Dermacol Longlasting Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Dermacol Longlasting Lipstick
Rtěnky Dermacol Longlasting Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Dermacol Longlasting Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Dermacol Longlasting Lipstick - obrázek 3
5 4.7 21
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Longlasting Lipstick

věk
25-34

Krásně pigmentované rtěnky s poměrně velkou škálou barevných odstínů. Trpím na suché rty, proto mohu používat jen málo druhů rtěnek, některé mi je hodně vysušují. Tato rtěnka je hydratační, nemám pocit suchých rtů a opravdu dlouho vydrží. Vycvakávací balení je roztomilé.

  • dlouhotrvající
  • hydratační
  • perfektní balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 22:21:57

Rtěnka od Dermacolu je skvělá, myslím, že se vyrovná i dražším rtěnkám. Je skvěle hydratační, barevně je dost pigmentovaná a vydrží celkem dlouho na rtech. Já jsem spokojená a rtěnku od této značky určitě koupím znovu, doporučuji. Navíc má krásné balení.

  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 07:37:38

Mám jenom dvě, protože si na rtěnky moc nepotrpím, ale tyhle určitě koupím znova. Výborná cena za tu kvalitu, vydrží opravdu dlouho, dobře rty hydratují, nemám pocit suchosti jako u jiných rtěnek a určitě po nich nemám šupinky. Pigmentace je opravdu vemi dobrá. Velmi kvalitní přípravek.

  • hydratuje
  • výborná pigmentace
  • dlouhá výdrž
  • originální balení
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2012 22:49:08

Velmi příjemná rtěnka - nevydržím rtěnky používat moc dlouho, proto se mi do nich nechce investovat, tady je poměr kvalita cena výborný. Rtěnka je hydratační, rty nevysušuje, mám nádherný odstín (04), který velmi sluší téměř každému.... Velká spokojenost.

  • hydratační
  • krásné odstíny
  • pro někoho plus - hodně krycí
  • pro někoho minus - hodně krycí


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 14:36:20

Na této rtěnce mě zaujal obal tedy jeho otevírání. Je velmi praktické. Samotná rtěnka je velmi dobře pigmentovaná. Má příjemnou texturu a na rtech vydrží opravdu dlouho. Hlavní je že nevysušuje, je dobře hydratační. Velké plus je také škála odstínů.

  • hydratuje
  • pigmentace
  • dlouho vydrží
  • žádné


Další recenze od 5.6.2012 22:00:26

Originalni obal, vydrzela pomerne dlouho s podkladem (longlasting tuzkou na rty od dermacol), pigmentace je super. Mám odstín 03 a vrátím se urcite pro dalsi. Da se vrstvit a udelat velmi intenzivni barvu, nebo jenom tak trosku dodat barvu rtum a nevysusuje.

  • nevysusuje
  • obal
  • vydrz
  • pigmentace
  • nekomu nemusi vyhovovat obal


Další recenze od 13.6.2012 10:49:53

Po přečtení recenzí jsem se rozhodla vyzkoušet tuhle rtěnku (mám odstín 09), i když je jinak vůbec nepoužívám a jsem velice spokojená a příjemně překvapená. Rtěnka se příjemně nanáší, rty nevysušuje, zůstavájí jemné, má příjemnou vůni a celkově není nepříjemné jí mít na rtech :) Stačila mi tenoučká vrstva a barva byla dostatečně viditelná. Vydržela i moje pokusy, co se týče pití, jídla apod. Nikde nezanechá stopy. Jako bonus beru "hračku" ve formě vycvakávacího otevíraní. Jediné minus je v tom, že osvětlení v obchodech brání správnému výběru odstínu barvy, ale to není chyba rtěnky :) takže rozhodně koupím znova.

  • Zanechává rty vláčné, jemné, nevysušuje
  • Perfektní výdrž
  • Vzhledem ke kvalitě skvělá cena
  • Široký výběr odstínů
  • Vycvakávací otevíraní
  • Vysoká pigmentace
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 14:33:39

Tyto rtěnky mi připadají o chlup horší než jejich kolegyně Lip Seduction. Jsou méně krémovější, hydratační mi tudíž nepřipadají téměř vůbec. Na druhou stranu alespoň rty nevysušuje, ale balzám pod rtěnku je pro mě stejně nutností. Na výběr je několik odstínů, které jsou opravdu krásné. Také se mi moc líbí systém otevírání - vycvakávání. Výdrž je lehce nadprůměrná, ale zase nic oslnivého :-)

  • slušná výdrž
  • pigmentace
  • hezké odstíny
  • balení
  • nevysušuje rty
  • není hydratační


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2013 14:00:07

U této rtěnky mne velice překvapila kvalita pigmentace. Konrétně odstín 07 je velmi sytý a perfektně kryje. S tím jde ale ruku v ruce to, že ji nelze nanést ledabyle, protože každá chybička je poznat. Rtěnka vytvoří polomatný vzhled a má celkem výdrž. Ve sví cenové kategorii to je zcela jistě jednička. Má celkem vtipný a hravý "zamačkávací" obal, ovšem jen do momentu, než se vám rtěnka zasekne vevnitř. Lesklý povrh obalu se při častém přenášení rychle poškrábe. Sečteno a podtrženo, poměr cena/výkon je velmi dobrý, obal má ale pár chybiček.

  • kvalitní pigmentace
  • skvělý poměr cena/výkon
  • obal není moc praktický - při častém nošení se rychle poškrábe
  • občas se rtěnka ve víčku zasekne


věk
15-24

Další recenze od 17.4.2013 18:50:37

Koupila jsem si odstín 07, protože přesně takovou ďábelskou rudou jsem hledala. Rtěnka splnila co slibovala. Krásně drží a nelepí se. Stačí 2x nanést rty a vydrží mi kolem 6 hodin bez průběžné úpravy. Je krásně pigmentovaná, což je za mě obrovské plus, protože se krásně vpije do rtů. Jsem s ní velice spokojená a rozhodně si ji koupím znovu. :)

  • cena
  • chic design
  • dlouhotrvající výdrž
  • pigmentace
  • hydratace
  • bez chybičky


Další recenze od 3.5.2013 16:51:47

Rtěnka splnila má očekávání, jelikož má opravdu dlouho výdrž, používám světle růžový odstín 01, co mi při delším užívání trochu vadí je, že rty vysušuje, proto jí spíše jemně vklepu na hydratační balzám. Líbí se mi obal se zajímavým uzávěrem a její velikost. Kdo očekává dlouhotrvající pigmentaci, tak tuto rtěnku vřele doporučuji.

  • dlouhá výdrž
  • zajímavý obal do kabelky
  • doébrá pigmentace
  • při delším užívání vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 20:56:53

Dlouhotrvající rtěnka od Dermacolu má velmi zajímavý systém otevírání. To je ale jediné, co se mi na balení líbí, jelikož designově na mě působí hodně lacině. Lesklý růžový obal s motýlem = vypadá jako pro děti :D. Jinak je ale rtěnka opravdu držák. Na rtech drží dlouho, ale s tím je samozřejmě spojeno i to, že tím pádem není krémová ani hydratační. rty trochu vysušuje, ale není to podle mě nic drastického. Pokud pod rtěnku máznu trochu balzámu, tak nevysuší a i přesto na rtech drží slušně.

  • výdrž
  • způsob otvírání
  • vysušuje
  • málo barev


Další recenze od 4.11.2013 13:52:07

Neznám lepších rtěnek! Dlouhotrvající, příjemná krémová konzistence, nevysušuje mi rty, exkluzivní praktické balení, široká škála krásných barev. Nejlepší rtěnka na trhu v poměru cena x výkon (pro mě). Myslím, že se dá srovnávat se značkami MAC apod., které jsou 3x dražší. Příjemná na rtech, vydrží i (pijí + jídlo). Mám tři odstíny a uričtě půjdu pro další.

  • vysoká pigmentace
  • nevysušuje rty
  • krémová konzistence
  • praktické vysouvací balení


věk
35-44

Další recenze od 27.11.2013 11:30:31

Rtěnku jsem si pořídila nedávno v odstínu 2. Mám raději světlejší. Bála jsem se, že díky tomu, že je krémová nebude na rtech moc držet. Ale mile překvapila. Ne, že by to byl nějaký extra držák ale vydrží poměrně dlouho. Krásně voní, zřejmě vanilkově? Rty mi nevysušuje, takže já určitě koupím někdy zase znovu. Doporučuji ji vyzkošet.

  • poměrně dobře drží na rtech
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2014 19:37:17

Rtěnka hlásí dlouhotrvající efekt což splňuje velmi dobře. Rtěnka je hodně hydratační a i když jí máte celý den tak rty vůbec nevysušuje. Líbí se mi velký výběr odstínu a perfektní krycí schopnosti rtěnky i u světlejších odstínů. Moc hezké je i balení, má "vycvakávací" víčko. Za tuhle cenu asi lepší rtěnku sehnat nelze :)

  • pigmentace a krytí
  • odstíny
  • hydratace
  • vydrží opravdu dlouho
  • pěkné balení
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 10:46:16

Rtěnky moc nenosím, takže nemám s čím srovnávat, ale tahle mi vyhovuje. Mám v odstínu 07 (taková výrazná rudá) a moc se mi líbí. Nosím jen příležitostně, hlavně na večer na pár hodin, tak nevím jak by obstála přes den (jídlo, pití a tak). Je spíš sušší a matná, ale rty nevysušuje. Moc se mi líbí obal, který je třeba nejdřív zespodu zmáčknout, aby se rtěnka otevřela, takže nehrozí její otevření v kabelce nebo tak.

  • sytá barva
  • výdrž
  • nevysušuje
  • obal
  • nevím


věk
25-34

Vlastním už dva odtiene a sú dokonale pigmentované. Odtieň 06 výrazný skoro až neonovo malinový a 10 je ružovo-hnedá. Výdrž na perách je také 3 hodiny čo je super, aspoň u mňa. Balenie mi nepríde extra pekné a po pár mesiacoch už vidím, že sa ošúchal. Klik systém sa mi veľmi páči. Rúž krásne vonia, príjemne. Detail Dermacol je fakt pekný, na tých lacnejších to moc nevídať. Je trošku suchší ale nezvýrazňuje mi šupinky a podobne. Za tú cenu rozhodne veľmi dobré rúže.

  • vôňa
  • balenie
  • intenzita farieb
  • niekedy je rúž zasadený krivo a potom sa pri zasúvaní otiera


věk
35-44

Další recenze od 9.11.2014 18:15:56

Tato rtěnka od Dermacolu je bezvadná, krásně pigmentovaná, dlouho vydrží, nerozmazává se, nezalézá do vrásek a je na rtech velice příjemná a rty jsou krásně vláčné. Obal je vyřešení poněkud netradičně, o to však zajímavěji. Namísto klasického sundání kloboučku je zde rtěnka vycvakávací, jen ten mechanismus ne vždy funguje bez problémů. Jsem nicméně spokojená a chystám se koupit si ještě další odstín, je to dobrá kvalita za příjemnou cenu.

  • skvělá pigmentace
  • slušná výdrž (jídlo nevydrží a na skleničku se obtiskává, ale pár hodin vydrží)
  • cena
  • na rtech příjemná
  • ne zcela spolehlivý mechanismus obalu


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2014 15:47:31

Super rtěnka, hezky voní, super odstíny, dlouho vydrží. Mám odstín 01, vypadá na rtech velmi přirozené,hezky. Odstíny 11 a 9 jsrm měla také a jsou moc hezké červené barvy.Hodně se mi líbí balení, je to první rtěnka, u které jsem takovéto balení viděla. Cenově patří asi tak k tomu středu, za zkoušku určitě stojí. Takže určitě doporučuji.

  • balení
  • odstíny
  • vůně
  • dlouho vydrží
  • nic :)


věk
15-24

Další recenze od 24.8.2015 12:35:38

Velice překvapila. Má příjemnou krémovou konzistenci, která mi absolutně vyhovuje a hezky hydratuje, rty po ní nikdy nejsou vysušené. Je skvěle pigmentovaná a drží, dokonce líp než některé rtěnky z vyšší cenové kategorie. Má příjemnou vůni. Oblíbila jsem si i její obal. Rtěnky jsou v krásných odstínech, určitě je z čeho vybírat. Za mě prostě jo !

  • skvělé odstíny
  • hydratuje
  • výborně drží
  • cena
  • příjemná vůně
  • dobrá pigmentace
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2016 13:17:38

Mám odstín 04. Barvu bych přirovnala k Dermacolu 16H Lip Colour č. 8, taková sytě tmavě růžová. Mám už tu v novém bílo zlatém obalu. Rtěnka má velmi příjemnou konzistenci, je taková krémová, ale ne příliš, rty nevysušuje, zároveň se ale nerozpíjí ani nelepí. Jsem hodně překvapená výdrží. Samozřejmě to není tak, že bych ji ráno nanesla a večer vypadala netknutě, ale výdrž je velmi dobrá, opravuju v podstatě jen "ojedený" střed rtů. Jediné mínus je pro mě vůně, stejně jako pudr od Dermacolu voní po vanilce, mně to nevoní vůbec, ale po nanesení to necítím, takže to jen taková drobnost.

  • výdrž
  • cena
  • krásný odstín
  • vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené