NYX Eyeshadow Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze NYX Eyeshadow Base
Podkladová báze NYX Eyeshadow Base - obrázek 1
Podkladová báze NYX Eyeshadow Base - obrázek 2
Podkladová báze NYX Eyeshadow Base - obrázek 3
5 2.2 8
  • Průměrné hodnocení 2.2
  • 0% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 179 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce NYX

Recenze produktu
NYX Eyeshadow Base

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.3.2012 16:36:57

Tohle byla moje úplně první báze pod oční stíny, kterou jsem si koupila a byla jsem strašně zklamaná. Má prodloužit výdrž a zvýraznit barvu stínů. No bohužel. Stíny mi nevydržely ani o hodinu déle a barva mi přišla pořád stejná. Kelímkové balení také nic moc, báze se musí nanášet prsty. Má krémovou a lepivou konzistenci.

  • žádné
  • výdrž stínů neprodlouží
  • barvu stínů nezvýrazní
  • nepraktické kelímkové balení - nutné nanášet prsty
  • krémová a lepivá konzistence


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.3.2012 16:51:01

Tak tohle byl vážně krok vedle. Báze je naprostý propadák. Alespoň tedy pro oční víčka, která mají tendenci se mastit. Možná pro někoho, kdo má hodně suchou pleť vč. očních víček. Nevím no. Měla jsem ji v odstínu White, intenzitu stínů sice zvýraznila, ale co z toho, když jsem měla stíny do hodiny kompletně slité. Tohle se NYXu moc nepovedlo.

  • odst. White zvýrazní stíny
  • vůbec neprodlouží výdrž stínů


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2012 17:59:14

Moje první báze pod oční stíny. Koupila jsem si ji hlavně kvůli pigmentům, protože ty se bez báze snad ani nosit nedají.. Mám verzi v pleťové barvě a za sebe musím říct, že jsem s nimi pokojená, je pravdou, že nemám vyzkoušené ty super luxusní (spíše super drahé) báze.. Pleťová barva mi hezky sjednotí barvu víčka a částěčně ji používám vlastně i na překrytí fialových žilek, které se mi na víčku objevují. Barva jakéhokoliv stínu či pigmentů je na této bázi opravdu výrazná a stíny na ni lépe drží.

  • stíny jsou výraznější
  • stíny déle vydrží
  • pleťová barva báze
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 13:27:44

Mám verzi Pearl. Pro mě je tato báze zklamání. Čekala jsem od ní více. Po nanesení báze ráno se mi stíny slijí už během dopoledne v práci. Kelímek se mi zdá dost malý a špatně se to z něj dostává. Vyzkoušela jsem už několik bází a proto mám s čím srovnávat. Určitě ji už nekoupím znova. Výdrž téměř nulová.

  • pro mě žádná
  • výdrž
  • aplikace
  • nesplňuje účel


Další recenze od 5.10.2012 20:14:57

Také mě podkladová báze zklamala.. Nevidím u ní žádné plusy oproti tomu, když si na oční víčka nanesu trochu make-upu. Výsledek je stejný. A co se týče prodloužení výdrže stínů, to jsem také nepocítila. A zvýraznění také ne. Za mě je to ztráta peněz. Navíc nanášení je také nešikovné.

  • hezký obal
  • drahá
  • žádný speciální účinek


Další recenze od 12.2.2013 19:39:18

Tato báze je v kalíšku, takže je potřeba si pořídit vhodný štěteček na plaikaci, protože s delšími nehty je nemožné ji rozumně nabrat. Odstín Skin Tone je dost tmavý na běžnou středoevropskou pleť. Konzistence je hutná, krémová. Roztírání není ideální, nechává místy hrudky. Stíny s ní drží lépe, ale obecně je to spíš průměr. Výrazná a poněkud rušivá parfemace.

  • splní účel
  • tmavá
  • v kalíšku
  • při rozmazávání může dělat hrudky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.6.2017 23:12:05

Nevím proč tady má tolik negativních ohlasů, zas tak špatná věc to není. Báze je v hezkém kelímku, nanáším ji štětcem a moc pěkně zakryje všechny vrásky a žilky v oblasti očí. Barva je na mně hodně do žluta, ale na očích to vypadá dobře. Navíc prodlužuje výdrž stínů a vydrží minimálně takových 8 hodin. Sice si jí asi znovu nekoupím, protože životně nutná věc to pro mně není, ale určitě stojí za vyzkoušení. :)

  • Kelímek
  • Prodlužuje výdrž
  • Zakryje nedokonalosti
  • Tužší konzistence
  • Žlutý odstín


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.8.2017 10:53:35

Moje druhá báze pod oční stíny a zároveň nejstrašnější co jsem kdy měla. Doporučila mi ji kamarádka, ale nechápu jak ji může fungovat. Obal by se dal, proti kelímkových produktech nemám nic, neni to úplně ono, ale dá se. Jenže samotný produkt je hrozný. Je to mastné, ne úplně dobře se to roztírá a celkově mi to nebylo moc sympatické už při nanášení. Barvu stínu to trochu zvýraznilo, ale tim to haslo. Mám mastnou pleť a víčka se mastí taktéž no a po téhle bazi se mastily za nějakou hodinu vesele dal a stíny se začaly slívat do záhybu oka. NE, nedoporučuji nikomu, zvlášť ne majitelkám mastne pleti. Vyhozené peníze.

  • Obal je malý, šikovný, ne pro každého pohodlný
  • Konzistence
  • Vůbec nefunguje jak má


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dermacol Eye Shadow Base

2.2 29% 20 recenzí

Hůře hodnocené