Dermacol Matt Control Corrector recenze a zkušenosti

Korektory Dermacol Matt Control Corrector
Korektory Dermacol Matt Control Corrector - obrázek 1
Korektory Dermacol Matt Control Corrector - obrázek 2
Korektory Dermacol Matt Control Corrector - obrázek 3
5 4.4 15
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Matt Control Corrector

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nejoblíbenější korektor. Má "máslovitou" konzistenci, takže se krásně roztírá. Obsahuje i zinek, tak působí i lokálně na pupínky, což je největší plus, protože opravdu po dlouhodobějším používání funguje. Má skvělou výdrž, ale je pravda, že díky zinku trochu vysušuje. Nevhodný na kruhy pod očima. Je lehce přenosný.

  • obsahuje zinek
  • střední krytí
  • výdrž tyčinky
  • lehce přenosný
  • krásné barvy
  • nevhodný na kruhy pod očima


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.11.2017 16:16:19

Jeden z mojích obľúbených korektorov, resp. patriaci medzi tie lepšie. Má pekný, svetlý odtieň, ktorý nemení počas dňa farbu, takže sa celkom pekne prispôsobí pleti, aj keď, úplne neviditeľný zasa nie je. Kúpila som si ho hlavne pre jeho názov "Matt", teda by mal zmatňovať, ale tento účinok som u seba nespozorovala. Inak je fajn, a rada sa k nemu vrátim.

  • - cena
  • - krytie
  • - konzistencia
  • - svetlé odtiene
  • - nezmtatňuje
  • - nevhodný na kruhy pod očami


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.11.2017 12:18:16

Skvělý korektor, který nejenže dokáže zamaskovat pupínky, načervenalá místa a pigmentové skvrny, ale ješte místo zmatní, takže se nápadně neleskne a neupozorňuje na nedokonalost. Balení je v praktické tužce, což usnadňuje aplikaci. Světlý korektor jsem zkusila použít i na konturování, ale není na to vhodný, je trochu tužší konzistence a špatně se roztírá na velkých plochách.

  • Velká schopnost krytí
  • Dostupnost
  • Cena
  • Praktické balení
  • Není vhodný na konturování


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.1.2015 15:53:55

Můj neoblíbenější korektor. Mám odstín 1 - hezky světlá věc. Není vhodný na kruhy pod očima, protože vysušuje, ale kruhy nemám takže mi to nevadí. Na co je ale skvělý je akné, celkem dobře zneškodní potvůrky, co se občas na pleti ukážou. Velice dobře mi pupínky zakryje a dá se "rozťupat" na pleti až do ztracena. Balení je v pohodě, tužkové, do kosmetické taštičky super, vysunovací - ale myslím že by produktu mohlo být vevnitř klidně víc místo tam na to je, za tu skoro stovku bych se vůbec nezlobila. Tak jako tak kupuji dál a u mně je to stálý pomocník. Doporučuji :)

  • odstín 1 hezky světlý
  • vysušuje pupínky
  • velmi dobře kryje
  • praktické balení
  • nemá


Další recenze od 17.11.2014 11:54:44

Z tohoto korektoru mám trochu smíšené pocity... Na jednu stranu celkem slušně kryje, ale co mě docela štve, že hodně vysušuje, zvýrazňuje suchá místa a nechci si ani představit, jak by to dopadlo, kdyby se dostal do míst, kde jsou vrásky a hlavně mám pocit, že když ho použiji na kruhy pod očima, tak mi oční okolí jakoby stahuje a cítím, že tohle nezachrání ani ten nejlepší krém. Taky mi příjde, že víčko asi moc netěsní, protože mi po pár použití vyschnul a rozlomil se. Možná jsem zasednutý na tuhé korektory, ale mě prostě vyhovují více krémové a tekuté (ikdyž Cream to powder concealer od Alverde je podle mne poklad). Určitě si další nekoupím a za tu cenu (která není sice nijak vysoká) se dá sehnat mnohem lepší korektor.

  • Celkem slušné krytí
  • výdrž
  • Vysušuje
  • Zvýrazňuje suchá místa na pleti
  • Zvýrazňuje vrásky
  • Hodně suchý
  • Zlomil se
  • Za mně prostě ne...


Další recenze od 12.11.2014 20:21:00

Tento korektor mě mile překvapil, pořídila jsem v akci a pořídím pravděpodobně znova. Ideální do kabelky na zakrytí pupínků a dalších nedokonalostí. Do pleti se ho snažím jemně vklepat. Ovšem ani já ho nemohu používat na kruhy pod očima. K tomu mi obecně tuhé korektory nevyhovují, natož matující. Výdrž také chválím.

  • Krytí pupínků
  • jeden nedostatek na řádek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 20:51:23

Matt Control Corrector zakrývá spolehlivě širokou řadu nedostatků (pupínky, kruhy pod očima, žilky, vyrážka). Je dobrý pod make up/pudr i jako "doladění" přes den. Jak název napovídá, hezky matuje a ani nevysušuje pleť ani nedělá fleky. Co se týče make upů, korektorů a pudrů, tak věřím Dermacolu a opět mě nezklamali.

  • malý a lehký do kabelky
  • kryje
  • matuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nejlepší korektor, co jsem kdy vyzkoušela!!! Krásně kryje, zmatňuje a je k dostání za super cenu. Často jsem ho koupila v akci 1+1 zdarma, takže taky super. Používám jak na občasné pupínky tak na kruhy pod očima a s obojím si hravě poradí. Značku Dermacol mám moc ráda a tenhle korektor se jí opravdu povedl. Všem moc doporučuju!

  • krásně kryje
  • zmatňuje
  • cena
  • vůbec nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Najlepší tyčinkový korektor aký som mala. Praktické vysúvacie balenie sa zmestí všade. V drogérií som si všimla 3 odtiene a ten môj je 1, čiže najsvetlejší. Je to zmatňujúci korektor , celkom dobre krycí. Kúpila som si ho preto, aby som zakryla nežiaduci cucflek na krku a prekvapivo celkom ho aj zatrel. Cena je prijateľná a zohnať sa dá skoro všade. Ja som ho kupovala u nás v Tescu.

  • dobre kryje
  • cena
  • dostupnosť
  • veľmi praktické balenie
  • nevhodný v okolí vrások


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.4.2013 07:54:21

Jeden z nejlepších korektorů, co jsem kdy měla. Na kruhy pod očima ho nepoužívám, to mám raději tekuté korektory, ale na drobné nedokonalosti nic lepšího neznám. Balení je velmi praktické, korektor je v úzké tyčince a tak se dobře a přesně nanáší. Kryje perfektně a nejsvětlejší odstín mi skvěle sedí. Na pleti drží velmi dobře.

  • cena
  • krytí
  • praktické balení
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2013 15:27:36

Tento korektor mám asi rok a jsem s ním celkem spokojená. Mám sice ten nejsvětlejší odstín, ale i tak mi přijde na mě docela oranžový, zvláště, když se po použití tohoto korektoru ještě nakonec přepudruji - udělá mi na tváři takový oranžový flek, musí se hodně rozetřít, ale zase když se hodně rozetře, tak moc nemaskuje. Musí se to vychytat. Jinak balení vydrží dlouho. Znovu již ale nekoupím.

  • praktický obal
  • dlouho vydrží
  • i nejsvětlejší odstín je po použití oranžový


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.12.2012 13:40:45

Tenhle korektor mě sice až tak neoslnil, ale určitě není špatný. Kryje výborně, na obličeji i dlouho vydrží. Mám nejsvětlejší odstín a výborně mi sedne. Používám ho ale spíš doma, když se nechci moc líčit, ale potřebuju vypadat líp, vadí mi na něm, že je hodně matný a vytváří takový až moc pudrovitý efekt (ale možná je to mou sušší pletí). Hodí se na zamaskování pupínků, na kruhy pod očima určitě ne - oční okolí dost vysušuje. Za mě fajn korektor, který ale asi nemusím mít znovu.

  • dobře kryje
  • výdrž na obličeji
  • na mě až moc matný a pudrovitý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.12.2012 13:14:35

Korektor mě mile překvapil. Kryje opravdu krásně, takže na cesty už s sebou nemusím tahat Dermacol Cover nebo jiné tekuté korektory. Tento má opravdu dobré krycí schopnosti, navíc není mastný a na pleti drží. Nejsvětlejší odstín mi sedí perfektně (jsem hodně světlá). Určitě si ho koupím znovu. Ostatním doporučuji k vyzkoušení.

  • drží
  • matuje
  • velmi dobré krytí
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.12.2012 14:46:37

velmi dobre krije,dlho vydrzi zakryje aj tie najvecie nedostaky :) Vyhoda je ze ked niekam idem nemusim bart celu tubu make upu ale jednoducho si korektor hodim do kabelky a je :) no nevzhoda vsak je zw ho len tak hocikde nezozeniem takze toto je smola :(

  • ma vsetko co ma mat spravny korektor
  • Zle dostupny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.9.2012 12:19:35

Tento korektor mě velmi mile překvapil. Má vysoké krytí, po nanesení není mastný, má zmatňující efekt a hlavně - drží. Je skvělý jak na nedokonalosti, flíčky, žilky na tváři, nebo kruhy pod očima. Mám velmi citlivou pleť a tento korektor mi naprosto vyhovuje. Za mě palec nahoru.

  • Cena
  • Krytí
  • Není mastný
  • Pod očima se neslévá do pórů
  • Výběr ze tří pěkných odstínů
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené