Calvin Klein CK IN2U EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Calvin Klein CK IN2U EdT
Parfémy pro ženy Calvin Klein CK IN2U EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Calvin Klein CK IN2U EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Calvin Klein CK IN2U EdT - obrázek 3
5 4.1 17
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 599 - 1 200 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Calvin Klein

Recenze produktu
Calvin Klein CK IN2U EdT

věk
35-44

Tohle byl strašnej omyl a šlápnutí vedle. Jen další známka toho, že mě prostě tyhle Kleinovské masovky fakt nevyhovují. Těžká, vanilkovo jakási usedlá starobní vůně, vůbec nevím co mě to tehdy napadlo si ji pořídit, ale myslím, že tohle je takové nutné zlo každé ženy, která se propracovává k lepším a hodnotnějším parfémům. Flakon je tristní. Neznám větší zhovadilost, než parfém navlíknout do plastu.

  • nízká cena
  • silná a těžká vanilková vůně
  • plastový flakon


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2014 13:27:30

Tak tahle toaletka si mě získala,a můj manžel miluje pánskou verzi.Když jsem kupovala první balení tak jsem váhala,většinou tyhle vůně nemusím ale nadchla mě.Na mě vydrží opravdu dlouho,celý den bez problému.A jak to u vůně má být,já ji tak silně necítím ale okolí o ní ví,jinak by mě bolela hlava.Je svěží,ideální na jaro a léto.Přesto na mě nepůsobí vyloženě citrusově.Má ale děsné zavírání,které vypadá sice dobře ale už párkrát skončila na zemi když jsem ji špatně chytla.Divím se že se nerozbila.

  • krásná vůně
  • dobrá výdrž
  • zavírání
  • špatně se drží při aplikaci


věk
35-44

Další recenze od 29.8.2013 00:57:31

Na tuto vůni jsem poprvé narazila, když byl její vzorek zdarma přiložen k časopisu. Líbila se mi hned na první přičichnutí. A to tak, že jen co jsem přijela domů, okamžitě jsem si ji musela objednat. Cena je relativně příznivá. Flakon je krásný ale poněkud nepraktický. Koupila jsem si parfém ve velikosti 150 ml a měla jsem co dělat abych ho udržela v jedné ruce a zároveň mačkala rozprašovač. Vůně je úžasná, svěží a lehká. Složení parfému: hlava: listy červeného rybízu, sicilský bergamot, šumivý nápoj z růžového grapefruitu srdce: cukrová orchidej, bílý kaktus základ: červený cedr, neónová ambra, vanilkové suflé

  • nádherná vůně
  • těžký flakon ve velikosti 150 ml


věk
25-34

jelikož hodně holek tady píše že vůně moc nevydrží mi vydrží celý den,známí mi ji i večer chválí,nevim jestli je ti tím že není kupovaná v ČR.moc se mi líbí rozložení,hned na začátku voní po grapefruitu,ke konci spíše k vanilce.vůně je mi moc příjemná a nevtíravá.koupim znovu.

  • rozložení
  • výdrž
  • žádná


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 14:10:50

Koupila jsem si 150 ml naslepo a udělala jsem dobře, vůni jsem si zamilovala. Je svěží, lehká a přitom sexy. Cítím z ní květiny a hodně ovoce. Sice je trochu nasládlejší, ale není lepivá, vtíravá a nic podobného. Výdrž má kupodivu taky dobrou, voní celý den.

  • levná
  • svěží
  • flakon moc nesedne do ruky


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 18:57:30

Skvělá vůně. I když recenze nade mnou píše, že není originální, dle mě je. Na každém se vůně "rozleží" jinak, nikdy jsem se nesetkala, že bych z někoho cítila přímo tuto vůni :-). Používám jí každý podzim / zima už asi 3 roky a hodlám používat dále. Okolí mi vůni také chválí, určitě ji doporučuji. :-)

  • svěží vůně
  • výdrž
  • velké balení
  • příjemná cena
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Vůně se mi líbí moc, k výdrži nemám žádný výhrady. Jediný, co mě strašně odrazuje od její příští koupě je to, že snad každá holka s ní měla v životě něco dočinění. Nemám ráda věci, které má každá a s vůní je to ještě horší, protože ta by měla být originální. A to CK IN2U prostě není.

  • vůně
  • výdrž
  • má ji skoro každá


Další recenze od 24.1.2013 22:11:48

Bohužel mi tahle vůně nesedla, dostala jsem ji od mamky, která si jí potom vzala. Pro mě je moc kořeněná, těžká, něco mi v ní hrozně vadí. Mám ráda citrusové vůně, ale tahle mi přijde trochu hořká. Nebo spíš na začátku voní ještě pěkně citrusově, ale po chvíli už ne. Ale zase oceňuji výdrž i flakonek, ten se mi hrozně líbí.

  • výdrž
  • flakonek
  • nelíbí se mi vůně


Další recenze od 14.11.2012 01:34:24

Narazila jsem na ni kdysi v parfumérii,když to byla ještě novinka.Od té doby ji používám pořád.Každému voní,nesetkala jsem se s tím,že by se někomu nelíbila.Vůně je cítit opravdu dlouho.Jen flakon je nepraktický.Zrovna jsem dostala od přítele kazetu se 150ml flakonem a to se opravdu v kabelce nosit nedá :)

  • Vůně
  • Výdrž
  • Flakon


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2012 15:36:28

Tuto toaletní vodu jsem si koupila k Vánocům a nelituji toho. Nejprve jsem si ji vyzkoušela v parfumerii, jak bude vonět na mé pokožce a byla jsem překvapená, že voní jinak než, když jsem ji nastříkala na papírový proužek. Vydrží mi skoro celý den. Jen když jdu někam ještě večer, tak se musím trochu přivonět. V této cenové kategorii nejlepší volba :)

  • Hezká vůně a dlouhá výdrž
  • Pouze toaletní voda


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 20:47:30

Příjemná vanilková vůně za skvělou cenu. S tak velkým balením ale nemám šanci jí nikdy vypoužívat a tak zastupuje i vůni na ručníky a prádlo. Výdrž je střední a brzy se na kůži rozkládá, což je škoda, nejvíce se mi líbí právě její první tóny. Je spíše na zimu.

  • cena
  • nevidím žádné


věk
25-34

Jedna z mých oblíbenkyň a stálic. K tomuto parfému se vracím pravidelně každý podzim. Voní mi sladce a teple, evokuje ve mně vůni cukroví. Vůně je poměrně intenzivní, kdysi se mi povedlo celé balení rozbít a v bytě jsem větrala týden v kuse :) Jediné co mi vadí, je u velkého balení, víčko. Je maličké a snadno z lahvičky spadne.

  • sladká a sametová vůně
  • padající víčko


Další recenze od 23.3.2012 19:55:54

Tak tento parfém na léto miluji, neuvěřitelně svěží vůně, jediné negativum je za mne výdrž, mohla být déle vydržet, ale určitě si jí příště koupím zase!l Navíc má tato vůně neuvěřitelně originální balení!

  • svěží vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 11:18:25

Oblíbená vůně především na léto,je lehká a svěží.Skvělý mix vůní květin a citrusů,po kterých je cítit nejvíc.Moc se mi líbí obal,jen je trošku těžší :-)Nenašla sem žádný nedostatek,až na to že celkem rychle na pokožce vyprchá a není cítit.

  • krásná vůně
  • stylový vzhled flakonu
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 13:24:54

Docela příjemná vůně, je hodně svěží. Líbí se mi, že je citrusová a lehká, vhodná na jaro a léto. Bohužel s výdrží je to horší, celý dennevydrží. Cena je velmi příjemná.

  • nevtíravá
  • svěží
  • menší výdrž


Další recenze od 14.3.2012 19:41:59

Zatím jí bezmezně miluju. Celkově mám ráda vůně od CK. Je svěží, na léto úplně ideální, rozleží se do trochu pánského parfému. Výdrž není sice nic moc, ale za tu cenu...?

  • Cena
  • Výdrž


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 18:18:13

Velký flakon za super cenu! Akorád citrusová vůně mi trochu připomíná osvěžovače vzduch...Ale už žen velice oblíbená a žádána. Není nejhorší, ale dávám přednost jiným typům vůní.

  • velké balení za super cenu
  • elegance


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Adidas Fruity Rhythm EdT

4.1 78% 17 recenzí

Playboy VIP EdT

4.1 79% 7 recenzí

Hůře hodnocené

DKNY Be Delicious EdP

3.9 73% 31 recenzí