Dove Rich Nourishment Cream recenze a zkušenosti

Hydratace Dove Rich Nourishment Cream
Hydratace Dove Rich Nourishment Cream - obrázek 1
5 4.1 19
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 47 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Rich Nourishment Cream

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.4.2012 12:47:58

Výborný univerzální hydratační krém. Já ho používám na pleť a nemohu si ho vynachválit. Skvěle hydratuje, nemastí, udržuje pleť jemnou a vláčnou. Klasika nadevše! Vyhovuje mi i příjemná vůně a snadná aplikace, je lehký a dobře se roztírá. Za mě DOPORUČUJI.

  • cena
  • konzistence
  • hydratuje
  • nemastí
  • různá balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.6.2012 18:02:04

Stejně jako modrá Nivea je i tenhle krém pro mě skoro nepoužitelný. Možná o něco více, jeho konzistence je lehčí než Nivea. Voní pěkně, ale na obličeji ucpává póry a kůži dusí a na těle se špatně roztírá. Zkoušela jsem i použití na ruce, ale jsou dlouhou dobu upatlané.

  • cena
  • univerzálnost
  • nevhodný na obličej
  • mastí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2012 19:24:18

Klasický krém od Dove mám ráda. Leží v mě kablece jako SOS krém na ruce, suchou kůži na lýtkách, když chci mít krásnou hladkou a lesklou kůži. Mám ráda jeho nevtíravou vůni. Hydratuje, dobře se vstřebává a zanechává pocit hebké pokožky. Nevýhodou je balení, kdy se mi dostane krém i pod nehty. Určitě doporučuji.

  • hydratace
  • dobré vstřebávání
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tak toto je krém, který si kupuju už docela dlouho a velmi ráda se k němu vracím a to především z důvodu, že mi vyhovuje. Používám ho na pleť. Není mastný, je spíše hutnější a velmi dobře se roztírá a taky vsakuje. Pleť je po použití vláčnější a hebší.

  • hebká a vláčná pleť
  • není mastný
  • je spíše hutnější
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.6.2012 22:47:27

Tento krém je výborný na vysušenou pokožku těla, ale rozhodně ne na obličej. Je hutnější konzistence a o něco víc mastnější, pomaleji se vstřebává a příjde mi i trošku lepivý, což na obličeji není zrovna dvakrát příjemné. Na těle to tolik nevadí. Má příjemnou vůni, typickou pro Dove. Kelímkové balení je méně praktičtější než tuba.

  • vůně
  • hydratace vysušené pokožky
  • nevhodný na obličej
  • kelímkový obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.11.2012 08:03:50

Výrobky Dove jsem si poslední dobou zamilovala, proto ani tento krém v mé koupelně nemohl chybět. Má příjemnou vůni, ale hodí se spíše na suchou nebo extra suchou pleť, protože docela dost mastí, ale v mém případě to nevadí, protože já mám zrovna tu extra suchou pleť. Je perfektní zvlášť v zimních dnech. Nevyhovuje mi akorát balení, ale to je jen detail.

  • cena
  • vůně
  • intenzivní hydratace
  • mastí
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2013 13:38:49

Za mě úplně skvělý krém. Používala jsem ho na celé tělo, místo tělového mléka. Má tužší konzistenci, ale krásně se roztíral. Pěkně voní, taková příjemná nevtíravá vůně. Pokožka je pak hezky hydratovaná a hebká. Rychle se vsákne a nedělá mastný film.

  • vůně
  • konzistence
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 18:27:26

Tento krém jsem dostala jako dárek k dárkovém balení, sama bych si ho asi nekoupila (značku Dove zrovna nemusím). Celkem slušně hydratuje, ale velmi pomalu se vstřebává. Příjemně mě překvapila snad jen docela jemná vůně, taková nevtíravá :) Neříkám, že je to propadák, ale znovu bych si teda rozhodně nekoupila

  • hydratace
  • vůně
  • pomalé vstřebávání


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2013 17:13:48

Zvazovala som si ci kupim od Nivei alebo Dove.Nakoniec som si kupila tento krem a neolutovala som :) Dobra cena,pekna jemna vona, husta konzistencia.V recenziach predomnou som videla ze sa pomali vsiakne , hej dlhsie to trva ale mne osobne to nejak extra nevadi :) Plet mi hydratuje a pouzivam ho aj na ruky :) Plet sa mi po nom nemasti takze pre mna je akurat a kupim si znova :)

  • cena
  • vona
  • hydratacia
  • husta konzistencia
  • pre mna nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.11.2013 18:30:39

Veľmi univerzálny krém. Ja ho používam len na ruky, či už si ho nechám na poličke alebo do kabelky. Balenie sa po čase v kabelke ošúpe a nevyzerá to pekne . Krém je na rukách príjemný, možno trochu mastnejší. Celkom sa dobre vstrebe a pekne vonia. Ja ho hodnotím kladne . Určite si ho kúpim zas keď ho uvidím v akcii, pretože inak mám väčšieho favorita.

  • hydratuje
  • cena
  • trochu mastnejší
  • obal sa ošúpe


Další recenze od 31.12.2013 13:24:14

Perfektní pleťový hydratační krém. Má příjemnou a lehkou vůni. Snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Je lehký. Nedráždí oči. Není tolik mastný, jako klasická modrá Nivea, což mi vyhovuje. Dá se použít i místo krému na ruce. Je všestranný. Vyzkoušela jsem ho i v limitkách v růžové a červené barvě. Tento klasický mi ale vyhovuje nejvíce. Používám ho už roky a i nadále mu zůstanu věrná.

  • hydratuce
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.7.2014 22:42:39

Pleťový krém, který je na pleť absolutně nevhodný - a to jak pleť vysušenou, natož na mastnou. Strašně špatně se roztírá a vůbec se nevstřebává, nechává na pokožce mastný film a bohužel mám od něj pak i umaštěné vlasy. Nemluvě o tom, že ucpává póry, je mi na pleti nepříjemný a špatně se na něj nanáší make-up. Nevyhovuje mi ani balení. Nedoporučuji.

  • cena
  • mastný
  • nevstřebává se
  • špatné roztírání
  • ucpává póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.1.2015 16:26:08

Těžká klasika :D! Ale pořád kvalita. Roky jsem jej uplně přehlížela, ale nedávno jsem jej dostala a teď nepoužívám skoro nic jiného :). Vůně klasická Dove, krásně zvláčňuje pleť, obal v pohodě, cena v pořádku. Používám jej na obličej, vyhovuje mi, že je velice hutný a hydratační ale krásně se vsákne a nedělá mi umaštěnou pleť. Póry mi v žádném případě neucpává!! A s klasickou Niveou se nedá srovnat - u ní mám na pleti dlouho silný film krému, ale Dove se mnohem lépe vsákne. Používám jak ráno pod líčení, tak večer před spaním na vyčištěnou pleť. Zkrátka pro mě je akorát a po letech je to můj znovuobjevený favorit :). Navíc moc ráda podpořím Dove, jako léty prověřenou kvalitní značku za celkem slušné ceny, dostupnou všude + velice oceňuju, že Dove jako jediný propaguje ženskou skutečnou krásu a v reklamách jsou k vidění hlavně i boubelky a starší ženy!

  • skvělá hydratace
  • neucpává póry
  • krásně se vsákne
  • nádherně voní
  • léty prověřená klasika
  • nemá!


Tento krém používám na promazání suchých míst těla a v zimě na celé tělo a naprosto mi vyhovuje. Jedná se o podobný krém jako je modrá Nivea v plechovce, ale já mám ráda značku Dove. Dobře hydratuje, rychle se vsákne, není příliš parfémovaný a líbí se mi možnost koupě v různých velikostech. Hydratace vydrží celý den.

  • cena
  • kvalita
  • možnost výběru velikosti krému
  • jemná vůně
  • dobře promašťuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento univerzální krém od Dove mám mnohem radši než ten známější od Nivey. Připadá mi lehčí Nivea se mi rychle zkazila. Doporučuji používat na menší ekzémy, suchou pokožku, jen ne na obličej: pleť se mi zamastila a měla jsem z toho pupínky, navíc ucpává a dusí, jak už jedna slečna řekla. Na lokty, kolena a podobně je však ideální. Plus ještě pěkně voní, ne moc lehce, spíše tak nějak "kouřově".

  • splňuje požadavky
  • lepší než nivea krém
  • voní
  • dusí a ucpává póry na obličeji


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělý krém za slušnou cenu. Ačkoliv nesnesu na pleti jen tak nějaký krém a jen tak něco si na pleť neplácnu, tento mi vážně sedne, poněvadž mám sušší pleť, dávám i pod make-up, stačí jen minimální množství rozetřít. je zvláštní, že na pleti na tváři mi sedí, ale jakmile si s ním namažu ruce, mám je po čas vysušené. Takže za mne ano, sedne jen někomu a mně sedne pouze na obličej :-)

  • perfektní na suchou pokožku
  • hezky voní
  • nesedí mi na ruce


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.11.2016 19:57:58

Tento krém používám k noční hydrataci pleti nebo jako SOS krém na tělo či ruce. Dobře hydratuje a poměrně rychle se vstřebává.Má typické,modrobílé balení které vydrží i nějaký ten pád.Má jemnou,nevtíravou vůni.Nevyhovuje mi to,že zanechává mastný film.Cena odpovídá kvalitě a určitě si ho koupím znovu.Je to zkrátka klasika :)

  • cena
  • vůně
  • zanechává mastný film


krém krásně hydratuje a nepřijde mi přitom mastný. Voní příjemně a ruce po něm vydrží dlouho hydratované. Některé krémy vysuší pokožku a je potřeba je používat po krátké chvíli znovu. U Dove jsem nezaznamenala, že bych si natřela ruce, a za chvilku je potřebovala natřít znovu. Doporučuji, ted na zimu se skvěle hodí :-)

  • hydratuje
  • nic