Rimmel Lasting Finish 25h Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Foundation
Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Rimmel Lasting Finish 25h Foundation - obrázek 3
5 3.7 53
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 8 - 275 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 53 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lasting Finish 25h Foundation

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2012 14:41:07

Tenhle make-up mě opravdu překvapil, je nejlepší z drogerie co jsem měla. Mám smíšenou pleť a vydrží mi na obličeji opravdu celý den, neotírá se, vypadá přirozeně, krásně voní, nelesknu se po něm, kryje tak středně.

  • balení s pumpičkou
  • je levný a dostupný
  • krásně voní
  • neotírá se
  • vydrží celý den
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 09:50:07

Makeup mě nemile překvapil. Vpíjí se nehezky do pokožky, zvýrazňuje póry na nose, které běžně nejsou viditelné. Ani po přepudrování nevypadá dobře. Makeup mi leží ladem v koupelně a je pro mě nepoužitelný. Celkově jsou v této kategorii lepší makeupy a od Rimmelu jak by smet.

  • pro někoho možná cena
  • vpíjí se
  • zvýrazňuje nedokonalosti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 10:22:26

Tenhle make-up mě celkem mile překvapil. Má velice dobrou krycí schopnost, na rozdíl o jiných make-upů z drogerie, které jsem kdy zkoušela. Je pravda, že je nutno ho použít s bází, jinak leze do pórů. Na to, že má být dlouhotrvající, je celkem tekutý, takže se mírně stírá. Výběr odstínů by mohl být lepší (jsou i velmi světlé, ale žádný do žluta). Jako alternativa na zimu je dobrý, na léto si určitě koupím jiný, byť by mi možná seděl i některý z tmavších odstínů, ale zas tak dobrý není. Dávkování je pohodlné, na jedno zmáčknutí vyjde přiměřené množství.

  • vysoká krycí schopnost
  • cena
  • světlé odstíny
  • menší odolnost proti otěru
  • zvýraznění pórů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 10:44:55

Make-up je krásně krycí, pleť je po něm hladká a hebká a opravdu vydrží několik hodin. Zalézá do pórů, ale s použitím báze pod make-up je dokonalý. Jediné co bych vytkla je odstín - nejsvětlejší odstín je pořád tmavý (srovnání s Maybelline Affinitone Ivory). Make-up nezvýrazní šupinky, takže je vhodný i na sušší pleť. Myslím si, že make-up je na letní měsíce hutný, doporučuji ho na zimu/podzim. Nekoupím si ho kvůli odstínu. Je na mne tmavý a hodil by se mi spíše na léto, kdy je pleť opálená, ale na léto je zase moc hutný - tudíž ho používám na plesy, párty, focení.

  • Výdrž
  • Hladká pleť
  • Cena
  • Vhodný pro sušší pleť
  • Na léto moc hutný
  • Tmavší odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 15:55:04

Jeden z nejlepších make upů z drogerie. Středně kryje, příjemně voní, konzistence ani moc tekutá, ani moc hutná - akorát. Vydrží i na mé mastné pleti poměrně dlouho matný. Nedělá efekt masky.

  • příjemná vůně
  • přirozené krytí
  • slušná výdrž
  • v ČR malá nabídka odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 12:57:45

Tento make-up mám v odstínu 103 True Ivory a musím říct, že mi pěkně vyhovuje na sušší (občas i smíšenou), citlivou pleť se sklonem k akné. Akorád občas zdůrazňuje šupinky v obličeji, ale po použití kvalitního hydratačního krému by to mělo být bez problému. Hydratační určitě je, dokonce i trošku voděodolný, jenom mi vadí, že jakoby "je lepkavý" po aplikaci na obličeji. Poté je make-up vhodné zafixovat pudrem.

  • přirozené odstíny i pro světlou pleť
  • pěkně voní
  • žádná alergická reakce
  • vhodný spíš pro sušší a smíšenou pleť
  • pěkně kryje - spíš tak středně
  • nedělá masku
  • dotekuodolný
  • trošku i voděodolný
  • praktické balení s pumpičkou
  • trošku zvýrazňuje póry
  • po aplikaci na obličeji je "lepkavý"


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 13:31:25

Na môj vkus príliš ulepený a hutný makeup. Po nanesení síce na pár chvíľ vyzerá naozaj dobre, dokonca aj zmatní, ale naozaj len na pár chvíľ. Ale to u mňa každý, kedže som majiteľkou aknóznej a teda aj mastnej pleti. U mastnej pleti ako mám ja po dvoch hodinách vytvára nepeknú zoxidovanú vrstvu a po úpravách obrúskami či púdrom to nevyzerá lepšie. Za mňa teda nie.

  • žiadne
  • konzistenica
  • výber odtienov


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 12:39:27

Moje pleť je smíšená, u nosu se mastí ale jinak je normální. Makeup drží perfektně až do večera s tím, že nos si jednou denně odmastím matujícím papírkem a lehce přepudruju. Takže výdrž je naprosto skvělá. Dávkování taky vyhovuje, jedno pumpnutí a mám makeupu dostatečně. I když odstín není pro mě úplně ideální, na pleti rozetřený se nádherně přizpůsobí a nejde vidět že nějaký makeup mám. Ještě hodně oceňuju že když např. smrkám tak se nesetře skoro nic, a když jo, tak jen malilinkato makeupu. Já si ho určitě pořídím znova protože mi naprosto vyhovuje.

  • skvělá výdrž
  • neotírá se
  • praktické balení
  • i trošku jiný odstín krásně splyne s pletí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 14:15:19

Hygienické balení s pumpičkou je velice praktické, vymáčknete si přesně tolik, kolik potřebujete. Odpovídající odstín, který nepůsobí do oranžova. Dobře kryje akné a začervenání. Výdrž je dobrá a obstojně i matuje. S použitím pudru skvělá kombinace. Je lepší než jeho starý předchůdce Lasting finish, který se u nás prodával ještě cca 4 roky zpátky a který jsem milovala. Rychle zasychá, musí se proto rychle roztírat. Trochu hutnější.

  • dostatečně kryje
  • hygienické balení
  • matuje
  • dostatečná výdrž
  • lehce hutný
  • rychle zasychá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 17:05:48

Tento make up je nyní rozhodně můj nejoblíbenější. Krásně se aplikuje a skutečně vydrží celý den. Vůbec nedělá mapy a při použítí matujícího krému se moje pleť neleskne. Za velké plus považuju praktické pumpičkové balení, které se dá vyšroubovat, takže se zbytek make-upu nemusí zbytečně vyhazovat.

  • výdrž
  • sjednocení pleti
  • vůně
  • příjemná aplikace
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.4.2012 17:10:54

Skvělý make-up, za tu cenu jeden z nejlepších co jsem zatím měla. Příjemně se roztírá a přiměřeně kryje, nedělá masku. Je trochu hutnější konzistence (ale to mi možná přijde v porovnání s Affinitonem) a chvíli trvá než zaschne, ale potom drží opravdu celý den!:)

  • Cena
  • Dobré odstíny
  • Vůně
  • Hezké a praktické balení
  • Déle trvá než zaschne


Další recenze od 1.5.2012 00:08:41

Bohužel mi vůbec nevyhovuje. Velmi mi vysušoval a zhoršoval pleť. Nejdříve jsem myslela, že to může být způsobeno něčím jiným než tímto make upem, ale když jsem ho přestala používat, potíže zmizely. Navíc i nejsvětlejší odstín je docela tmavý, ale dá se dobře rozetřít a tak se celkem přizpůsobí. Kryje tak středně, žádný zázrak, ale jeho výhodou je to, že opravdu vydrží dlouhou dobu a nestírá se.

  • výdrž
  • balení s pumpičkou
  • vysušuje pleť


Tento make-up bohužel vůbec nesnesu na obličeji, ucpává póry a způsobuje tvorbu pupínků. Mám sice smíšenou pleť, ale akné už opravdu dávno nemám :-) Odstín, který jsem si vybrala byl na mě stejně trochu světlejší, dala jsem ho kámošce a ta říkala že ujde, ale taky by si ho znovu nekopila

  • bohužel..
  • ucpává póry
  • leskne se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 18:01:20

Už před tímto make upem jsem si kupovala od stejné značky make up Match Perfection takže jsem od něj mnoho nečekala, příjemně však překvapil. Jemně voní, má skvělé balení s pumpičkou takže si snadno nadávkujete kolik potřebuje, vydrží dlouhou dobu na pleti a krásně pleť projasní. Má žlutý podtón a je dostupný téměř v každé drogerii v různých odstínech. Jediná jeho nevýhoda je jakoby lepkavá konzistence, po nanesení než se vstřebá máte pocit, že trochu lepí. Nedělá na obličeji hrudky ani efekt masky a přesto dobře kryje. Mám ho už téměř půl roku a používám ho téměř denně, s bází vydrží ještě déle a v lahvičce téměř neubylo :) Určitě si ho koupím znovu

  • Balení s pumpičkou
  • Střední přirozené krytí
  • Nedělá efekt masky
  • Jemně voní
  • Dlouhá výdrž
  • Dostupnost a cena
  • Rozjasní a sjednotí pleť
  • Lepkavá konzistence po nanesení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 18:41:25

S tímto make-upem jsem byla celkem spokojená. Dobře se nanáší pomocí pumpičky a dělá sametovou pleť. Další plus je, že dobře kryje, tonuje a dlouho na tváři vydrží. Sice jsem přešla na levnější make-up, ale v budoucnu se k němu určitě někdy vrátím. Už jen proto, že mi jedno balení vydrželo přes 3 měsíce;)

  • tonuje
  • sametově hebká pleť
  • kryje
  • vydrží min. půl dne
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 11:55:35

pro mě je strašně naoranžovělý a enormně zvýrazňuj póry, ač jinak s nimi problém nemám. Je vidět a není jednolitý, jsem už asi zvyklá na lepší, ale s tímhle si přijdu hůře než nenalíčená a nikdy bych si ho nekoupila. Po pár hodinách dělá mapy a mizí, 25h rozhodně nevydrží.

  • dostupnost v drogerii
  • dělá mapy a zvýrazňuje póry
  • oranžové odstíny
  • výdrž pár hodin


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 17:09:36

Hledala jsem cenově dostupný, ale kvalitní makeup a našla jsem. Mám suchou pleť, která je velmi vybíravá co se makeupů týče. No a s Rimmelem si dost sedly. Sice musím použít podkladový krém a báze taky neuškodí, ale šupinky mě už tak výrazně netrápí. Co mě ale opravdu překvapilo je výdrž! Makeup drží na tváři jako bych ho přilepila lepidlem :D Jak ráno makeup natřu, tak ho i večer odlíčím. S použitím báze pod makeup je efekt ještě výraznější. Další věc, kterou velmi oceňuji, že je odolný vůči otěru. Nosím často bílé věci, nebo si různě šahám na obličej (padání vlasů do obličeje) a makeupu to vůbec nevadí. Líbí se mi i balení. Člověk si může vymáčknout tolik kolik potřebuje. I design je povedený. Krytí je tak střední, ale kdo nemá výrazné akné a chce zakrýt pár nedostatků, bude spokojený. Potěšilo mě, že výrazně nezalézá do pórů. Za mě by mohl být více hydratační, ale na to, že je to makeup z drogerky je to naprostá paráda.

  • vydrží celý den
  • neotírá se
  • výrazně nevysušuje
  • jemně matuje
  • design balení s pumpičkou
  • cena
  • dostupnost
  • hezky se roztírá
  • nedělá mapy
  • není vhodný na léto
  • chvíli trvá než zaschne (pokud nepoužíváte primer)


Další recenze od 2.1.2013 04:24:27

Tento produkt mě upřímně zklamal. Nic moc nekryje a navíc je velmi mastný, takže i po přepudrování jsem se leskla. Na obalu je napsáno, že vydrží až 25 hodin (v žádném případě!). Ztěžka vydrží 5 hodin. Celkově jsem nespokojena a tento make-up nedoporučuji.

  • Pumpička
  • Špatné krytí
  • Velmi mastný
  • Výdrž


Další recenze od 10.1.2013 20:39:09

Make-up je vynikající. Bohužel, na mě se ale nehodí, protože mám mastnou pleť a po hodině už se lesknu tak, jako bych se namazala nočním krémem. Je to škoda, protože konzistence je skvělá, a když ráno nemáte čas, je to více než super, protože pokud máte kvalitní štětec, tak jeho tahy nejsou ani vidět. Ztotožňuju se s názorem, který tady už padl, že po nanesení je pleť lepkavá. Stačí zafixovat pudrem a pleť je krásně hebká, sametová a působí přirozeně. Proto ho doporučuji hlavně suché pleti, mohla by ho sést i normální. Je v něm celkem velké množství olejů, takže si myslím, že pro mastnou pleť, jako ta má, je to naprosto nepřijatelné. Ale štve mě to, mít normální pleť, tak si pískám, že jsem našla ten pravý. Ale když to ve škole vypadá po první hodině, že jsem v životě neviděla pudr, je to fakt tragické. Pokouknu v drogerii od Astoru, Mattitude HD, ten je jako dělaný na mastnou pleť.

  • Nanášení
  • Výběr odstínů
  • Konzistence
  • Lepkavost po nanesení
  • Bohužel, není vhodný na mou mastící se pleť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2013 09:43:02

Zas další přešlap Rimmelu. Odstíny jsou strašně oranžové a nepřirozené, když jsem nanesla na obličej a to hodně střídmě můj běžný odstín, tak jsem vypadala jako poměranč. Jediné dobré je balení s pumpičkou, ale i ta docela teče. Konzistence mi nevyhovuje, špatně se mi nanášel, dělal fleky, obličej po nalíčení vypadá jako maska a hlavně zanáší pory! Rimmel prostě make-upy neumí.

  • dostupnost
  • pumpička
  • oranžové tony
  • dělá fleky a masku z obličeje
  • zanáší a zvýrazňuje pory
  • nevoní mi


Další recenze od 23.1.2013 16:54:42

Mám veľmi problematickú pleť, a tento make up mi neskutočne sedí. Asi najlepší aký som kedy mala, a to som si ich niekoľko vyskúšala. Môžem vrelo odporučiť. Cena je výborná vzhľadom na kvalitu. Pleť nevysúša, ale prekrásne hydratuje a rozjasňuje. Veľmi vhodný pre unavenú pleť. :D

  • Vydrží dlho
  • Neotiera sa
  • Pleť rozjasní, a zakryje únavu pleti
  • žiadny


Další recenze od 31.1.2013 14:28:17

Tento make-up používám asi 3 měsíce a naprostá spokojenost oproti předchozím, které jsem zkoušela. Sedla mi jak konzistence, tak odstín (100 Ivory) - mám světlejší pleť. Předtím jsem měla např. pěnový od Maybelline, ale měla jsem pocit, že hrozně vysušuje a měla jsem po něm na pleti zvýrazněné šupinky, o kterých jsem před nanesením ani nevěděla:D S tímto make-upem od Rimmelu tento problém nemám. Nepoužívám ani bázi, jen hutnější krém, který důkladně rozetřu a pak nanesu rovnou make-up, který přepudruju pudrem taktéž od Rimmel :D Mám v plánu ho používat jen přes podzim/zimu, na jaro/léto si pořídím jiný, nejlépe tedy žádný:D

  • Cena
  • konzistence
  • obal
  • vyhovující odstín
  • vydrží dlouho
  • Je potřeba během dne párkrát přepudrovat


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2013 19:04:36

Hned mě zaujal krásný skleněný obal. Má dobrou konzistenci, lehce se roztírá a na pleti je příjemný. Má vyhovující odstíny i když já mám trochu světlejší než bych potřebovala, jelikož teď kvůli plesové sezoně používám samoopalovák. Make up dlouho vydrží, a přijde mi že i hydratuje pleť. Během dne je nutno přepudrovávat se, jelikož se po nějaké době leskne.

  • konzistence
  • obal
  • odstíny
  • výdrž
  • cena
  • snadná aplikace
  • pleť se po nějaké době leskne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na tento make-up ma zlákala reklama, keď slubovali že je odoblný voči oteru. A naozaj to funguje. Nie že by sa vôbec neotieral, ale o podstatne menej ako podaktoré iné make-upy. A aj krycia schopnosť je dobrá, mne vyhovuje velmi. Keď sa mi mienie pravdepodobne ho kúpim zas.

  • neotiera sa
  • kryje
  • pekný obal
  • nič


Pokud bych měla hodnotit kvalitu makeupu je to sporné,myslím že na trhu je dost podobných makeupů stejné kvality.Velké plus má za konzistenci,nedělá fleky,výdř by se dala hodnotit taktéž kladně.Jediné mínus co má je krytí,pokud máte pěknou pleť a nepotřebujete nic zakrýt je perfektní,naopak když potřebujete něco zkrýt tak se vám to bohužel nepovede.Zachrání vás buď korektor nebo jíný typ makeupu.Doporučila bych všem za zkoušku nic nedáte.

  • Nedělá fleky
  • Nekryje


Další recenze od 16.2.2013 08:34:04

Tento make-up ma milo prekvapil . Je hutnejší, čo mu som sa potešila.Pre mna osobne je takýto typ make-upu vhodnejší. Nevytvára efekt masky. Krásne sa v pil do pokožky . Krytie má skvelé (čo sa týka make-upov). Väčšinou po ňom nemusím použiť ani púder . Jedine čo ma mrzí že nevydrží 25h ( to nevydrží žiaden :P ,ale mohol by mať dlžku držania o niečo dlhšiu)

  • Krytie
  • hutnejší typ make-upu
  • netreba použiť púder
  • nevytvára efekt masky
  • nevydrží 25h


Další recenze od 16.2.2013 10:03:45

Po dlouhé době konečně dobrý make-up, hned po Match Perfection také od Rimmelu. Jediné co opět vytýkám -> Nejsvětlejší odstín je opět na mě až moc tmavý. V Česku je prostě vždy málo světlých odstínů. :-/ Nicméně jsem si tento make-up dost oblíbila a myslím, že na léto (až budu více opálená) bude suprový!

  • Hezká konzistence
  • Příjemná vůně
  • Vydrží mi opravdu dlouho ( i když ne 25 h :D)
  • Dostupná cena
  • Střední krytí
  • Nevytváří ,,masku"
  • I nesvětlejší odstín je prostě tmavý :-/


Vyzkoušela jsem už spoustu make-upů jak dražších tak levnějších. Tento jsem si koupila jednou, protože jsem na něj měla v DMku slevu 50 kč a od té doby si ho kupuji furt za cenu 150,-. Jsem velice spokojená. Vydrží opravdu déle. Je pravda, že se někdy pleť leskne pokud pod make-up nedám ještě nějakou bázi. Ale jinak jsem velice spokojená :)

  • Cena
  • dlouho vydrží
  • pleť se leskne pokud nepoužijete bázi pod make-up


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.5.2013 11:35:10

Moje stálice!!! Pro mě nejlepší make up od Rimmelu. Textura je hutná, ale příjemná (připomíná silikonovou bázi). Dobře se zpracovává do obličeje a krytí je perfektní. Po nanesení tvář velmi jemná na dotek. Stačí ho méně, vhodný i pro nanášení prsty. Mám světlý odstín 100 Ivory a absolutní spokojenost. Zátěžový test - po dni a noci nonstop párty :D - vydržel i na druhý den ráno ;)

  • krytí
  • textura
  • výdrž
  • nejsou


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímto make-upem jsem, stejně jako s ostatními od Rimmelu, nadmíru spokojená. nemám ráda make-upy se silným krytím a tento má spíš takové střední. Vůně je příjemná, konzistence také a dobře se roztírá. Vydrží mi na obličeji celý den i když mám mastnější pleť. Moc hezky sjednotí pleť a rozjasní ji :) Opravdu je skvělý a vyhovuje mi.

  • Cena
  • Příjemný na pleti
  • Zatím nic


Další recenze od 16.9.2013 18:52:11

Make up není špatný, celkem dobře kryje, dlouho vydrží, vypadá pěkně. Ale je na pleti trochu vidět, je dost hutný. A co mi nejvíce vadí je to, že je při dotyku takový lepkavý. Mám mastnější pleť, a je potřeba ho zapudrovat, po pár hodinách i přepudrovat. Barevné odstíny jsou dobré, od světlých až po ty tmavší, myslím, že si každá žena vybere ten svůj.

  • cena
  • dobré krytí
  • výběr odstínů
  • viditelný na pleti
  • lepkavý na dotyk
  • nutnost přepudrování během dne


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2013 22:20:14

Já jsem s tímto makeupem spokojená. Má tekutou konzistenci, ne moc, tak akorát aby se hezky rozmazával a kryl. Krytí je střední, nedělá na pleti masku a zakryje nějaké ty nedokonalosti, ale lepší je použít korektor. Možná bych přidala ještě světlejší odstím, protože i ten nejsvětlejší co mám, je na mou pleť o trochu tmavší. Po nanesení pudru vypadá dobře celý den, ale já raději jednou během dne přepudruju, pro perfektní vzhled.

  • Krytí
  • Výdrž
  • Nedělá efekt masky
  • Přirozený vzhled pleti
  • I nejsvětlejší odstín je na mě trochu tmavší


Další recenze od 22.9.2013 16:22:08

Jsem celkem bledule, a tak je pro mě těžké sehnat make-up, který by mi seděl odstínem. Tento make-up mám samozřejmě tedy v tom nejsvětlejším, odstínu 100. Perfektní krytí, nepotřebuji ani korektor - nemám moc problematickou pleť, ovšem potřebuje sjednotit, zakrýt kruhy pod očima a načervenalá místečka okolo nosu. Všechny tyto problémy zakryje perfektně. Vždy přepudruji pudrem od Essence, rovněž v nejsvětlejším odstínu. Aplikace pomocí pumpičky je velmi praktická a make-up se i potom dobře nanáší na pleť, samozřejmě předtím hydratovanou krémem jako podklad. Na léto je možná trošku hutný, ale v létě stejně make-up vůbec nepoužívám, takže je mi to jedno. Tento make-up používám už leta já, sestra i maminka a naprostá spokojenost. Můžu jedině doporučit.

  • přirozený vzhled
  • vůně
  • pumpička
  • odstín
  • krytí
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.12.2013 18:52:51

Tento make-up je jeden z těch horších, co se v drogerii nachází. Měla jsem ho v té nejsvětlejší variantě a i přesto byl docela dost oranžový. Zvýrazňoval všelijaké nedokonalosti, dělal na obličeji mapy a zalézal do vrásek a pórů. Výdrž na pleti také není kdo ví jaká. Vydržel pouhých pár hodin. 25 hodin rozhodně na pleti nevydrží. Už bych si ho nikdy nekoupila.

  • dostupnost
  • slabá výdrž
  • dělá mapy na obličeji
  • vysušuje


Další recenze od 2.1.2014 16:58:51

Tento make up jsem také vyzkoušela, rozhodně dávám přednost makeupu Rimmel Match Perfection, který má podle mě lepší výdrž a i odstín mi lépe vyhovuje. Maku-up rozhodně nevydrží slibovaných 25 hodin, mě nevydržel ani 8 hodin :-( Textura makuupu je příjemná, ale víckrát bych si ho nekoupila. Existují lepší makeupy ve stejné cenové kategorii.

  • příjemná textura makeupu
  • vydrží na pleti tak 8 hodin
  • mále kryje nedostatky pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 23:10:09

Nejlepší make-up, který jsem kdy zkusila. Skvěle se nanáší, není příliš vodový, vypadá přirozeně, dá se vrstvit v případě, že se člověk nestíhá odlíčit a znova nalíčit. Jeho výdrž je celodenní a řekla bych, že je dost odolný i proti otěru. Obličej s ním vypadá přirozeně a ani při větší vrstvě nedělá efekt masky. Hodí se do každého počasí a během dne stačí jenom trochu přepudrovat, aby obličej pořád vypadal pořád svěže. Doporučuju všemi deseti všem, kteří netrpí problematickou pletí, jelikož je pravda, že tento make-up není příliš krycí. Dalším velkým kladem je také to, že se dá sehnat v každé drogérce téměř za babku!

  • Cena!!
  • Výdrž
  • Odstíny - dají se sehnat i odstíny pro bledulky
  • Přirozený vzhled
  • Odolnost
  • Přijemná aplikace
  • Krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Vytkla by som určite malý výber odtieňov. Make up mi darovala kamarátka pretože jej moc nesedel ale ani pre mňa to nebolo nič moc. Na pleti dosť zvýrazňuje póry, čo ja potrebujem zakryť a zvýrazňoval mi tiež šupinky. Po nanesení som mala taký lepivý pocit na pleti, inak sa celkom dobre prispôsobil, neoxidoval. Balenie je pekné, pumpička je fajn. Čo sa týka výdrže tak by som povedala tých 8 hodín. Krycia schopnosť je stredná.

  • cena
  • dostupnosť
  • výber odtieňov
  • zvýrazňuje šupinky a póry


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 15:16:01

Tento makeup jsem si koupila před rokem, ale dlouho jsem se rozmýšlela, jestli koupit nebo ne. Nakonec jsem ho koupila a udělala jsem dobře :) . Krásně voní, kryje, nemastí se mi pokožka a je v mnoha barevných variacích, takže sedne snad každému dle barvy pleti :) Nemohu mu opravdu nic vytknout, možná cena je trochu vyšší, ale zase vydrží :)

  • kryje
  • vydrží
  • vypadá přirozeně
  • možná cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2014 19:08:32

K tomuto make up sa vzdy vraciam a vlastne ani neviem prečo, možno preto že lepsi som zatial nenasla. Nezvyraznuje šupinky ,to je pre mna obrovske plus kedže mam suchsiu pokožku. Zmatnuje, dobre sa rozotiera, sedia mi dobre až dva odtiene, cena je primerana. Po pár hodinach naozaj robi trosku mapy a leskne sa, ale ktory make up nie. Da sa lahko odlíčiť.

  • nezvyraznuje suche miesta
  • zmatnuje
  • fajn odtiene
  • dobre rozotieratelny
  • po par hodinach mam trocha mapy


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.11.2014 11:35:04

Dostala jsem testovací balení a po jeho vyzkoušení jsem si koupila velké balení. Odstín 100 ivory mi dokonale sedí, konečně se v drogerce objevil make-up dostatečně světlý. Má tekutější konzistenci, ale roztírá se bez problémů, krásně sjednocuje pleť a i celkem dobře kryje, netvoří efekt masky, netvoří šupinky, neotírá se, nezalézá do vrásek a příjemně voní. Opravdu vydrží celý den bez problémů. Sice více používám BB cream Missha, ale tento make-up nosím také, dá se říct, že na střídačku a je momentálně jediný, který používám a budu i nadále používat. Velkým plusem je SPF 20.

  • dostatečně světlý
  • cena
  • vůně
  • výdrž
  • nezalézá do vrásek a nešupinkuje
  • žádné


Další recenze od 13.12.2014 17:49:34

Tento make-up pěkně kryje. Ikdyž mi nezakryje všechno akné na pleti, tak dobře zamaskuje červené flíčky. Balení je ve skleněné lahvičce s pumpičkou, což mi připadá asi nejhygieničtější. Na celý obličej mi stačí 2 pumpnutí, takže make-up vydrží opravdu dlouho. Na pleti mi drží celý den, přes den stačí lehce poupravit. Mám nejsvětlejší odstín, který mi na pleti sedí a krásně s ní splyne. Nevytváří masku a je hydratační. Opravdu skvělý make-up!

  • krytí
  • výdrž
  • odstín
  • dávkování
  • nic


Další recenze od 25.12.2014 17:10:04

Jeden z nejhorších makeupů, co jsem kdy měla. Občas mám nějaký pupínek, ale z akné už jsem se vyhrabala Dokud si nenanesu tento makeup, tak je to v pohodě, ale on zvýrazní snad každou nedokonalost, co máte. Pro bezchybnou pleť je asi dobrý, ale mně opravdu nesedl, zalézá do pórů a malých jizviček, no děsný. Má ale hezký sametový finish a pěkně voní.

  • nižší cena
  • výběr odstínů - i pro bledulky!
  • hezky voní
  • zalézá do pórů
  • zvýrazňuje sebemenší dokonalosti
  • malé krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2015 16:40:26

Snad celý 4 roky jsem nepoužívala jiný make-up než tenhle, milovala jsem ho, ale po té co ho nedávno nějakým způsobem zdokonalili ve složení, je to děs a hrůza. Vždycky jsem si kupovala odstín 303 a i když byl tmavší, tak stále vypadal přirozeně. A teď? odstín 303 dělá totální oranžovou masku, takže pokud se trochu zpotíte nebo máte mastnější pleť, tak váš obličej vypadá fakt jak mapa....totální zklamání a musela jsem hodně dlouho hledat a zkoušet než jsem našla ten správný.

  • lahvička
  • dávkování
  • tvoří masku
  • moc oranžový


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mam jej v odstinu 103 True Ivory a koupila jsem si jej na doporuceni jedne bloggerky. Makeup je opravdu skvely, ma prirozenou barvu, skvele kryje a paradoxne nedela efekt masky, drzi klidne cely den. Mam smisenou az mastnou plet a sedi mi perfektne. Ma krasnou texturu, nelepi, nedela mapy. Obal s pumpickou je velmi prakticky. Koupim rozhodne znovu.

  • Prirozeny odstin i pro svetlou plet
  • Kryje
  • Nedela "masku"
  • Vydrzi cely den
  • Prakticky obal
  • Skvela dostupnost
  • Prizniva cena
  • Zadne


Vyborny make up. Skvele mi sedi 2 soft beige. Vyborne kryje, pouzivam s primerem=zadne pory, hladka plet. Je hutnejsi, staci ho malicko. Drzi cely den pri pouziti fixacniho pudru. Pokud nejsou velka horka, tak se da pouzit i v lete. Bohuzel v CR maji jen malo odstinu, lepsi je objednat pres nekoho v Anglii, tam je mnohem vetsi vyber vsech produktu znacky Rimmel.

  • kryti stredni
  • dlouha vydrz
  • skvely na foceni
  • nizka dostupnost vyrabenych odstinu


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.9.2015 10:41:15

Tento make-up jsem si koupila na základě kladných recenzí a na začátku používání jsem z něj byla opravdu nadšená, hezky kryl, dlouho vydržel a to i v parných dnech a cena za kterou jsem ho kupovala byla taky víc než příjemná. Bohužel zhruba po měsíci používání se mi začala hodně zhoršovat pleť, ucpaly se mi póry a dělaly se mi velké pupínky, kterých jsem se pak dlouho nemohla zbavit :-( Vrátila jsem se tady zpět k mému milovanému Revlonu a tenhle už znovu nekoupím.

  • dlouho vydrží na pleti
  • dobré krytí
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2016 13:34:31

Ten to make up jsem si koupila v drogerii, protože na něj byla akce a musím říct, že mě mile překvapil. Vzhledem k ceně jsem od něj moc nečekala, ale stal se jedním z mých oblíbených, už ho mám nějakou dobu a i když ho používám velmi často ještě ho hodně mám, takže vydrží i dlouho což se dá čekat v takovém balení. Co se týče toho balení tak mě naprosto vyhovuje, pumpička přesně vytlačí dostatečné množství. Řekla bych, že i krásně kryje. Je pravda, že bez báze zalézá do pórů, ale já bázi používám vždy na každý make up, takže to jako problém nevidím. Doporučuji

  • dostatečné krytí
  • krásně roztíratelný
  • balení s pumpičkou
  • cenově dostupný
  • zalézá do pórů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2016 15:34:40

Tenhle make up mě v prodejně velmi zaujal. Pokukovala jsem po něm už dlouho, jenže vždy než si koupím nějaký make up tak si pročítám recenze. A recenze na tento make up nebyly vždy kladné. Až jsem jednoho dne zjistila, že známá tento make up používá a velmi jí vyhovuje, dala mi vzorek na doma a já se s ním mohla nalíčít. Fakt krásně kryje a vydrží celý den! Tak mně nezbývalo nic jiného než jít do drogerie a koupit si ho. Přišla jsem do rossmanu, kde ho měli za 220kč, jak jsem šla k pokladně, tak jsem si všimla, že ho tam mají položený s bází zdarma za ty samé peníze!! Okamžitě jsem ho šla vrátit a vzala si ten s bází. (make up normálně stál 220 a báze 180). Takže jsem měla vyhráno a koupila si za 220 kč oboje. Podle mě je to zatím nejlepší make up z drogerie, který jsem kdy měla. Řekla bych, že se hodí spíše pro mastnější pleť, která má sem tam nějaké to akné. Kamarádce se suchou pletí dělá šupinky. Na obličeji vydrží celý den, úplně jsem si odvykla se přepudrovávat. Vypadá velmi přirozeně, krásně voní a neotírá se! Za mě jeden z nejlepších make upů! Ale určitě bych ho nepoužívala v létě, na léto je moc hutný, mě na léto stačí jen nějaké bbčko na sjednocení pleti :)

  • spíše pro mastnější pleť
  • neotírá se
  • výdrž
  • vůně
  • v rossmanu je k němu zdarma báze
  • vypadá přirozeně
  • cena
  • střední krytí
  • nedělá masku
  • voděodolný
  • matuje
  • tónuje
  • hebká pleť po nanesení
  • nutno použít primer (bázi) jinak se vpíjí a jde do vrásek
  • na léto moc hutný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nejsem nijak náročný člověk, mám mastnější pleť a tento make up byl zatím jediný z drogerie, který mi seděl. Krytí je asi střední, ale už mě netrápí zase tolik akné , jak v pubertě, takže jsem s ním spokojená. Make up má pumpičku, dobře se nanáší a navíc se dá i vrstvit! Nevytváří masku a neleze do vrásek! A rozhodně koupím znovu :)

  • střední krytí
  • dá se vrstvit
  • neleze do vrásek
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Zkoušela jsem ze vzorku testeru od kamarádky. Tak takovej lepivej hnus jsem ještě na obličeji neměla... táhlo se to, lepilo to, jako bych měla na obličeji gumu. Krytí strašný, prakticky žádný. Obličej jsem měla gumově zmaštěný, lepivý, fuj. Ještě že jsem si jej nekoupila. Asi nejhorší make-up, který jsem kdy zkoušela. Nikdy nekoupím.

  • žádné
  • moc žlutý
  • neskutečně lepí
  • na obličeji se táhne jako guma
  • vůbec nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.6.2016 17:09:34

tento mejkap jsem chtěla už dlouho vyzkoušet .po nanesení jsem zjistila že poměrně dobře kryje,na pleti drží ,příjemně voní,tekutý je tak akorát.. ALE..příšerně ale příšerně LEPÍ!.. ta lepivost je naprostá katastrofa,s tím jsem se ještě u žádného make upu nesetkala... takže už ho příště nekoupím A poletí do koše.

  • kryvost
  • strašně lepivý


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2016 19:04:54

Hledala jsem dlouho makeup na problémovější pleť a našla. Kryje tak středně, což mi lichotí.. Dříve jsem měla dost akné a zůstaly mi po něm fleky. Tento makeup je nezakryje úplně (což asi ani nechci, musela by to být fakt vrstva), ale pleť mi sjednotí, že to vypadá o mnoho lépe než bez něj. :) nicméně vrstvit se ale dá a vypadá to přirozeně. :) ráno nanesu bázi, makeup a pudr a vydrží do večera, nemám ho ve vráskách, neotírá se o oblečení a nelepí, ani už nepřepudrovávám. Mám dokonce dva odstíny a až dojdou, tak koupím zas.

  • střední krytí
  • nelepí
  • vydrží
  • neotírá se
  • možná cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2017 14:22:32

Jeden z mojich najobľúbenejších make-upov z drogérie, ktorý som kúpila už 2x, hoci vždy skúšam niečo nové. Má príjemnú konzistenciu, dobre sa rozotiera, vydrží 8-9 hodín na pleti, je však potrebné zapudrovať po aplikácií plus prepudrovať počas dňa. Krytie ma dostačujúce, príjemnú vôňu a tiež veľmi pekné odtiene aj pre svetlé typy.

  • odtiene
  • výdrž
  • cena
  • dostupnosť
  • nerobí fľaky ani mapy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel Wake Me Up Make-up

3.8 71% 41 recenzí

Hůře hodnocené