Dermacol Tónovací krém 2v1 recenze a zkušenosti

Tónovací krémy Dermacol Tónovací krém 2v1
Tónovací krémy Dermacol Tónovací krém 2v1 - obrázek 2
5 3.8 22
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Tónovací krém 2v1

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.3.2012 22:08:30

Tento tónovací krém lehce hydratuje a sjednocuje barvu pleti. To jsou ale jeho jediná pozitiva. Výběr odstínů je malý, navíc by mohl o něco lépe krýt. I když to není makeup, očekávám, že alespoň něco málo zakryje a pleť bude vypadat zdravěji. Má hodně malou výdrž, po třech hodinách po něm nebylo na obličeji ani stopy.

  • hydratace
  • malá výdrž
  • téměř žádné krytí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.4.2012 15:39:54

Moc fajn tónovací krém, určitě koupím znovu, je rozhodně lepší než BB cream od Garnieru. Používám nejsvětlejší odstín a je v pohodě, super na léto a když nechci na pleť dávat make-up.Hezky sjednotí pleť, je moc příjemný, příliš nekryje, ale to od něj ani nečekám, příjemně voní. Určitě doporučuji, za tu cenu moc pěkná věc =)

  • cena
  • příjemný na pleti
  • příjemná vůně
  • hezky sjednotí
  • dobrá dostupnost
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.7.2012 13:25:45

Tento tónující krém mě velmi mile překvapil. Nově je na výběr ze šesti odstínů, vybere si opravdu každý. Já mám odstín Desert. Je opravdu krásně hydratační, vypadá neskutečně přirozeně a přitom pleť hezky sjednotí. Mám mastnější pleť a musím uznatm, že vydrží dlouho i bez použití pudru. Dermacol opět nezklamal a ta cena - úžasný výrobek :-)

  • konzistence
  • široká barevná škála
  • hypoalergenní
  • neslévá se a nezalzá do pórů
  • hydratační
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.8.2012 09:04:43

Pro mě naprostá jednička mezi tónovacími krémy. Jelikož mám pleť téměř bez chybičky, hledala jsem jen nějaký lehký tónovací krém. Kolem tohoto od Dermacolu jsem chodila docela dlouho a teď lituji, že jsem ho nezkusila mnohem dříve. Jelikož jsem bledulka, sedí mi nejsvětlejší odstín, ale protože tento tónovací krém se vyrábí v sedmi odstínech, vyberou si i tmavší typy. A to považuji za velké plus. Samotný krém je na pleti velmi lehký, pleť rozzáří, projasní a hezky sjednotí. Výdrž je také dobrá a na to, že je to pouze tónovací krém, kryje poměrně dobře.

  • Cena
  • Pleť sjednotí a projasní
  • Výběr ze sedmi odstínů
  • Žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.8.2012 23:07:59

Upřímně jsem z tohohle tónovacího krému trochu rozpačitá. Po tolika kladných recenzích jsem od něho čekala víc. Je to podle mě průměrný drogerkový produkt, který za 120,- neurazí, ale ani nenadchne. První věc, která mi vadí je, že je na pleti hodně vidět, vypadá jako bych měla na pleti nános i když dám malé množství, nevím, možná je to odstínem (mám Desert), možná mojí nešikovností, ať jsem se ho snažila rozetřít sebevíc, byl hodně hodně vidět a vypadal nepřirozeně, možná až maskoidně. Druhá věc, která mi vadí je, že mi zhoršuje pleť. Třetí věc je, že hodně hodně zvýrazňuje póry, což je pro mě katastrofa. Pozitivem je výdrž, ta je velmi dobrá, 8 hodin se mnou v pohodě přežije i bez přepudrování, nezvýrazňuje suchá místa, nelepí, není mastný, nelesknu se po něm tolik jako po jiných a řekla bych, že na tónovák dobře kryje. Parfemace mně osobně nevadí, ale je silná, takže pro citlivky to nebude to pravé (vůně mi přijde totožná s jejich Satin bází pod make-up). Znovu bych si ho nekoupila.

  • cena
  • nezvýrazňuje suchá místa
  • není mastný ani těžký
  • krycí schopnost
  • výdrž
  • zhoršuje mi pleť
  • vypadá nepřirozeně - maskoidně
  • hodně zvýrazňuje póry


Další recenze od 25.11.2012 20:22:49

Podle mě je tento tonovací krém mnohem lepší jak BB od Garnieru, krásně hydratuje, příjemně voní a sjednotí pleť (opravdu jen zlehka). Používám ho jako podklad pod make-up. Nebo místo krému když ráno nestíhám a nepotřebuji vypadat zrovna "bezchybně" tak po něm sáhnu a vyrazím z domu raz dva :-)

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2013 21:47:04

Tak nevím proč ho tolik blogerek chválí, protože dle mě je naprosto hrozný! Na pleti vypadá nepřirozeně, úplně jako maska. Hrozně flekatí a i když mám světlejší odstín, je stále tmavý. Na mastné pleti se hned leskne a zvýrazňuje póry. Jediné plus je nízká cena.

  • nízká cena
  • světlý odstín je tmavý
  • flekatí
  • vypadá jako maska
  • hned se leskne
  • zvýrazňuje póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento tonovací krém jsem používala asi měsíc. Příliš se mi tedy neosvědčil. Vzala jsem si asi druhý nejsvětlejší odstín, protože mi ten nejsvětlejší přišel až moc světlý, přesto bych ten světlý možná snesla. Po aplikaci vypadá pleť pěkně, ale dlouho mi to nevydrží, ani s pudrem. Moc nedokonalostí nepotřebuji zakrýt, ale za chvilku se prostě lesknu. Slečnám s méně mastnou pletí by asi vyhovoval více.

  • balení vydrží dlouho
  • docela dost odstínů
  • do hodiny jsem se po něm leskl a to i s pudrem


Další recenze od 13.9.2013 18:27:31

Tento tónovací krém patří k mým nejoblíbenějším. Mám ho v odstínu biscuit, protože mě přijde o něco světlejší než light, nevím proč. Barevně mi sedne úplně skvěle a to mám celkem světlou pleť. V létě i v zimě tento odstín. Nedělá fleky ani šupinky a to je moje pleť docela suchá. Po použití je vláčná, sjednocená a rozzářená. Jediné mínus je asi to, že se asi po pěti hodinách "vsákne" a na pleti nezůstane skoro nic.

  • hydratuje
  • sjednotí
  • částečně kryje
  • prozáří
  • odstín
  • příliš dlouho nevydrží ale to je asi u tónovacího krému normální.


Další recenze od 17.11.2013 14:23:35

Tenhle tónovací krém jsem si koupila, ze začátku jsem byla celkem spokojená ale pak jsem si všimla, že se musí hodně roztírat aby nebyl moc vidět, při výběru odstínu jsem si nemohla vybrat a to krytí taky nic moc, vím že to je jen tónovací krém, ale aspoň trochu krýt by měl. Taky má dvě pozitivum- krásně voní a cena je taky dobrá, ale to je asi tak všechno :) Takže za mě ho moc nedoporučuji.

  • Vůně
  • Cena
  • Málo kryje
  • Musí se hodně rozetřít


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.11.2013 10:01:13

Jsem spokojená. Mám barvu natural. Barva je přirozená i teď v zimě, kdy nejsem moc opálená. Konzistence je také fajn, já dávám hned na denní krém, protože mám sušší pleť. Pokud nedám denní krém, tak se špatně roztírá a dělá fleky. Určitě si ho koupím znova. Za tu cenu je to myslím dobrá kvalita. Takže za mě určitě ano.

  • Vše viz text v recenzi
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2014 15:01:14

Ze začátku jsem byla moc spokojená, i když jsem si vybrala o něco tmavší odstín než je má pleť. Ale satčilo počkat až se opálím a už mi to sedělo. Problém u tohoto krému je ale jeho roztírání. To jsem se vždycky tak snažila, ale občas to nešlo rozetřít tak, jak bych potřebovala. A nakonec se mi stejně na pleti udělaly fleky. Takže pro mastnou pleť s rozšířenými póry se podle mě nehodí. Ale své spokojené uživatelky si určitě najde. Není to žádný propadák. Prostě průměr.

  • cena
  • vůně
  • špatně se roztírá
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krém som kúpila v bomba akcii , pretože mal záruku už len 7 mesiacov. Veľmi oceňujem výber odtieňov , je ich tuším 6. Ja som si vybrala ten najbledší (aspoň sa mi tak zdal, Biscuit) a pekne mi sedí. Pleť pekne jemne tónuje a zjednotí. Mne osobne to stačí, nepotrebujem mať na pleti hnusnú masku a ani veľké krytie nemám rada. Nesedí mi ale vôňa, tá mi doslova vadí. Ďalšie mínus je, že sa celkom zle na tvári rozotiera. Na ruke to je fajn ale na tvári ako keby sa rýchlo vstrebávala alebo zaschol, či ako by som to opísala. Určite ho teda spotrebujem ale znovu si ho nekúpim. Myslím, že nie je ale zlý, je to taký priemer. Pleť sa po ňom moc neleskne a celkom vydrží aj na mojej zmiešanej pleti. Kto nie je náročný tak ho určite odporúčam, za skúšku to stojí a nebýva ani drahý.

  • prirodzené tónovanie
  • parfemácia


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2014 11:46:37

Dermacol toning cream byl asi můj první make up, co jsem si sama pořídila. Už mám druhé balení a překvapivě mi vyhovuje. Pěkně mi barvu pleti sjednotí. Po nanesení nemám dojem masky. Nemusím pod něho použít bázi pod make up. Je pravda, že na nějaké větší události, bych ho nevolila, ale na pochůzky proč ne? Hezky pleť matuje. Pozor na výběr odstínu. Hlavně mězi Light a Biscuit. Biscuit je světlejší, takže mi sedí dobře. Mínus je, že se obtiskává a obsahuje parabeny.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Odstíny
  • Matuje
  • Sjednocuje pleť
  • Vůně
  • Parabeny
  • Zanechává stopy


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2015 22:21:24

Vynikající věc na léto namísto makeupu. Hezky sjednocuje tón pleti, velmi příjemně voní. Nedělá fleky a ani na kůži nešupinatí, přitom konzistence je akorát tak dobře roztíratelná. Mám odstín Natural, vypadá přirozeně, není příliš světlý, tak akorát na teď. Výdrž průměrná, večer toho na odlíčení moc nezbývá. Určitě doporučuji a koupím znovu, cena tak akorát.

  • cena
  • voní, dobře se roztírá
  • nešupinatí, nedělá fleky
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Krém jsem si koupila v rychlosti ve slevě, protože jsem sebou žádný neměla, lituji, že jsem ho neobjevila dřív, je lehký, rychle se vsákne, musím rychle roztírat, pleť nezatěžuje, nezalézá do vrásek, je to opravdu lehké krytí, vyhovuje mi konzistence, balení je normální, výběr odstínů je dobrý, mám sice 02 biscuit, sle i jako bledulce mi sedí, nevysušuje, je příjemný

  • lehký tónující krém
  • nevsušuje
  • hned se vpije do pleti
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.3.2015 01:15:04

Tónovací krém používám téměř denně. Krém je v tubě, což oceňuji, konzistence jako krém, příjemná, ne moc tekutá, ne moc tuhá, tak akorát. Krém má jemnou parfemaci. Co se mi na něm líbí je to, že na to, že je to jen tónovací krém celkem slušně zakryje červené skvrnky a krásně sjednotí. Vhodnější bude spíše pro normální až sušší pleť, mastné pleti bych nedoporučila. Krém se krásně roztírá, na pleti není skoro vidět. Co mi trochu vadí je, že na mou pleť se nevyrábí padnoucí odstín. Používám odstín Biscuit a i ten je tmavý. Nicméně se dá celkem slušně rozetřít a pokud ho přepudruji bílým komp. pudrem od Essence, tak i trochu zesvětlá. Největším nedostatkem je pro mě však fakt, že se mi po něm trochu zhoršila pleť. Není to markantní zhoršení, ale přesto. Výdrž mě překvapila, vydrží celé dopoledne (po přepudrování). Za 120 Kč docela slušný výrobek. Určitě si pořídím další.

  • konzistence
  • cena
  • tuba
  • krytí
  • odstíny


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.5.2015 21:22:20

Používám denně místo make-upu a nemůžu si ho vynachválit. rychle zasychá, což je jediná nevýhoda. výdrž je dosti dobrá, krytí je skvělé, zakryje i menší nedostatky a odstín Biscuit je krásně světlý. Paráda. Jen natřu, zapraším pudrem a můžu vyrazit. Kupuju pravidelně, skvělá cena. Balení mi vyhovuje, aspon není na pumpičku, ve které se usazuje na dně a nejde ven. Toto pěkně vymáčknu a pohoda.

  • Cena
  • odstín
  • krytí
  • Balení
  • splyne s pletí
  • Rychla zasychá


Další recenze od 30.5.2015 09:54:09

Koupila jsem si ho na minulé léto, zvažovala jsem tento tónovací krém nebo BB. Nakonec jsem vybrala tento, nevyšel ani na stovku, takže bomba. Odstín mi sedí perfektně, po nanesení mi přijde krém vždy takový chladivý a je velice příjemný. Nyní zkouším najít nějaký make-up, který by mi seděl, a když šáhnu vedle, tak se vždycky můžu vrátit k tomuto. Krytí bych řekla, že je střední. Nemám příliš mastnou pleť, ale pudr je potřeba. Neucpává póry ani nic takového.

  • cena
  • dobrý pocit na pokožce
  • nezhoršuje stav pleti
  • dobrý odstín
  • krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.7.2016 17:25:41

Tento tónovací krém jsem si koupila na léto až budu trošku opálená. Má opravdu pestrý výběr odstínů. Mám odstín desert, když si na něj dám světlý pudr, tak celkově vypadá dobře. Na léto si myslím, že je fajn. Takový lehčí, sjednotí pleť. Žádný zázrak to ovšem není, myslím, že si ho už znovu nekoupím. Oceňuji balení, takové tuby mám ráda. Je nutné ho dobře rozetřít, jinak by mohl dělat fleky.

  • balení
  • cena
  • roztírání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.9.2016 23:49:12

Tento tónovací krém je pro mě zatím nejlepší na trhu. Jeho textura je lehoučká, na tváři vypadá přirozeně. Perfektní na den na běžné nošení. Odstín Desert používám v létě při opálení, jinak postačí světlejší Biscuit. Jedinou jeho nevýhodu shledávám v tom, že na pleti nevydrží bez hnutí po celý den. Taktéž nelze doporučit pro ty, které požadují perfektní vzhled bez jediné nedokonalosti. Na večer a speciální příležitosti bych zvolila klasický make-up. Tady jde spíše o přirozenost.

  • lehká konzistence
  • pro mě skvěle padnoucí odstíny
  • v akci příznivá cena (asi 79,-)
  • přirozený vzhled na pleti
  • nevydrží na pleti celý den