovat mamce, ke které mi sedí víc . Opravdu nádherná vůně, velmi ženská, silná, nezaměnitelná...ale já se v ní ještě necítím, jen na vyjímečné příležitosti, takže jsem se vrátila ke své milované Coco Mademoiselle, která je pro mne nositelná denně.Nicméně, když projde maka, musím jí pořád očuchávat, dám jí šanci za pár let..

  • dokonalý
  • nevím


věk
25-34

Paradoxně čím jsem starší, tím si vybírám lehčí vůně. Od Code jsem přešla právě k Acqua di Gioia a jsem nadšená. Vůně je jako stvořená pro mladé ženy, jistě vám zpříjemní (nejen) letní večery. Je intenzivní, ale tak, že vás neomrzí. Hlava parfému by měla obsahovat citron a mátu, což už svědčí o její lehkosti a svěžesti.

  • lehkost i intenzita
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 16:48:14

Parfém jsem dostala jako dárek, a proto jsem nečekala, že mě nějak oslní. Opak je ale pravdou :-) Vůně je jako stvořená na léto, je velmi svěží, lehká a přesto dostatečně výrazná. Výdrž je také super, od rána do večera vydrží bez problému. Co se flakonu týče, je celkem elegantní a vkusný. Určitě si vůni zakoupím i sama.

  • vůně
  • výdrž
  • nic


věk
25-34

Môj absolútny TOP :) Milujem túto vôňu, je nádherne svieža, citrusová a pomaly sa rozvíjajúca. Vydrží naozaj veľmi dlho, ráno ju strieknem a vonia až do večera, vo vlasoch vydrží ešte dlhšie. Používam ju asi 2 roky a stále ju na sebe cítim a vonia mi, čo sa mi pri iných parfumoch ešte snáď ani nestalo. Hodí sa na každé ročné obdobie. Páči sa mi aj flakón, podčiarkuje sviežosť vône.

  • vôňa
  • výdrž
  • flakón
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 02:53:11

Nikdy mi nesedla žádná toaletka nebo parfém - až na tenhle. Jako jediná vůně mi voněla při testování v parfumerii a následně zázrakem voněla i na mně :)) Jsem šťastná, našla jsem svoje numero uno. Parfém má příjemnou svěží, ale přesto i výraznou květinovou vůni a hodí se hlavně na jaro a léto. Já ho však používám celoročně, protože si bez něj už nedovedu představit ani jeden den :) Výdrž je opravdu skvělá, ráno si stříknu na krk a voním až do večera. Oblečení mi voní do té doby, dokud ho nevyperu. V této vůni se cítím svěží a zároveň sexy. Moc se mi také líbí flakónek, který je zajímavě řešený a namodralá tekutina v něm krásně vynikne. Vlastním ještě tělové mléko ze stejné řady, které vůni krásně doplňuje.

  • nevtíravost vůně
  • svěží květinová vůně
  • desing flakónku
  • skvělá výdrž
  • možná cena


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2012 20:24:30

Velmi zajímavá vůně. Vcelku příjemná, ale také těžká. Líbí se mi flakón, ve kterém se ráda prohlížím, jako v zrcadle :-D Občas se s ní stříknu, ale to spíše zřídka. Mám teď v oblibě lehké květinové vůně. Parfém jsem dostala, sama bych sáhla trošku jinam.. :-)

  • příjemná vůně
  • flakón
  • možná těžší vůně


věk
35-44

Další recenze od 18.12.2012 09:47:32

Nádherná vůně, která velmi dlouho vydrží.Prvně jsem ji očichala u kamarádky a velmi mě zaujala, poté se k ní přidala reklama v televizi a já se pro ni rozhodla a udělala jsem dobře. Líbí se mně i okolí. Je to svěží a příjemná letní vůně, avšak dá se nosit i v zimě.

  • Vůně
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2012 20:54:01

Pekná vůně jako stvořená na jaro/léto. Svěží a přitom s dobrou výdrží. Cítím v ní nějaké bílé květiny a vodní tóny, myslím, že nikoho neurazí, není eytravagantní ani nějak zvlášť výrazná. Lehce gurmánská je její mladší "sestřička" Acqua di Gioia Essenza, nicméně tahle původně je rozhodně lepší volbou na léto. Moc se mi líbí i flakon a krabička, vyjímečně také reklama.

  • vůně jako taková
  • krásný flakon
  • univerzálnost
  • možnost zakoupení ještě silnější verze
  • pro někoho cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Chloé Love EdP

4.5 87% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Prada Candy EdP

4.3 82% 8 recenzí

Cacharel Amor Amor EdT

4.3 82% 8 recenzí