Sephora Rouge Cream Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Sephora Rouge Cream Lipstick
Rtěnky Sephora Rouge Cream Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Sephora Rouge Cream Lipstick - obrázek 3
5 4.7 11
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 290 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Sephora

Recenze produktu
Sephora Rouge Cream Lipstick

věk
15-24

Další recenze od 9.1.2016 21:59:10

Červená rtěnka od Sephory byla moje úplně první rtěnka, takže mám k ní vztah i přes to, změny to není žádná bomba. Zařadila bych ji mezi obyčejné rtěnky. Výdrž není je taková normální, klasická půlvečerovka. Ale pigmentace je opravdu pěkná a výběr barev skvélý. Podle mě za tu ceny to není špatné. Dobré je také to, že se napříč odstíny chová pořád stejně. Měla jsem již šanci vyzkoušet asi 7 různých odstínů a vždy to samé. Takže, když jednu vyzkoušíte, víte do čeho jdete u jiných odstínů, což podle mě tak prostě má být.

  • Cena
  • Pogmentace
  • Výdrž (za takovou cenu jsem našla jen 1 rtěnku s lepší výdrží)
  • Dostupnost
  • Nepatrně vysušuje rty (když ji odlíčíte použijte pořádný balzámová na rty)


Dala jsem na recenze a koupila jsem si jednu. V obchodě se mi moc líbila a hned druhý den jsem se jí namalovala. Moje rty docela vysušuje a hodně mi zvýraznuje čáry ve rtech. Jak některé psaly s výdrží mě slezla asi po 10 minutách a to jsem nepila ani nejedla. Zbyla jen kontura koler rtů! Je to škoda, jelikož je to nádherná barva, ale pokud chci někam jít musím použít balzám a několikrát opravovat jinak to vipadá strašně...

  • výrazná barva
  • krémovost
  • vysušuje
  • nevydrží
  • zvýrazňuje čáry ve rtech


Další recenze od 4.5.2014 19:37:05

Potřebovala jsem nějakou tmavou rtěnku a právě odstín R39 "super hot" byl perfektní. Sama barva je hodně tmavá, ale ne příliš agresivní. Rtěnka je dokonale pigmentovaná, krémová, hydratuje, nicméně výdrž je velice dobrá. Obal je velice elegantní a kvalitní. Také mi líbí, že nálepku s popisem umístili dovnitř, tudíž nekazí vnější vzhled. Rozhodně doporučuji.

  • vysoká pigmentace
  • dlouhá výdrž
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2014 17:24:26

Tuto rtěnku mám v odstínu 26, je to taková oranžovo-červená barvička. Přesně tento odstín jsem dlouho hledala, až našla v Sephoře. Rtěnka je krásně krémová, tedy rty nevysušuje. Na mých rtech vydrží okolo dvou hodin, potom se rovnoměrně vytrácí. Příjemně voní a i obal mi přijde povedený. Navíc mají velký výběr odstínů. S touto rtěnkou jsem opravdu spokojená a mohu ji doporučit. =)

  • velký výběr odstínů
  • nevysušuje
  • dostupnost


věk
35-44

Další recenze od 14.1.2014 13:26:12

Tak jsem neodolala a po recenzích zde na Omlazení si taky pro jednu do Sephory skočila. Vzhledem k tomu, že pro rtěnky a parfémy mám slabost tak se odolat opravdu nedalo. Neřekla bych, že je špatný výběr barevných odstínů. Mě zaujaly dokonce tři odstíny a nemohla jsem se mezi nimi rozhodnout. Nakonec jsem se rozhodla pro odtín 18 a jsem maximálně spokojená. Rtěnka je na rtech hodně příjemná. Řekla bych, že je tak jemná, že o ní skoro ani nevím, že ji mám na rtech. Je hodně sytá a na rtech vydrží opravdu dlouho. Celý den jako tady někdo psal, rozhodně nevydrží ale několik hodin zvládla v pohodě. Opravdu skvělá rtěnka za dobrou cenu.

  • na rtech vydrží dlouho
  • krásné odstíny
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 10:55:22

Tato rtěnka je opravdu super. Barva je krásně sytá, stačí jednou přejet rty. Také má velice dobrou výdrž, vydržela mi na rtech něco přes dvě hodiny s nějakým tím pitím. Trošku jsem ji cítila na rtech, ale je to o zvyku. Mám pocit, že by mohla zvýrazňovat šupinky, ale to se dá vyřešit peelingem :-) Kupovala jsem ji se slevou, za plnou cenu bych si ji nekoupila, ale když budu zrovna při penězích a uvidím slevu, s radostí sáhnu po dalším odstínu :-)

  • opravdu pěkná pigmentace
  • dobrá výdrž
  • pěkné odstíny
  • bude zvýrazňovat šupinky
  • je docela drahá (pro studentku) :-)


věk
25-34

Další recenze od 30.9.2013 22:06:46

Běžná cena beze slev je 190Kč a často jsou slevy 30% na značku Sephora, takže se dá pořídit za příjemnou cenu, navíc rtěnka je větší než běžné rtěnky v drogérce (o asi 0,4 gramu :D). Rtěnka je vážně skvělá - opravdu hodně pigmentovaná, nevysušuje, spíš naopak - lehce hydratuje. Má příjemnou parfemaci, krémové složení. Výdrž je na "obyčejné" rtěnky taky skvělá - nevydrží teda oběd, ale třeba pití není vůbec problém a přes den nijak nevybledne, ani jinak nezmizí jako jiné rtěnky, ale je opravdu krásně barevná pořád... Jediné co mě zklamalo je výběr barev - nevím jak pro ostatní, ale já měla docela problém sehnat nějakou přirozenou barvičku v červeno/růžovém odstínu. Nakonec jsem sáhla po odstínu 13, který je do růžova. Určitě koupím i další.

  • balení
  • pigmentace
  • cena
  • výdrž
  • nevysušuje
  • barevná škála


Další recenze od 28.8.2013 22:03:26

Mám se spoustou rtěnek zkušenost,ale s takovouhle jsem se jeste nesetkala... Opravdu rtenka podle mich predstav! Vydrzela mi absolutne nedknuta cca5 hodin a to jsem jedla,pila kavu,pila z flazky sportovala,atd... Opravdu i za ty penize je sprova! Ve vysledku vlastne vyjde i mozna levneji... kdyz mate rtenku treba za 100Kc a musite ji napr. po hodine nanset znovu tak vas vlastne vyjde rtenka v pomeru s touto na 500,- takze byt vami,jdu do ni! ;) - A jeste k toomu vsemu je skvele pigmentovana! Opravdu,tu cenu je BOZIII!!!!!

  • Skvela Pigmentace
  • Dlouho drzi v nedknutem stavu (ikdyz jite,pijete atd...)
  • Cena VS kvalita
  • Bitelný obal
  • Opravdu nenajde zadny minus ani ten nejvetsi kritik!


věk
25-34

Rtěnku mám v odstínu 21 - Ingenuous. Na mě super barvička, dokonale sedne. Rtěnku celkově musím zhodnotit velmi dobře. Je hezky krémová, nemám ráda "suché" rtěnky. Hezky se nanáší a výdrž má dobrou. Nezalézá mi do vrásek, což se u mě každé rtěnce nedaří. Příjemně voní, na rtech zanechává hebký pocit. Nevysušuje rty, což je pozitivum úplně největší.

  • je krémová
  • nezalézá do vrásek
  • nevysušuje rty
  • dostupná jen v Sephoře


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 12:48:35

Skvělý výběr barev, jsou hodně syté a v jednom tahu kryjí (narozdíl od druhé řady rtěnek Sephora, které jsou poloprůhledné). Pokud nanesete 2 vrstvy a mezi nimi použijete papírový ubrousek, bude barva držet snad celý den. Za tu cenu, a často jsou na značku Sephora akce, jednoznačně skvělý výrobek srovnatelný s mnohem dražšími. Vlastním zatím dvě, ale určitě nejsou poslední. Jako nedostatek hodnotím snad jen tendenci se roztékat a je třeba vysunout vždy jen část, jinak se ulomí.

  • cena
  • barevná škála
  • výdrž
  • matný finiš
  • roztékání a ulamování


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 15:42:21

Nemám moc ráda, zbytek dekorativní kosmetiky přímo od značky sephora, ale rtěnky mají bombastický! Je to nejlepší rtěnka, co jsem kdy měla (mám i Chanel rouge) ale ta stojí dvojnásobek a neni taková škála barviček. Na rtech drží jako přibitá!! Ráno namaluješ, večer je presně stejná. Sephorá má i nějaké "shine" rtěnky, ale ty jsou uplně jiné. Tyhle mají MATNÝ černý obal a jsou fakt nejlepší. Koupila jsem ji v 50% sleve, takže paráda. Všude v Sephoře mají testery (i odličovač) , tak ji rozhodně zkuste! :)

  • výdrž!
  • škála barev
  • sytá
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC Lipstick

4.8 95% 18 recenzí

Hůře hodnocené