Mary Kay TimeWise podkladová báze recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Mary Kay TimeWise podkladová báze
Tekutý makeup Mary Kay TimeWise podkladová báze - obrázek 1
Mary Kay (50)
4.2 z 5 5 4.2 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
50%
4 hvězdy
30%
3 hvězdy
10%
2 hvězdy
10%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
70 %

Recenze produktu
Mary Kay TimeWise podkladová báze

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2017 13:41:51

Toto je opravdu spíše podkladová báze. Větší krytí od ní tedy nelze čekat. Pleť je po jejím použití však sjednocená, projasněná. Krytí je lehké. Na pleti dobře drží, ale celý den bez chyby nedá. Ale je to stále jen báze. Mou normální až smíšenou pleť nevysušuje a já jí přepudrovávám. Moji pleť dělá každopádně hezčí a mě, která nemá ráda pocit masky na pleti zcela vyhovuje.

  • Krásně sjednotí pleť
  • projasní
  • lze zakoupit za slušnou cenu
  • obal nic moc


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tak kvalita tohoto make-upu mě hodně pozitivně překvapila, hlavně širokou škálou opravdu přírodních a pěkných odstínů. sedí mi řada beige a mám č. 4 a 5, a střídám je dle ročního období. Mám ten na smíšenou pleť a sedí poměrně dobře. Velmi dobře se roztírá, dobře drží a poměrně dobře kryje. Mít pumpičku a ne zamatlaný závit, tak nemá chybu. Na obalech byl měla MK přidat a bude to pecka.

  • velmi dobře drží a kryje
  • mít pumpičku tak nemá chybu


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2016 13:15:17

Na tenhle makeup jsem byla natěšená jak dítě na Vánoce a musím říct, že mě trochu zklamal. Za takovou cenu jsem očekávala lepší kvalitu.. Oceňuji příjemnou vůni, celkem přizpůsobivou barvu (objednala jsem si trochu světlejší, jelikož MaryKay má podle mě dost tmavé barvy).. Ale jak už tu bylo psané, je to doopravdy podkladová báze, která sjednotí, drobné nedokonalosti vyhladí, ale pro dvacetiletou pleť s občasnými pupínky, které nedokáže zakrýt, asi není. Mamku už ty "sem tam beďary" netrápí a je spokojená. Myslím,že je srovnatelný s běžnými BB krémy.

  • vůně
  • perleťový podtón
  • cena
  • nezakryje větší nedokonalosti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2016 17:38:20

Tak za mě tedy rozhodně ne, bohužel... Koupila jsem naštěstí z druhé ruky, takže o dost levněji než za normální vysokou cenu (která určitě neodpovídá kvalitě). Mám ten rozjasňující, odstín Beige 1 a na můj vkus je v něm možná až moc třpytek a vlastně pořád nevím, jestli má opravdu fungovat jako báze nebo make-up, protože použít tento výrobek jako bázi - to si teda fakt nedovedu představit :D Make-up ani nejde pořádně zapracovat do pleti, po kůži už po hodině začne stékat, slévá se, dělá hnusné mapy a fleky..bohužel i šupinkovatí a na pleti jde dost cítit - je hutnější konzistence, pokožka je taková ucpaná, zalepená. Hodně jsem se po něm leskla, pleť byla taková umaštěná a to opravdu už po chvilce, pudr situaci zachránil vždy jen na krátkou chvíli :/ Parfemace nepříjemná, odstín je hodně dožluta a trošičku oxiduje. Barva mi sedla, když jsem se lehce opálila, ale jinak ne. Krytí je slabší. Rozjasní sice hezky, s bází je to o něco lepší, ale stejně jsem s ním ani tak nebyla spokojená... já tedy nedoporučuji, příště radši vyzkouším zase jiný make-up :)

  • rozjasní
  • cena
  • je hutný a pleť se po něm hned zmastí a leskne
  • málo kryje
  • slévá se
  • dělá mapy a fleky
  • příliš žlutý odstín
  • málo vydrží
  • nepříjemný na pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.5.2014 10:20:57

S tímto make-upem jsem poměrně spokojená. Krytí problematické pleti sice není 100%, ale to není skoro u žádného make-upu. Barva drží po celý den, není třeba už opravovat. Je poměrně dobrý výběr odstínů, které jsou přirozené a splynou s tónem pleti. Na výběr na mastnou i suchou pleť - sama mám na suchou pleť a nevysušuje, ani nevytváří šupinky na pleti. Za mě doporučuji.

  • výběr odstínů
  • splyne s tónem pleti
  • nevysušuje
  • vydrží celý den
  • žádné výrazné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2014 20:26:26

Jsem fanynka tohohle perfektního make-upu! :-) Mám už asi šesté balení a nedám na něj dopustit. Vybrala jsem si odstín, který přesně sedne mé pleti a když to s ním člověk nepřežene, tak vypadá naprosto dokonale, jako druhá kůže. Je i moc příjemný na pleti, vůbec o něm celý den nevím. Musím říct, že s krytím jsem tedy spokojená. Je možný, že rozjasňující báze pro suchou/normální pleť možná tolik nekryje, ale Matte wear pro smíšenou/mastnou pleť, který vlastním, kryje moc pěkně. Je ale pravda, že používám štětec (musím dodat, že také od MK :o) a ten kryje nedokonalosti lépe než když nanáším make-up prsty. Tak v tom bude taky rozdíl. Co se týče výdrže, tak přežije i hoďku a půl ve fitku (samozřejmě když ho celý nesetřu ručníkem :D, což hodnotím velmi kladně. V neposlední řadě se mi líbí i cena. Jelikož se jedná o opravdu kvalitní kosmetiku, tak 440,- Kč za make-up mi přijde víc než přijatelné. Měla jsem i dražší make-upy a neudělaly mi takovou službu, jako tento, takže i když ráda zkouším nové kosmetické kousky, tak k tomuto se stejně pořád vracím. Rozhodně doporučuju.

  • výdrž
  • příjemný na pleti
  • konzistence
  • dobře kryje
  • cena
  • Balení - uvítala bych spíše pumpičku
  • Možná těch odstínů by mohlo být více na výběr (tmavší na léto) jak už zde bylo zmíněno


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2013 12:53:51

Mám velmi citlivou pleŤ se sklony k periorální dermatitidě a tento make-up snáší moje pleť relativně dobře. Je lehký a pleť je po něm hezky sjednocená a zakryje i drobné nedostatky ( červené žilky, semtam nějaký pupínek, trochu i kruhy pod očima) Nic méně, mou pleŤ docela vysušuje. Používám krém, vhodný pro periorální dermatitidu a po nanesení této báze mně po čase začne pleť pnout a kolem nosu se mně po něm občas tvoří šupinky. Řekla bych že pro příliš suchou pleť vhodný není. Ale jinak spokojenost. A na to, že má být "proti vráskám" tak na mé mladé pleti si ani po dvou měsících neporadil s jemnými vrásky na čele a u očí =oD. Nic méně - obal je katastrofální, nevím jestli mám jen smůlu na lahvičku, ale šroubování se mně po měsíci naprosto odrovnalo a jen čekám kdy mně při cestování někde vyteče...

  • šetrný k pleti
  • dlouho vydrží
  • na pleti vypadá přirozeně
  • lehce až středně krycí
  • i rozjasňující vysušuje
  • obal - špatné šroubování


Další recenze od 16.8.2013 16:04:21

Veľmi dobrá podkladová báza, dobrá napríklad v kombinácii s Mary Kay minerálnym pudrovým makeupom, alebo pre tie, čo potrebujú pleť zjednotiť a trochu rozžiariť. Vytvára krásnu farbu, je vhodná aj na unavenú pleť so sivastým nádychom, nakoľko pleť vyzerá oddýchnuto a zdravo. Nedostatky však veľmi nezakryje.

  • rozžiari pleť
  • žiadne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2013 22:50:35

Velice jemný k citlivé pleti, poměrně dobře sjednotí. Není však vhodný pro toho, kdo chce vyloženě něco zakrýt. Je spíše na sjednocení. Vydrží opravdu hodně, ani v dešti se mi neroztekl. Škáleodstínu mně osobně přijde dobrá. Ale je pravda, že mám ten rádoby nejtmavší na běloškou pleť, pak už jsou údajně jen na mulatky a pak i na černošky.

  • výdrž
  • cena
  • konzistence
  • ideální i pro citlivou pleť
  • pro mě nemá



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 18:38:14

Make-up je super na běžné použití i když je z řady Time Wise. Je to nástupce starších podkladových bází, ale není mezi nimi žádný velký rozdíl. Na pleti je velice příjemná a výdrž je také dobrá. Škoda jen, že má Mary Kay u nás omezený sortiment, chybí mi odstíny na léto. I ty nejtmavší jsou světlé.

  • výdrž
  • cena
  • žádné výrazné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené