Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner recenze a zkušenosti

Oční linky Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner
Oční linky Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner - obrázek 1
Oční linky Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner - obrázek 2
Oční linky Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner - obrázek 3
5 3.4 9
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner

věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 10.11.2012 16:31:26

Dlouho jsem sháněla dobré linky ve fixu, které by dokázaly opravdu tenkou a matnou čáru.. Zkusila jsem tyto.. Malují nádherně tence, hrot je pořád super.. Strašně mám ráda to, že nemusím nikde nic namáčet, stačí se lehce dotknout oka, a čára je hned napoprvé dokonale plná. Výdrž je dobrá řekla bych, ovšem večer je dobré linky poupravit.. Co mi vadí je, že dělají velmi slabý otisk na víčku, ale mě nejde skoro vůbec vidět.. Taky možná pro někoho bude obtížnější manipulace, ale je to zase lepší, než pak umazávat z očí tlusté čáry.. Nejspíše koupím znovu.

  • tenký hrot
  • snadná aplikace
  • hezky přirozený čára
  • nepatrný obtisk na víčku


věk
15-24

oči
hnědé

Skvělé oční linky, dokáží udělat precizní linii. Přes perleťové stíny se mi hůř nanáší, ale to asi téměř každá linka. Vyhovuje mi tvar tohoto pera, aplikace je velmi pohodlná. Velmi rychle jsem si zvykla na tento způsob malování linky, můžu toto pero jedině doporučit.

  • pohodlná aplikace
  • hezké linie
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2013 13:55:21

první týden - paráda (respektive musím dodat, že používám fix a na část zvanou "flick" - protažení mimo oko jedině gelovku Bobbi Brown, která mi drží ostrá a přesná celý den), al později začala barva vodovatět, být průhledná a aplikátor se ohýbal. Takže jsem na to neměla nervy a používám gelovky na celé oko, je to sice zdlouhavější a chce to pevnou ruku, ale ty mám za 500 na 2 roky, kdežto kupovat co týden fix, asi se nedoplatím.

  • nedrží celý den
  • aplikátor se třepí a ohýbá
  • za týden začaly vodovatět a barva blednout


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 15.2.2013 12:00:02

Moje nejoblíbenější linky ve fixu. Docela mě překvapuje, že nemají hodnocení 100%, protože já s nimi na 100% spokojená jsem. Strašně mi vyhovuje tvar fixu, to že je pěkně tenká a dá se s ní udělat precizní teňounká linka. U některých fixů tomu tak není a je tenká jen ta špička a pak když fix při malování nakloním, tak můžu na tenkou linku zapomenout. Obtisk na víčku mi nedělá, tak nevím. A vydrží mi také celý den (po celou pracovní dobu až dovečera). Také používám gelové linky a tekuté ve štětečku, vyzkoušela jsem i práškové, ale hold s těmito je líčení mnohem pohodlnější :-) Mám už tak 4. fixu - vydrží barvit cca možná 4 měsíce (používám skoro každý den). A koupím určitě zase. Jediné, co mě štve, že ji dělají pouze v černé. Libila by se mi ještě tmavě hnědá a fialová.

  • tenký hrot - precizní líčení tenké linky
  • výdrž během dne
  • nedostatek odstínů


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 6.12.2013 14:58:52

Tak nevím, jestli jsem nekoupila nějaký kus co dlouho ležel na prodejně, ale mě fix vydržel zhruba necelý měsíc a bylo po něm. Jinak mají super tenký a tvrdý hrot, takže se s nimi maluje perfektně a snadno. Dokáží super tenkou linku což oceňuji. Linka vydržela v bezchybném stavu celý den a nijak se nerozmazávala. Kdyby vydržely déle, určitě bych je kupovala pravidelně. Ale kupovat si je jedenkrát měsíčně se mi fakt nechce.

  • super hrot
  • vydržela celý den bez rozmazání
  • brzo vyschly


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.7.2014 11:42:37

Škoda, že jsem si nepřečetla nejdřív recenze. Nalákala mě 50% sleva v Tetě. Spokojená jsem s aplikátorem a konzistencí tekutiny. Naopak mi vadí, že je barva málo krycí, není tedy černočerná. Největším problémem je ale výdrž - už po 3 hodinách se barva znatelně ztrácí a to do té míry, že za další půl hodinu na víčku nezbyde skoro nic, jen ocásek. Uvítala bych třeba hnědou variantu místo této černé-nečerné. No... Vícekrát nekoupím a nemůžu doporučit.

  • pěkný aplikátor
  • není černočerná
  • špatná výdrž :-(


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.3.2015 22:26:24

dostala som ako darček na vianoce, odvtedy používam takmer každý deň, a stále nevyschla, ako by som čakala po predošlých skúsenostiach s tekutými linkami vo fixke :) ja som veľmi spokojná, drží mi celý deň bez chybičk, super sa s ňou manipuluje a hlavne nevysychá ( aj keď odporúčam ju skladovať dole hlavou, keď nato zabudnem tak mi ide farba ťažšie...)

  • nevysychá
  • celodenná výdrž
  • kreslí sa s ňou ľahko
  • nemám


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.8.2015 20:34:40

Co se kladů týče, linky mají opravdu skvělý úzký hrot a jsou černočerné. Dají se s ním nakreslit krásné a přesné úzké linky. Ovšem problém nastává v tom, že do pár hodin mám linky totálně obtisklé. A to ne jen lehce, ale hodně. Bohužel výdrž je pro mě u linek tím nejdůležitějším aspektem, tak nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Člověk chce mít linku přesnou, ostrou a precizní a je opravdu velký problém, pokud v takovém stavu vydrží maximálně dvě hodiny. Za mě bohužel nedoporučuji a už znovu nekoupím.

  • Úzký hrot
  • Dobrá pigmentace
  • Nevydrží
  • Obtiskávají se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.5.2016 21:09:13

Tyto linky mám v odstínu Forest Brown, což je hezká khaki-hnědá barvička. Z linek mám však smíšené pocity. Na jednu stranu, když si je čmárnu na ruku, tak drží jako přibité. Na druhou stranu aplikace na oko a výdrž na oku už taková hitparáda není. Obtiskávají se a nedaří se mi vytvořit hezkou kontinuální linku. Připadá mi, jako by prostě v půlce oka přestaly kreslit.

  • - krásně tenký štěteček
  • - velmi přirozená a sytá barva
  • - horší výdrž na oku
  • - horší aplikace pro mě jako začátečníka


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Eyeliner Pen

3.2 56% 19 recenzí