Curaprox Zubní kartáček Soft CS 1560 recenze a zkušenosti

Chrup Curaprox Zubní kartáček Soft CS 1560
Chrup Curaprox Zubní kartáček Soft CS 1560 - obrázek 1
5 4.5 9
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Curaprox

Recenze produktu
Curaprox Zubní kartáček Soft CS 1560

věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 23:53:07

Oproti "běžným" kartáčkům je nesrovnatelně lepší a kvalitnější. Je to první kartáček, se kterým se od operace osmiček dostanu až k zadním zubům (ostatní kartáčky na toto byly moc velké), snadno se s ním tedy zuby čistí. Štětinky jsou tak akorát měkké, že nedráždí dásně

  • snadno se s ním čistí i zadní zuby
  • nepoškozuje dásně
  • mekké štětinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2013 10:23:57

Kartáček ve verzi Soft používám na střídačku také (jo když kartáčky kupuje mamka, verze nečte a bere, co vidí :-)), ale je mi příjemnější měkčí Ultra/super soft kartáček, protože Soft je už moc na mé dásně. I bez tlaku si je občas rozedřu a krvácí. Po cca 14dnech je ale kartáček to samé co ostatní dva, takže je to jedno.

  • akorát velikost hlavice
  • dostane se všude
  • dlouhá životnost
  • ze začátku moc tvrdý


věk
25-34

Další recenze od 15.1.2013 15:24:28

Tak my jsme si tenhle prvně koupili na zkoušku po pravidelném používání Ultra/super Softu, který je o dost měkčí a přitom stále perfektně vyčistí zuby a stáhne plak ze zubů. Moc se mi na tento typ dobře nezvykalo a už si ho nekoupíme, protože nějak nezměknul a pořád mám pocit, že je o dost tvrdší. Ale rozhodně není špatný. Krátká hlavice štětinek zaručí skvělou dostupnost až za sedmičky/osmičky.

  • dostane se i na hůře přístupná místa
  • cena a dostupnost
  • nezvykla jsem si na tvrdší štětinky


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 07:39:57

Curraprox je pro mne už roky jediným myslitelným kartáčkem. Těžko se mi na něj zvykalo, přišel mi vepředu až nepříjemně široký, ale o to víc ho teď oceňuju. Doporučuju verzi super soft nebo ultra soft, které jsou šetrnější k dásním, s verzí soft se snadno podráždí dásně a teče krev. Líbí se mi, že v některých baleních je cestovní obal na hlavičku kartáčku.

  • dostane se všude
  • dobře vyčistí zuby
  • supersoft a ultrasoft verze nedráždí dásně
  • hezké barvy
  • cestovní obal na hlavičku kartáčku
  • žádné.


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2013 20:40:46

Prvně jsem si chtěla koupit Super Soft, nebo Ultra Soft, ale paní v lékárně mi tvrdila, že tady tento je lepší, protože není tolik měkký a přitom není ani moc tvrdý. Večer, když jsem si čistila zuby jsem myslela, že mi vypadnou. Kartáček je opravdu dost tvrdý a ještě jsem si na něj nezvykla. Při další návštěvě lékárny si určitě koupím měkčí.

  • barevná kombinace
  • cena
  • výběr
  • moc tvrdý


věk
35-44

Další recenze od 12.4.2013 23:19:57

Jako první jsem od Curaproxu měla verzi ultra soft, která na mě byla až moc měkká a kartáček byl za chvíli na vyhození (a to si nemyslím, že bych na kartáček nějak přespříliš tlačila). Tak jsem zkusila rovnou tuhle nejtvrdší verzi. Ze začátku mi přišel tvrdý až moc a poškrábal mi dásně až do krve, ale chvíli jsem to s ním vydržela a pak už mi přišel téměř stejný jako ultra soft. A i u tohoto kartáčku jsem měla pocit, že štětinky nevydržely tak dlouho jako u jiných kartáčků, na které jsem byla zvyklá dříve. Celkově mi ale Curaprox vyhovuje, líbí se mi jednoduchý design a vyhovují mi rovně střižené husté štětinky.

  • husté rovně střižené štětinky
  • jednoduchý design kartáčku
  • výběr hezkých barev
  • ze začátku jsou štětinky až moc tvrdé a nešetrné k dásním
  • kartáček mi vydržel celkem krátkou dobu


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2013 10:11:31

Tento zubní kartáček, Curaprox soft 1560, je nejtvrdší z měkkých. Přecházela jsem k němu z velmi tvrdých kartáčků na doporučení zubaře a nemohu si ho vynachválit. Až s tímto kartáčkem jsem se naučila pořádně čistit zuby. Curaprox má malou čisticí, rovně střiženou hlavici, jednoduchý tvar a pěkný výběr barev. Netřepí se a vydrží.

  • optimální tvrdost
  • malá hlavice
  • barvy
  • nic


věk
25-34

Kartáček jsem si pořídila na doporučení zubní lékařky před mnoha lety a od té doby jiný nepoužívám. Opravdu čistí zuby mnohem lépe než různé nesmyslné kartáčky štětina sem, štětina tam kombinované s různými výmysly. Příliš měkké kartáčky mi nevyhovují, protože nemám pocit pořádného vyčistění zubů, když si po nich přejedu jazykem, tak cítím zubní plak a tvoří se mi zubní kámen mezi zuby, které mám blízko u sebe. S tímto kartáčkem se mi to nestalo. Výjimečně si s ním podráždím dásně, ale za ten pocit perfektního vyčištění to stojí. Netřepí se, měním ho cca po dvou měsících, když už je moc měkký.

  • perfektně vyčistí zuby
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2016 19:50:49

Kartáček jsem si koupila na základě doporučení vícerých mých známých, kteří si jej nemůžou vynachválit. Jak už zde bylo psáno, ani já nemám ráda takové ty kartáčky s pěti chlupy a s gumovými lamelami ( dráždí dásně ) a podobnými výmysly. Poohlédla jsem se po nejtvrdší verzi - doteď jsem si kupovala kartáčky střední nebo tvrdé a i ty byli po krátkém čase na vyhození, protože prý moc "tlačím na pilu", jak mi sdělila zubařka. Div se světe, tenhle funguje už dva měsíce a pořád vypadá skoro jako nový. Měkčí nemám v plánu kupovat, kartáček používáním změkl tak jak tak. Kartáček je malý, takže poskytuje dobrý přístup i k zadním zubům. Zajímavostí jsou instrukce, jak si vlastně správně čistit zuby na českých stránkách výrobce - dá se říct, že docela přínosné. K některým je přibalený i kryt na cestování.

  • malý kompaktní kartáček
  • u některých je cestovní obal
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Elmex Gelée zubní gel

4.3 84% 12 recenzí