Dermacol 24h Control Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol 24h Control Make-up
Tekutý makeup Dermacol 24h Control Make-up - obrázek 1
5 3.7 49
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 49 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol 24h Control Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2012 18:36:21

Další výborný make up. Má opravdu vysokou krycí schopnost, pokud to někdo přežene, tak může dosáhnout i efektu masky. Make up má mírně hutnější konzistenci. Vydrží na tváři opravdu dlouho (mám vyzkoušeno 16 hod a byl stále ok). Nevýhodou je malá škála odstínu a to, že všechny odstíny jsou s růžovým podtónem.

  • Skvělá krycí schopnost.
  • Dlouhá vydrž.
  • Málo odstínů.
  • Odstíny pouze do růžova.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.3.2012 14:52:47

Fajn make-up s dobrou krycí schopností. Výdrž na obličeji má velmi slušnou. Hodí se pro mastnou pleť, má matný finish. Při vrstvení (pro větší krytí) už bohužel vypadá trochu jako maska, zkrátka je dost vidět. Je to ale určitě make-up, který patří k těm lepším drogerkovým. Ve slevě se dá sehnat za slušnou cenu.

  • výdrž
  • vhodný pro mastnou pleť
  • slušné krytí
  • dostupnost v každé drogerii
  • cena
  • výběr odstínů
  • při více vrstvách vytváří dojem masky


Další recenze od 11.3.2012 23:26:22

Řekla bych, že z drogérkových makeupů patří tento k těm lepším, bohužel ne tak pro mou pleť. Vzhledem k tomu, že já si představuji něco přirozeného, u tohoto makeupu se o lehkosti nedá moc mluvit. Je velmi hutný a odstín nepřirozený. Ale rozhodně není nejhorší, to opravdu ne, alespoň já se po něm například neleskla jako po jiných makeupech. A myslím si, že je vhodný hlavně pro problematickou pleť nebo pro pleť se skvrnami.

  • Výdrž
  • Nepřirozenost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 08:15:37

Tenhle mi vyhovuje, Dobře se nanáší a mám pocit, že i dlouho vydrží na tváři. Má dobré krycí účinky. a je dobrý, že má pumpičku

  • konzistence
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 08:22:57

Tento make-up má dobrou krycí schopnost, na to že je z drogerie. Také výdrž je dobrá. Bohužel mě zklamal výběr odstínů, já jako bledule jsem si v zimě nemohla vybrat ani ten nejsvětlejší. Někdy se mi zdálo, že mi udělal na obličeji i masku.

  • výdrž
  • krytí
  • výběr odstínů


Další recenze od 12.3.2012 22:15:52

Za mě tedy rozhodně už nikdy více. První pocit nebyl špatný - dobře se roztíral, dobře krycí i když tedy odstíny nic moc. Ale pro mou citlivou pleť rozhodně ne, strašně mě pálily a slzely oči,takže šel hned dolů..

  • dobře krycí
  • nevhodný pro citlivou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 23:21:19

Super přirozený make-up s velkou krycí schopností. Na obličeji vydrží opravdu dlouho. Krásně se roztírá a nezanechává fleky. Jsem s ním maximálně spokojená, akorát mi trochu vadí vůně. Nemůžu si pomoc, ale make-up mi smrdí jako šunka:D.

  • krycí schopnosti
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Jako velkou přednost hodnotím jeho výdrž, ale jinak to žádný zázrak nebyl. Rozhodně jsem měla i lepší makeupy. Navíc jsem měla pocit, že se mi po něm ucpávaly póry.

  • výdrž
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 00:12:49

tenhle make-up jsem koupila jako nouzovku a byla jsem moc mile překvapená. má vysokou krycí schopnost, bohužel při vrstvení dělá dojem masky. moji mastnou pleť se sklonem k ucpávání pórů nedráždil a nezhoršoval stav pupínků. vydržel poměrně dluho matný i bez použití pudru. obrovským mínusem jsou ale odstíny - nejsvětlejší byl sice dost světlý i na moji pleť v odstínu Twilight, ovšem růžovka růžová obecná, což nesnesu.

  • praktické balení s pumpičkou
  • neucpává póry
  • kryje
  • nedá se vrstvit
  • odstíny jsou hodně do růžova


Další recenze od 20.3.2012 00:52:47

Tento makeup jsem si koupila původně omylem /zaměnila jsem ho v drogérii s jiným Dermacol makeupem. Makeup je středně až více krycí, pleť mám sametovou a po celém dni mi neudělá na pleti fleky, takže je stálobarevný. Je nutné si dát pozor, aby se makeupu aplikovalo jen přiměřené množství, prootže po nanesení většího množství člověk působí nepřirozeně a jako maska.

  • cena
  • krytí
  • výdrž
  • skleněné balení s pumpičkou
  • malý výběr odstínů - i ten nejsvětlejší je pro bledule hodně tmavý


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 10:29:58

na mou smíšenou pleť se sklonem k maštění a navíc četnými pigmentovými skvrnami, je tento make-up dost dobrý. Je dobře krycí, malinko hustší, dá se vrstvit, pak už jde ale docela vidět. Je ideální v kombinaci s tekutějším make-upem - aplikován jakoby místo korektoru (skvrny, kruhy pod očima).

  • krycí
  • snadno nanesitelný
  • horší vrstvení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 16:01:01

Výborně kryje, nedělá mi fleky na obličeji, je hutný ale přesto se dobře roztírá, zmatňuje pokožku a na obličeji mi docela dlouho vydrží. Skvělé balení s pumpičkou.

  • dobře se roztírá
  • dlouhá výdrž
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 10:59:13

Skvělý make-up, dělá bezchybnou pleť, dokonale kryje a přitom nepůsobí ,jako maska. Konzistence je akorát, dobře se roztírá, neteče ani nedělá mapy a po nanesení se s ním dá ještě nějakou dobu pracovat a zapracovat ho bezchybně o pleti.

  • vysoce krycí
  • přirozeně vypadající
  • konzistence
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 14:38:00

Koupila jsem jednu lahvičku, na zkoušku. On není špatný, to ne, ale mně nesedl. Barva byla do žluta, hodně kryje to ano, ale působí dost nepřirozeně, pleť nemám v zas tak špatném stavu, abych potřebovala takovou masku. Pro mě ne, ale mojí mamince třeba sedl v pohodě.

  • kryje
  • efekt masky
  • nepřirozená barva


věk
15-24


dehydratace
střední

Tento make-up je velmi hutný. Příliš rychle usychá, špatně se roztírá. Na obličeji je těžký a je až moc parfémovaný! Při nanesení na obličej cítilo vůni make-upu i mé okolí. Avšak musím podotknout že pleť sjednotí a na výběr jsou spíše tmavší odstíny, takže k létu se v podstatě hodí. Ale jak říkám, na léto je na pleť příliš těžký.

  • sjednotí pleť
  • Vůně
  • Těžkost
  • Špatně se roztírá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Moc dobrý make-up, který opravdu vydrží dosti dlouho. Barva je někdy nepřirozená a těžko se vybírá. Při větší vrstvě vypadá nepřirozeně a vytváří mapy. Ale dobře kryje problematickou pleť. Cena je přiměřená. Lahvička je výborná, ale když dochází make-up zůstává zbytek dole a už nejde nijak vydolovat.

  • kryje
  • cena
  • barva
  • lahvička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 15:57:18

Můj nejoblíbenější make-up. Mám už třetí balení - jedno mi vydrží cca rok, při téměř každodenním použití, avšak v létě používám jen zřídka, např. na večerní líčení. Skvěle sjednocuje, krásně kryje - odstín 01 je jak dělaný přesně pro mě. :-) Lahvička je sice skleněná, takže při větších pádech by nemusela přežít, nicméně u mě i těch několik pádů na kachličky přežila. Hodně mi vyhovuje pumpička. Doporučila bych jej hlavně na mastnější nebo smíšenou pleť, na suché pleti by mohl dělat neplechy, jelikož jeho konzistence je hutnější a taková sušší, ale při použití s bází, proč ne.

  • dobrá krycí schopnost
  • pěkně sjednocuje
  • balení s pumpičkou
  • nemá


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 19:24:48

Jednou jsem si ho koupila. Dle mého názoru opravdu dobře kryje, na druhou stranu si myslím, že pleť zatěžuje. Při silnější vrstvě tvoří jakoby masku (nepřirozené). Při výběru odstínu jsem váhala jaký. Mezi odstíny byl totiž docela velký rozdíl a některé mi přišly, že měly nádech do růžova. Trošku mi i vysušoval pleť.

  • dobře kryje
  • zatěžuje pleť
  • dojem masky při silnější vrstvě


Další recenze od 14.5.2012 19:19:32

Tento make-up mi naprosto vyhovuje. Má výbornou krycí schopnost, když není potřeba, tak ho míchám i s krémem pro lehčí efekt. Krásně se nanáší, nevytváří mapy, nevysušuje pleť. Vydrží mi docela dlouho bez nějakých extra úprav. Trošku horší je výběr barev, mám pocit, že odstín 2 mi moc nesedí, zvlášť v zimě, kdy nejsem tak opálená je na mě trochu tmavý, ale světlejší odstín jde příliš do růžova. Trošku problém je také s pumpičkou, která se zanáší a make-up v ní zasychá.

  • Cena
  • Výborně kryje
  • Dobře se nanáší
  • Horší pumpička
  • Malý výběr barev


Další recenze od 16.5.2012 21:49:44

Příjemný make-up, který opravdu vydrží na obličeji poměrně dlouho. Bohužel je nevhodný pro sušší pleť, to potom dělá flíčky. S krémem vše v pohodě. Odstín sedí. Možná je trošku hutnější. Nesmí se to s ním přehnat, to pak může vytvořit ošklivou masku.

  • Krásně kryje
  • Odstín
  • Hutnéjší
  • Někdy dělá fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.5.2012 22:59:21

Celkem dobrý make-up, ale určitě nepatří mezi mé oblíbené. Dobře kryje. Je hustější, určitě není dobré to s ním přehánět, jinak pak člověk vypadá jako maska. Trochu vysušuje. Ale nějakou dobu mi vyhovoval, jeho krycí schopnosti jsou opravdu dobré. A taky se musí dobře rozetřít...

  • dobré krycí schopnosti
  • vysušuje


Další recenze od 14.7.2012 19:27:29

Tento make-up jsem objevila kdysi naprostou náhodou a nelituji. Kvalita převyšuje cenu, velkou výhodou je pumpička díky které se make-up velice dobře dávkuje. Výborně se nanáší a má velice dobrou krycí schopnost. Vydrží opravdu celý den. Bohužel nejsem příliš nadšená z růžového podtónu a omezeného výběru odstínů, ale celkově jsem spokojena a u tohoto produktu nejspíše zůstanu.

  • dobrá krycí schopnost
  • vydrží celý den
  • pumpička
  • dobře se nanáší
  • nízká cena
  • růžový podtón
  • omezený výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.8.2012 23:08:56

Tento make-up je výborný!!! Mám ho opravdu moc ráda, a to že už jsem vyzkoušela ledacos, na tento nedám dopustit! Skvěle kryje (což je super, když mě popadaj deprese,jak hrozně budu vypadat na plese s čerstvym beďarem) :D, je přirozený a nepřijde mi, že by dělal efekt masky, nebo určitě né tak hrozný... za mě jednička!

  • pumpička
  • krytí
  • výdrž
  • skleněná lahvička


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tak tenhle mi na tváři opravdu nesedl. Po jeho delším používání jsem měla obličej jako struhadlo. Špatně se nanášel - je poměrně hutný, nešel dobře rozetřít a připadalo mi, že s ním vypadám starší, než jsem. Navíc má divnou vůni. Dala jsem mu šanci dvakrát, ale i po druhém kupu jsem si uvědomila, že tudy cesta nepovede.

  • žádné
  • při delším používání poničená pleť
  • špatně se roztírá
  • nepříjemný zápach


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 18:47:48

Make-up mě moc nenadchnul po delším používání, protože mi jednak nevoněl, ale vůbec a hlavně mi přišel hodně těžký, špatně se roztírá, takže nechával i skvrny. Navíc se mi ucpávaly pory potom a ple´t se mi leskla a spíše mastila. Skleněný obal je docela těžký, pumpička dobrá a víčko docela dobře sedělo. Už bych si ho nekoupila ale.

  • pumpička
  • cena
  • ucpává pory a mastí pleť
  • špatně se roztírá
  • skleněný obal


Další recenze od 28.8.2012 00:08:51

Super, super, super! Na svůj flekatej, často celkem pupínkatej obličej jsem toho vyzkoušela už docela dost. Od tónovacích krémů, přes aknecolor (což byla podle mě naprosto hrůzná zkušenost :D), k tunám korektorů a všeho možného. Ale k tomu, koupit si make-up, jsem se pořád nějak nemohla odhodlat (nevím proč, ale vždycky jsem měla zafixováno, že na smíšenou/mastnou pleť se sklonem k akné make.up nepatří, že se mi akorád ucpou póry a bude to akorád horší), než jsem objevila v jedné diskuzi tady na Omlazení, jak si holky (i s horší pleťí) tenhle make-up vychvalujou, tak jsem se odhodlala a koupila jsem si ho i s matující bází (taky od Dermacolu) a rozhodně si nemůžu stěžovat! :)

  • Vše
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2012 19:44:16

Tento makeup patří dle mého názoru k těm lepším. Poprvé jsem nevěděla kolik si ho nanést, takže jsem trochu vypadala jako maska, ale opravdu ho stačí použít jen trocha - krásně se rozetře. Sice je poznat, že má člověk makeup (zvláště na nose), ale to asi u každého. Má trochu zvláštní vůni, ale to nevadí. Vydrží celkem dlouho, a nestírá se

  • výdrž
  • krycí schopnosti
  • malé množství se krásně rozetře
  • je poznat, že má člověk makeup


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2012 13:12:15

Nejlepší make-up, který jsem kdy měla. Výborně drží, je velice odolný, mám ten nejsvětlejší odstín a hezky splyne s pletí, nenanásím na celý obličej, oproti ostatním makeupům zmatňuje obličej. Obličej se mi s tímto make-upem vůbec neleskne. Dobře se nanáší.

  • odolnost
  • barva
  • zmatnění
  • cena


no konečně jsem našla dokonalý makeup pro mou plet, super krytí bez efektu masky, super výdrž a dobrá barva. Jen bych uvítala ještě odstíny s podtonem do bezova. Tento makeup dokonale udrzi mou hodne mastící se plet , matnou .. Hledala jsem v drahých makeupech a nakonec objevím zlato mezi drogerkovými :) u me 5 hvezdiček

  • výdrž
  • krytí
  • udržení pleti matné
  • moc příjemná vune
  • asi jen malá škála barev


Další recenze od 3.11.2012 14:21:41

Tenhle make-up nevydrží určitě jak píšou ,,24h " ale za mě tak 10h .. Jinak můžu říct že dobře kryje, nijak nezpáchá. Odstín sedne dobře. Má pro mě jeden nedostatek- pumpička- když chci vymáčknout jen trošku make-upu ,tak mi vždy vystříkne víc, nikdy ne trochu ,tak jak bych chtěla .

  • kryje
  • horší pumpička


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dřív jsem tento make-up používala skoro pořád, ale teď jsem našla pro mě lepší od Maybelline. Tento make-up je velmi dobrý a lehce se roztírá, ale bohužel kvalita obalu je příšerná :-/ Make-up spadne párkrát na zem a už je rozbitej, což se mi bohužel stalo často.

  • Roztírnatelný
  • Cena
  • Odstín
  • Obal


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Dlouhotrvající krycí make-up, ano, ale jen z části. Na obličeji vydrží opravdu dlouho, ale stačí málo a dosáhnete efektu masky. Kryje celkem dobře, až na nové (červené) nedokonalosti, ty ještě zvýrazní. Velmi špatně se roztírá. Malý výběr ostínů. Pumpička nedosahuje dna, tudíž jde velmi těžko z lahvičky dostat celý obsah. Příště zkusím jiný....

  • zmatňuje
  • dlouho vydrží
  • efekt masky
  • zarudlé nedokonalosti zvýrazní
  • cena
  • za pomocí pumpičky ho nedostanete z lahvičky všechen (nutná preparace vatovou tyčinkou :-) )


Další recenze od 29.4.2013 18:46:14

Make-up jsem koupila ve slevě za 300 a byla jsem mile překvapená. Na pleti mám občas nějaký pupínek a nějaké flíčky po akné, a tento make-up vše zakryje a opravdu vydrží celý den. Každý make-up mi dělal šupinky na nose, musela jsem hodně mazat krémem. Tento mi šupinky nedělá.Odstíny jsou fajn. Jediné co mi nevyhovuje je pumpička, která nejde stisknout málo a vyteče vždy množství make-upu na celou pleť.

  • krytí
  • výdrž
  • nedělá šupinky
  • pumpička-nikdy nevyteče málo na jeden stisk vyteče kapka na celou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.5.2013 13:16:12

Make up jsem si koupila kvůli dlouhému trvání a zmatnení. Účel nesplnil - normálně vypadá tak dvě hodiny, pak se v T zóně začnete lesknout, po dalších dvou hodinách bych byla radši, kdyby jsem ho na obličeji vůbec neměla. Nedoporučuji na smíšenou pleť (možná na suchou by mohl vyhovovat). Navíc působí nepřirozeně- do oranžova (mám odstín dva). Na výběr je málo odstínů, takže nakonec míchám s jiným makeupem dohromady. Nijak extra nekryje (ale dávám jen jednu vrstvu, i tak si trochu přijdu jako maska).

  • konzistence
  • působí nepřirozeně
  • nevydrží
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Už bych si ho nekoupila,proto že mě trápí na tvářích rozšířené pory a strašné. Zalezl do poru ještě víc je vytáhl moc nezakryl červené fleky špatné odstíny . Za ten peníz tedy nic moc nejsem vůbec spokojená po hodině se lesknu jako ...Určitě je to naposled co jsem si ho koupila četla jsem recenze a asi jak komu padne

  • nenašla jsem nic co by mě zaujalo
  • zalézá do poru,


Další recenze od 3.9.2013 17:45:22

Make-up jsem si koupila, protože jsem na Dermacol slyšela dobré odezvy. Už při nákupu jsem měla problémy s výběrem odstínu, jelikož žádný mé pleti 100% neseděl. Na druhou stranu jsem ocenila růžová podtón, jelikož žlutý sedí málokomu. Krytí mi přišlo celkem fajn, ale na můj vkus byl příliš hutný - musela jsem ho velice rychle zaparcovat do pleti, jinak zanechával nevzhledné fleky... Taktéž nevypadal příliš přirozeně, i při nižší míře aplikace.

  • růžová barva
  • krytí
  • zasychá nerovnoměrně - fleky
  • nedostatek odstínů
  • nepřirozenost


Další recenze od 27.10.2013 12:30:36

Tento makeup mě velmi zklamal. Hutná špatně roztíratelná konzistence, která se špatně roztírá. Při dalších vrstvách vytvoří tmavé fleky, které nejdou rozetřít. Odpudivá je i vůně, která se dá nezvat spíše smradem. Makeup mi připomíná bláto a bohužel po nanesení ta hutná konzistence podtrhne nedostatky pleti, které pak vypadají větší. Výběr barev je také omezený a spíše do růžova. S pumpičkou se špatně manipuluje - prokluzuje a musí se několikrát zapumpovat, aby vydal potřebné množství. Lituji koupě tohoto makeupu, zlákal mě nápis "hypoalergení" ale jsou to vyhozené peníze.

  • nic
  • konzistence
  • "vůně"
  • do růžova
  • vytváří neroztíratelné fleky
  • podtrhne a zvětší nedostatky
  • špatná manipulace s pumpičkou


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.11.2013 08:06:46

S tímto make-upem jsem velice spokojená. Konečně jsem našla make-up u kterého nejspíše zůstanu velmi dlouho. Na pleti drží neskutečně dlouho, vydrží celou dvanáctku v práci a možná ještě dýl, kdybych ho neodlíčila večer. Krytí je pro mou pleť úžasné. Barva make-upu je přesně pro mou pleť, mám odstín 1. Jediné co mi vadí je to, že má špatnou pumpičku, jde mačkat hrozně ztěžka.

  • Krytí
  • Výdrž
  • Světlý odstín pro mou pleť
  • Pumpička


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2014 14:03:35

Tenhle make-up předčil moje očekávání. Po x vyzkoušených make-upech jsem našla ten svůj. Dermacol mám ráda hlavně kvůli odstínům, sedí mi pěkně odstín 1. Je hutnější, takže je na pletí cítit a když to přeženete, můžete dosáhnout maskoidního efektu, ale to se dá vychytat např. navlhčenou kosmetickou houbičkou. Nádherně kryje- na moje černé tečky a velké rozšířené póry je dokonalý, sem tam nějaký pupínek taky zvládne. V zimě pleť hydratuje a vyživuje. S podkladovou bází do pórů nezalézá (používám Satin base), bez báze nevím, pod hutnější make-up bez báze nepřežiji, mám poměrně mastící se pleť. Krásně matuje s použitím pudru a je opravdu dlouhotrvající- 24 hodin no to ne, ale od rána do večera vydrží. Předčil moje dosavadní oblíbence, koupím znovu.

  • Krytí
  • Hydratuje
  • Přizpůsobí se tónu pleti
  • Výdrž
  • Hezky voní
  • Kvalitní skleněný obal
  • Při větším množství může vytvořit masku ale to každý více krycí make-up


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 9.2.2014 20:53:17

Môj prvý tekutý make-up od Dermacolu a musím uznať, že veľmi vydarený. Po prvé ma na ňom upútal pekný obal, skvelá hnedo-červená kombinácia. Dermacol považuje za značku kvality, hlavne čo sa make-upov týka. Samotný make-up má hutnejšiu konzistenciu, ale rozotiera sa dobre. Kryje obstojne, prekryje aj akné, nie úplne, ale aspoň čiastočne. Odtiene sú tiež celkom fajn, doružova čo je presne pre môj typ pleti. Výdrž make-upu je takých asi 6 - 7 hodín, potom mi začne zliezať hlavne na nose a na lícach. Dávkovacia pumpička sa stláča ťažko, to je asi najväčší nedostatok make-upu, ale dá sa na to zvyknúť. Kúpila som si už druhé balenie, osvedčila sa mi fakt veľmi dobre, môžem ho len odporučiť. Ja mám mastnú pleť a nezdá sa mi, že by make-up upchávala póry či zhoršoval akné. V jeseni som naň používala aj zmatňujúci púder, v zime to nie je potrebné, nakoľko pleť je v zime suchšia. Takže cenovo prijateľný make-up s dobrý krytím a odtieňmi - asi takto by som ho zhrnula.

  • dobre kryje
  • odtiene sú doružova
  • pekný obal
  • balenie s pumpičkou
  • nezaťažuje pleť
  • slabšia výdrž


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2014 20:15:01

Od tohoto make upu jsem očekávala trochu více. Bohužel vůbec nesedí na mou pleť (a to s make upama problém nemívám...). Ač jsem se pokoušela několikrát, pokaždé na mé tváři vypadal strašně nepřirozeně, mohla jsem dát malou i velkou vrstvu, pořád špatně. Ale věřím, že spoustě z vás sedí dobře, jen mě bohužel ne, proto dávám průměrné hodnocení :-).

  • Cena
  • Dostupnost
  • Málo odstínů
  • Špatná aplikace
  • Nepříjemná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2014 22:20:34

Ráda používám makeupy od Dermacolu, protože nejsou drahé vzhledem ke kvalitě. Konkrétně tento makeup výborně kryje, ale vadí mi, že při nanášení až moc rychle schne. Z odstínů si myslím vybrat dá, popřípadě jej můžete mít na kombinaci s jiným makeupem. Dle mé zkušenosti vydrží perfektně na pleti cca 3-5 hodin.

  • dobře kryje
  • cena
  • rychle schne při nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2014 15:26:30

Sice kryl, ale za cenu extra masky už nikdy. Odstíny mi nepřipadají vůbec přirozené, tenhle make up mi prostě příjde jak "výkřik do tmy". Po chvilce jsem se leskla, ale jak to chcete lehce přepudrovat, když už tak máte na sobě "kilo" make upu? Vysušit kapesníkem, ale pořád to není ono. Pleť mi po něm přišla strašně ucpaná, necítila jsem se dobře. Konzistence mi vyhovuje řidší, takhle né.

  • Kryje
  • Nepřirozený odstín
  • Maska
  • Ucpaná, zatížená pleť
  • Leze do pórů, vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 18:27:07

tento make-up patří mezi mé oblíbené, měla jsem už asi 4 balení, používala jsem ho s podkladovou bází také od dermacolu, vyhovoval mi, příjemný, hezky se roztíral, sjednotil pleť, nekryl úplně jak maska, takže na nedokonalosti byl potřeba korektor, až dovypotřebuju zásobu jiných make.upů tak se k němu moc ráda vrátím, měla jsem nejsvětlejší odstín č. 01 a sedí na mou světlou pleť perfektně, hlavně nezalézal do vrásek a vydržel mi i bez pudru hodně dlouho

  • výdrž
  • sjednotí pleť
  • nedělá masku
  • nezalézá do vrásek
  • nezakryje nedokonalosti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Četla jsem skoro samé negativní recenze, ale stejně jsem to nevydržela a když byl v akci, tak jsem si ho koupila a udělala jsem dobře. Pro mě je perfektní, roztírá se krásně a pleť sjednotí v jednom kroku, při vrstvení začíná dělat masku, ale pokud máte pleť v pohodě a nutně nepotřebujete tři vrstvy, tak je skvělý! Líbí se mi, že má růžový tón, pleť vypadá přirozeně. Neroztéká se když se zpotím.

  • růžový tón
  • balení s pumpičkou
  • neroztéká se při zpocení
  • pro mě žádný nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Na to, že nemám ráda značku Dermacol, mne velmi překvapil, vyhovoval mi pro mne cca střední odstín 3, ihned po nanesení pleť krásně sjednotil, hebká jako samet, perfektně kryje, Přirovnala bych jej kapku k Vichy Dermablend, jen bych vytkla, že krapet zhoršuje pleť, nezdá se mi, že by pleť dýchala.Výdrž cca 5 hodin, poté přepudrovat. Makeupy střídám, ale určitě bych si jej opět zakoupila.

  • perfektně kryje
  • hezky sjednotí pleť
  • sametový vzhled
  • pleť moc nedýchá
  • krapet zhoršuje pleť po delším používání


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tohle má být dlouhodržící make-up, ale jo, docela i dlouho držel, jen mě štvalo, že má málo odstínů, do žluta byl prakticky jen jeden a i ten na pleti oxidoval do oranžova. Na to,že Dermacol vnímám jako dobrou a kvalitní značku , mě tohle docela zklamalo. Pumpička je výhoda, dobrá, ale po pár použitích jsem ho darovala dál.

  • pumpička
  • odstín oxidoval do oranžova


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2017 14:42:05

Vlastně ani nevím, proč jsem značku Dermacol doteď moc nepoužívala. Tenhle makeup je taky dobrý. Je ve skleněné lahvičce s pumpičkou. Pumpička na makeup je skvělý nápad, skleněná nádoba už méně. Samotný makeup nanáším silikonovou houbičkou, velmi dobře se zapracuje, ale stačí ho jen trošku, jinak může vytvořit na obličeji efekt masky. Velmi dobře mi zakryl pihy na tvářích i pigmentovou skvrnu. Na tváři i bez krému a podkladové báze vydrží celý den.

  • Výdrž
  • Praktická pumpička
  • Těžký skleněný obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2017 12:36:45

Velmi dobrý makeup, používala jsem velmi dlouho. Vyhovuje mastnější pleti, je tužší, dobře kryje. Ale již jsem přešla na jiný - kvůli jeho barvě, je strašně růžový ! Výhodou ale je, že se vůbec neotírá a dlouho vydrží. Sice jsem se po něm déle leskla, ale ostatně po jakém makeupu ne. Dobře se vrství a zakryje i pupínky.

  • Dobře kryje
  • Velmi dlouho vydrží
  • Neotírá se !
  • VELMI RŮŽOVÝ PODTÓN !!


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené