Catrice Liquid Camouflage recenze a zkušenosti

Korektory Catrice Liquid Camouflage
Korektory Catrice Liquid Camouflage - obrázek 1
Korektory Catrice Liquid Camouflage - obrázek 2
5 4.7 26
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Liquid Camouflage

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.10.2015 11:09:10

Vzhledem k tomu, že mám ráda i jejich obyčejný Camouflage Cream, tak jsem si musela tuto novinku na zkoušku pořídit. Jako ředitelka vápenky velmi oceňuji světlé odstíny, dokonce jsem si po létě musela pořídit 02, neboť odstín 01 je vyloženě skoro bílý. Problém asi nastává pro ženy, které nevypadají jako sněhurky, neboť v nabídce jsou pouze tyto dva bělobné odstíny. Ale což, snad nabídku časem rozšíří. Jako plus hodnotím také konzistenci, velmi snadno a rychle se roztírá, je velmi krémová a nadýchaná. Krytí bych řekla je o chlup horší než u Camouflage Creamu v kelímku, avšak i tak je úctyhodné. Balení se mi líbí, vypadá poměrně honosně a kvalitně. Jediné mínus dávám parfemaci, která je hodně silná a po prvním použití jsem trochu cítila pálení očí, což mohlo být pravděpodobně z toho. Jinak bych tento korektor hodnotila jako jeden z nejlepších z drogerie. + je voděodolný

  • voděodolnost
  • konzistence
  • velmi světlé odstíny
  • obal
  • krytí
  • cena
  • silná parfemace
  • nejsou odstíny pro tmavší typy


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.10.2015 18:15:34

Tento korektor jsem si koupila nedávno, a musím říct, že na to, kolik korektorů jsem doposud zkusila, ať už to dražších či levnějších značek, je tenhle jeden nejlepších. Má skvělou krycí schopnost, neslévá se, nedostává do vrásek, krásně drží a rozjasňuje oční okolí, zkrátka vše co očkávám od korektoru. Moc doporučuji!

  • krycí schopnost
  • neslévá se
  • netvoří mapy
  • neleze do vrásek
  • konzistence
  • málo odstínů


Další recenze od 2.11.2015 19:04:24

Korektor je krásně krémový, nezaléza do vrásek , dlouho vydrží. Stačí ho malinko. Přijde mi že tvoří ideální dvojici se svým předchůdcem v kalíšku. Tekutý korektor je úžasný na zakrytí kruhů pod očima a tuhý je skvělý zase na pupínky a drobné nedostatky. Vydrží celý den na stejném místě. Za tu skvělou cenu je to opravdu výhodná koupě.

  • cena
  • výdrž
  • konzistence
  • k dostání jsou pouze 2 odstíny


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.12.2015 10:00:12

Ačkoliv jsem také ředitelka vápenky a měla jsem dlouho problém sehnat nějaký korektor. Pak jsem narazila na tento a okamžitě mi padl do oka. Má krásně krémovou konzistenci, štětcem se snadno roztírá, nezalézá do vrásek narozdíl od svého kolegy v kalíšku, skvěle kryje kruhy pod očima a nějaké ty nedokonalosti také. Splnil vše co jsem očekávala, jsem s ním velice spokojená a rozhodně u něj zůstanu. :)

  • Cena
  • Aplikace štětečkem
  • Krytí
  • Světlý odstín pro bledule
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2015 07:30:52

Z tohoto korektoru jsem fakt nadšená :-). Skvěle kryje moje kruhy pod očima a jizvičky po akné i samotné pupínky. Pod očina drží celý den, na pleti však jen pár hodin, na to by byl lepší ten druhy Camouflage v kelímku, až budou penízky, určitě pořídím. Vždy jsem měla probém s vybírání odstínů, buď byly moc světlé nebo tmavé...mám 020 Light Beige je akorát a sedí skvěle. Moc doporučuji a určitě koupím znovu a znovu :-)

  • Dobré odstíny
  • Nedráždí oči
  • Slušné krytí
  • Zakrytí jizvyček nevydží celý den


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2015 19:17:30

Konečne!! Po dlhých mesiacoch som dostala korektor aj u nás v DMke.Riešila som ho hádam od začiatku jesene a vždy buď ho ešte nevyložili,alebo keď hej,rozpredal sa rýchlejšie ako som tam prišla.Ja som ho kupovala za cca 3.60€ ( v prepočte 108kč).Odtieň mám 010 Porcellaine,ktorý pre veľkú bledulu ako ja,je v zime úplne super ( možno aj v lete,nemám rada slnko :-D ).Potom je tam odtieň Light Beige,ktorý je tiež pomerne svetlý,ale už s jemným žltým podtónom.Tie ktorú majú tmavší typ pleti,tak im budú asi oba odtiene svetlé.Ale vraj,by mali pribudnúť nové odtiene.Krém Camouflage som mala veľmi rada,aj keď mne niekedy vysušoval okolie očí.Liquid som sa veľmi potešila.Je presne aký som myslela.Krásne kryje kruhy a mne teda aj jazvičky,super výdrž(prepúdrovaný),nevysušuje,nezlieva sa,drží až do odlíčenie,keďže waterproof tak zvládne sneh,dážď aj nejakú tú slzu.Veľmi podarený produkt a určite jeden zo skvelých korektorov v drogérii...Tento rok sú moje top korektory Catrice Liqiud,Astor Perfect Stay a Rimmell.

  • waterproof
  • odtieň vhodný pre bledulky
  • výdrž
  • krytie
  • pre niektoré asi absencia viac odtieňov


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2016 21:34:50

Tento korektor sem si koupila nedavno spolu s makeupem od catrice na zaklade recenzi zde a muim rict ze je uplne super. Mam odstin 020 light beige, sedi mi perfektne. Ma velmi prijemnou konzistenci takova sametova mi prijde, jde krasne zapracovat a hlavne vydrzi fakt cely den a nezaleza a neslejva se mi jako muj posledni korektor. Za me tedy urcite palec nahoru a doporucuji vyzkouset za tu cenu je perfektni a vyhovuje mi i aplikator nez kaliskove provedeni

  • Dobre kryti skvela vydrz nezaleza do vrasek
  • Nenasla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2016 20:20:48

Korektor jsem si koupila na základě recenzí zde a jsem také naprosto spokojená. Pořídila jsem si odstín 010 Porcellain, jelikož jsem bledule a odstín 020 byl na mě už celkem tmavý. Korektor opravdu drží celý den, nezalézá do vrásek, nedělá žádné nevzhledné fleky a má dobrou krycí schopnost. Myslím si, že splňuje vše, co od korektoru očekáváte. Mohlo by být však na výběr z více odstínů. I když odstín 010 mi vyhovuje skvěle a nemohu si vůbec stěžovat, ale ne všichni jsme bledule. Jenom doporučuji a za tu cenu...prostě super!

  • cena
  • krycí schopnost
  • výdrž
  • krémová konzistence
  • světlé odstíny
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Myslím, že jsem našla výherce v soutěži nejlepší korektor na světě. Vyzkoušela jsem jich mraky (drahé i levné) a nic mi nesedlo tak, jako tenhle. Jako Sněhurka oceňuji světlý odstín, který dokonale splyne s barvou pleti. Na zakrytí kruhů pod očima je perfektní. Skoro jsem se nepoznala při pohledu do zrcadla. Nezalézá do vrásek a pod očima vydrží i celý den. Krytí pupínků a podobných nedokonalostí už je horší, na to bych si pořídila asi jiný. Ale na kruhy super! Rozhodně kupuji znovu.

  • Krásně kryje
  • Výdrž
  • Nezalézá do vrásek
  • Voděodolnost
  • Světlý odstín
  • Nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Produkt většinou používám jako rozjasňovač při konturovaní, ale i jako korektor je skvělý. Má dobré krytí a výdž. Jeho jedinou zápornou věcí je parfemace, ale nevydím to jako zase takový problém..Obal je hodně bytelný, takže pro někoho jako jsem já, že si korektor přehazuje z kabelky do kabelky je ideální. Určitě si ho koupím znovu..Ocenila bych víc odstínů..

  • obal
  • výdrž
  • krytí
  • cena
  • světlé odstíny
  • málo odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejlepší korektor, co jsem kdy vyzkoušela. Vyrovná se z fleku těm značkovým! Spokojenost. Krytí je perfektní. Jediný problém je, že jej neseženu u nás v drogerii, a tak musím objednávat přes internet... :( Cena není zase až tak vysoká, za tu kvalitu produktu... nemám slov... Na pleti drží krásně, opravdu korektor, co nese právem své jméno.

  • krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.8.2016 11:13:57

Tento korektor jsem zakoupila na základě velice dobrých recenzí a s těmi naprosto souhlasím. Je to jeden z nejlepších drogerkových korektorů, který jsem kdy měla. Korektor má střední, dostačující krytí, do vrásek zalézá minimálně, dobře se roztírá, lze vrstvit a krásně splyne s pletí. K dostání jsou 2 odstíny, oba jsou velmi světlé. Já mám ten světlejší 001 Porcelain a naprosto mi jako bledulce vyhovuje. Pro tmavší typy pleti ale odstíny k dostání zatím nejsou. výhodou je také jeho cena, která se pohybuje kolem 100,- Kč. Korektor je celkem parfémovyný, což mně nevadí. Někomu by to ale mohlo vadit, zvlášť pokud má někdo citlivé oči. Korektor se zachytává v suchých místech a vytváří tak šupinky, proto si myslím, že na maskování strupů po pupínkách není úplně ideální. Samotné nedokonalosti na pleti také nezakryje dokonale. Pro mne výborný korektor na kruhy pod očima, určitě doporučuji.

  • téměř nezalézá do vrásek
  • lehce se roztírá
  • snadno splyne s pletí
  • odstíny pro bledulky
  • dostatečné krytí kruhů pod očima
  • cena
  • silná parfemace
  • příliš nekryje nedokonalosti (pupínky...)
  • zvýrazňuje suchá místa
  • chybí odstíny pro tmavší typy pleti


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.8.2016 20:46:41

Super korektor ktory sa u mna este urcite objavi. Cena nizka oproti kvalite ale akurat k mnozstvu. Neviem ako sa mi to podarilo ale minul sa mi velmi rychlo. Farbu mal taku aku som ocakavala a nesklamal. Matny, rozjasnujuci, dlhotrvajuci. Pre mna prakticke balenie, ktore sa da dobre nosit aj v kabelke. Slaby vyber odtienov mi vobec nevadi kedze mam bledu pokozku vystacim si aj s tym najbledsim. 🔝

  • Krytie
  • Vydrž
  • Odtien
  • Cena
  • Vodeodolnost
  • Konzistencia
  • Vacsie balenie by bolo fajn


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.8.2016 22:14:14

Skvělý je i Camouflage Cream. Tento je spíše na kruhy pod očima nebo na barevné nedokonalosti. Jsou na výběr jen 2 odstíny mám 010 Porcelain. Používám ho zároveň jako rozjasňovač. Je opravdu světlý, příště si vezmu ten tmavší ☺. Dobře kryje. Prý se vyrovná i korektoru Radiant od NARS což sice nemohu posoudit ale nato že je z drogerie tak je to výkon 😉

  • Cena
  • Balení
  • Žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2016 21:32:10

Naprosto nejlepší, dokonalý korektor pod oči, doporučuji vřele. Z drogerkové nabídky nejlepší určitě a zatím jsem neobjevila lepší ani z dražších kategorií. Úžasně příjemná krémová konzistence, perfektní krytí, zároveň ale vypadá přirozeně, drží celý den, absolutně nezalézá do vrásek... Dlouhodržící, ale přesto pleť kolem očí nevysušuje. Dřív jsem byla nejspokojenější s korektorem Fit Me od Maybelline, který stále považuji za fajn produkt, ale tento Catrice je prostě ještě mnohem lepší. Jediný detail, který bych na něm změnila, je parfemace - je trochu voňavý, sice jakože příjemně, ale upřednostila bych, kdyby nebyl parfemovaný vůbec. Zvykla jsem si ale a nějak už to tolik nevnímám. Kladně hodnotím i obal, je pevný, kvalitní, nápisy se neošoupávají... Mám už druhé balení a rozhodně u něj hodlám zůstat. Škoda jen, že bývá často vyprodaný. V případě nouze se ale dá objednat i přes internet. Taky by mohli přidat aspoň jeden odstín - dostupné jsou pouze dva, z nichž ten světlejší je opravdu extra světlý a i ten tmavší je na mě přes léto příliš světlý. Jinak super, obzvlášť za tu cenu je to opravdu poklad.

  • krémová konzistence
  • výborné krytí
  • celodenní výdrž
  • nezalézá do vrásek
  • kvalitní obal
  • pouze 2 odstíny
  • parfemace
  • v obchodech často vyprodaný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2016 11:57:37

Tento korektor som si kupila len nedávno, no za tak krátku dobu používania musím povedať, že je asi najlepší aký som doteraz mala. Korektor je dosť bledý, čo mi však neprekáža, kedže som celkovo bledý typ a miesta pod očami aj tak chcem korektorom rozjasniť. Používam ho teda hlavne pod oči na kruhy, tie zakryje parádne, oči rozjasní. Je stredne krémový, ale nezanáša sa do drobných vrások, má prijemnú vôňu a taktiež sa mi páči aj spôsob jeho aplikácie penovým aplikátorom.

  • penový aplikátor
  • zakryje kruhy pod očami
  • príjemná vôňa
  • kryje
  • nelezie do vrások
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2017 16:50:03

Naprosto dokonalý produkt. Perfektní pod oči i na zakrytí jiných nedostatků. Balení je skvěle vymyšleno, nanáší se pomocí aplikátoru. Konzistence je krásně krémová. Jde dobře zapracovat beutyblenderem i štětcem. Tohle se vážně povedlo. Jiný korektor hned tak nepoužiji. Prostě top věc, která stojí za vyzkoušení!

  • krémová konzistence
  • balení s houbičkovým aplikátorem
  • krycí schopnost
  • nezalézá do vrásek kolem očí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2017 01:06:55

Veľmi dlho som hľadala dobre krycí korektor, ktorý by si poradil s mojimi kruhmi pod očami.Tuhé korektory boli väčšinou žlté/oranžové a tekuté korektory som nikdy príliš neobľubovala kvôli ich slabým krycím schopnostiam. Avšak tento drogérkový korektor je, čo sa týka krytia, úplne ideálny :). Nielenže kruhy dokáže celkom dobre zamaskovať, dokáže očné okolie aj rozžiariť (keďže je taký bledý :)). Rovnako ním viem zakryť aj iné nedokonalosti a na tvári drží dosť dlho. Osobne mi jeho vôňa vôbec neprekáža, práve naopak, páči sa mi a taktiež oceňujem vodeodolnosť. Bohužial mne do vrások zalieza, aj keď sa im pri nanášaní snažím vyhnúť (mám hlbšie vrásky pod očami) a rýchlo mizne (nielen z krabičky, ale aj z predajní, takže niekedy je zohnať ho hotové umenie). Napriek tomu si ho určite kúpim znovu, krytie je bezkonkurenčne najlepšie zo všetkých korektorov aké som kedy mala:).

  • vodeodolnosť
  • cena
  • výdrž
  • bledý odtieň
  • krytie (najmä kruhy pod očami)
  • rýchlo sa vypotrebováva
  • zalieza do vrások


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Výborný korektor. Nejprve jsem používala odstín 020 Light Beige, který je pro mě dost tmavý, ale v létě se používat dá. Nyní rozšířili nabídku odstínů o 010 Porcellain, který je mnohem lepší, hezky projasní oční okolí. Používám jej na zakrytí kruhů pod očima a pupínků. Korektor má velmi dobré krycí schopnosti a je docela odolný i proti vodě. Trochu mi vadí silná parfemace, ale dá se to přežít. Korektor je dostupný v Rossmannu, kde bývá často dost probraný, takže je někdy problém jej sehnat, kupuji jej proto i přes internet.

  • krycí schopnosti
  • cena
  • silná parfemace
  • dostupnost v prodejnách


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2017 08:37:46

Protože mám raději tekuté korektory než-li ty tuhé, musela jsem tento produkt vyzkoušet. Klasický korektor od Catrice je skvělý, ale tento korektor mi přijde ještě o něco lepší. Vyhovuje mi jak na rozjasnění okolí pod očima a zakryje i drobné nedokonalosti. Jako malou nevýhodu vnímám fakt, že po pár hodinách již produkt příliš nekryje, ale to hravě vyřeší rychlá oprava.

  • krycí schopnost
  • nízká cena
  • skvělá na projasnění i na nedokonalosti
  • po pár hodinách přestává krýt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2017 11:21:55

Vcelku fajn korektor za příjemný peníz z našich drogerií. Má slušnou krycí schopnost a během dne se zas až tolik nevytrácí. Můj problém nastává s barvou... Oba odstíny mi přijdou docela oranžové a ještě mi přijde, že během dne trochu zoxidují. V létě, když jsem opálenější, je to docela v pohodě, ale v zimě je to maličko problém. Když se ho snažím zapracovat, tak zas nesmím moc, protože ztrácí krytí... Sečteno, podrtrženo, možná koupím znovu, pokud nenajdu lepší barvu :)

  • cena
  • krytí
  • poměrně vydrží na pleti
  • v drogeriích věčně vyprodán
  • málo odstínů na výběr
  • poměrně oranžové tóny


Další recenze od 28.10.2017 14:28:56

S tímto korektorem jsem maximálně spokojená. Odstín 010 je super pro bledulky jako jsem já, krásně rozjasní,schová kruhy pod očima, neslévá se a vydrží dlouho. Za tu cenu naprostá paráda a to jsem od něho moc neočekávala. Rozhodně mě nezklamal a určitě u něho zůstanu. Doporučuji všem bledulkám, je fakt pecka! :)

  • Skvělý pro bledulky
  • Mohli by nabídnout i více odstínů pro tmavší pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.11.2017 18:20:52

Veľmi príjemný korektor za nízku cenu. Pekne prekryje nedostatky, dlho vydrží, počas dňa nemení farbu ani nezlieza z pleti. Používam ho na prekrytie nedokonalosti na pleti, pod oči používam iný. Za mínus považujem to, že sú na výber len dva odtiene a aj napriek tomu, že moja pleť je bledá, vybrala som teda odtieň 01, ale je až príliš svetlý, takmer biely.

  • prekryje nedostatky
  • cena
  • dostupnosť
  • vôňa
  • len 2 odtiene


Korektor catrice camouflage je levný a velmi kvalitní korektor. Používám typ 010 porcelain. Bohužel má málo odstínů. Při nanesení více vrstev zalézá do vrásek pod očima. Možná lehce vysušuje oční okolí. Kvalitně překryje i hodně výrazné kruhy pod očima. Vydrží celodenní nošení. nezanechává viditelný film na pokožce.

  • krytí
  • málo odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.11.2017 16:41:00

Nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla. Má krásnou barvu, skvělé krytí, nezalézá do vrásek a krásně mi vydrží celý den. Mám celkem výrazné kruhy pod očima a tenhle korektor je dokáže jako jeden z mála dobře zakrýt. Korektor jsem koupila asi za 99Kč v drogerii Rossman. Mám i jeho kalíškovou verzi, ale mám mnohem radši tento.

  • cena
  • krytí
  • nezalézá do vrásek
  • odstíny
  • výdrž
  • žádné


oproti jiným korektorů, se mi během dne neobtiskávají spodní linky a nevypadám pak jako panda..krásně drží a neleze do vrásek což ocenuji..dobře se roztírá a kreje..používám i Catrice tekutý make up a společně s korektorem si je nemůžu vynachválit..mám nejsvětlejsí odstín a sedí mi dobře a to patřím k bledulkám

  • cena
  • výdrž
  • dobře kreje
  • neleze do vrásek
  • žádný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené