Catrice Allround Concealer recenze a zkušenosti

Korektory Catrice Allround Concealer
Korektory Catrice Allround Concealer - obrázek 1
Korektory Catrice Allround Concealer - obrázek 2
5 3.7 13
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Allround Concealer

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S těmito korektory jsem úplně nejvíc spokojená nebyla, moc nekryly a vyhovovalo mi jen pár barev, moc nekryjí, jsou lehké, aspoň mě nezalézaly do vrásek, využívala jsem hodně zelenou, nejsvětlejší korektor a růžovou část, balení nic moc, někdy mi nešlo ani zavřít a nebo se špatně otevíralo, cena byla fajn, ale další nepotřebuju

  • cena
  • nekryjí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2015 12:30:43

Vďaka pozitívnym recenziám som sa rozhodla tento produkt vyskúšať a keďže Catrice patrí k tým lepším drogérkovým značkám čakala som viac. Cena je dobrá, obal praktický ale tie farby nevyužiteľné. Zelená má byť na červené miesta (pre mňa nevyužiteľná), ružová na modré kruhy pod očami, tmavohnedá je príliš tmavá a na kontúrovanie sa aj tak využiť nedá pretože robí fľaky a zle sa nanáša, stredne hnedá je akurát a svetlo hnedá môže byť použitá tak akurát pre mrtvolu. Pri nanášaní robí fľaky a po dlhšom nosení ostáva len vo vráskach. Verím, že niekomu sadne ale mne sa neosvedčila takže hľadám lepší korektor.

  • cena
  • obal
  • zalieza do vrások
  • tvorí šupinky, fľaky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2014 13:02:10

Korektor mě moc neoslovil, využívám hodně barevné korektory, dobře kryjí, tělové korektory ale rychle mizí. Korektory jsou opravdu hodně mastné, mě se špatně nanáší, zalézají do vrásek a sráží se, navíc se celkem špatně nanáší prsty. Pro suchou pleť ale mohou být dobré. Znovu už si výrobek nezakoupím a pro mastnější pleť nedoporučuji.

  • Dobré krytí
  • Obal
  • Dostupnost
  • Výdrž
  • Není pro mastnější pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2014 15:34:34

Tento korektor je veľmi všestranný. Dá sa použiť na všetky nedostatky pleti. Mne vyhovuje kedže mám suchší typ pleti a korektory sú také krémovejšie. Zelená pekne kryje začervenanie a taktiež aj popraskané žilky. Ružová taktiež kruhy pod očami. Samozrejme na vrch nanášam ešte béžové odtiene, ktoré je tiež možné miešať. Na ne ešte make up a púder :) Super

  • Krémová konzistencia
  • Dobré krytie
  • Možnosť miešania
  • Musíte vedieť s nimi narábať


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 16:39:24

Na téhle paletce se mi líbí ten princip, že je vše v jednom výrobku. Pět barev je na tak levnou paletku hodně a je to dobrý nápad. Škoda jen, že růžová a zelená jsou kvalitativně v tomto směru úplně k ničemu a nevyhovuje mi mazlavá konzistence, která na pleti zasychá a vytváří škraloup. O něco lepší než barevné odstíny jsou ty zbývající tělové. Nejtmavší barva se dá používat při smíchání s prostřední - pak teprve odpovídají odstínem mojí pleti. Světlý odstín je mi bohužel na nic, je příšerně bílý, ale to je i ten druhý, pokud se pořádně nerozetře. Paletku používám výhradně na zakrytí občasných pupínků, ty zakryje obstojně. Odstíny, které nepoužívám, se mi za tu dobu stihly dokonce zaprášit vnějšími nečistotami, které tam asi napadaly ze vzduchu. Nedovedu si představit, že bych takhle hutný a mazlavý korektor nanášela pod oči. Tenhle produkt mě tedy moc neoslovil.

  • obstojné krytí
  • nevyhovující odstíny
  • zelený a růžový jsou k ničemu
  • na mastném povrchu odstínů se chytá prach


Další recenze od 24.2.2014 22:20:07

Musím říct, že skvěle kryje, málo který korektor takto dobře kryje.Navíc není přílišně tuhý a proto nevysušuje a nezvýrazňuje sušší místa kolem očí. Používám však leda dva z nich. Zelený je dost na prd.Ten se mi zdá k ničemu-je na červená místa. Na kruhy-modré místa je růžový, ani ten však není dostačující.Nejlepší jsou tedy ty v barvě pleti.

  • cena
  • kvalita
  • krytí
  • nevysušuje
  • zalézá do očních vrásek


Další recenze od 18.12.2013 10:58:56

Koupila jsem si ho proto,že jsem četla různý články na to jak zelený korektor zakrývá červené pupínky,žlutý fialové atd atd :) Jenže je to spíš takový tónovač (neutralizer barev v malém množství)než korektor,protože kdybych chtěla aby mi překryl,musela bych ho dát asi ve 3 vrstvách a dlouho nevydrží..a dále mi vadí způsob nanášení,musim nanášet prsty ne třeba klasicky v tyčince..samozřejmě co nevyhovuje mě může vyhovovat jiným :)

  • neutralizace barev
  • nevydrží na obličeji
  • nekryje
  • nanášení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.8.2013 09:39:43

Paletka je naprosto suprová za skvělou cenu. Příjemně kryje a každá z barev si u mě našla využití. V krajních případech můžete použít nejtmavší korektor jako bronzer a růžovou jako tvářenku. Pokud použijete pudr, dlouho vám na tváři vydrží. Našla jsem jediný nedostatek a to, že pod očima zalézá do vrásek. I přesto ho ale mohu doporučit!

  • cena
  • různé využití
  • zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2013 12:37:23

Mile mě překvapilo, že za tak málo peněz hodně muziky :-) Korektory jsou super, je pravda, že tam trošku chybí nějaký štěteček, protože já nejsem fanda rozpatlávání rukou, ale tak za tu cenu to chápu. Odstíny jsou bezva a myslím, že to kryje pěkně - jak kruhy pod očima, tak nedokonalosti pleti.

  • nízká cena
  • dobře kryje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2013 16:41:59

Tuto paletku jsem zakoupila na základě spousty kladných recenzí u českých blogerek. No a koupě rozhodně nelituji. Paletka je vážně povedená. Používám skoro všechny barvy a zatím jsem neobjevila žádné výrazné nedostatky. Obal vypadá lacině, ale není to s ním zas tak hrozné :)

  • cena
  • konzistence (vhodná pro "sušenky" :) )
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.12.2012 16:04:10

5 odstínů korektoru s dobrou strukturou, mám sušší pleť, takže mi mazlavější korektory vyhovují. Za tuhle cenu naprosto super věc, nedávno jsem líčila kamarádku a koupila si ho také. Měla jsem podobný od Sephory za cca 3x víc a tenhle mi přišel lepší :-)

  • 5 odstínů
  • příznivá cena
  • lehce se nanáší
  • zatím nic


Další recenze od 14.11.2012 08:37:13

Paletka je celkom fajn, kryje obstojne a rozjasní no pre mňa dosť nepraktická vzhľadom na veľkosť, keďže si takéto "pomocníky" nosíme so sebou v kablelkách. Uprednostňujem tekuté korektory, tieto farebné nevyužívam, ale z tých pleťových už veľa nezostalo, najviac mi asi vadí to patlanie prstami ale to je asi u každého inak. Takže korektor fajn no asi sa vrátim k tekutým korektorom v tubičke.

  • odtieňe
  • cena
  • balenie
  • spôsob nanášania


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.10.2012 19:18:15

Allround concealer od Catrice je asi můj nejoblíbenější korektor, ale pořád hledám a hledám.. Odstíny jsou super :) Hrozně se mi líbí obal, i když někomu se může zdát hrozně fádní, mně se paletka fakt líbí. Jako plus beru cenu, jako minus to, že pro lidi z menších měst je kosmetika Catrice špatně dostupná.

  • cena
  • odstíny
  • konzistence (vhodné spíše pro sušší pleť)
  • dostupnost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Kiko Natural Concealer

3.5 63% 2 recenze