Miss Sporty Pump Up Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Miss Sporty Pump Up Lash Mascara
Řasenky Miss Sporty Pump Up Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Miss Sporty Pump Up Lash Mascara - obrázek 2
Řasenky Miss Sporty Pump Up Lash Mascara - obrázek 3
Miss Sporty (87)
3.2 z 5 5 3.2 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
23%
4 hvězdy
23%
3 hvězdy
23%
2 hvězdy
15%
1 hvězda
15%

Koupilo by znovu
62 %

Recenze produktu
Miss Sporty Pump Up Lash Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 16.1.2018 00:43:18

Řasenka pro objem řas. Řasenka měla obyčejný kartáček, který mi nevyhovoval a slepoval řasy. Povedlo se mi najít vhodný plastový kartáček a vyměnit ho za původní obyčejný a naprostá spokojenost. Rozčesané, oddělené řasy, prodloužené, zahuštěné a také natočené. Nikdy se mi nestalo, že by se mi řasenka rozmazala a nebo opadávala. Černá sytá barva. Za mě velká spokojenost.

  • natočí
  • zahustí
  • prodlouží
  • oddělí
  • rozčeše
  • kartáček


věk
15-24

oči
hnědé

Tohle byla moje úplně první řasenka a myslim, ze byla opravdu dobra. Rasy mi neslepovala a moc dobre se s ni zachazi, rasy prodlouzi a objem taky trochu doda, ale zadny velky zazrak to teda neni. Cenove je sice vyhodna, ale jsou i lepsi rasenky. Vyhoda je ta, ze vubec nevysycha! Opravdu jsem ji mela hodne dlouho a vydrzela!

  • dela efekt prirozenych ras
  • cena
  • rychle schne
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

S touto řasenkou jsem spokojená a často se k ní vracím. Poprvé jsem ji viděla na kamarádce, která měla dlouhé, neslepené mrkačky a říkala, že používá pouze tuto řasenku. Své řasy mám průměrné a mohu potvrdit, že když si s kartáčkem pohraju tak je hodně prodlouží, neslepí a vytvoří krásné mrkačky. Za tu cenu je to paráda.

  • Neopadává pod oči
  • Prodlužuje
  • Cena
  • Nerozmazává se


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 24.7.2014 21:02:27

Průměrná řasenka. Neurazí nenadchne. Já ji používám na střídačku i s jinými asi zhruba 3 týdny a mám z ní rozporuplné pocity. Špatná rozhodně není ale žádná pecka to taky není. Já teda rozhodně nemám problém jako některé holky tady s tím, že by se mi obtiskávala. To mi neudělala ani jednou. Ani mi nedělá "muší nohy". Docela hezky prodlouží ale nijak závratně. Co se mi ale na ní hodně líbí je, že je opravdu černočerná. Za tu cenu si myslím, že je prostě dobrá. Určitě ji někdy zase koupím.

  • nízká cena
  • černočerná barva
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.8.2013 12:20:13

Jelikož jsem typ slečny, která nemusí mít vše extra drahé. Nejsem zastánce toho čím dražší tím kvalitnější (není to pravda). Tato řasenka je pro mě parádní,není drahá, řasy prodlouží a zhustí a nemusíte dávat více vrstev, samozřejmě záleží jaký má člověk typ řas. Pro ty moje je tato řasenka parádní. Už ji mám po několikáté a jsem spokojená.

  • řasy jsou hustší
  • nedrolí se
  • prodlužuje
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Túto maskaru som používala veľmi dávno. Dneska by som si ju však už nekúpila. Zlepovala mihalnice a vytvárala takzvané mušie nohy. Na druhú stranu mihalnice perfektne predlžovala a vytáčala. Pre násťročné dievčatá začínajúce s líčením môže byť. Cena je veľmi nízka , čo je prijateľné, keď máte hlboko do peňaženky, avšak radšej kúpiť jednu kvalitnú ako dve - tri lacné , ktoré potom vyhodíte.

  • predlžovala
  • cena
  • veľký nános farby
  • mušie nohy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.1.2013 08:30:31

Já jsem teda nebyla vůbec nadšená z tého řasenky, protože ten kartáček je hrozný. Štětiny jsou na mě moc daleko od sebe, takže v těch velkých mezerách je až moc barvy a hrdlo to rozhodně nezachytí, takže při líčení máte až moc oblepené řasy barvou a obrovský nános vypadá jako z fotek Twiggy s nalepovacími řasami. Jak někdo psal - prostě mrkací panenka, ale s příšernými řasami. Nikdy víc. Je sice levná, ale hrozná. Slepí řasy, vypadá nepřirozeně a pak se drolí.

  • cena
  • kartáček
  • drolí se a slepuje řasy


Další recenze od 1.1.2013 11:57:33

Sice levná, ale pro mě jedna z nejlepších. Mám řídké a krátké řasy, ale tato řasenka je mi velice dobře zvýrazní a zhustí. Musím udělat alespoň dva nánosy, ale jako říkám, pro mé nijaké řasy opravdu úžasná. Jsem s ní moc spokojená a rozhodně si ji koupím i příště.

  • zvýrazní
  • odpoledne se již trochu drolí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.9.2012 18:37:41

Koupila jsem ji připalenou zdarma k nějakému jinému výrobku, takže jsem ráda, že jsem za ni nedala peníze. Obsolutně nepoužitelný kartáček, strašně hrubý - vůbec se sním nedá pracovat, na kartáčku taky zůstává i po otření strašně moc barvy, takže slepuje a žádný "Pump up lash" se nekoná

  • žádné
  • Moc hrubý kartáček
  • barva na řasách špatně zasychá


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 18.9.2012 12:07:39

Nejhorší řasenka, co jsem kdy měla. Z nouze a nutnosti koupit řasenku jsem ji koupila. Nechápu, jak ji někdo může tady chválit., Řasenka na řasách neschne, takže se obtiskává, řasy neprodlužuje ani neděla dech beroucí pohled jak slibuje. Otřes kvalita, otřes konzistence řasenky. Za mě NIKDY vic! ne nadarmo se říká, že na make-upu a řasence se nemá šetřit. Zlatá Lóreálka. Řasenku jdu vrátit!

  • Pěkný obal
  • Vše!


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.4.2012 14:08:13

ako tak pozerám na tieto fotky tak ja mám asi nejaký produkt s iným kartáčkom. dosť zle sa s ním pracuje. je tvrdý a riasy musím dosť rozčesávať. ale inak na druhú stranu musím povedať že natočené riasy krásne predlži a po rozčesaní sú úchvatné ale či si kúpim znova neviem. poznám mnoho lepších špirál ktoré splnia svoj účel bez zdlhavého natáčania, rozčesávania a čo ja viem ešte čoho

  • cena
  • predlžuje
  • vela farby na kefke
  • riasy je nutné rozčestať


Další recenze od 2.4.2012 18:05:36

Já teda měla tu VODĚ-ODOLNOU verzi a můžu říct, že už bych si jí víckrát nekoupila. Hodně řasy slepovala a dělala neskutečný žmolky, nadruhou stranu můžu říct, že když se nanese s absolutní trpělivost, tak ty řasy občas vypadly i dobře. Plus je také to že se vážně nesmívala (jako v normálním dešti) a moc se nerozmazávala.

  • tmavě černá barva
  • Vydrží na řasách
  • nesmívá se
  • nerozmazává se
  • žmolkuje (hodně)
  • slepuje řasy
  • celkově řasy pak nevypadají nic moc



věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2012 19:08:33

Hned po Maybelline řasenkách je tato mým favoritem č. 2. Koupila jsem si jí jednou "z nouze", když jsem neměla moc peněz a hned po první aplikaci jsem byla příjemně překvapená. Má velký kartáček, se kterým se velmi dobře pracuje, černá je opravdu černá, řasy perfektně zahustí a prodlouží, po nanesení dvou vrstev jsem vypadala jak mrkací panenka. Neslepuje a nežmolkuje, dlouho vydrží. Za tu cenu je bezkonkurenční.

  • cena
  • velký kartáček, se kterým se dobře pracuje
  • sytá černá barva
  • zvýrazní, prodlouží a zahustí
  • neslepuje a nežmolkuje
  • balení vydrží poměrně dlouhou dobu
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené