Dermacol Lanýžový hydratační make-up SPF 15 recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Dermacol Lanýžový hydratační make-up SPF 15
Tekutý makeup Dermacol Lanýžový hydratační make-up SPF 15 - obrázek 1
Tekutý makeup Dermacol Lanýžový hydratační make-up SPF 15 - obrázek 2
5 3.8 20
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Lanýžový hydratační make-up SPF 15

věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.9.2014 11:53:45

Novinka mezi make-upy od Dermacolu. Slibuje střední krytí, ale s tím nesouhlasím. Ano, pleť pěkně sjednotí, rozzáří, ale nedostatky nezakryje. Nedoporučuji na mastnější pleť!! Velmi snadno se nanáší, přizpůsobí se pleti, nezalézá do vrásek, má jemnou nevtíravou vůni. Nedostatky jsou potřeba zakrýt korektorem. Po přepudrování make-up vcelku drží. Rozhodně nedoporučuji pro ty, co jsou zvyklé na hutné make-upy, díky kterým nemá šanci být vidět ani piha na nose :-) Ale těm, co hledají jen lehoučký hydratační make-up, který pleť jen sjednotí a neudělá efekt masky bych make-up doporučila.

  • snadno se roztírá
  • nezalézá do vrásek
  • přizpůsobí se pleti
  • nevtíravá vůně
  • snadná dostupnost
  • nezakryje nedostatky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2014 13:27:18

Hodně záleží, co od make upu očekáváte. Pokud máte mastnější pleť plnou nedokonalostí a potřebujete velké krytí, určitě nedoporučuji. Make up je velmi tekutý. Mile mě překvapila skleněná lahvička s pumpičkou, kde jde regulovat množství přípravku. Mám suchou pleť bez viditelnějších potřeb korekce (občasné kruhy pod očima, červené žilky = zamaskuje korektor) a make up krásně hydratuje. Pleť sjednotí a nevytváří suchá místa na pleti. Za mě číslo jedna, koupím znovu. Oceňuji konzistenci, i když je dost tekutá, stejně je na pleti velmi příjemná. Oceňuji jemnou vůni, stálost po celý den - vydrží a nevytváří mapy, opravdu velmi dobře hydratuje a sjednocuje.

  • Hydratace - velmi dobrá
  • Příjemná konzistence a vůně
  • Balení i dávkování
  • Vydrží celý den
  • Projasní pleť
  • Velmi tekutý - musí se nanášet opatrně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.9.2014 11:12:36

Make-up není nejhorší ale mám stejný problém, jako s Imperialem. Přijde mi poměrně mastný a zalézá mi do vrásek. Jinak na pleti vypadá přirozeně, jak slibuje. Musíte s ním mít velmi lehkou ruku, jde to s ním velmi lehce přehnat a pak vypadá jako maska. Nejlepší je nanášení pomocí štětce a pořádně do pleti zapracovat a následně zapudrovat, pak vydrží celý den i na smíšené pleti. Rozhodně bych ho doporučila spíše pro suchou a normální pleť. Rozhodně to nebude nic pro mastnou a problematickou pleť. Žádné velké krytí nečekejte - i když mě maximálně vyhovuje. Nejsem fanouškem velmi krycích make-upů. Rozjasnění se také koná tak, jak slibuje. Není špatný, ale příště už si ho nekoupím. Mám jiné favority.

  • Dostupnost
  • Balení s pumpičkou
  • Nevysušuje
  • Mastný
  • Zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 28.9.2014 11:54:04

Tento make up mě zaujal v DM, zrovna jsem přemýšlela nad novým a měla jsem slevu na výrobky Dermacol. Zakoupila jsem a rozhodně nelituji.Protože mám vcelku bezproblémovou pleť (akorát občas nějaký pupínek), tak mi bohatě stačí slabší krytí, spíš sjednocení barvy. Navíc beru jako obrovské plus, že má růžový podtón. Na tento typ můžou ovšem zapomenout ty z nás, které mají mastnou pleť, případně víc nedokonalostí. Ráno si obličej natřu pleťovým krémem, na to trochu podkladové báze, pak make up. Stačí trochu přepudrovat a je hotovo. Výdrž bych taky ohodnotila více, než kladně. Večer přijdu domů, nic rozmazaného, stačilo by jen zase trochu přepudrovat a vypadal by jako nový :-)

  • dobře se s ním pracuje
  • přilne pěkně k pleti
  • výdrž
  • není univerzální pro všechny typy pleti
  • když to s ním přeženete, udělá nepěknou masku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2014 07:57:04

Koupila jsem si ho poměrně impulzivně, když mě zaujal v drogerii. Moc se mi líbil odstín (č.3). No moc se nehodí na mou smíšenou/mastnější pleť. Výdrž přesto ujde, půlden v klidu, ale odpoledne už cítím, jak se stíká (i přes použití báze a pudru). Pěkně sjednocuje, kryje slaběji. Oceňuji vůni a pěkné balení. Kdybych měla jiný typ pleti, asi koupím znovu.

  • odstíny
  • vůně
  • balení
  • hodně tekutý
  • stíká se
  • otírá se


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2014 20:10:15

Make-up má asi stredné krytie, na prvý krát nedostatky nezakryje ,ale dá sa krásne navrstviť. Je to hydratačný make-up ,takže je určený hlavne pre suchú pokožku (aj keď má napísané ,že je pre všetky typy pleti). Ja mám mastný typ a po nanesení sa dosť lesknem ,takže si musím častejšie prepúdrovať pleť. Odtiene ma dosť sklamali, pretože sú až moc ružové a aj číslo 1 je tmavší ako iné make-upy od Dermacolu. Musím ho miešať s make-upm od Lorealu, aby mi odtieň sedel.

  • hydratačný
  • SPF 15
  • dá sa vrstviť
  • celkom dobre splynie s pleťou
  • vôňa
  • odtiene


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2014 21:41:10

Jsem velkou zastánkyní make-upů od Dermacolu, tento je pro mě "Number One " od chvíle kdy jsem ho poprvé viděla. Má krásné balení ve skle s praktickou pumpičkou, díky kterému se výborně dávkuje dle potřeby. Líbí se mi i jeho jemná vůně. Hodí se spíše pro ženy se suchou pletí, na kterou trpím i já. Výhodou je , že nemusím používat pod make-up bázi ani krém, make-up je dostatečně hydratační, takže se neloupu. Určitě zakoupím znovu

  • Krásné praktické balení vůně hydratace výdrž
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.11.2014 11:36:02

Tento makeup jsem si koupila, když byl v akci a já zrovna chtěla zkusit něco nového. Mám smíšenou pleť, tedy mastné čelo a nos, ale zářoveň se mi dělají suchá místa kolem obočí, v koutcích úst a občas i na tvářích. Makeup mi příliš nevyhovuje, na mastnějších částech tváře vypadá ještě v pořádku, ale neskutečně zvýrazňuje šuchá místa (odkryl mi i suchá místa, o kterých jsem do té doby nevěděla) a zalézá do pórů. Jak říkají ostatní, musí se s ním opravdu opatrně. Je sice hodně tekutý, ale zároveň dost hutný a jako by v sobě měl gumu (konzistence jako med), nevím jak to říct. Pleť nemám dokonalou a podle mě kryje výborně. Mám odstín 1 a je opravdu hodně světlý, pro mou pleť akorát. Ještě bych zmínila vůni, která je mi dost nepřijemná a občas ji zacítím během celého dne. Je taková nakyslá. Výrobek už si nekoupím, má cesta za dokonalým makupem pokračuje.

  • ideální světlá barva
  • zalézá do pórů a zvýrazňuje i případné nerovnosti na pleti
  • zvýrazňuje suchá místa
  • vůně


Další recenze od 6.2.2015 22:00:22

Makeup mě zaujal v drogerii za akční cenu 199 kč určitě bych si ho koupila i za plnou cenu,pleť mám smíšenou a makeup mi vyhovuje,je sice hodně tekutý a extra nekryje,ale případné nedostatky zakryji korektorem,celkově mi vyhovuje,ale musí se přepudrovat,jinak mi stéká ale je hodně hydratační a vyhovuje mi skvěle!:)

  • obal
  • široká škála odstínů
  • je tekutý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2015 11:19:42

Tento make-up je můj nejvíc nejoblíbenější, když jsem ho zkusila poprvé tak jsem se zděsila jak moc se po něm lesknu, ale stačila chvilka, vsákl se mi do pleti a byl hezky přirozený, je potřeba ho zapudrovat, ale nevysušuje, nezvýrazňuje vrásky, kryje středně, odličuje se dobře, má hezké balení, i když kapku těžší lahvičku a spíš bych uvítala abych viděla kolik toho tam ještě je, ale to beru jako detail, moc mi vyhovuje, za tu cenu mi stojí, mám nejsvětlejší variantu teď na zimu a na léto bych si mohla pořídit třeba tmavší odstín, ale určitě nezůstanu jen u jednoho balení, pleť mám spíš sušší, takže na mastnou pleť bych to moc nedoporučila, jinak je hodně tekutý, ale dobře se roztírá a se štětcem se zapracuje do pleti dokonale

  • konzistence
  • krytí
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • nevím


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2015 09:36:09

Tak tady jsem byla mooooooc zklamaná. od dermacolu mám 24h control který je skvělý ale světlý odstín je na mě moc tmavý:( obcházela jsem ho pěkně dlouho, četla recenze... zaujal mě na něm hlavně extra světlý odstín (hurá) ale bohužel.. Mám pleť s menšími nedostatky a ty by měl zvládnout tento makeup se středním krytím vymazat. Kdepak... Po nanesení na ruku je super, porovnávala jsem v drogerkách o ostatními olíbenými makeupy a světlejší jsem ještě neměla. Tak teď už k recenzi. Je extrémně tekutý na což nejsem zvyklá ale dalo se to přežít. Nanesla jsem pod něj satin base od dermacolu ale výsledek byl strašný. jemné šupinky na nose se rázem staly obrovskými šupinami, leskla jsem se jak disco koule, bledý odstin se stal hnědým, malé nedostatky se obrovsky zvýraznili.... no něco strašného. takto jsem své koupi naposled litovala u BB creamu od Vichy. doufám že se mi ho podaří prodat a už ho nikdy neuvidím...

  • žádné
  • ani trochu nekryje
  • cena bez akce
  • konzistence


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.3.2015 12:41:42

Je to jeden z prvních make-upů, který mi vyhovuje odstínově, jelikož nejde do oranžového, ale do krásně přirozeného růžového odstínu. Dobře se roztírá a nedělá barevné fleky, pěkně sjednotí pleť. Je hydratační, takže pro hodně vysušenou pleť je ideální a nevytváří tak šupinky. Vyhovuje mi balení s pumpičkou - je to daleko hygieničtější. Na můj vkus je ale až moc tekutý, špatně se do pleti vstřebává a nedostatky vůbec nekryje - je vždy potřeba použít ještě korektor na zakrytí. Navíc se po celý den hodně stírá či barví na oblečení. Ale, pokud nenajdu lepší make-upu, asi koupím znovu, i přes jeho nedostatky.

  • přirozené odstíny dorůžova
  • sjednocuje pleť
  • hydratuje
  • pumpička
  • nekryje nedostatky
  • nevstřebává se do pleti
  • hodně tekutý


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2015 21:39:02

Za mě jeden z nejlepších make-upů, už jen vzhledem k výběru světlých odstínů, které bohužel (u nás) v drogériích chybí. Hodí se spíše na sušší pleť, vzhledem k tomu, že je opravdu hydratační. Na mastnější pleti by mohl dělat problémy. Občas může malinko zalézat do vrásek. Dá se vrstvit. Potřebuji ho vždy zapudrovat vzhledem k jeho tekutosti, která rozhodně nebude všem vyhovovat. Co se obalu týče, přijde mi fajn, mám ráda produkty ve skle. Akorát v prvním balení jsem měla menší problémy s pumpičkou. Vůně make upu je podle mě lehká, ne nějak vtíravá a na pleti ji necítím. Nemá vysoké krytí, řekla bych že spíše nižší, proto se hodí pouze na sjednocení obličeje - bohužel vám žádné nedostatky nezakryje. I přes to za mě můžu rozhodně doporučit.

  • lehká vůně
  • dostupnost
  • cena
  • balení
  • hydratace
  • světlé odstíny
  • pro někoho jeho tekutost
  • nižší krytí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2015 19:46:07

Dermacol makeupy fakt umí, to se musí nechat. Je úžasný. Krásné odstíny, hydratuje, krytí je střední, sjednotí a splyne s pletí, tak jak slibuje, vypadá přirozeně, dá se i navrstvit, má růžový podtón, po zapudrování vydrží celý den. Pro mě zatím nejlepší makeup jaký jsem kdy měla. Co mi na něm trošku vadí, je příliš tekutá konzistence, ale jinak perfektní a určitě koupím znovu.

  • odstíny
  • nevysušuje
  • splyne s pletí
  • vypadá přirozeně
  • konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento makeup má několik velmi významných plus. Zaprvé je to rozhodně barva. Jsem docela bledule, a přesto klidně snesu odstín 2, v létě možná i 3. Nekoná se žádná tragická, klasicky drogérkovská oranžáda, možná je to tím, že makeup dělá to, co slibuje - přizpůsobuje se odstínem pleti. Je tekutější, takže se s ním člověk musí naučit pracovat, lépe se mi nanáší prsty než štětcem. Krytí je střední, spíš nižší, ale dá se vrstvit, což já osobně moc nedělám, raději použiju korektor. Makeup se snese i s mou mastnou pletí a má dobrou výdrž, neslézá po pár hodinách, celý den na mně plus mínus dá. Skutečně mi přijde, že hezky splyne s pletí a neudělá nepřirozenou "masku". Vytkla bych mu snad jen to, že moc nevoní, resp. voní, je to taková ta tradiční dermacolí retro vůně ala "ruská teta", což já osobně moc nemusím, ale přenesu se přes to. Potom mi trochu vadí víčko, s kterým občas zápasím, než si správně "sedne" a makeup zavře. Rozhodně bych se ho bála nosit v kabelce nebo vozit na cestu, tomu víčku nevěřím ani pozdravení:) Ale jinak je tento makeup fajn a možná se k němu vrátím, až mě omrzí zkoušet neustále něco nového.

  • Splyne barevně s pletí
  • Přirozený finish
  • Pumpičková aplikace
  • Světlé odstíny
  • Dobře se nanáší prsty
  • "Vůně" - příliš retro
  • Nevyhovující víčko


Další recenze od 16.6.2015 11:28:05

Tak za mě tedy rozhodně ne! Přečetl jsem spousty recenzí, kde byl vychvalovaný a teď si připadám jako černá ovce, které nic nesedí, ale za mě prostě ne! Začneme plusem - make up má světlou barvu... A tím to končí :D Příjde mi strašně mastný, nehodí se na mastnou pleť, já mám suchou a i tak jsem se leskl jak psí kulky i po pěti vrstvách pudru! Za druhé - strašně na pleti sedí a dělá ošklivou masku, a taky mi dělá opravdu šmouhy, s jakýmkoliv štětcem, beauty blendrem (který je na tento make up nepoužitelný!! ) mi dělá fleky! celkem dlouho vydrží, to se musí nechat. Rada do života - pokud máte svůj oblíbený make up, za který by ste položili život, nehledejte lepší, nevyplatí se to!

  • Světlá barva
  • Výdrž
  • Mastný
  • Sedí na pleti
  • Oxiduje
  • žádné přizbůsobení pleti se fakt nekoná!


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.7.2015 14:32:19

Tento make-up je jedním slovem bezvadný. Mám suchou pleť a jsem s ním naprosto spokojená. Určitě není pro mastnou pleť. Kryje řekla bych středně. Konzistence řidší, ale nic co by vadilo. Na léto jsem pořídila odstín číslo 4 a sedí perfektně. Používám spolu s bází baby skin od Maybellin. Moc se mi líbí skleněná lahvička.

  • sjednotí pleť
  • nevysušuje
  • skleněný obal
  • lehký
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.1.2016 19:13:31

Tento make-up jsem si koupila na základě dobrých recenzí. Našla jsem ho v drogerii a jelikož ho údajně vyprodávají, za tu velikou slevu jsem si ho koupila. Jediný nejsvětlejší odstín tam prostě čekal na mě. Parfemace je v pořádku, barva také. I když mám spíš žlutý podtón, na obličeji mám úplně průhlednou barvu, takže mi růžový nevadí. Skutečně splyne s pletí, jak se píše na lahvičce, to se mi snad s žádným jiným nestalo, má pleť málokterý make-up snese, aby nějak vypadal. Krytí je velmi dobré, nepůsobí jako maska, jak hodně youtuberek hlásalo. Výdrž skvělá. Nejlepší make-up, co jsem kdy měla.

  • Všechno
  • Plná cena
  • Vyprodává se


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:43:01

Make-up je vhodný aj pre zmiešanú/mastnú pleť, avšak samozrejme s použitím púdra, ktorý bude potrebné používať aj počas dňa na úpravu. Krytie je nízke až stredné, väčšie nedokonalosti určite neprekryje a bude treba použiť púder. Má svetlé odtiene, avšak aj napriek tomu ma nepresvedčí kúpiť ho znova. Používam len výnimočne, aby som ho nevyhodila, na trhu sú oveľa lepšie make-upi. Nie že by bol úplne zlý, ale nejak si ma nezískal.

  • - balenie s pumpičkou
  • - dostupnosť
  • - svetlé odtiene
  • - krytie
  • - treba prepudrovávať


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.12.2017 15:12:43

Chtěla jsem zkusit pro změnu nějaký levnější makeup. Tenhle má krytí docel a slabé, ale od toho používám i korektor, není to pro mě u make - upu prioritou. O dost více mi vadí jeho konzistence, která je hodně tekutá, jsem zvyklá na hutnější make- upy. Zato ale neudělá efekt masky, což ocenuji. Lahvička je vybavena praktickou pumpičkou, což se ke konzistenci make - upu hodí. Za mě je to lepší průměr za ty peníze.

  • Velký výběr odstínů
  • Dostupnost
  • Praktická pumpička
  • Je hrozně tekutý


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel Wake Me Up Make-up

3.8 71% 41 recenzí

Hůře hodnocené