Dermacol Nutri Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Dermacol Nutri Lash Mascara
Řasenky Dermacol Nutri Lash Mascara - obrázek 1
5 3.2 9
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Nutri Lash Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 20.11.2015 23:32:43

Tato řasenka mě vůbec nenadchla.Koupila jsem si jí dvakrát.Poprvé byla řasenka hodně řídká,řasy prodloužila,ale hodně slepovala i když jsem vyměnila kartáček,efekt byl stále stejný.Vůbec řasy nenatočila,naopak je narovnávala.Ovšem,když začala lehce vysychat,řasy mi natočila????!!!!!!Po krátké době začala dělat hrudky.Po nějaké době jsem si jí koupila znova a hrůza.Řasenka byla skoro vyschlá,takže akorát vyhozené peníze.

  • ---------------
  • nenatočí
  • neprodlouží
  • nezahustí
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.3.2015 10:41:05

Dlouho jsem váhala nad koupí této řasenky a když jsem jí viděla v akci za 99,-, tak jsem po ní okamžitě skočila. Nakonec předčila mé očekávání a teď je to jedna z nejlepších řasenek, co mám a to že jich mám dost a i podstatně dražších. Řasenka má zajímavě tvarovaný kartáček, který úžasně prodlouží i natočí každou řasu a navíc dodává i objem, takže nepotřebuji kleštičky ani žádné báze, stačí dvě vrstvy tady té zelené věcičky a mám super řasy. Růst řas jsem zatím nezpozorovala, ale zkusím si přikoupit ještě tu černou Rapid Grow, která má podporovat právě růst řas a myslím, že společně se budou skvěle doplňovat a kvalita řas se opravdu zlepší. Za mně rozhodně pět hvězdiček a koupím určitě znovu i za plnou cenu.

  • Vykouzlí bezvadné řasy
  • Šikovný kartáček
  • Skvěle drží
  • Zlepšuje kvalitu řas
  • Mohli by zapracovat na designu obalu


věk
25-34

oči
šedé

Miluji řasenky a bez řasenky bych nevylezla opravdu nikam. Ráda zkouším nové a nové řasenky, ale tahle mne zklamala. Koupila jsem si ji v Tetě za 189,- a lituji toho. Řasenka slepuje řasy (dost slepuje řasy). A když jsem ji chtěla dát druhý pokus, tak se mi kartáček slepil k řasence - jinými slovy-otevírám řasenku a zůstane mi v ruce jen kus plastu.

  • nic
  • slepuje řasy
  • cena v poměru s kvalitou
  • po druhém otevření mi zůstal kartáček přilepený k řasence - už ji ani nemůžu použít


Další recenze od 10.10.2013 18:35:33

Znovu a znovu se k ní vracím po různých experimentech. Vydřží se nedrolit, prodlouží, zvýrazní, krásně černá, nežmolkuje řasy dohromady a když se odličuji nepadají s očním líčením i moje řasy, navíc je po nanesení pružná, výborná, chválím, i co se kvalita - cena týče. :) ps.: nedráždí mi ani oči a nezapáchá jako jiné mnohdy i dražší značky

  • prodlouží a vydrží
  • křiklavý obal :(


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.8.2013 19:52:53

Mně tato řasenka vyhovuje. Ze začátku sice řasy slepuje, ale s tím si poradí kartáček na rozčesávání. Po čase už kartáček na rozčesávání není potřeba. Koupila jsem si jí protože jsem před tím měla řasenku od maybeline rocket volume, která na řasách drží tak dokonale, až jsem o řasy málem přišla. Můžu říct, že řasy opravdu vyživuje. Nepadají mi a možná i povyrostly. Pokud řasy po nanesení rozčešu, řasenku nanáším až ve 3 vrstvách a vytvoří to krásný objem. (Přítelova mamka se mě vždycky ptá jestli to mám svoje řasy nebo jsem byla na nalepení ;o) )

  • výživa
  • lehce se odličuje
  • nerozmazává se
  • řasy hezky obalí
  • dlouho vydrží
  • vydrží i přes noc
  • ze začátku je potřeba kartáček na rozčesání


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.3.2013 11:45:21

Řasenku jsem obdržela zdarma od Dermacolu. Myslela jsem, že to nebude nějak extra velký zázrak, ale jsem nadšená! Už po dvou použitích byl na mých řasách vidět rozdíl - řasy jsou jakoby silnější. Řasenku používám už několik dnů a nedám na ni dopustit. Přestaly mi vypadávat řasy, mám je krásně dlouhé. Na řasách vypadá řasenka dobře. Krásně řasy prodlouží, přitom vypadá nenuceně a přirozeně. Z kartáčku jsem také nadšená. Neunikne mu žádná řasa! Řasenka sice stojí 200 Kč, což může být pro někoho dost, ale rozhodně si ji zase koupím a nebudu vůbec váhat. Zatím ta nejlepší řasenka, co jsem měla a zkusila jsem jich už opravdu hodně, od essence po Lancome. Rozhodně doporučuju!!!

  • prodlužuje řasy
  • řasy jsou po použití silnější a nevypadávají
  • dobrý kartáček
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.3.2013 15:12:56

Kartáček nabírá hrozně moc barvy a řasy se pak slepují. Zkusila jsem kartáček použít s jinou řasenkou a zase ten samý problém. Takže vadný kus nemám. Jestli vyživuje, nedokážu posoudit. Už si ji znovu nekoupím. Je použitelná jen když půlku barvy utřu do kapesníku.

  • hezký obal
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 9.3.2013 19:10:35

Tahle řasenka mě nadchla. Většina drogérkových řasenek mi řasy buď prodlouží, nebo zahustí, tahle je první, co plní oboje. Řasy mi vůbec neslepuje, jde jen o to vyndat kartáček tak, aby na něm nebylo moc přebytečné barvy. Kartáček je vůbec velmi zajímavý a všechny řasy hezky nabere a obalí. Jeho funkci bych přirovnala k Hypnose od Lancome, kterou jsem měla v menším balení a mé řasy nikdy nebyly tak hezké jako s ní. Údajné vyživení řas je jen další plus, i když to ještě nedokážu posoudit (přijde mi, že řasy padají méně, ale třeba si to vsugerovávám). Kupovala jsem v akci za 149 kč a příště kupuji zas, akce neakce:)

  • Krásné balení
  • Údajně vyživuje řasy
  • Udělá hezkou délku řas
  • Zahustí
  • Zajímavý kartáček
  • Dobře se s ní pracuje
  • Žádné


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 14.12.2012 19:52:57

jsem maniak na řasenky a musím vyzkoušet téměř každou novinku, která se u nás objeví. A navíc mě u této řasenky láká to, že má řasy i vyživovat. To zatím posoudit nemůžu, ale jinak mě řasenka moc nenadchla. Ale za tu cenu prostě nemůžu chtít zázraky..

  • měla by vyživovat řasy
  • slepuje řasy


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené