Oriflame Beauty Eye Liner Stylo recenze a zkušenosti

Oční linky Oriflame Beauty Eye Liner Stylo
Oční linky Oriflame Beauty Eye Liner Stylo - obrázek 1
Oční linky Oriflame Beauty Eye Liner Stylo - obrázek 2
Oční linky Oriflame Beauty Eye Liner Stylo - obrázek 3
Oriflame (299)
3.4 z 5 5 3.4 16
Celkem 16 recenzí


5 hvězd
13%
4 hvězdy
50%
3 hvězdy
13%
2 hvězdy
19%
1 hvězda
6%

Koupilo by znovu
63 %

Recenze produktu
Oriflame Beauty Eye Liner Stylo

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.2.2014 15:34:11

Teda musím povedať že mňa táto fixka sklamala. Nikdy som veľmi nepoužívala výrobky tejto švédskej prírodnej kozmetiky, tak som si povedala že po Avone skúsim aj toto. Mám hnedý odtieň, linka sa síce ľahko nanáša, je ale troška redšia takže miesto treba pretrieť viackrát. Asi po hodine a pol sa mi linka rozmazala, bola rozstrapkaná. To by som hádam ešte nejako zvládla pri pravidelnom utieraní a premaľovávaní, ale fixka mi asi po mesiaci od kúpy vyschla ! Pritom som ju ani tak často nepoužívala. Každý deň nie. Neviem či som dostala nejaký vadný zle uzavrený kus, ale je mi celá teraz už nanič. Maľuje mi len ten bok, s tým sa moc nenamaľujem, špička je suchá.Bohužiaľ už nekúpim.

  • aplikácia
  • prírodná kozmetika
  • značka
  • rozmazáva sa
  • vyschla
  • nevydržala dlho


věk
15-24

Další recenze od 12.12.2013 19:50:53

Linky mě nadchly nízkou cenou. Byly to vlastně moje úplně první linky než jsem přešla na tekuté. Už nikdy bych si je ale nekoupila. Špatná manipulace, nedokáží udělat tenkou linku, rozmazávají se,barva je velice nevyrázná (na ruce je černá, na oku zešediví) , nevydrží dlouho. Ale jdou s ní docela dobře dělat ty konce očních linek. Určitě nedoporučuju..ale to žádnou fixovou linku :-).

  • jdou s ní poměrně dobře dělat zvednuté konce
  • nevydrží
  • rozmazává se
  • na oku zešedivý
  • tlustá linka
  • špatná manipulace
  • špatná pigmentace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.12.2013 10:07:15

Koupila jsem v černé a hnědé barvě. Už je jen tak nekoupím. Používám je jen, když u někoho přespávám a gelovým linkám se to nevyrovná ani náhodou. Špatně se mi s ní pracuje, vynechává, černá není pořádně černá. Spíš mi svým efektem připomíná rozmázlou tužku na oči a na oku stejně moc nevydrží. Jediný plus, co vidím je, že je dobrá tak leda na ty cesty, že je praktický, ale k domácímu použií raději použiju ty gelové linky.

  • praktické balené
  • vynechává
  • nekreslí sytě
  • připomíná spíš tužku na oči než gelové
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 18.1.2013 11:23:22

Dostala jsem k Vánocům, samotnou by mě koupit nenapadlo, jsem zvyklá na šteteček, fixům jsem se pořád tak nějak vyhýbala. Ale musím říct, že aplikace je o mnoho jednodušší, linka není tak výrazná (přes den mi to vyhovuje, na večer hold obtáhnu ještě jednou). Výdrž má velice slušnou, jako velké plus považuji to, že se nerozmazává ani neobtiskává.

  • jednoduché
  • dlouhá výdrž
  • nerozmazává se
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.1.2013 11:16:00

Poté, co jsem si tyto linky ve fixu koupila, už jiné nepoužívám. Mají dokonale sytou černou barvu a lehce se s nima manipuluje, výhodou je tedy přesnost nalíčení. Jediné co bych vytkla je to, že pomaleji schnou. Ale jinak je jen doporučuji i cena je vcelku přijatelná.

  • výrazné
  • lehká manipulace
  • pomalu schnou


věk
25-34

oči
šedé

Oriflame Beauty Eye Liner - oční linky ve fixu, pro mě nezbytná záležitost. Nepoužívám je tedy moc často, protože se mi moc nedaří je aplikovat, takže na to potřebuji více času, ale alespoň dvakrát do měsíce je na party použiju a musím říci, že mi vydrží celý večer bez rozmazání a bez obtisknutí...což přesně potřebuji:)

  • Vydrží
  • Cena
  • Žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2013 14:02:21

Fix jsem dostala v tm. zeleném brčálovém odstínu. Barva není sytá, za to už body dolů a nevydrží, po pár hodinách je po lince. NAvíc barva obalu je naprosto jiná, než obsahu. Sama bych si je nikdy nekoupila, používám spíše linky černé a s těmi by to byla katastrofa, jelikož je u nich předpoklad celodenní perfektní výdrž, hlavně v části mimo oko.

  • cena
  • barva obalu neodpovídá obsahu
  • chabá výdrž


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.12.2012 13:04:55

Tuto tužku jsem dostala od známé zadarmo,jinak by mě snad ani nenapadlo si jí koupit. Ale docela mě překvapila. Byla jsem vždy zvyklá na tekuté oční linky a tahle aplikace ve fixu je mi mnohem příjemnější a rychlejší. Na druhou stranu je černá méně výrazná a linky musím obtahovat. Mně se linka nerozmazává ani neopadává,hrot výborný. Ale také brzo vysychá,což je škoda.

  • Nerozmazává se
  • Precizní aplikace
  • Rychlé nalíčení
  • Málo černá-linka se musí obtáhnout ještě jednou
  • Brzy vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.5.2012 18:22:14

Linky ve formě fixu používám nejraději. Zatím jsem ale nevyzkoušela jiné,kromě těchto. Dobře se s nimi maluje, na spodní linku ale nepoužitelné. Řekla bych, že jsou málo syté, stačí ale linku přejet ještě jednou. Někdy se ale hodí linka jen jemnější,takže mají vlastně dvojí využití.

  • tenký fix
  • žádne


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 9.4.2012 19:01:32

Na tenhle fix nedám dopustit i když pár chyb má. Oproti klasické tužce udělá daleko výraznější linku a ve srovnání s gelovými či tekutým linkami je aplikace jednodušší a přesnější. Bohužel fix vysychá a rozmazává se. Také černá není až tak výrazná a pokud chce opravdu výraznou černou linku, je potřeba ji obtáhnout.

  • Jednoduchá, aplikace
  • Cena, v akci se dá sehnat za 99kč a méně
  • Dobře se odličuje
  • Rozmazává se
  • Vysychá
  • Pro výraznou černou linku je nutné ji obtáhnout
  • Vadí mi, že víčko nejde nasadit na konec fixu


Další recenze od 8.4.2012 15:33:10

S těmito linkami jsem spokojená, protože jsou ve formě fixu. Nevím, jestli jsem si ty štětečkové koupila špatné nebo to s nimi neumím, ale prostě mi to nejde, takže tyhle mi opravdu vyhovují. Snadno se nanáší a pokud mi ujede ruka, tak se i snadno smažou, ale to je také mínus, protože se rádi rozmazávají. Obal je praktický, jen mi vadí, že víčko nejde nasadit na konec tužky (např. jako u běžných fixů), takže ho pořád někde ztrácím

  • Snadná aplikace
  • Dlouho vydrží
  • Dobře vypadají
  • Praktické
  • Trošku se rozmazávají
  • Víčko nejde nasadit na konec tužky


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 23:13:58

Tyto linky mám moc ráda, hezky se s nima pracuje, barva je sytá, dobře se odličují. Rychleji ale vysychají. Zezačátku se s ní maluje hůř, protože je taková tvrdá, což se ale po několika použití zlepší.

  • Barva
  • Jednoduché nanášení
  • Dobře se odličuje
  • Vysychá


Další recenze od 18.3.2012 13:07:41

Snad nejhorší linky, které jsem kdy vyzkoušela. Linky nejsou schopny udělat přesnou linku aniž by vynechaly, navíc nejsou ani moc syté. Nedají se srovnávat s tekutými nebo gelovými.

  • snadná manipulace
  • nevýrazná barva
  • občas vynechává
  • nic nevydrží


Další recenze od 14.3.2012 18:56:29

Linky na oči v tužce Oriflame Beauty Eye Liner Stylo je velice vhodná pro ty, které neumí nakreslit linku pomocí štětečku, tak jak by si přály a linka pomocí tužky po ně není tolik výrazná, díky fixu je možná přesná aplikace.

  • zjednodušená aplikace díky fixu
  • linka pomalu schne


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 18:43:59

Už několik let používám tyto linky a jsem maximálně spokojená. Rozhodně namalované vypadají lépe než tužka na oči a krásně zvětší oči.Nerozmazávají se a vydrží celý den.Navíc mají krásně sytou barvu.Určitě měnit nebudu.

  • přesnost namalování
  • žádné



věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.3.2012 09:01:40

Oční linky ve formě fixu. Skvěle se nanášejí i těm, kteří nemají moc zkušeností s tekutými linkami. Bohužel fix nevydrží tolik jako klasická tužka na oči. Lehce se rozmaže jedinou kapkou (slzou) a je třeba během dne linku obtáhnout znovu. Ale narozdíl od některých tužek se linka z fixu neobtiskuje na víčko.

  • lehká manipulace
  • krásný efekt
  • lehce se rozmaže
  • vysychá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde gelové linky

3.2 55% 6 recenzí