Christian Dior Addict High Shine Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Christian Dior Addict High Shine Lipstick
Rtěnky Christian Dior Addict High Shine Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Christian Dior Addict High Shine Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Christian Dior Addict High Shine Lipstick - obrázek 3
5 4.9 14
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 500 - 900 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Christian Dior

Recenze produktu
Christian Dior Addict High Shine Lipstick

věk
25-34

Krásný obal, jedinečný. Rtěnka chutná sladce, neslíbatelná, lesklá, dobře se na rty roztírá a odstín je krásně výrazný i bez použití podkladu (tj korektoru nebo makeupu). Krásně voní a má rozmanitý výběr odstínů. určitě koupím další barvičky.

  • Krásný obal a zrcátko
  • žádný


věk
55-64

Další recenze od 13.3.2012 14:55:58

Jedna z nejlepších rtěnek vůbec rtěnka, krásný obal, příjemná vůně, dlouho vydrží na rtech (i po pití a jídle), intenzivní barva. Rozhodně se vyplatí investovat. Bohužel cena může být pro někoho nedostupná, ale Dior je Dior, zde platí za kvalitu si člověk musí připlatit. :)

  • dlouhá vydrž na rtech
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 7.4.2012 18:01:18

Příjemná vůně, luxusní zlatavý obal, na rtech se krásně roztírá, má výraznou barvu, bezvadně kryje, což ocení hlavně slečny/dámy co mají červené rty. Hydratuje, dlouho vydrží, pro ještě lepší lesk doporučuji bezbarvý lesk, který ani není potřeba. Doporučuju!

  • Výrazná barva
  • žádné


Další recenze od 8.4.2012 22:41:12

Jedna z nejúžasnějších rtěnek, které jsem kdy měla. Rtěnka dlouho vydrží, intenzivní barvy - navíc velký výběr barev, příjemná na rtech, luxusní obal dodává rtěnce už to poslední, co je potřeba :-D Určitě se vyplatí investovat - investice, které mi není líto!

  • úžasné barvy
  • možná trochu cena


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 20:11:54

Tohle je snad jediná rtěnka, co mi vydrží i při jídle, nebo pití. Je zde velký výber barev, takže každá si určitě přijde na svou. Dodává rtům vysoký lesk a má objemový efekt. Mám barvičku 963 - red carpet a určitě si koupím ještě nějakou. Jen kdyby nebyla tak drahá. Ale Dior je Dior. Za kvalitu se platí.

  • výdrž
  • intenzita
  • hydratuje
  • voní
  • krásný obal
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 19:26:02

Rtěnka je překrásná. Opravdu jedinečná, odstíny jsou nádherné. Mám doma jenom jednu, ale určitě si koupím další. Moc mile mě překvapila. Rty jsou krásné, plné, nevysušené. Jak se mi balení na obrázku nelíbilo, tak ve skutečnosti je nádherné, luxusní, pevné. Cena není zrovna nejnižší, ale rtěnka za to stojí.

  • nádherné odstíny
  • konzistence
  • balení
  • pro někoho cena


věk
25-34

Tato rtěnka je taková klasika, do které spousta z nás investuje a určitě neprohloupí. Už jen obal je na první pohled krásný, jednoduchý, elegantní. Samotná rtěnka má výbornou konzistenci, moc pěkně se nanáší, rty jsou hezky jemné a vláčné. Rtěnka je dostupná v mnoha odstínech, takže si určitě vybere každá, odstíny jsou velmi dobře pigmentované. Rtěnka bez větších úhon přežije jídlo i časté pití. Nevýhodou může být vyšší cena ale v tomto případě se určitě vyplatí.

  • výdrž
  • výběr barev
  • vyšší cena


Další recenze od 24.5.2013 10:49:40

Tuto rtěnku jsem dostala jako dárek, sama bych si ji za tu cenu nikdy nepořídila, jelikož nepoužívám jednu kvalitní rtěnku, ale střídám hned několik odstínů a značek. Po použití ale musim říct, že bych šla do produktu znovu. Mám lososvý odstín, který na rtech vypadá mnohem jemněji a přirozeněji než v obalu. Krásně hydratuje, nelepí a nádherně se lsekne, takže už není třeba vrstvit žádný lesk. Výdrž je celkem průměrná, ale s bází pod rtěnku si nemůžu stěžovat.

  • hydratuje
  • nelepí a krásně se leskne
  • nemá umělý zápach
  • žádné


Absolutně nejlepší rtěnky všech dob! Mám již už asi po desáté a když ji nemám u sebe, jsem nervozní! Mám ráda její texturu - je krémová, ale dobře pigmentuje, vytváří hezký, jakoby mokrý vzhled rtů, nevysušuje. Když si ji namažete na rty, nepotřebujete balzám! Má neskutečně velký výběr barev, osobně preferuji ty nude odstíny - myslím, že si musí vybrat každá. Jediné mínus snad, že nevydrží příliš dlouho na rtech a časem se malinko rozmazává - inu, daň za krémovitost.

  • Krémová
  • Hydratuje
  • Nevydrží
  • rozmazává se


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 22:29:25

Luxusní, nadčasová a neodolatelná. Přesně taková je tato úžasná rtěnka, na kterou nedám dopustit. Zaujme už samotným balením. Krásný, originální obal s úžasným desingem. Samotná rtěnka je perfektně pigmentovaná. Sytá barva je samozřejmostí. Rty nevysušuje, naopak je krásně krémovité konzistence, rty jsou zvláčněné a hydratované.

  • Textura
  • Pigmentace
  • Balení
  • Pro někoho asi cena


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2013 21:06:55

Odstínů rtěnek Christiana Dior jsem měla několik a s každým jsem byla naprosto spokojená! Nádherně hydratují rty na rozdíl od jiných rtěnek, odstíny jsou vždycky ojedinělé, takové v drogérii prostě nenajdete a můžete si tedy být jistí, že budete vždycky za hvězdu. Už obaly rtěnek Dior zaujmou ihned od pohledu, protože jsou jednoduché a čisté, ale v jednoduchosti je krása. Dior zkrátka nezklame nikdy, jak v módě, tak v kosmetice!

  • nádherné ojedinělé odstíny
  • hydratace
  • výdrž
  • obal
  • možná cena ale za kvalitu se holt platí


věk
15-24

Koupím zas, pokud budou penízky:P. Milion barviček na výběr, pefektní pigmentace, hrozně příjemná, i na suchých rtech mi nezalézá do póru, ale rty hezky "zahalí" pod barvu, ale přirozeně!^^ Mám odstín baby rose-přestože vypadá dost třpytivě nevypadá lacině, ale rty rozjasní, zvětší, zjemní, vypadají "hebké"... Když se usměji neudělá rýhy nebo nějakou neplechu, za tu cenu stojí a vydrží celkem dlouho, ikdyž pak už má trošku tendenci mírně slézat na různých místech....ale stačí promnout rty

  • krásný obal:-)
  • nevypadá nepřirozeně a
  • příjemná jak balzám
  • zhezčí rty
  • barva a pigmentace
  • vydrží i nějaké to napití


věk
15-24

Další recenze od 2.1.2014 17:56:45

Tuto rtěnku mám moc ráda. Mám asi 5 odstínů a chystám se pořídit další, protože jsou úžasné. Nejraději mám asi odstín Rose Show a Red Carpet. Rtěnky moc hezky voní a jsou perfektně pigmentované. Konzistence je také velmi dobrá a rtěnky vůbec nezalézají do vrásek rtů. Navíc na rtech vydrží neskutečně dlouho a zvládnou i jídlo a pití. Za mě rozhodně doporučuji. Je to dobrá investice. Určitě přikoupím další odstíny.

  • cena/kvalita
  • vůně
  • velký výběr odstínů
  • pigmentace
  • výdrž na rtech
  • žádné


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené