Dermacol Aroma Ritual sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dermacol Aroma Ritual sprchový gel
Gely a mýdla Dermacol Aroma Ritual sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Dermacol Aroma Ritual sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla Dermacol Aroma Ritual sprchový gel - obrázek 3
5 4.4 64
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 125 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 64 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Aroma Ritual sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 18:04:17

Té vůně se nemůžu nabažit. Vlastním tu belgickou čokoládu a jasmínovou verzi. Vůně byl hlavní důvod, proč jsem si gel koupila. Něco tak pronikavého a intenzviního, ale zároveň nevtíravého, aby mi to nelezlo krkem po krátké chvíli, to jsem dlouho neviděla. Jako gel má normální účinky, nevysuší mě, moc ale nepění. Ale za tu vůni dostane milion hvězdiček, tou si mě získal.

  • cena
  • nevysušuje
  • vůně
  • moc nepění


Další recenze od 13.4.2012 11:12:43

Jeden z mých nejoblíbenějších sprchových gelů je Aroma Ritual s belgickou čokoládou. Naprosto úžasná vůně, která je cítit dlouho po sprchování. Kombinuji ho s tělovým mlékem od Body Basics. Cena je kolem 50,- takže také spokojenost. Rozhodně doporučuji tento sprchový gel!

  • Krásná intenzivní vůně
  • Cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 13:26:00

Sprchový gel jsem si koupila na základě zde uvedených recenzí a nezklamal mě. Jeho největší předností je samozřejmě vůně. Koupila jsem ten s belgickou čokoládou a pomerančem a opravdu voní sladce jako pomerančové Pims. Gel příliš nepění, ale to nepovažuji za nevýhodu. Hlavně nevysušuje pokožku.

  • krásná vůně
  • nevysušuje pleť
  • cena a dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Belgická čokoláda: Sprcháč od Dermacolu nádherně a dlouho voní, konzistence je příjemná, hustá, krásně pění, sprchování s ním je naprostá lahůdka. Jako každý sprcháč bez krémové složky trošku vysušuje (jsem ekzematik). Dlouho vydrží, balení by mohlo být praktičtější, ale je hezké. Dávám 1.

  • konzistence
  • nádherná intenzivní vůně
  • malinko vysušuje


věk
15-24

Chválím stejně jako tělové mléko, je to zkrátka velmi vydařená řada! To co je psáno na obalu tento gel přesně splňuje, luxusní čokoláda a povzbuzující pomeranč jsou skvělou kombinací. Jak už jsem psala u tělového mléka, doporučuji používat kombinaci mléka i sprchového gelu.

  • luxusní vůně
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 30.12.2012 00:51:15

Hrozny s limetkou nádherně svěže voní, přiměřeně pění a hezky se s tím myje. Dost dlouho vydrží a člověk se cítí opravdu najednou plný energie. Jako každá pokožka po omaštění je lehce vysušená, tak tomu je i v tomto případě, takže to lze napravit tělovým mlékem.

  • krásná vůne
  • dobrá mycí schopnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.2.2013 18:18:49

Tento sprchový gel mě v prvé řadě uchvátil svou vůní - mám vodní meloun. Prostě božský. Jinak preferuji, když je sprchový gel krémové konzistence, ale tento, ačkoli není, tak pokožku nijak výrazně nevysušuje a zanechá ji krásně voňavou. Tahle vůně je prostě pětihvězdičková!

  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.3.2013 14:52:32

Úžasná vůně, mám doma pistácii a opravdu voní nádherně, hydratuje pokožku je ho v balení hodně, praktické balení. Rozhodně si ho koupím znovu a vyzkouším další vůně a mohu vřele doporučit. Možno zakoupit ve stejné edici i tělové mléko.

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2013 09:59:50

Miluji melounovou vůni, proto jsem neváhala a pořídila si tento sprchový gel v melounové variantě. Má hezké a poměrně veliké balení. Moc se mi zamlouvá konzistence tohoto gelu, není tak řídký jako většina, naopak trošku hustší a to mi vyhovuje. Po kontaktu s vodou vytváří bohatě hustou pěnu. Pleť nedráždí ani nevysušuje. Zanechá ji hebkou a hlavně nádherně provoněnou.

  • Konzistence gelu
  • Pěna
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Tento gel jsem si koupila jen proto, že mám i tělové mléko, oboje s vůní belgické čokolády a pomeranče. Sprchový gel je podle mě naprosto běžný, srovnatelný s mnoha jinými, ničím mě nijak zásadně neoslovil. Vůně je sice krásná, ale jsem zvyklá na výraznější, které mi pěkně provoní koupelnu, tato je jen velmi slabá, nevtíravá, z pokožky v podstatě není cítit. Konzistence je docela dost tekutá. Pokožku mi nevysušuje. Co se balení týká, upřednostňuju spíš pumpičky než tuby.

  • nevysušuje
  • příjemná vůně
  • balení v tubě
  • pro mě slabá vůně


věk
25-34

Je to v podstatě průměrný sprchový gel, ale všechny hvězdičky zde dávám za vůně. Měla jsem vodní meloun a čokoládu s pomerančem a obě vůně byly úžasné. Ale co mě dostalo na kolena byla vůně pistácie, to je teda dokonalost. Palec nahoru za tak netypickou vůni mezi tou záplavou sice hezkých, ale trochu nudných vůní. Sprchový gel bohužel nehydratuje, ale na druhou stranu nemám pocit, že by pokožku vysušoval. Ocenila bych také klasické balení nebo balení s pumpičkou. Tuba je trochu nešťastná, neboť gel je dost tekutý a než stihnu víčko otevřít, tak gel už samovolně vytéká.

  • vůně
  • balení v tubě
  • nehydratuje


věk
25-34

Vodní meloun. Upřímně mám co dělat, abych se s ním nenamydlila i zevnitř :D. Vůně naprosto senzační, hodně silná. Meloun miluju, takže tenhle gelík jsem prostě musela mít. Dobře pění a vůně je cítit i po sprše. Nepozoruju nějaké super hydratační vlastnosti, ale o to mi až tak u gelu nejde. Brousím si zuby na další vůně!

  • silná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 2.7.2013 12:15:40

Koupila jsem si vodní meloun a belgickou čokoládu, vlastně jsem je kupovala tak na "slepo" z eshopu jako dárek pro mamku. Ale když mi dorazily, musela jsem si je nechat, oba dva tak krásně voní. Vodní meloun voní tak svěže, nabudí vás energií a belgická čokoláda je taková příjemná vůně, na zvednutí nálady, nebo když je zima. Kupovala jsem v akci, kdy jeden stál asi 54 Kč, jinak v DM jsem viděla, že stojí okolo 80 Kč. Jediné takové malé mínus bych dala obalu, že se vlastně otevírá tak ze spodu, ale to je maličkost.

  • vůně
  • žádné


Další recenze od 20.8.2013 15:51:32

Úžasný sprchový antistresový gel. Krásná vůně, skvěle pění, po umytí je pokožka vláčná a hydratovaná. Nevysušuje, nedráždí pokožku. Zkráceně zanechává pokožku nádherně jemnou, vláčnou a provoněnou. Jsou vůně jako hrozny s limetkou, vodní meloun, sicilská pistácie, růžový zázvor, belgická čokoláda, černá třešeň, tibetský jasmín a další. Všechny nádherně voní, mě osobně nejlépe vodní meloun, belgická čokoláda a růžový zázvor.

  • Krásná vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 17:07:43

Sprchový gel s vůni melounu jsem dostala v kosmetickém balíčku jako dárek. Melouny miluji. Proto jsem byla s tohoto sprchového gelu nadšená a nadšení mi vydrželo i po prvním umytí. Časem mi ale začala vůně být spíše nepříjemná a nevím proč mi začala vadit víc a víc. Bylo mi sprcháč líto vyhodit a tak jsem se těšila až ho spotřebuji a koupím si jiný. Nevím proč mi vůně začala postupně vadit. Mám zálusk na koupi toho s vůni belgické čokolády. Tak doufám, že nadšení z něj mi vydrží déle než tomu bylo u melounové vůně.

  • výběr krásných vůní
  • málo pění


věk
25-34

Další recenze od 17.9.2013 23:51:01

Tyto výrobky od Dermacolu jsem si hrozně moc oblíbila. Již jsem vyzkoušela tělové mléko, se kterým jsem byla maximálně spokojená, takže jsem s koupí sprchového gelu ani chvilku neváhala. Pořídila jsem si sprchový gel s vůní melounu a belgické čokolády. Oba gely opravdu nádherně voní, při koupání dokonce cítím i jakýsi pocit relaxace - nevím, asi ta vůně opravdu uvolňuje :). Vůně se drží na pokožce i dlouho po sprše, takže svěží pocit přetrvává. Moc se mi líbí i pestré a veselé obaly. Gely by však mohly o trochu více pěnit, takhle je jejich spotřeba pak docela vysoká.

  • obal
  • vůně
  • mohly by více pěnit


věk
15-24

Další recenze od 22.9.2013 13:23:03

Průměrný sprchový gel s úúúžasnými vůněmi! Mám třešňový a pomeranč s belgickou čokoládou - do této vůně jsem absolutně zamilovaná! (a stejně voní i samoopalovací mléko od Dermacolu, mňam). Tyto sprcháče nevysušují, ale také nehydratují. Často se dají sehnat za lepší cenu v akcích. Určitě stojí za vyzkoušení.

  • vůně vůně vůně!!
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 1.10.2013 01:22:55

Koupila jsem si tento sprchový gel s vůní čokolády a pomeranče právě kvůli jeho vůni. Vůně je nádherná, ale mohla by být výraznější a vydržet déle - po umytí ji na sobě vůbec necítím. Gel není moc hustý, ale pění obstojně. Hydratační účinky jsou průměrné. Obaly s víčkem vespod mi moc nevyhovují, ale zase se dá gel beze zbytku spotřebovat.

  • Vůně
  • Slabá intenzita a výdrž vůně


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 21:29:11

Sprchové gely (já mám Pistácii a Belgickou čokoládu) jsem si koupila v DM, kdy byly zrovna v akci za 39,90. Zaujaly mě svou úžasnou vůní a recenzema, které jsem na netu četla. Gely sice málo pění, ale v tom problém nevidím. Vůně po osprchování na kůži zůstává nějakou dobu, ale mohla by vydržet i déle. Nevím, zda jsem měla jen vadný výrobek, ale do kabelky se mi jednou vylilo trochu sprchového gelu a vzhledem k obalu, kdy sprchový gel stojí na straně otevírání, mi z nej taky trochu vytéká. Ale to se týká pouze jendnoho výrobku, s druhým problém nemám. Výrobek si po dobrání určitě koupím znova, zálusk mám teď na černou višeň, která nádherně voní.

  • Vůně
  • Množství
  • Méně pění
  • Občas vadný obal


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2013 08:08:20

Mám tyto sprchové gely od Dermacolu moc ráda, v akcích se dají sehnat už od 40Kč, co je hodně dobrá cena. Nejlepší jsou především jejich nádherné, intenzivní vůně, které ale nepůsobí chemicky a uměle. Úplně nejraději mám melounový, poté jasmínový a hrozny s limetkou. Sice obsahují sulfáty, ale nezdá se mi, že by pokožku nějak extra vysušovaly.

  • nádherné vůně
  • cena
  • nevysušují
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 1.12.2013 23:40:37

Tento sprchový gel jsem si koupila loňskou zimu, když ho zrovna měli v akci za 29kč. Vzala jsem si ho ve verzi vodní meloun. Voní opravdu moc hezky, pění celkem dobře, ale bohatou pěnu nevytvoří, nevysušuje, ale ani nijak nehydratuje po vykoupání se stejně musím namazat nějakým tělovým mlékem nebo máslem. Vůně bohužel pak z pokožky cítit není, škoda. Sprchový gel je dobrý, ale znovu si ho kupovat nebudu, ráda vyzkouším i jiné značky.

  • cena
  • dostupnost
  • nevysušuje
  • nevytvoří bohatou pěnu
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2014 16:43:29

Novinku som si zaobstarala z netu , konkrétne z ich ofic.stránky. Mám rada vôňu kokosu a tento sprcháč je kombináciou kokosu a ananásu, čiže je to taká piňakoláda :) Ja citím viac ananás ako kokos, ale je mi to príjemné. Gél dobre pení a umýva, nevysušuje pokožku. Zanecháva ju pekne prevoňanú a vláčnu. Cítiť ho dosť dlhú dobu na tele , čo mám rada :) Jediná vec, ktorá mi vadí je ten obal,ktorý je dosť nepraktický.

  • vôňa kokos a ananás
  • výdrž vône na tele
  • cena
  • nepraktický obal


Další recenze od 5.4.2014 16:28:33

Krásně vonící sprchový gel, který jsem dostala jako dárek - překvapil. Mám čokoládu s pomerančem, vůně je nádherná, bohužel po sprchování vůbec nevydrží. Co mi dále vadí, jako skoro všem je obal - je nepraktický a také, že moc nepění. Mám ráda pěnivé sprchové gely. Cena mi příjde neadekvátní, jediné co se mi tedy líbí je vůně a už si ho znovu nekoupím.

  • vůně
  • cena
  • obal
  • nepění


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2014 11:03:06

Ááááá, to je paráda. Ty vůně! To je něco neskutečného. Vyzkoušela jsem Belgickou čokoládu, Hrozny s limetkou, Vodní meloun, Sicilskou pistácii a Černou třešeň. Jsem unešená, do sprchy se těším jako nikdy před tím :D. Krásně se nanáší, hydratují a cena je taky super. Plánuji si koupit karibský sen, Sladké mango a Zázvor. Jediné, co se mi nelíbí, je balení.

  • Vůně
  • Dostupnost
  • Cena
  • Hydratace
  • Balení


věk
15-24

Další recenze od 24.4.2014 16:23:43

Koupila jsem ho v DM drogerii v akci asi za 40 Kč. vybrala jsem si ten s pomerančem a belgickou čokoládou. Skoro vůbec nepění. Vůni, kterou cítíte v lahvičce je krásná, ale jakmile ji dáte na tělo, je to až odporné. Mám doma ještě pistáciový, který jsem zatím nepoužila. V lahvi voní opět krásně.. Jsem zvědavá jaké to bude po umytí ;)

  • Dostupnost
  • Pokud není v akci, tak je celkem drahý
  • Nepění
  • Vytéká z balení


věk
15-24

Další recenze od 21.6.2014 10:21:59

Melounový sprchový gel jsem koupila mamce, ale ta ho nepoužívala a rak jsem si ho přivlastnila:D. Je úžasný, krásně hydratuje pokožku, hezky příjemně a nevtíravě voní. Při používání hezky pění a navíc na kůži i chvíli vonět vydrží. Jsem s ním opravdu spokojená a jediné mínus které ma je to, že obsahuje SLS. Jinak spokojenost:-)

  • Vůně
  • Hydratuje
  • Hezky pění
  • Hodně chemický, např. SLS


věk
25-34

Další recenze od 30.6.2014 15:38:13

Tak tyhle gely nádherně vonííí! Už jsem dodělala ten pomerančový a chystám se na hrozny a limetku... Kupovala jsem je v akci v Globusu za 40,-, což je moc pěkná cena. Jinak hezky pění a dobře umyjí. Nijak mě nevysušoval. Jen mě mrzí, že se ta božská vůně na těle dlouho neudrží. Určitě v budoucnu vyzkouším ještě další parfemace a všem doporučuji! :-)

  • praktické obaly
  • božská vůně
  • hezký design
  • ani nevím :-)


Další recenze od 16.7.2014 21:17:00

Tento sprchový gel jsem si koupila v akci za 39,- v Teta drogerii. Vůni jsem si vybrala hrozen a limetka. A nečekala žádný zázrak. Ale byla jsem příjemně překvapená. Krásně voní ještě dlouho po koupeli, nevysušuje pokožku a příjemně osvěžuje .Nekoupila jsem ho naposledy a určitě ještě vyzkouším s vůni pomeranče a čokolády.

  • Krásná vůně
  • Nevysušuje
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 19.7.2014 19:45:10

Tyto sprchové gely naprosto úžasně voní a nejsou ani moc drahé, což je velké plus. Zatím jsem vyzkoušela dva, doma mám třetí (neskutečně voňavé mango) a určitě ještě přikoupím. Jako první jsem měla belgickou čokoládu - vůně krásná, konzistence akorát, nevysušuje. Mnohem víc mě ale zaujaly pistácie - vůně neopakovatelná a především vůbec nevysušuje! Těším se na další. :-)

  • nádherné vůně
  • nevysušují
  • příjemná cena
  • praktické balení
  • žádné


Další recenze od 7.11.2014 09:47:29

Tyto produkty jsem si kupovala především kvůli ceně. Normálně stojí kolem 60 Kč a já ho koupila za 40 Kč. Když jsem k nim přivoněla hned jsem si několik vůní oblíbila. Ty vůně jsou prostě top. Mám doma belgickou čokoládu, která voní nádherně pak mám černou třešeň, která taky voní krásně ale né tak jak ta belgická čokoláda pak mám rebarbora a jahody taky krásná vůně. Jediné co mi nevoní jsou hrozny s limetkou. Jedinou nevýhodu co pro mě tenhle produkt má je ta tuba, protože jak to máte dolu a pak to otevřete začne to vytíkat pokud to hned nepřevrátíte. Tyto sprcháče moc nepění ale to mi ani tak nevadí. Jsem snimi spokojená pokožku nevysušuje po nanesení ještě pár hodin cítím jak má pokožka krásně voní.

  • vůně
  • cena
  • motiv obalu
  • nevysušuje pokožku
  • dobrá nabídka vůní
  • tuba
  • moc nepění


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2014 21:21:10

Koupila jsem je v akci ( asi za 39,- ) nemohla jsem odolat vůni, tak jsem pořídila rovnou meloun, pistácii a černou třešeň. Všechny jsou naprosto úžasný, tak je používám podle nálady. Nejspíš by mě jedna vůně nebavila, tak dlouho než bych vypoužívala celou tubu :) . Vůně jsou opravdu intenzivní a vydrží ještě dlouho po sprchování. Pěkní okorát a pokožku nijak extrémně nevysušuje. Co musím vyčíst je balení...pokud je plný, tak to ještě jde, ale jak ho ubyde, jde špatně dostat z tuby nebo všude teče.

  • dostupnost
  • cena
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Průměrný sprchový gel s velmi výraznými vůněmi, některé mi připadají vážně převoněné (mango, ananas a kokos). Ze všech nabízených vůní snesu a občas si koupím jen černou třešeň, jiné mi prostě nevoní. Gel nevysušuje pokožku, mohl by lépe pěnit. Tuba stojící na víčku má tendenci se překlápět, lepší by asi bylo dát víčko klasicky navrch.

  • vůně?
  • obal
  • málo pění


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2014 10:49:04

Tyto sprchové gely se podle mě Dermacolu moc povedly. Zkoušela jsem třešňový a rebarborový a oba mi moc vyhovovaly. Krásně voní a nevysušují pokožku. Balení není nic moc, ale účel plní. Mrzí mě, že k rebarboře neexistuje i tělové mléko. Standardní cena se mi zdá celkem vysoká, ale každou chvilku se dají koupit v nějaké akci.

  • vůně
  • nevysušují pokožku
  • trošku vyšší standardní cena
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 30.12.2014 14:50:12

Tento sprchový gel jsem dostala k vánocům. Mám belgickou čokoládu a pomeranč,a mamka mi ještě koupila jahodu a rebarboru,a už dříve jsem měla meloun.Tyhle sprcháče jsou úžasné..ale hlavně úžasně voní..s výdrží je to asi podle toho kolik si toho vymáčknete z tuby.ale mě vydrží vždycky alespoň 1měsíc..každopádně si ještě chci pořídit zbytek..:-)

  • nádherně voní
  • vydrží dlouho (jak komu)
  • balení


věk
25-34

Toto sú skvelé sprchové gély. Oceňujem najmä vône a že sprchového gélu netreba na umytie tela tak veľa ako pri niektorých iných sprchových géloch. Nevysušujú moju ekzematickú pokožku. Zatiaľ som mala Írsku kávu a Belgickú čokoládu ale určite s blížiacim sa teplejším počasím vyskúšam aj ostatné vône. Jediné čo by som mu vytkla je trochu viečko na obale ktoré sa mi zlomilo ale to je pre mňa iba nepodstatnosť.

  • nevysušujú
  • vône


Další recenze od 11.2.2015 16:51:31

úplne úžasný sprchový gel. Mám ich doma momentálne 5 a každý deň používam iný, jednoducho sa ich neviem nabažiť :) Majú krásne balenie, náááádherne voňajú, vôbec nevysušujú ani nijako nedráždia pokožku. Dermacol je skvelá značka hlavne ich dekoratívka. Sprchový gél Vám dlho vydrží a vždy sa teším na večernú sprchu :)

  • všetko
  • nič


věk
25-34

Na tento sprchový gel mě nalákaly recenze na youtube, pořídila jsem si kávovou vůni, voní sladce a moc se mi líbí jak pění, stačí ho opravdu málo, pěna je úplně jiná než po třeba balea sprchovém gelu, taková hutnější, vydržel mi dlouho, určitě si pořídím i další vůně, ale tu kávovou taky, je moc pěkná, balení je fajn s víčkem na dně

  • vůně
  • pěna
  • není ho potřeba tolik
  • nic


věk
25-34

Rebarbora a jahoda: koupila jsem si sprchový gel, protože byl ve slevě. Je teda hodně aromatický a vůně se drží kůže jako helvétská víra. Nicméně právě kvůli ní jsem si ho koupila, takže to beru jako plus. Docela dobře pění. Líbí se mi obal i to, že stojí na víčku a proto se vytlačí ven veškerý obsah. Malinko vysušuje, ale já se krémuju po každém sprchování, proto si ho klidně koupím znovu.

  • vůně
  • cena
  • obal
  • pěnivost
  • malinko vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2015 22:41:16

Jako příznivce značky Dermacol, jsem vyzkoušela spoustu druhů sprchových gelů. Jako Top je u mě čokoláda a pomeranč - výborný v zimních měsících. Další v pořadí je u mě jahoda-rebarbora, ten používám hlavně přes léto, stejně jako exotický sprcháč s kokosem. Momentálně používám gel s vůní irské kávy, který můžu taky jen doporučit. Každý z nich je něčím výjimečný. Jediný, který mi moc nevoní je mango, ale myslím, že to je věc názoru. Gely jsou příjemné, hydratují a chválím i obal a zavírání.

  • krásná vůně praktický obal kvalita
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 16.4.2015 15:05:51

Sprchové gely Aroma Rituals jsme doma měli šanci vyzkoušet zprvu díky tátově práci - měli jsme vodní meloun, černou třešeň, sicilskou pistácii, hrozny s limetkou (určitě ještě některé, ale tyto si pamatuji) a momentálně mám doma nachystaný ten s vůní irské kávy. Vůně jsou naprosto báječné/luxusní! Co se týče umytí a hydratace jsou na tom stejně jako drtivá většina sprchových gelů na trhu, tudíž průměrně. Už ale pro tu vůni si ráda koupím Aroma Rituals znovu - již mám políčeno na ty nové (mandarinka; citron). :)

  • úžasné vůně
  • neobjevila jsem žádné, které by stály za zmínku


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2015 12:10:04

Vyzkoušela jsem melounový a pomerančový s belgickou čokoládou. Oba krásně voní, ikdyž mi ta vůně přijde prošku chemická (chemického původu je každopádně, ale chápete, jak to myslím). No ovšem kromě, mě na něm nic nezaujalo. Že by nějak extra zhydratoval pokožku nebo zanechal vláčnější pocit, to bych určitě neřekla. Kromě těch vůní, které jsem u jiných značek sprchových gelů nenašla, na něm není nic speciálního. Jestli si ještě někdy nějaký pořídím, tak jenom kvůli vůni a bude to pravděpodobně ten s rebarborou.

  • vůně
  • nemá žádné výjimečné schopnosti


věk
25-34

Jeden z nejlepších sprchových gelů, co se mi kdy dostaly pod ruku (a na kůži:)). Hlavním plusem je vůně. Mám dva - meloun a hrozen s limetkou. Oba dva voní božsky, přesně po tom, po čem vonět mají, není to chemická vůně, je intenzivní, ale tak nějak nevtíravá a přirozená, dovede člověku velmi zpříjemnit koupel. Praktické je taky balení ve tvaru velké tuby, dá se vypotřebovat bez problému do poslední kapky. Koupím určitě i další vůně.

  • Balení
  • Vůně
  • Cena
  • Nejsou


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2015 15:44:23

Ujíždím na melounu a hroznu s limetkou. Nejlepší vůně na světě, ještě čekám, kdy bude kokos :-) Nádherně osvěží svou vůní. Vlastnosti má prostě jako každý sprchový gel, ale větší plus za to, že vůně mi nějakou chvílí vydrží na pokožce, což se mi teda moc nestává. Moc extra nepění, jak jsem tomu zvyklá u jiných, ale nevadí.

  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


Další recenze od 18.6.2015 20:12:50

Sladké mango - opravdu je ta vůně úplně věrná názvu, je silná, intenzivní, a po vysprchování je cítit z kůže snad ještě ráno, nějak nehydratuje, prostě obyčejný sprcháč, koupila jsem kvůli vůni. Asi bych nesnesla mít na vaně jen tenhle jediný, protože voní sice krásně, ale dost intenzivně, takže používám občas když mám zrovna náladu na tuto vůni.

  • vůně
  • obal je uzávěrem dolů a vytéká občas až moc


věk
15-24

Další recenze od 26.7.2015 23:50:36

Jeden z mých nejoblíbenějších sprcháčů! Všechny krásně voní, což je jejich největší plus, dobře pění a nevysušují.. Vyzkoušela jsem všechny a nejraději mám vodní meloun nebo hroznové víno s limetkou-do toho jsem se naprosto zamilovala, protože podlě mě vydrží nejdéle :) Ovocné gely jsou na léto jako stvořené.

  • vůně
  • nic


věk
15-24

Mám vůni mandarinkovy sorbet,krásné voní ale na mě je vůně trochu silná ale da se vydržet. Jako ekzematik pociťuji ze sprchovy gel vysušuje. Moc nepeni ale to mi nevadí. Dermacol ma velmi krásné a originální kombinace vůni které jsem nikde jinde neviděla. Má hustou opravdu gelovou konzistenci. Jsem s nim spokojena ale za vysušování ubíram jednu hvězdičku ;) Můžete si ke stejně vůni koupit i například tělove mléko, krém na ruce a u melounové vůně jsem viděla i tělovy peeling.

  • Kolekce obsahuje spoustu vůni z kterých si vybere každý
  • Originální balení v tubě
  • Krásná ale trochu silná vůně
  • Sušší kůži vysušuje, normální pokožce asi vadit nebude


věk
25-34

Jemný nádherně voňavý sprchový gel s vůní čokolády s pomerančem dokonale čistí pokožku těla, zanechává ji sladce provoněnou a dodává pocit příjemné vláčnosti. Obsahuje pomerančový olej, který osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši. Hedvábně vláčná pokožka provoněná čokoládou s pomerančem vás nenechá klidnou a budete tu vůni chtít přivonět a cítit znovu a znovu.Tato řada vůní se jim opravdu povedla a já jej koupila za neuvěřitelných 35 Kč. Určitě koupím znovu. Jediné, co bych vytkla je obal, není až tak pevný, jak se zdá a vršek dobře nedrží při delším používání (proto asi ta nízká cena), přesto mne tato jediná vada neovlivní při dalším nákupu.

  • nádherná neodolatelná vůně belgické čokolády a pomerančů
  • obal není moc pevný


věk
35-44

Další recenze od 30.8.2015 23:58:26

Naprosto úžasné sprchové gely. Používala jsem je celé léto, můj favorit je rebarbora s jahodou. Opravdu originální, úžasná vůně, která je naprosto přírodně rebarborová s lehoučkým náznakem jahody... Skvělý je třeba i mandarinkový... Vyzkoušela jsem téměř všechny a výjimka, která potvrzuje pravidlo a která mi opravdu nevoní, je verze "Karibský sen", což má být kokos s ananasem. Jinak jsou všechny skvělé a originální, většina jsou to vůně, které se u sprchových gelů jen tak nevidí, což oceňuji. Super je i balení v tubách a krásný barevný design. I gely jako takové jsou výborné - dobře pění, konzistence akorát, nejsou příliš tekuté, a na to že jsou to čiré gely, které mě většinou vysušují, tak po těchto mě pokožka vůbec nepne. Tohle se Dermacolu opravdu povedlo, budu kupovat pořád dokola.

  • krásné originální vůně
  • moc hezké barevné obaly
  • balení v tubě
  • dobře pění
  • nevysušují pokožku
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 1.9.2015 11:25:47

Miluju tyto sprchové gely! Musím na ně opravdu jen pět ódy a mluvit o nich v superlativech. NÁDHERNĚ VONÍ, nejvíce miluju vůně Karibský sen a Jahoda s rebarborou, to je opravdu láska na celý život. Zkoušla jsem i kávu a melou a též mě nezklamaly. Na těle nejvíce drží právě jahoda s rebarborou. Gely jsou levné (protože jsou často v akci), nevysušují a jsou k nim i stejně voňavá tělová mléka. Prostě paráda, moc doporučuju.

  • VŮNĚ!!!
  • Cena
  • Nevysušuje
  • Velká škála vůní
  • Nemají


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2015 13:19:04

Tyto sprchové gely jsem si hodně oblíbila, při každé příležitosti si je kupuji v globusu. Vyzkoušela jsem už 5 druhů (pistacie, pomeranč/belgická čokoláda, irská káva, hrozny a limetka, černá třešeň) Jejich vůně je absolutně nádherná, možná že právě kvůli tomu jsem si je koupila. :D Nevysušuje pokožku a tolik nepění, což mi vyhovuje. Jen balení je mínus, je dost nepraktické. Vůně moc dlouho na těle nevydrží, což mě mrzí..

  • Vůně!
  • Velký výběr
  • Dostupnost
  • Cena
  • Nevysušuje a extra nepění
  • Vůně moc nevydrží
  • Nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 27.2.2016 04:02:25

Z týchto sprchových gélov boli moje kamarátky nadšené. Stále mi hovorili že ich musím vyskúšať lebo sú super. Raz som jeden kúpila v Tecsu v akcii za smiešnu cenu a od vtedy sa nám doma hromadia. Ja ich nekupujem ale moji rodinný príslušníci sú nimi nadšení... Tými gélami sú vlastne nadšený všetci ale mňa až tak nenadchli.Používala som variantu mango a írska káva a oba pekne voňali, umyť umyli, penili pomenej a vysušovali. Mango bol gél a káva bola skôr krémovej konzistencie. Fajn je aj čierna čerešňa a belgická čokoláda. Nevonia mi hrozno a limeta(ale vôbec) a zvyšok mi nevadí. Mňa gély až tak nenadchli, použijem ich ale zas nevyhľadávam ich. Priemerný gél s niektorými fajn vôňami. Dávam 4 hviezdičky. Uberám 1 za vysúšanie pokožky. Za nič iné sa mu ani ubrať asi nedá. Či by som ho kúpila znova... No ak by im zas padla paleta v tescu a dali by ich do zľavy áno ale za normálnu cenu nie.

  • pekná vôňa(káva, mango, čokoláda, čerešňa)
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2016 12:56:20

Hrozno a limetka: Nádherná vôňa hroznového cukru :) Preto som ho aj kupovala.Má to byť zvláčňujúci sprcháč s olejom z hroznových jadier.Vôňa sa mi veľmi páči.Dobre pení.Hydratáciu by som uvítala väčšiu.Zle znášam chlór vo vode,ktorý mi vysušuje ešte viac pokožku,takže plus hydratácia by bola skvelá.Obal je dobrý,akurát viečko treba troška silnejšie zacvaknúť.Inak mu nie je čo vytknúť.

  • krásna vôňa
  • dobre pení
  • nevhodný na príliš suchú až dehydrovanú pokožku


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2016 14:38:48

Já tedy na sprcháče zas tak moc nejsem, ale tento mě v drogérii svou vůní zaujal natolik, že jsem si ho musela pořídit - konkrétně ten melounový.. :) Nádherná vůně! Provoní celou koupelnu i pokožku a je krásně jemný. Klidně by mohl více pěnit, ale to je zanedbatelné. Kůži zanechává neuvěřitelně hebkou a hladkou, lehce zvláčněnou. Trošičku vysuší, ale to jen opravdu minimálně. Je skvělý i jako gel na holení nohou, parádně se mi s ním pracuje. Jen tuba by tedy mohla být šikovněji provedená, gel z ní občas sám od sebe vyteče a víčko je takové viklavé.

  • vhodný i na holení
  • konzistence
  • zanechá pokožku hebkou a hladkou
  • parádní vůně
  • malinko vysušuje
  • mohl by více pěnit


věk
25-34

Karibský sen: Sprchové gely nepoužívám, ale tento jsem dostala jako dárek. Vůni kokosu a ananasu miluji, tak jsem ho chtěla používat alespoň na mytí rukou. Gel jsem tedy s velkým očekáváním otevřela, abych si k němu mohla přivonět a k mému překvapení jsem smrady málem spadla pod stůl. Gel nevoní ani jako ananas ani jako kokos, ale jako zvratky (omlouvám se za takové přirovnání, ale přesně tak voní). Nevěřila jsem tomu, tak jsem dala přivonět babičce a ta měla naprosto stejný názor. Kamarádka mi nevěřila, tak si k němu hned běžela přičichnout v obchodě a dala mi za pravdu. Něčím takovým bych si tedy neumyla ani nohy. Nevím, jestli to byla třeba nějaká zkažená várka, ale rozum mi nad tím zůstává stát.

  • nic
  • vůně zvratek


věk
15-24

Další recenze od 29.4.2016 22:58:10

Vlastním ten s pomerančem a belgickou čokoládou. Velice pěkně voní, úplně z něj jde cítit pomeranč a ta pravá čokoláda. Řekla bych že tento ani nějak nevysušuje :). Kupovala jsem ho už i kamarádkám či příbuzným a jsou také velice spokojené. Za ty peníze je super a kdo jste ho ještě nezkusil tak doporučuji si ho pořídit.

  • nádherná vůně
  • cena
  • pro mně žádné


věk
15-24

Další recenze od 1.6.2016 13:53:10

Naprostá bomba mezi sprchovými gely. Pokud nehledáte přímo specializovaný sprcháč např. na problematické partie, zeštíhlující apod. je tento na denní použití podle mě úplně nejlepší. Na přípravcích nejvíc miluji vůni, podle které si často vybírám, takže tato edice je pro mě úplně stvořená. Vyzkoušela jsem zatím asi polovinu druhů, a zatím nejvíc preferuji Karibský sen :)

  • vůně
  • pěnivost
  • cena
  • široká škála druhů
  • nic


věk
25-34

Tyhle sprchové gely od Dermacolu miluju! :) Momentálně vlastním Irish Coffe, ale vyzkoušela jsem například i Belgium chocolate, Fresh Watermelon a Rhubarb and strawberries :) Měla jsem tedy i sety s tělovými mléky. :) Všechny vůně byly super! Gely sice moc nepěnily, ale to mi nevadilo. Používám k tomu právě i stejné tělové mléka. :) Vůně docela dlouho vydrží. Obaly se mi moc líbí a jsou podle mne praktické. Za sebe doporučuji, budu kupovat znova a ráda vyzkouším i jiné produkty z této řady :)

  • vůně
  • cena
  • výdrž vůně
  • žádné


Další recenze od 23.10.2016 18:04:39

Sprchový gel jsem koupila kvůli vůni která je naprosto úžasná,doma mám limetku a hrozny a nemůžu se jí nabažit,ale rozhodně vyzkouším i ostatní.Krásně hydratuje ale na žínku se ho musí dát víc takže docela rychle dojde.To by mi ale tak nevadilo jako to balení které mi jde hodně špatně otevřít a celkově mi přijde nepraktické.Jinak je ale produkt super a klidně bych si ho koupila znovu.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Obal
  • Musí se ho dát víc


věk
25-34

Tenhle sprchový gel od Dermacolu kupuji znovu a znovu. Zatím mám vyzkoušenou verzi Vodní meloun, Jahody a rebarbora, Karibský sen, což je s vůní kokosu, a Irskou kávu. Všechny tyhle sprcháče opojně voní a bohatě pění. Cena je také parádní. Balení je poměrně velké a dlouho vydrží. Přístě zkusím pro změnu koupit verzi Sicilská pistácie, ta taky vypadá zajímavě.

  • Cena poměr kvalita
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Velké balení
  • Nevím


věk
15-24

Další recenze od 8.3.2017 14:16:53

Pro mě osobně můj nejoblíbenější sprchový gel ze všech. Těch nádherných vůni se člověk prostě nemůže nabažit. Pokožka je po něm jemná a vůně vydrží opravdu dlouho. Nejoblíbenější vůně je pro mě asi hrozny s limetkou a melon. V DMku ho navíc mají za trvale sníženou cenu okolo 40,-, takže cena je další plus, které bych přidala.

  • Vůně
  • Cena
  • Značka
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2017 17:18:15

Myslím, že tyto sprchové gely se Dermacolu povedly. Vyhovuje mi gelová konzistence bez krémové složky, která udržuje můj dekolt a záda čisté bez nevzhledných pupínků. Oceňuji také šikovně řešený obal (dnem dolů), ze kterého nemusím "dolovat" zbytky sprcháče pokaždé, když mi začne docházet. Co se týče vůní, všechny jsou velmi intenzivní - nejvíc jsem si oblíbila ty citrusové - např. hrozny s limetkou nebo růžový grep. Naopak belgická čokoláda nebo černá třešeň jsou na můj vkus příšerně sladké a vonět po irské kávě bych také rozhodně nechtěla.

  • Gelová konzistence
  • Výrazné citrusové vůně
  • Dobře řešený obal
  • Některé vůně jsou dost nepovedené


věk
15-24

Další recenze od 7.11.2017 18:34:10

Sprchové gély od značky Dermacol som skúsila takmer všetky, rovnako aj ich telové mlieka. Čo sa týka vôní gélov, tie sú naozaj krásne, najmä rebarbora a kokos, ktoré vydržia na pokožke aj po sprchovaní. Kúpila by som ich opäť ak by sa zmenilo ich balenie na klasické, toto v tube mi vôbec nevyhovuje. Cenovo sú dostupné.

  • vôňa
  • cena
  • balenie v tube


věk
15-24

Další recenze od 18.11.2017 18:32:37

Minule som sa veľmi ponáhľala a tak som potrebovala rýchlo zohnať nejaký sprcháč. Prvý, ktorý som našla bol práve tento - vodný melón. Vôňa je pekná, ale musím povedať, že ju cítite len pri umývaní. Hneď ako zo sprchy vyjdete vôňa je nenávratne preč, pričom musím povedať, že pokožka je suchá a tento sprchový gél skoro vôbec nepenil. Obal je síce pekný, ale dosť nepraktický, keďže sa dosť šmýka. Ja s týmto gélom spokojná teda nie som a nabudúce si ho už určite nekúpim.

  • vôňa pri umývaní
  • vôňa nedrží dlho
  • nepení
  • vysušuje


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Mitia Krémové mýdlo

4.2 80% 10 recenzí

Balea Cellulite Duschgel

4.2 80% 5 recenzí