Saloos Bio kokosová péče Vanilla recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Saloos Bio kokosová péče Vanilla
Hydratační tělové krémy Saloos Bio kokosová péče Vanilla - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Saloos Bio kokosová péče Vanilla - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Saloos Bio kokosová péče Vanilla - obrázek 3
5 4.7 9
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 131 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio kokosová péče Vanilla

věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 20:38:41

Kokosový olej s nádhernou vanilkovou vůní (-extrakt z vanilky) se dá použít nejen jako tělové máslo, ale např. také jako zábal na vlasy. Je třeba ho aplikovat na vlhkou pokožku, aby se vsákl, což mi upřímně moc nevyhovuje, stejně mi přišel takový mastný.. mám radši bambucké máslo než oleje :), ale to je subjektivní. Kvalita je velmi dobrá.

  • výživný
  • nádherná vůně
  • přírodní a bio
  • na mě mastný


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 13:35:50

Z parfémovaných kokosových olejů od Saloos můj favorit, je totiž cítit pravou vanilkou (extrakt ve složení) a na kůži je směs vanilky a kokosu hřejivá a pánské polovině moc příjemná. V létě se ho vzdám, na zimu ale schovávám další balení. Použití je stejné jako u klasického kokosového oleje, ne však na vaření, lépe vždy na vlhké vlasy a mokrou kůži. Mě naopak mazání na mokro nevadí, je to rychlovka po sprše.

  • vůně
  • všestranné použití
  • nic


Další recenze od 30.8.2012 23:35:27

Miluji vůni tohoto oleje. Je opravdu hodně hydratační, používám ho na tělo a zvláště na nohy po holení. Krásně voní a cena není nijak vysoká. Možná jediné mínus je, že musí být uchováván v ledničce, jinak je vodově tekutý. Ale zase je 100% přírodní, což jsou všechny výrobky značky Saloos.

  • česká značka
  • čistě přírodní
  • krásně voní
  • hydratuje
  • cena
  • při pokojové teplotě je tekutý


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2012 09:45:05

Úžasně vonící olej, který navíc skvěle hydratuje, mám jen trochu problém s tím že se celkem dlouho vstřebává i po koupání, ale zase mi od něj překrásně voní pyžamo :-). Co se týče konzistence tak ho mám normálně v koupelně ani ne v chladu a pořád zůstává v tuhém stavu a olej se z něj stane až když si ho dám na ruku. Je mnohostraně využitelný ale zatím jsem ho na vlasy nezkoušela. Kvalita je skvěla jako u většiny výrobků této značky. Sice sem ho chvíli sháněla jelikož v DM ho moc nemají ale stačilo napsat na Saloos kde mi obratem poslali seznam míst kde se dá sehnat. Rozhodně doporučuju

  • překrásná vůně
  • čistě přírodní produkt
  • hydratuje
  • celkem příznivá cena
  • víceúčelové využití
  • pomalejší vstřebávání


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2013 20:16:44

Kokosový olej přímo zbožňuji, jeho hydratační schopnosti jsou úžasné. Mám ovšem pocit, že kokosový olej od Saloos nehydratuje tolik jako např. od Purity Vision, i tak je to ale silný nadprůměr. Tento vanilkový mi úžasně voní, něco mi v něm připomíná vánoční vanilkové rohlíčky:-) Teď na zimu přímo ideální. I při téměř každodenním mazání vydrží balení velmi dlouho, na celé tělo stačí opravdu maličko. Ráda si jej koupím někdy znovu a plánuju vyzkoušet i další verze od Saloos.

  • úžasná hydratace
  • univerzální použití
  • složení
  • vůně
  • žádné výrazné


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2013 19:13:49

Tento další olej od Saloos je stejně tak dobrý jako všechny jejich výrobky. Vůně jsou to opravdu nádherné a ani tento kokosový olej s vanilkou není výjimkou. Olej opravdu nádherně voní, je to taková nasládlá (skoro až vánoční) vůně, takže ho používám především přes zimu, kdy tyto výrobky přímo vyhledávám. Výrobek je opravdu všestranný a namažete se s ním od hlavy až k patě. Dá se použít i na vlasové zábaly a podobné věci :). Olej se rychle vpíjí, ale balení celkem rychle mizí. No, asi je to vina toho, že je tak úžasný.

  • multifunkční využití
  • plastový obal
  • krásná vůně
  • rychle se vpíjí
  • cena
  • v létě by mi vůně vadila


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2014 09:31:15

Po otevření jsem měla pocit, jako kdybych se nadechla nějakého likéru. Kdyby mi někdo v tekutém stavu řekl, že je to likér s nadšením bych ho vypila. Takové Malibu s nádechem vanilky. V kelímku převládá vůně kokosu, po namazání ovšem z tělá cítím spíše vanilku. Výborně se roztírá a rychle se vpíjí. Používám ho po koupeli na celé tělo. Vyzkoušela jsem ho i i na oholené nohy a žádná alergická reakce nenastala. Naopak mi je krásně promazal a zvláčnil. Dále ho využiji ještě jako vlasovou péči. Buď to jako vlasový zábal, který nechám chvilku působit a vlasy umyji, nebo jako výživu na suché konečky . Vlasy jsou po umytí viditelně lesklejší, vyživenější a lépe se rozčesávají.

  • Přírodní kosmetika
  • Všestranné použití
  • Vůně
  • Hydratace
  • Nic


Další recenze od 29.12.2014 20:54:02

Na tento olej jsem se hodně těšila, protože kokosák miluju a vanilku vyhledávám u kosmetiky hodně. Je to totiž labužnická vůně a v zimě krásně hřeje. Prvně jsem byla trošku zklamaná protože v kelímku nebyla vanilka moc cítit, jen kokos ale po namazání kokos ustoupil a pokožka voněla vanilkou. Parfemace není vůbec násilná a vtíravá naopak jen taková jemná. Mě vyhovuje. Určitě koupím znovu! :) o hydrataci nelze pochybovat, ta je stejně skvělá jako u klasického kokosového oleje

  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 20:48:02

Koupila jsem na základě recenzí z netu, je to opravdu moc příjemný olej-krém, nevím přesně, protože jsem ho objednala v létě a přišel mi v tekutém stavu a v lednici se z něj stal hutný krém, který ale na pokožce hned roztaje, hezky ji promastí a hlavně mě nevysušuje, což už se mi u jiných olejíčků stalo, balení je fajn, vždy naškrabu prsty a rozmažu, vůně je spíš kokosová, vanilku tam moc necítím, používám jen na mazání a jsem moc spokojená

  • vůně
  • konzistence
  • hydratace
  • nic


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NIP+FAB Tělové máslo

4.6 89% 9 recenzí