Bourjois Volume Glamour Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Bourjois Volume Glamour Mascara
Řasenky Bourjois Volume Glamour Mascara - obrázek 1
Řasenky Bourjois Volume Glamour Mascara - obrázek 3
5 3 11
  • Průměrné hodnocení 3
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 116 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Volume Glamour Mascara

věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 30.3.2012 22:52:56

Řasenka mě nijak nenadchla. Musím dát dvě vrstvy, aby byla vidět. Objem vůbec nedodává. Večer jde špatně odlíčit, a to používám olejový odličovač od YR. Nedrolí se a vydrží na očích do večera, aniž by pouštěla pod oči. Má hezký obal. ALe ten není podstatný. Kartáček je ze štětin, bez nijakých zahnutí apod. Obsah 12 ml.

  • nedrolí se
  • dlouhá trvanlivost
  • hezký obal.
  • cena
  • jde špatně odlíčit
  • nedodává objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.4.2012 11:08:02

Eee. Nic moc řasenka. Jenom další pokus v hledání té nejlepší. Takový průměr no, nebo spíše horší průměr. Tak jsou i horší, to jo, ale ona zkrátka je taková nijaká. Neprodlouží, nezahustí, nezvýrazní nijak extra řasy, jedna vrstva, to je jako nic... Ale zase se nedrolí a vydrží, to je pravda a taky je docela hezky černá.

  • cena
  • výdrž
  • neprodlouží
  • nezahustí- nedodá objem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.4.2012 12:33:48

Řasenky od Bourjois mám velmi ráda, tahle mě ale zklamala. Vůbec mi objem řas neudělala. Spíš řasy jen zvedla, prodloužila a přočesala. Neslepuje řasy, nežmolkuje a nedrolí se během dne pod oči. Musím pochválit, že je opravdu výrazně černá a déle zasychá.

  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • výrazná černá barva
  • déle zasychá
  • nedodá objem


Moje nejoblíbenější řasenka. :-)

  • tvar
  • dělá dlouhé řasy
  • nelepí
  • dělá objem
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.1.2013 22:07:10

Tohle je řasenku typu, která neurazí ani nenadchne. Rozhodně jsou lepší ve stejné cenové relaci. Líbí se mi její voskovitá náplň, která je ale u všech Bourjois řasenek. Řekla bych, že dělá přirozený vzhled očí, takže doporučuji spíše na denní líčení.

  • voskovitá náplň
  • jsou lepší řasenky za stejnou cenu


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.1.2013 11:09:19

Jedna z najhorsich riaseniek, ktore som kedy mala. Este aj s Miss Sporty som urobila viac parady. Aby som to zhrnula - riasenka i napriek nazvu ani trochu nezahustuje riasy. O predlzeni sa tiez neda hovorit. Neda sa vrstvit, takze som odkazana na to, ako riasenka vyzera s jednou vrstvou. Na ociach je prakticky neviditelna a aj to malo v priebehu dna este postupne mizne. Oci s nou vyzeraju ako nedomalovane. Nikdy v zivote ju nechcem uz ani zadarmo.

  • Design obalu
  • Nezahustuje
  • Nepredlzuje
  • Neda sa vrstvit
  • Vobec nezvyrazni oci
  • Je neviditelna
  • Vyzeram ako nedomalovana


Další recenze od 14.6.2013 13:40:00

Pro mě zatím ta nejlepší řasenka vůbec. Má klasický kartáček, ne žádný nesmyslně velký, zakroucený a jim podobný. Práce s ním je opravdu jednoduchá. Není potřeba nanášet spousty vrstev. Vydrží celý den. Nedrolí se (!) a neobtiskává se na horní víčko. K odllíčení používám mastnější odličovací mléko a jde poměrně snadno dolů.

  • Klasický kartáček
  • Nedrolí se
  • Nerozmazává se
  • Není potřeba více vrstev
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Riasenka ma teda nijak extra nenadchla. Ja som ju kúpila v zľave na internete, za plnú cenu vo Fann by som ju určite nekupovala. Má klasický kartáčik, ktorý mi riasy len nafarbí, nevytočí ani extra nedodá objem. Môžem povedať , že riasy len predĺži a to je bohužiaľ naozaj málo. Bola som veľmi sklamaná z výsledku. Lepšie sú riasenky od Miss sporty. Pod očami sa mi sem tam rozmazala a výdrž mala približne 3 mesiace.

  • pekné balenie
  • predĺži
  • cena
  • nevytočí
  • žiadny extra objem
  • rozmazáva sa pod očami


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 9.3.2014 14:20:39

Mě teda tato řasenka vyhovovala. Dostala jsem ji jednou jako dárek a byla jsem s ní spokojená. Sice na kartáčku zůstávalo více barvy a musela jsem kartáček otírat o hrdlo řasenky aby mi řasy úplně neslepila. Když bylo ale na kartáčku správné množství, tak dokázala řasy krásně zvýraznit a prodloužit. Neobtiskávala se a nedrolila. Já za sebe tedy doporučuji.

  • krásně zvýrazní řasy
  • na kartáčku zůstává moc barvy


Řasenku jsem zakoupila náhodou. Zaujala mne vzhledem, ačkoliv byla v Rossmanu vystavená s ostatními ve stojanu bez jakéhokoliv podrobného popisu. Na první pohled byl sympatický nejen obal, ale i její kartáček, se kterým se mi fakt dobře pracuje. Konzistence tak akorát, neobtiskává se, lelepí, nemaže se vůbec. Jediné, co bych vytkla,že je vidět až po 2-3 nánosu, čili čím výraznější řasy chci, tím více vrstev musím dát. Ale to pro mne není překážka. Oceňuji když řasenka dobře vypadá i po několika hodinách a nemusím její zbytky honit po víčkách či obličeji. Myslím, že v pohodě strčí do kapsy třeba 4D architectlash od L´oreal. Za mne palec nahoru. Koupím ji znova.

  • vzhled
  • výborný aplikační kartáček
  • příjemná konzistence
  • nemaže se
  • nedrolí se
  • drží kde má
  • opakování nánosu podle intenzity a požadavků na vzhled řas


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.9.2016 10:58:26

Tak tohle je veliké zklamání. Nechala jsem se zlákat krásným elegantním obalem, i kartáček vypadá na pohled dobře, ale na očích vůbec žádný efekt nevytvoří. Akorát nabarví řasy a trochu je natočí, jinak žádný objem, žádné prodloužení, žádný efekt. Koupila jsem jí přes net za celkem levný peníz, takže mně to tolik netrápí, ale 500 bych za ní nedala. Určitě si jí nekupujte.

  • Hezký obal
  • Neudělá žádný efekt
  • Cena neodpovídá kvalitě


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené