Dermacol Ultra Black Dipliner Tekutá oční linka recenze a zkušenosti

Oční linky Dermacol Ultra Black Dipliner Tekutá oční linka
Oční linky Dermacol Ultra Black Dipliner Tekutá oční linka - obrázek 1
5 3.5 17
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Ultra Black Dipliner Tekutá oční linka

Další recenze od 15.8.2013 10:14:47

Chtěla jsem vyzkoušet nějaké tekuté oční linky a padly mi do oka tyhle. Jsem s nimi hodně spokojená. Mají opravdu černou barvu, vydrž celý den, jsou i trochu odolné vůči vodě. Líbí se mi i obal a aplikátor. Ale i přes to se vrátím ke gelovým linkám, kdybych však ještě chtěla někdy zkusit linky tekuté tak to určitě budou právě tady ty.

  • opravdu černé
  • aplikátor
  • obal
  • výdrž
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 22.9.2013 09:12:24

Naprosto bezkonkurenční oční linky. Díky hrotu se bezchybně nanáší, hrot neujíždí jiným směrem než je potřeba. Mají opravdu černou barvu a krásně se lesknou. Výdrž je suprová, vydrží na oku bez rozmazání celý den. Šednout začnou, když se opravdu člověk zpotí, ale to je normální u sebelepších tekutých linek. Jsem s nimi naprosto spokojená a opakovaně se k nim vracím. Za mě doporučuji!

  • Aplikátor ve formě hrotu
  • Černočerná barva
  • Lesklý efekt
  • Výdrž
  • Nedrolí se
  • Žádné


Další recenze od 10.10.2013 18:41:56

Musím jen a jen doporučit, výborný aplikátor a trvanlivost po nanešení, o sytosti barvy ani nemluvě, je opravdu černá ané našedlá jako u jiných výrobců, akorát se mi odličuje trošku hůře, ale pokud použiju odličovač na olejové bázi je to ok. A to maličké balení mi také vyhovuje, dost cestuji kvůli práci, a tak nezaberou moc místa v kosmetické taštičce, navíc i na diskotéce příjdou vhod když kámoška dorazí nenalíčena :)

  • barva a stálost
  • horší odličování


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 26.11.2013 18:07:40

Nejlepší linky! Sice nejsou úplně levné, ale stojí za to si je koupit. Jsou tekuté, nevysychají a jsou opravdu černé celý den, nestane se, že by zešedly nebo se rozmazaly. Jedinou nevýhodou je aplikátor, pokud jste začátečník a nemáte v lince ten správný grif. Mně osobně někdy linka trvá opravdu docela dlouho, ale je to o zvyku. Nevysychají ani po čtyřech měsících, co už je mám.

  • černá barva
  • nevysychají
  • jsou stále jak nové
  • aplikátor je pro zkušenější


Další recenze od 30.1.2014 20:17:13

Za mě totální propadák! Četla jsem tady ty recenze a tak jsem si řekla, proč si tento produkt nekoupit. Nanesla jsem je ráno, nanášení bylo dobré. Když jsem přišla ze školy a koukla do zrcadla, byla to hrůza, byly rozdrolené hlavně u koutků oka. Když jsem si je odlíčila, zjistila jsem, že tam kde jsem je měla, mám rudé místa. Oči mě natekli a trvalo to až do večera. Za mě už nikdy víc!

  • Černočerná barva
  • Nejhorší co jsem kdy měla
  • Nevydrží
  • Alergická reakce
  • Drolí se


věk
15-24

oči
hnědé

UUh, narazila sem na jedny z mála skvělých linek! (předtím sem měla v oblibě ty od miss sporty). Mají opravdu černočernou barvu, jsou mírně lesklé a drží jak přibité a hlavně se neobtisknou při nanesení řasenky. Aplikátor je takový menší, spíš tvrdší a musí se dávat pozor na množství, ale de to,) Vykouzlíte linku jak tenoučkou tak tlustou.

  • (mírně) lesklá černočerná po celý den
  • odlíčit jdou docela dobře
  • při odličování se barva jakoby "cucká" a shlukuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.2.2014 23:03:41

Za mě ne! Možná to je tím, že se mi s tekutýma linkama obecně pracuje špatně, ale problém je jinde a už to zmínila jedna kolegyně nahoře. Sice je to krásná černočerná barva a nanášení nebylo tak hrozný jako u jiných linek, přesto mi na víčku dlouho nedrželi, drolilo se to, pálili mi z nich oči, rudá víčka jak blázen. Zůstanu u gelových linek nebo obyčejných tužek. Tekuté jsou k prdu obecně.

  • barva
  • pěkný design obalu
  • drolí se
  • nedrží na víčku
  • dráždí oči a víčka


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 02:30:10

Líbí se mi, že se dají sloupnout, čímž odpadá část pro mě nepříjemného odličování očí. Navíc jsou vhodné pro citlivé oči, což oceňuju. Ovšem linka se po čase v ohybech zažíná drolit, dokonce se mi kvůli neustálému šrubování rozbil i obal. V jednu chvíli jsem je nemohla vůbec odšrubovat, tak musely zasáhnout kleště :D Především kvůli drolení si linky už nekoupím. Ovšem cena i pigmentace jsou ovšem příjemné. Navíc je mám už rok a vůbec nezačaly vysychat.

  • cena
  • pigmentace
  • vhodné pro citlivé oči
  • dají se sloupnout (:D)
  • nevysychají
  • zebří design obalu, ha! :D
  • drolí se v ohybech
  • nekvalitní obal


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.2.2014 15:18:21

Tyto linky jsem měla docela dlouho vyhlédnuté. Až na ně byla v Rossmannu sleva, neváhala jsem. Byla jsem velmi mile překvapena, ačkoli jsem se bála toho poměrně krátkého hrotu na nanášení. Linky nejsou přehnaně tekuté, aplikátor nabírá barvy přiměřeně a s trochu cviku se dají vytvořit pěkné linky, i tenoučké :-) Linky vydrží na oku celý den a jsou černé! Jediné mínus je to, že se mi špatně odličují, trochu se loupou a nejdou mi pořádně dostat z kůže (používám micelárku od Biodermy). Pěkný obal je plus, koupila bych znovu, ale ráda zkouším nové věci... za mě ano!

  • cena ve slevě
  • hezký design
  • dlouho vydrží
  • jsou pěkně černé
  • hůře se odličují


věk
15-24

oči
zelené

Za mě určitě ne. S linkama se hůř pracuje, což by mi nevadilo.. ale drolí se velmi rychle v průběhu dne, na očích mi vadily a to je nemám citlivé. U vnějšího koutku oka při tvaru tzv. kočičích linek se ocásek úplně vytrácí a drolí a už se mi taky stalo a né jenom mě, že v průběhu dne barva jakoby praskala. Nekoupím znovu

  • Obal
  • Drolí se
  • Dráždí oči
  • Barva "praská"


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 26.4.2014 18:29:14

Za cenu 149 Kč jsou to docela dobré tekuté oční linky. Musíte se s nimi však naučit pracovat a někdy ani nejde je dobře nanést- na aplikátor se totiž dostane hodně barvy a při nanesení na víčko se může drolit a "scvrkávat" kůži (což nevypadá moc pěkně). Také mi docela vadilo že se jedna část linky leskla i při zaschnutí a druhá se jakoby zmatnila. Já raději preferuji linky ve fixu. Tyhle linky sice spotřebuji ale nikdy víc už si je nekoupím.

  • Černočerná barva
  • Musíte se s nimi naučit pracovat
  • Při nanesení většího množství se drolí/praská
  • Špatně se s nimi pracuje


Další recenze od 11.9.2014 17:00:25

Koupila jsem tyhle linky na základě kladných recenzích. Linka je hezky černá a nedrolí se. To je fajn, ale po několika hodinách cca tak po 6 až 8 se mi začne obtiskávat na víčku a rozpíjet se. Když jsem někde celý den tak nepotřebuju chodit s rozpitou linkou. Taky mě jakoby táhne na víčku, což není moc přijemné. Já osobně bych už znovu nekoupila.

  • sytá černá barva
  • nedrolí se
  • obtiskává se
  • rozpíjí se
  • táhne na víčku
  • tužší hrot


Další recenze od 2.11.2014 16:44:28

Nejlepší oční linky, které jsem kdy měla. Žádné linky nebyly podle mých představ, nevydržely, rozmazávaly se, světlá černá, spíš do šeda.. ale tyto? TOP! Splňují vše! Nejspíš už si žádné jiné ani nekoupím, zůstanu věrná těmto.. :) Také mě zaujal obal- nádherný. Někomu bude připadat vysoká cena. Vždy jsem si vybírala co nejlevnější. Myslím, že cena okolo 100,- je pro tyto linky možná i levná, oproti ostatním dražším výrobkům, které nejsou zdaleka tak dobré. Mínus je i v odličování, ale není to žádná tragédie.

  • Sytě černá
  • Aplikace
  • Výdrž
  • Obal
  • Voděodolné
  • Přesnost
  • Horší odličování


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.7.2015 22:01:41

Dobrý aplikátor - jedno namočení v pohodě stačí na nalíčení jednoho oka, akorát dlouhý - skvěle se s ním manipuluje, dělá tenkou linku, netřepí se Velikost balení - stačím je spotřebovat, než vyschnou Výdrž nalíčení - linka drží dobře, akorát když si nakreslím delší špičku u vnějšího koutku oka, tak nevydrží celý den V poměru k ceně mi přijdou super. Pokud nehledáte super tenkou linku a neočekáváte výsledek jako u produktu ze sephory, tak určitě šup šup pro ně! :)

  • Akorát dlouhý aplikátor - snadná manipulace
  • Nevydrží celých 24 hodin - ale 12 v pohodě :)


věk
25-34

oči
šedé

Moje oblíbené tekuté linky.Kupuju je pořád dokola, nemám moc chuť zkoušet jiné,protože tyto mi moc vyhovují.Výdrž na mém oku je bezva- celý den bez rozmazání, na druhou stranu je snadno odlíčím i micelárkou.Snadno se mi s nimi manipuluje, než jsem objevila tyto používala jsem gabriella salvete ty jsou taky super,ale tyhle mi vyhovují ještě o chlup víc.Kvůli té super výdrži.Jediné mínus je,že mi připadá,že v drogerkách jsou často vyprodáné a taky by mohly stát do stovky,ale jinak jsou skvělé.

  • výdrž
  • snadná manipulace
  • poslední dobou dostupnost v obchodech
  • možná cena


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 15.7.2016 20:02:56

Nejlepší oční linky co znám! Velmi dobře se nanáší. Aplikátor je pevný, netřepí se. U jiných značek jsem takto pevný aplikátor nenašla. Linky jsou voděodolné a vydrží opravdu všechno. Barva je velmi intenzivně černá. Dobře se odličují, případně se dají i sloupnout. Cena je ideální. Opravdu si tyto linky nemohu vynachválit.

  • vše
  • žádné


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Eyeliner Pen

3.2 56% 19 recenzí