Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko
Hydratační tělové krémy Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko - obrázek 3
5 4.8 10
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 173 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Go Fresh Nourishment tělové mléko

věk
25-34

Další recenze od 31.3.2019 16:36:54

Toto tělové mlékood Dove mám vždy u své postele. Masíruji si s ním pokožku vždy večer, aby do rána byla kůže jemná a vláčná tělové mléko nedělá mastné stopy, mléko se rychle vsaje do pokožky a vůbec nelepí. Má říjmenou vůni, takovou uklidňující a patří k mým oblíbených. Výhoda je, že má skvělý obal, pěkně se drží.

  • tvar obalu
  • hydratuje
  • nemastí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2014 18:06:35

Kúpila som toto telové mlieko raz v akcii(cca 100kč) potom som ho už dlho nevidela nikde,kým ma zas DMka neprekvapila a bol znova v ponuke.Kupujem ho hlavne kvôli vôni,ktorá je mi strašne nádherná a svieža.Píše sa,že kombinácia zeleného čaju a uhorky,no cítim hlavne len uhorku,plus má mať 24hodinovú hydratáciu.Konzistencia mi pripadá troška vodovejšia,no na to som zvyknutá a nevadí mi to moc.Rýchlo sa vstrebáva a na pokožku je ľahký,preto ho používam hlavne v lete,24hod hydratácie nepotiahne,ale asi len mne,pokožku mám extra suchú.Na zimu používam iné telové mlieka.Celkovo som spokojná a bonus je nádherná vôňa.

  • naozaj krásna a svieža vôňa
  • hydratuje
  • ľahký a rýchlo sa vstrebáva
  • používam ho len v lete-na zimu potrebujem hydratácie viac
  • troška vodovejší


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 07:16:23

Mléko s krásnou svěží vůní. Je velmi lehké a nezatěžuje pokožku. Je trochu řidčí, než klasické Dove mléko, ale neroztéká se. Má lehkou konzistenci, takže se dobře roztírá a rychle se vsakuje. Díky své lehkosti a svěžesti je ideální v horkých dnech nebo na letní dovolenou. Na sušší kůži al ehysrataece nevydrží moc dlouho.

  • svěží vůně
  • lehká konzistence
  • sušší pokožce hydratece moc dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 14:43:39

Miluji značku Dove a zbožňuji jejich tělová mléka. Tohle patří asi k mým top od této značky. Moc se mi líbí ta svěží vůně, která je nevtíravá, ale velmi příjemná. Mléko má konzistenci tak akorát - ani hutnou ani moc tekutou, proto mi tento výrobek tak vyhovuje. Mléko se krásně roztírá a na pokožce zůstane sametový a hedvábný pocit. Pokožka mi přijde vyživená a pružná. Mléko nelepí a dobře se vstřebává.

  • vůně
  • konzistence
  • dobře se vstřebává
  • nelepí
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 15:33:08

Tohle tělové mléko je výborné. Teď na léto je ideální. Nádherně voní, tak jakoby svěže a čistě, konzistence je skvělá - ani hutné ani řídké, dobře se roztírá, rychle se vsakuje a kůži nechává hebkou a provoněnou. Není vůbec problém namazat se jím ráno, rychle se vsákne a můžete se v klidu obléct. Hydratace není nejvyšší, ale v horku je lepší namazat se dvakrát denně než být ulepená.

  • nádherně svěže voní
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává ulepenou pokožku
  • hydratuje středně
  • příjemná konzistence
  • žádné jsem neobjevila


věk
35-44

Další recenze od 22.6.2012 12:24:44

Toto mléko používám hlavně v létě. Má příjemnou vůni okurky, není tedy nasládlá, taková chladivá :). Pokožku si namažu po koupání, cítím, jak je příjemně hydratovaná a nelepí. Vhodnější by bylo balení s pumpičkou, je přeci jen víc praktické než víčko.

  • vůně
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 11:51:00

Toto tělové mléko patří k mým nejoblíbenějším již pár let. Mé pokožce poskytuje potřebnou hydrataci, má svěží příjemnou vůni. Konzistence mi rovněž vyhovuje. Není hutné ale aniřídké, taže se velmi dobře nanáší a roztírá. Dobře se vsakuje a nezanechává pocit mastnoty. Mám výtku pouze k balení, uvítala bych balení s pumpičkou.

  • Skvěle hydratuje a voní.
  • má dobrou konzistenci
  • chtělo by to balení s pumpičkou


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 13:28:19

Tohle tělové mléko mám moc ráda a stále se k němu vracím. Je takové osvěžující a já ho ráda používám v létě. Výrobce uvádí, že se hodí pro normální pokožku, což mohu potvrdit. Já mám sice pokožku suchou, ale v létě nechci být umaštěná a mám radši něco lehčího. Tohle tělové mléko je velice příjemné, rychle se vsakuje, hydratace je střední. Moc hezky voní, tak lehce a nevtíravě. Jelikož jsem hodně světlá, tak když používám samoopalovák, míchám ho předtím s tělovým mlékem. Nejraději na tohle míchání mám právě toto tělové mléko od Dove.

  • hydratace
  • lehké tělové mléko
  • vůně
  • vhodný pro míchání s dalšími mléky/krémy
  • žádné


Další recenze od 17.6.2012 22:11:00

Skvělé hydratační mléko, pleť po něm zůstává jemná, hydratovaná a bez známky suchých míst. Jako bonus překrásně voní po okurkách. Používám ho i po holení a ani tehdy nijak nepálí, naopak zabrání vzniku podráždění. Dobře se roztírá a cena odpovídá kvalitě.

  • Hydratuje a pečuje
  • Dobře se roztírá
  • Nádherně voní
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 10.5.2012 16:21:33

Jedno z mých oblíbených tělových mlék, které se mi nikdy neomrzí. Určeno na normální pokožku, je lehké, osvěžující, po rozetření na chvíli přináší lehce chladivý pocit, takže ideální na léto. Konzistencí je spíš řidší, hezky se roztírá, rychle se vstřebá a pokožka je po něm hebká, vůbec ne ulepená. Je to spíš takové osvěžení než silná hydratace, ale na normální pokožku výborné. Moc se mi líbí svěží vůně okurky a zeleného čaje, je taková letní, ale moc dlouho vonět nevydrží. Sympatický je mi i tvar obalu, který dobře padne do ruky.

  • lehká jemná konzistence
  • dobře se roztírá
  • rychle se vstřebá a nelepí
  • dodá chladivý a svěží pocit
  • příjemná svěží vůně
  • k dostání též ve 400 ml balení
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NIP+FAB Tělové máslo

4.6 89% 9 recenzí