Maybelline Fit Me! Concealer recenze a zkušenosti

Korektory Maybelline Fit Me! Concealer
Korektory Maybelline Fit Me! Concealer - obrázek 1
Korektory Maybelline Fit Me! Concealer - obrázek 2
Korektory Maybelline Fit Me! Concealer - obrázek 3
5 4.5 18
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Fit Me! Concealer

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.11.2013 13:05:01

Mám zkušenosti i s mnohem dražšími korektory, ale tento se jim s přehledem vyrovná. Je tekutý, takže ideální na zakrytí kruhů pod očima. Krytí je střední, skvěle se nanáší aplikátorem s houbičkou. Korektor je lehký a krémový, dobře se roztírá a vůbec neleze do vrásek ani se neslévá, dlouho vydrží. Balení je úzké a elegantní, nemám mu co vytknout. Jen je to trochu horší s dostupností, stojan s řadou Fit Me mají jen v některých Rossmannech.

  • balení
  • výdrž
  • je lehký a krémový
  • snadno se nanáší a roztírá
  • neleze do vrásek
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.11.2013 21:58:56

Není to špatný korektor, ale taky žádná sláva. Korektor používám hlavně na zakrytí kruhů pod očima. Krytí je střední, opravdu tmavé kruhy pod očima nejspíš nezakryje. Vadí mi malý výběr odstínů (tak, jako u všech korektorů z dorgerie). Mám ten nejtmavší odstín a i tak bych potřebovala o něco tmavší, proto ho používám jen pod oči, kde o trochu světlejší odstín (myslím) tolik nevadí, alespoň to projasní pohled.

  • Krytí
  • Cena
  • Mnošství odstínů


Další recenze od 21.1.2014 14:53:06

Za mě nejlepší drogerkový korektor, hezky zakryje kruhy pod očima, nezálézá do vrásek, odstín mi vyhovuje, dobrý aplikátor, pro mě je to favorit, mínusem může být cena, viděla jsem ho i kolem dvou stovek, ale zrovna je v akci v za stovku. Dalším mínusem je dostupnost, viděla jsem ho jen v Rossmannu. Podle mě se dá tento korektor srovnávat i s mnohem dražšími.

  • nezalézá do vrásek
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2014 14:06:54

Tento korektor musím hodnotit velmi kladně. Když jsem na něj četla recenze u zahraničních blogerek, tak jsem věděla, že ho musím mít. Udělala jsem dobře, že jsem si ho koupila. K dostání je v Rossmannu a i jsem před pár dny viděla řadu Fit me! i v DM. Korektor má klasický pěnový aplikátor, se kterým se velmi dobře pracuje. Velké plus u mě tento korektor získává za svojí krytí schopnost, protože bez problému zakryje i tmavé kruhy pod očima a i pupínky. Čekala jsem, že bude kryt o dost méně. Za mě určitě doporučuji, je to jeden z nejlepších drogerkových korektorů.

  • cena
  • výdrž na pleti
  • krytí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2014 20:12:38

Korektor mám v odstínech 15, 20 a 25, světlejší jsou na mě moc světlé, tmavší krom července/srpna tmavé, což je škoda, protože jinak jsem s korektorem spokojená opravdu hodně, hlavně s ohledem na cenu. proto si míchám 15 + jeden z 20/25. Navíc jsem všechny 3 kupovala za 49,90 ve výprodejovém košíku v Rossmannu:).Mám doma desítky korektorů pod oči v relaci 800Kč + a Fit me! používám téměř nejvíce. Spousta lidí je nazývá dupe Nars Radiant creamy concealeru, který mně osobně ale nevyhovuje vůbec, takže podobnost kromě obalu a místa určení nevidím. Výhodou je, že je po vklepání vysoce krycí avšak neviditelný. S dobrým podkladem (krémem) nezalézá do vrásek a vydrží mi celý den i přes celodenní směnu. Dobře kryje i jiné nedostatky pleti, ale já ho mám čistě jako korektor tmavých kruhů. Obyčejně dekorativku v drogerii nekupuji, ale toto je čestná výjimka, kterou si asi koupím někdy znovu, když mi dojde (je ho celkem dost - 7 ml). Například nepoznám moc rozdíl mezi účinkem a krytím FM! a MUFE HD concealerem (870,-) nebo Bare Minerals Stroke od Light (790,-)... Nebýt těch odstínů, dám plný počet.

  • drží celý den a neleze do vrásek
  • přirozené pod očima
  • cena
  • množství
  • odstíny mi nesedí


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2014 12:02:52

Nejlepší drogerkový korektor. Mám odstín 15, který je nejsvětlejší (v našich drogeriích) a sedí mě, bledulce, velmi dobře. Vyzkoušela jsem už celou řadu korektorů, ale tento patří mezi mé favority - na kruhy pod očima, jelikož absolutně nezalézá do vrásek a okolí očí krásně projasní. Na žilky a akné asi nebude krytí optimální, je spíše střední. Používám ho v kombinaci s kamufláží catrice, pakliže potřebuji zakrýt větší nedokonalosti.

  • Nezalézá do vrásek
  • Dobře se s ním pracuje
  • Dobrá dostupnost
  • Světlé odstíny pro bledulky
  • Projasňuje
  • Pouze střední krytí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.5.2014 22:57:25

Docházel mi korektor True Match od Rimmelu, se kterým jsem byla spokojená, ale chtěla jsem vyzkoušet něco nového a vzpomněla jsem si na pozitivní recenze na Fit Me. Je opravdu výborný a určitě lepší než ten od Rimmelu. Má jemnou krémovou konzistenci, která se lehce roztírá (používám především pod oči), velmi dobře kryje a přitom vypadá přirozeně. Pleť kolem očí nevysušuje, nezalézá do linek a skvěle drží. Zvládne zakrýt i drobné nedostatky pleti. Je neparfemovaný. Aplikátor mi vyhovuje. Akorát se mi ho v drogerii podařilo koupit až na několikátý pokus - buď zbývaly jen tmavší odstíny (mám nejsvětlejší 015) anebo byly všechny kusy opatlané... Dá se ale objednat i na internetu.

  • jemná krémová konzistence
  • lehce se roztírá
  • dobře kryje
  • oční okolí nevysušuje
  • dobrá výdrž
  • vhodný pod oči i na drobné nedostatky
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2014 13:06:39

Tento korektor jsem si kupovala hned, jak se objevil v našich drogeriích. Mám ho v odstínu 15 a sedí mi akorát. Používám ho pod oči, na zakrytí nedokonalostí a když se mi chce, tak i na highligh. Trochu mě tedy zklamal v tom, že se všude píše, jak nezalézá do vrásek, ale já to trochu vidím, sice to není nic velkého, ale všimla jsem si toho. Jinak je moc fajn, vydrží, nedráždí mi pleť, kryje obstojně, samozřejmě ale zase záleží na způsobu aplikace. Rozhodně doporučuji!

  • obstojná krycí schopnost
  • nedráždí pleť
  • maličko zalézá do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2015 13:07:17

Tento korektor mi moc vyhovuje, mam ho na porjasneni pod očima, kruhy pod očima, je stredne kryci ale vydrzi a dobře se nanasi. Nevýhodou je jeho obal, který uplne nesnasim :D. Korektor mi porad nejak z toho vyteka i když to mam zavrene a pokazde to musim otirat. Nemam tam zadnou diru nebo něco proste pokazde když ho použiju tak ho zavru a kousek mi vytece. No to je des ale korektor jako takovy je super:)

  • Barva
  • Krytí
  • Cena
  • Obal


Další recenze od 21.7.2015 17:19:00

Nutně jsem potřebovala korektor, který by za něco stál. Na tento jsem viděla v celku pozitivní recenze taky na omlazeni, tak jsem si řekla že za zkoušku nic nedám. Cena je tak průměr nic strašného. Jediné co mi docela vadí jsou 2 odstíny. Odstín 15 je na mě moc světlý a 10 zase moc tmavý, ale vyřešila jsem to koupi obou v akci 1+1 zdarma a míchám je podle potřeby. Zatím si nemůžu stěžovat, krytí podle mě dostačující, příjemná konzistence.

  • Konzistence
  • Krytí
  • Balení
  • špatné odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.11.2015 16:13:01

Ďalší skvelý korektor z drogérie. Ľahká konzistencia, ktorá očné okolie nevysušuje a nezvýrazňuje vrásky. Veľa toho nezakryje a keď ho dávam na niektoré make upy tak mierne žmolkuje ale inak je skvelý. Balenie je pekné a praktické. Veľké mínus je, že sa u nás nedá kúpiť (ja som objednávala z elnina). Napriek tomu si ho už nekúpim a vyskúšam zas niečo nové.

  • nezvýrazňuje vrásky
  • dostupnosť


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2016 21:35:40

Sháněla jsem opravdu dobrý korektor na kruhy pod očima, které mám bohužel hodně tmavé a nic na tom nemění vyspání či nevyspání. Zkoušela jsem různé, hledala jsem na internetu u blogerek a rozhodla se pro tento. Zprvu byl tedy problém ho sehnat, většinou ho v regálech nemají, až jsem jednou měla štěstí v Rossmannu na poslední jeden kus a dokonce v požadovaném nejsvětlejším odstínu 015. Hurááá! Je perfektní, krásně kryje, nevysušuje, po zapudrování se neslévá do vrásek, no prostě předčil očekávání. Má i velmi sympatické balení s měkkým aplikátorem, kterým naťupkám pod oči a rozetřu štětečkem. Možná v budoucnu zkusím i nějaký další ze zvědavosti (mám políčeno na Catrice camouflage tekutý), ale tento Fit me bude zcela jistě v mé kosmetické výbavě i nadále.

  • krásně kryje
  • nevysušuje
  • nezalézá do vrásek
  • super odstín přesně pro mě
  • špatně se shání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.7.2016 13:18:37

Tento korektor patří podle mého k těm lepším, které se dají sehnat v drogérii. Mají i poměrně světlý odstín - 15, který sedí i na mé světlé pleti. Korektor má střední krytí, ve větši vrstvě kryje velmi dobře. Mírně zalézá do vrásek, ale nic strašného to není, oproti jiným korektorům. Má tekutou konzistenci, velmi dobře se zapracovává pod oči. Na pupínky bych ho nedoporučila, jelikož je příliš nezakryje, během dne se z pupínků vytrácí, navíc mám po něm pupínky zanícené. Nespokojená jsem s obalem - ani mi tolik nevadí, že se ihned ošoupe, ale v zavírání se zachytává korektor, takže pak máte opatlanou celou lahvičku. Korektor si určitě koupím znovu, navzdory jeho menším nedostatkům, jelikož ho používám především pod oči a tam svou práci splňuje velmi dobře.

  • minimální slévání do vrásek
  • světlý odstín
  • slušná výdrž
  • dobře kryje
  • jednoduché zapracování
  • tekutá konzistence
  • příliš nekryje pupínky
  • pupínky jsou po něm zanícené
  • nevhodné balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2016 11:17:41

Potrebovala jsem svetly korektor, ktery zaroven pekne zakryje kruhy pod ocima a povedlo se. Tento Fit me mi vyhovuje v odstinu 15. Pekne projasni okoli oci a zakryje co je potreba. Aplikator mi taky vyhovuje. Jedine, co se mi zda, ze lehce plet zmasti, kdyz s nim zakryvam trosku vetsi plochu tvare. I presto ale vydrzi a neleze do vrasek. Je ho 6.8 ml a dlouho vydrzi. Nejlepe vypada, kdyz se zapracovava beauty blenderem. Rozhodne koupim znova.

  • dobre kryti
  • vyhovujici odstin


věk
35-44

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na drogérkové poměry je tento korektor fajn ;) Kryje dostatečně, ale i přes to není na pleť téměř vidět....obzvášť pod očima dělá krasný efekt. Co mě ale docela štve je neustálé vytékání korekoru. Obal je pak celý upatlaný a musím ho otírat. Menším nedostatkem je pro mě i slabší výdrž. Celkový produkt hodnotím pozitivně. Pokud hledáte dobře krycí korektor za fajn cenu, můžete zkusit právě tento :)

  • Dobré krytí Na pleti není vidět Nevysušuje
  • Obal Slabší výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.10.2017 01:06:44

Zatím nejlepší korektor, co jsem vyzkoušela. Výborně kryje, ale přitom zcela splyne s pletí a ani trochu nevysušuje, což je pro mě dost důležité, protože jej používám hlavně na kruhy pod očima a drobné nedokonalosti na tváři. Nezalézá do vrásek a spolehlivě kryje po celý den. Vlastním oba dostupné odstíny (10 a 15) - tmavší používám přes léto, světlý na zimu a oba mi vyhovují. Balení je vkusné a praktické s houbičkovým aplikátorem. A cena? Ve slevě ho běžně koupíte za 120,-Kč i méně, takže za mě není co řešit :-)

  • Vydrží celý den
  • Krásně kryje
  • Poměr kvalita x cena
  • Vypadá přirozeně a nevysušuje
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.11.2017 18:56:09

Tento korektor patrí medzi najlepšie korektory z drogérie. Odtieň č. 15 je perfektný pre svetlé typy a výborne sa hodí na prekrývanie kruhov pod očami, ktoré dokonale zamaskuje a drží celý deň. Nezvýrazňuje vrásky, netvorí ryhy. Balenie je fajn, akurát mi trochu prekáža, že sa po čase názov korektoru aj značky zotrie, ale to je len maličkosť, na kvalite a spokojnosti to nič nemení.

  • perfektný na prekrytie tmavých kruhov pod očami
  • výdrž
  • nezvýrazňuje vrásky
  • cena
  • dostupnosť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.11.2017 16:34:08

Korektor jsem si koupila na základě dobrých recenzí tady na omlazení. Musím říct, že jsem od něj čekala víc. Mám odstín číslo 15, který mi krásně sedl. Korektor má docela dobré krytí, ale strašně mi zalézá do vrásek a toho pudruji pudrem. S jinými korektory jsem takové problémy neměla. Koupila jsem ho asi za 150 Kč a teď jsem objevila mnohem lepší korektor za nižší cenu.

  • krytí
  • odstín
  • zalézá do vrásek
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené