Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector
Tekutý makeup Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector - obrázek 1
Tekutý makeup Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector - obrázek 2
Tekutý makeup Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector - obrázek 3
5 3.4 16
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 44% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 119 - 179 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Acnecover Make-Up & Corrector

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.5.2012 18:22:25

Tento make- up na problematickou pleť s obsahem tea tree oleje, který je spíš krycí tónovací krém. Na pleti rozhodně nevytvoří nepřirozený film, ale ani nijak extra nekryje. Mně to ale docela vyhovuje, akné nemám nijak hrozný, ale víc krýt by mohl, to ano. Korektor ale zase kryje velmi dobře. Make- up příjemně voní. Zato víčko na korekturu mi dlouho nevydrželo, dvakrát mi spadl a víčko je na padrť, takže teď se špatně uchovává :( Make- up jsem zakoupila v DM i s pudrem za 149 Kč jako "Cenový bonbónek", takže super :)

  • Vůně
  • Korektor dobře kryje
  • Uzávěr na víčku nevydrží, když spadne na zem
  • Make- up by mohl být hutnější a víc krýt


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2012 14:25:47

Make-up je jedním slovem hrozný. Nekryje, opravdu se jedná spíše o nějaký podklad. Největší nevýhoda je podlě mě strašná vůně. Voní po tea-tree a je to cítit tak 3 metry daleko, takže fakt hrozný :D KOrektor oproti tomu musím docela pochválit, jelikož kryje moc dobře. Jeho negativem je ale také ta vůně. Koupila jsem ho za 149,- i s pudrem, ale nic moc. Pudr je taky k nbičemu, make-up taky.. takže jsem dala vlastně 149 Kč za maličkatý korektor.

  • Korektor dobře kryje
  • Otřesná vůně
  • Make-up nekryje


Další recenze od 26.5.2012 20:36:12

Tenle make up jsem si jednou koupila a asi napodled. Nesplňuje, to co by měl - nekryje. Ještě k tomu je v hrozném, nepraktickém obalu. Dermacol je super značka s kvalitními výrobky, tak přemýšlím, kde se stala tentokrát chyba :D Ještě k tomu je hrozně řídký. Nemám z toho dobrý pocit. Určitě bych si ho už nikdy nekoupila a ostatním ho také nedoporučuju.

  • pro mě žádné
  • make up nekryje
  • je řidký
  • blbě zvolený obal


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2013 10:55:36

Tento makeup jsem koupila spolu s pudrem v akci v DM. Potřebovala jsem něco, co nepodráždí pleť s akné a zároveň ho bude léčit. Bohužel tento makeup je velké zklamání. Krytí slabé, pleť se po něm leskne, přes den oxiduje a slévá se. A nějaké hojení akné jsem taky nezaznamenala, přesto že na obalu se píše, že by měl obsahovat zinek.

  • korektor v balení
  • odstíny
  • oxiduje
  • lesknoucí se pleť
  • krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.4.2013 18:09:50

Mám mladistvou problematickou pleť se sklonem k akne a černým tečkám, navíc lesknoucí se, čili tento makeup byl pro mě svou prezencí jasnou volbou. Korektor skvěle kryje, je ho dostatek, dobře se nanáší i vydrží a stejně jako makeup obsahuje tee trea oil, který pupínky léčí. O něco horší už je pak makeup samotný. Jeho krycí schopnost je slabší, přirovnala bych ji asi k dobrému tónovacímu krému, je hutnější, takže se při delším rozmazávání mírně drolí a nejvěsteljší odstín (1) rozhodně není pro bledule. Někomu také nemusí vyhovovat mentolová vůně, která je poněkud silnější. Také je určitě nutností zafixovat ho a zmatnit pudrem, jeho výdrž totiž není nijak dlouhá. Kdybych tedy známkovala jako ve škole: Korektor- 1, Makeup- 3

  • Léčí a zabraňuje vzniku akné
  • Nevysušuje
  • 2v1
  • Slabší krycí schopnost
  • Nutné zafixovat a zmatnit pudrem
  • Mírně se drolí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2013 22:30:41

Tak toto je zatiaľ najlepší make up aký som kedy v živote mala! Značka DC si ma získava stále viac a viac. Keďže mám problémovú pleť, bez problémov mi ju prekryje, a navyše to potlačuje tvorbu akné! Veľmi odporúčam i ostatným babám, ktoré majú problémy s akné, ako ja. Nespotrebuje sa to rýchlo, navyše je dosť odtieňov pre každú pleť. Som viac než spokojná!

  • Krásne prekryje akné a problémové časti pokožky
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2013 21:50:28

Tento make-up mi příliš nevyhovoval... Líbí se mi na něm, že podle mě celkem dobře kryje, ale to je asi vše. Pokud si dobře pamatuji, tak na obalu se píše, že by měl zabraňovat zvýšené produkci mazu a zmatňovat pleť - v mém případě se ani jedno nekonalo, spíš naopak. Po nanesení jsem měla obličej v momentě lesklý, řekla bych až zmaštěný.:/ Bez následného silnějšího přepudrování bych s tímto make-upem příliš nepořídila... Nejsem si jistá, jestli si jej ještě někdy koupím, spíš asi ne...

  • dobře kryje
  • nedráždí pleť
  • dá se celkem často sehnat za velmi dobrou cenu spolu s pudrem
  • nezmatní pleť
  • pleť se po nanesení snad ještě víc leskne
  • příliš nevydrží - dělaly se mi na obličeji i skvrny


Další recenze od 31.12.2013 12:07:48

Po prvním nanesení Acnecoveru jsem byla nadšená. Všechny moje jizvičky a akné zakryl. Ovšem jeho výdrž výrazně pokulhává. Make-up mi vydržel jen pár hodin. Vůbec nepřilne k pleti. Stačí přejet prstem po tváři nebo se vysmrkat a je po make-upu. Zlepšení akné jsem taky nezaznamenala a to jsem Acnecover používala déle než půl roku.

  • korektor v jednom balení
  • výdrž
  • zalézá do vrásek


Další recenze od 20.2.2014 21:13:44

Mám velmi mastnou pleť a tento produkt používám již několik let. Líbí se mi na něm, že pleť pěkně sjednotí a nevytvoří efekt masky a je nenapadný. Příjde mi spíš jako tónovací krém. Obsahuje Tea tree oil, který hojí pupínky a má jim předcházet. Což za mě můžu potvrdit. Jeho nevýhodou je zejména výdrž. Špatně drží na pleti a rychle se setře i po zafixování pudrem, které je vždy nutné, protože se jinak lesknu. Korektor moc nepoužívám, na to mám jiné favority.

  • Přirozený vzhled
  • Léčí akné
  • Málo vydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2015 11:23:47

Tento make-up jsem používala když jsem měla pupínky na pleti, přišlo mi, že mi je pomáhal léčit, měla jsem jich méně, ale po delší době používání, přestal fungovat a musela jsem ho vyměnit za něco jiného, ale to se mi stává často, že si pleť zvykne, přiložený korektor se mi zdál moc tmavý oproti make-upu, používala jsem v kombinaci s pudrem ze stejné řady, kapku vysušoval pleť, což mi tenkrát nevadilo, balení nic moc, spadlo mi na zem a víčko na korektor se rozbilo, voněl jako mentolově

  • pomohl s pupínky
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.4.2015 15:45:39

Tento makeup mě rozhodně nezklamal! Chtěla jsem něco středně krycího, protože silně krycí cover makeup od Dermacolu pro mne nebyl vhodný na každý den a vysušoval. Tento makeup je opravdu vhodný na problematickou, mastnou a smíšenou pleť. Kryje slabě až středně, barevně sjednotí, matuje. Je na něm napsané, že je to tónovací makeup a korektor, který má překrýt barevné nedostatky pleti a zmatnit, s čímž bych naprosto souhlasila. Odstín 1 (celkem jsou 4) je pro velmi světlou pleť, ne asi uplně porcelán, ale spíš ivory, podtón je řekla bych neutrální. Při nanášení štětcem není naprosto žádný problém, hezky se přizpůsobí, nedělá čmouhy a nedrolí se mi a dlouho vydrží. Při zapudrování transparentním pudrem je výdrž v pěkném stavu cca 7 hodin, což je i v porovnání s jinými makeupy od Dermacolu, který považuji za kvalitní, luxus. Vůně mi přijde jemná a tea tree oil mám ráda, takže by silnější nevadila. Osobně, nevěřím, že by makeup přímo snižoval tvorbu akné, ale důležité je, že neucpává póry, pleť příliš nezatěžuje a nezhoršuje. Korektor je super bonus, má stejný odstín jako makeup a přijde mi dost podobný jako korektor Dermacoll matt control ve vysunovací "tužce".

  • barevné sjednocení
  • matuje
  • nezatěžuje pleť
  • výběr odstínů
  • kvalitní korektor součástí balení
  • výdrž
  • nic


Další recenze od 4.10.2015 12:49:54

Mám již druhý a je opravdu skvělý - sice používám spíše korektor, který je úžasný, jelikož make-up je na mě tekutý a byl to jiný odstín, teď mám už svůj, tak uvidím:-) Jinak korektor super, krásně kryje, akné se opravdu zmírnilo, doporučuji všem, kteří mají zlé akné a už neví, co s tím a jak ho zakrýt. Vydrží bez fyzické námahy celý den.

  • zmírnění akné
  • cena
  • krytí
  • výdrž
  • korektor v balení
  • tekutost make-upu


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.1.2016 16:54:06

Make-up jsem si koupila v době, kdy jsem měla sucho pleť, ale docela rozsáhlé akné. Po prvním otevření se mi udělalo špatně, je z něj cítit rádoby tee tree olej, ale také nějaké další nevábné složky. Balení je velmi pěkné, součástí ve víčku korektor, který má velmi pěkné krytí a pupínky alespoň nehorší. Co se týče antibakteriálních účinků, je to make-up, kterýby se na problematickou pleť neměl obecně používat vůbec. Tento by měl mít velmi dobré krytí. Nemá. Krytí je střední, není špatné, ale ani vyšší. Odstín make-upu byl celkem výrazně tmavší než odstín korektoru, kterému nemohu nic vytknout. Proti pupínkům pomáhá snad trochu pouze korektor, který narozdíl od make upu vydrží hodně dlouho, než se vypotřebuje. Krásně vysušuje a opravdu se tak pupínek zahojí o něco dříve. Make-up není žádný zázrak.

  • Cena
  • Balení s korektorem
  • Korektor je opravdu dobrý
  • Make-up neplní funkci uvedenou na obalu


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 26.1.2016 09:16:47

Je to můj první make up, dříve jsem žádný nepoužívala a nebo když jsem si nějaký vyzkoušela tak jsem se po něm do večera osypala. Jsem s ním maximálně spokojená. Používám ho pouze pro sjednocení barvy atopické pleti. Skvělá je kombinace s konektorem, nemusím řešit jaký konektor koupit. Urychluje hojení pupínků. Balení mi vydrželo rok, obojí došlo najednou =) Vůně tea tree mi vůbec nevadí. Určitě koupím znovu.

  • 2v1 konektor a make up se stejným odstínem
  • sjednocení pleti
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.8.2016 14:21:59

Používala jsem ho v době, kdy jsem měla výrazné akné. Hezky plet' zakryl, krycí schopnost makeupu mi přišla úplně v pořádku, korektor byl na zakrytí taky super. Můžu potvrdit, že s léčbou akné mi pomáhal, pupínky se rychleji vysušily a slouply. Jenže, ono to nevysušilo jen pupínky, ale vysušilo to plet' celkově, takže se začala bránit tím, že se ještě víc leskla. Navíc byl dost hutný a takový těžký.

  • byl v dostání i ve velmi světlém odstínů
  • dobře kryl (hlavně korektor)
  • pomáhal s léčbou akné
  • leskne se po něm plet'
  • vysušuje plet'
  • nepůsobí na pleti přirozeně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle make-up jsem vyhrála zde v soutěži na Omlazení. Bohužel mám odstín, kretý mi moc nesedí, je moc do žluta. Když jsem ho zkoušela i na hodně světlé pleti, tak té taky nesedl. Navíc vytvářel efekt masky, nepůsobil vůbec přirozeně a zvýraznoval šupinky. Zato korektor ve víčku je jiná liga, kryje poměrně dobře a má hutnější konzistenci, takže mi dost připomíná Dermacol Cover. Již ale nekoupím.

  • Cena
  • Obsah tea tree
  • Korektor
  • Divný podton
  • Na pleti nepůsobí přirozeně
  • Není vhodný pro sušší plet


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené