Dermacol Imperial Long Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Imperial Long Lash Mascara
Řasenky Dermacol Imperial Long Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Dermacol Imperial Long Lash Mascara - obrázek 2
Řasenky Dermacol Imperial Long Lash Mascara - obrázek 3
5 3.1 9
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 155 - 229 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Imperial Long Lash Mascara

věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 31.5.2012 17:32:26

Řasenka má bytelný obal a snadno se zavírá, tudíž nevysychá. Kartáče má hodně štětinek, je dost ohebný a barvy nanáší akorát. Řasy neslepuje, a to je konec chvalozpěvu na tuto řasenku. Řasenka se nanáší celkem nerovnoměrně, prodloužení jsem si nevšimla, objemu také ne (ten ale také neslibuje), prostě jen řasy nerovnoměrně obalí barvou. Pokud chcete více objemu, dá se vrstvit, ale tvoří se cucky. Řasy s ní absolutně nedrží tvar, řasenka už po pár hodinách opadává pod oko a rozmazává se. Pokud přijdete domů okolo páté hodiny, děsíte se jak jste takhle mohly (předpokládám že čtou jen dámy) chodit mezi lidmi. Mrzí mě ta řasenka, četla jsem na ni samou chválou, ale lepší službu mi udělá i řasenka od Miss Sporty...

  • balení
  • nenabírá přebytek barvy
  • neslepuje
  • cuckovatí
  • nedrží tvar
  • vydrží "pěkná" hodinu
  • neprodlužuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.8.2013 20:09:38

Když sem bydlela v zahraničí, kupovala sem si řasenku od L´orealu - Telescopic. Ta byla perfektní, ale tady v ČR sem jí nenašla a tak sem zkusela právě tuto =) a sem spokojená, řasy krásně oddělí a neslepí. Když dáte jednu vrstvu, tak prodloužená není tak výrazné ale při dvou vrstvách už sou řasy vážně jak umělé. Telescopicu se sice žádná řasenka nevyrovná, ale s touhle sem také spokojená.

  • Neslepuje
  • Prodlužuje
  • Musí se dát dvě vrstvy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.11.2013 18:58:56

Tuhle řasenku jsem koupila na základě recenze na jednom blogu, kde jsi jí blogerka chválí do nebes. Prý z ní tato řasenka udělá mrkací panenku. No proti gustu žádný dišputát ale mě tahle řasenka nevyhovuje ani trochu. Má příšerný kartáček, je hrozně nepříjemný obzvlášť pro malování spodních řas. Z horních řas se mi hodně obtiskává. Už bych si jí znovu nekoupila,

  • cena
  • viz recenze


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.11.2013 10:11:08

Pokud hledáte řasenku na objem, určitě se jí vyhněte obloukem. Spíš prodlužuje, ale jedna vrstva nestačí ani náhodou. Zdá se mi, že dost rychle vysychá. Kartáček mi vyhovuje, řasy hezky oddělí a neslepí je ani po více vrstvách. Každopádně, to je jediné pozitivum. Víckrát už si tuhle řasenku nepořídím, pro mě to byla zbytečná koupě.

  • prodlužuje
  • design
  • rychle vysychá
  • je třeba víc vrstev
  • nedodá objem


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2014 22:15:07

Další naprosto příšerná řasenka. Slibuje prodloužení řas, ale to nedělá ani náhodou. Kartáček na to není prostě dělaný. Udělá leda tak přirozené řasy, ale bohužel po pár hodinách z řas opadává a tvojí ošklivé šmouhy pod očima a také se čas od času obtiskuje. Navíc mi po pár týdnech vyschla, takže také letěla do škole. Na to kolik stojí, bych čekala mnohem lepší kvalitu a ne že mi řasenka po měsíci a půl vyschne a bude dělat přirozené řasy. Jelikož ani v nejmenším neplní svojí funkci, znovu si jí kupovat nebudu.

  • vůně
  • cena
  • neplní svojí funkci


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 15.1.2014 16:53:33

Řasenka slibuje prodloužení, kterého já jsem se na svých řadách nedočkal. Docela mi rařasy zahustí, ale také výrazní to, že jsou krátké a rovné jako hřebíky. S kartáčkem je obtížné nalíčit spodní řasy. Také mi velice rychle začala vysychat a slepovat. Častokrát po očima najdu opadané černé tečky. Jedinou její výhodou je, že stejně jako ostatní řasenky nedráždí mé citlivé oči a v pohodě se odličuje.

  • nedráždí citlivé oči
  • neprodlužuje
  • opadává
  • rychle vysychá a slepuje
  • obtížné líčení spodních řas


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 31.5.2014 15:48:58

Pro mě je to řasenka na nic. Neprodlouží, tvoří hrudky, opadává, rozmazává se, na spodní linii řas je absolutně nepoužitelná. Opravdu řasy pouze obalí barvou. Když se dá více než 1 vrstva, tak jsou řasy velmi těžké, padají, a vypadá to ještě hůř než kdybych byla bez řasenky (a to se mi u jiných nestává). Když přihlédnu k tomu, kolik ta řasenka stojí, když není zrovna v akci, tak se nestačím divit, co by za takové NIC Dermacol ještě nechtěl. Samé mínusy, až na balení, které je na pohled celkem bytelné a relativně dobré rozčesávání řas.

  • Balení
  • Rozčeše slepené řasy
  • Neprodlužuje
  • Na spodní řasy nepoužitelný
  • Zatěžuje řasy
  • Opadává
  • Rozmazává se
  • Drolí se
  • Cena / kvalita


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 12.5.2015 15:55:16

Toto byla jedna z nejlepších řasenek, kterou jsem si koupila náhodou.Hned při první aplikaci řasenka krásně oddělila,rozčesala,natočila a zvýraznila řasy,které vydržely být stejné po celý den.Byla jsem hodně mile překvapená,protože již dlouhou dobu jsem hledala pro mé dlouhé,rovné a tvrdé řasy vhodnou řasenku.Je pravda,že řasenka rychle zasychala,lehce opadávala ,ale nerozmazávala se.Já osobně jsem byla hodně spokojená a mrzí mě,že se řasenka již nevyrábí.Rozhodně bych řasenku doporučila...

  • dlouhé řasy
  • natočené řasy
  • rozčesané řasy
  • lehce opadávala


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené